Spannendverhaaltje.nl

Lekker kontvingeren

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Kamil Mijn naam is Kamil en ik ben momenteel 21 jaar oud en ik woon in Antwerpen. Mijn eerste ervaring met een jongen was op heel jonge leeftijd. Ik kreeg interesse voor hen toen ik op een dag naar het zwembad ging. Ik was toen 18 jaar en deed aan gevechtssport, dus ik zag er volgens de mening van anderen toch wel goed uit voor mijn leeftijd. Ik zwom een paar baantjes en ik was al heel snel moe want ik was het niet gewoon om te zwemmen en had daar ook niet de nodige conditie voor. Na een paar baantjes te hebben gezwommen zat ik aan de zijkant van het zwembad en opeens kwam daar een jongen aan. Hij zag uit als iemand van 20 jaar. Had een sterk gespierd lichaam en daaruit kon je afleiden dat hij wel vertrouwd was met zwemmen. Hij was wel gespierd maar had heel weinig haar op zijn lichaam. Zijn benen zagen er heel mooi en gebruind uit, omdat ze niet behaard waren. Ik wist niet wat ik toen moest denken. Daar stond een jongenslichaam die even mooi leek als een vrouwelijke model. Hij had een heel kleine en strakke zwemslip aan. Je kon perfect de vorm van zijn kont en zijn naad tussen zijn ronde en strakke billen zien. Er kwam een beetje schaamhaar uit de zijkant van zijn zwemslip, maar je moest al goed kijken om het te zien. Liefst van al zag ik naar zijn benen en zijn borstspieren die allebei mooi glad en onbehaard waren. Maar je kon zien dat hij een grote lul had en het ondanks het niet stijf was er toch wel mooi en gebogen in zijn slip vooruit stak. Mijn lul begon stijf te worden en ik wist niet wat te doen.Ik kwam uit het zwembad en ik liep zachtjes,op zoek naar de toiletten.De jongen keek opeens mijn richting uit. Hij heeft waarschijnlijk gezien dat ik een stijve had, want hij gaf mij een glimlach. Ik keek hem aan alsof ik hem niet begreep en ik liep verder. Ik zat op het toilet en trok mijn slip naar beneden en keek naar mijn lul. Hij zag er heel rood uit en heel gespannen uit . Zo stijf heb ik hem nog nooit gezien. Ik werd al heel geil van de gedachte dat die jongen voor mij zou staan en mij zo opgewonden zou zien. Ik spuugde in mijn hand en begon mijn lul te bewerken. Ik begon te wrijven, maar ik wist dat er iets ontbrak in mijn positie. Ik spreidde mijn benen uiteen en hoger. Nu voelde ik mij goed. Daar lag ik mijzelf dan te bewerken. Mijn benen gespreid en met een harde lul.
Ik trok mijn zwemslip uit en stak de slip in mijn mond. Ik beet er heel hard in. Begon steeds harder en harder te wrijven tot mijn lul het niet meer aankon. Toen hoorde ik daar iemand anders de toiletten binnen komen. Ik stopte met wrijven, maar was wel kwaad omdat ik bijna klaar was gekomen. Ik keek onder de deur en zag voeten van iemand die er toch niet zo oud uitzag. Jonge benen die niet te behaard uitzagen. Hij liep het toilet naast mij binnen en ik hoorde hem zitten op het toilet. Opeens zag ik een slipje vallen op de grond. Ik wist niet wat mij overkwam. De slip kwam mij heel bekend voor. Het was de slip van die jongen die ik juist had gezien. Ik hoorde hem heel hard ademen en ik hoorde dat hij bewoog en zijn paal aan het bewerken was. Hij stopte eventjes. Ik wist niet waarom hij stopte maar zei ineens: Je geniet er zo te zien van. Luisteren naar iemand die aan het aftrekken is. Hij sprak tegen mij. Dan zei hij tegen mij dat ik ook eens mee moest doen met hem en hij vroeg of hij mee in mijn toiletkotje binnen mocht. Ik zei ja zonder te twijfelen. Daar stonden we samen. Mekaar aankijkend. Hij keek mij heel goed aan. Eerst bekeek hij mijn gezicht en dan ging zijn blik steeds lager en lager tot hij voor mijn lul stil stond. Ik schaamde mij heel hard. Met mijn slipje uitgetrokken en een stijve lul zat ik daar te gapen. Voor mij stond een goddelijk lichaam. Hij zij dat ik mij moest ontspannen en dat ik de deksel va mijn toilet dicht moest doen en er moest op gaan zitten. Ik zat en daarna kwam hij op mij af en nam mijn knien in zijn handen en hief ze op en spreidde ze uiteen. Dan boog hij zijn lichaam en bracht zijn tong op mijn buik. Eerst kuste hij mijn buik. Daarna de binnensten van mijn benen tot aan mijn knie. Daarna bracht hij zijn tong op mijn ballenzak en nam heel mijn zakje in zijn mond en begon ermee te spelen met zijn tong. Het deed wel heel veel pijn want mijn ballen waren wel gevoelig. Maar nu merkte ik daar bijna niets van. Warm en nat dat zijn mond was. Eerst zoog hij mijn ene bal. Rekte daarmee door met zijn tanden te trekken mijn balzak uit en nam daarna mijn andere bal in zijn mond en zoog ook heel hard daarop. Ik kreunde van plezier. Nog nooit had ik zoveel genoten van mijn balzak. Dan nam hij mijn testikels in zijn hand en trok die heel hard naar zich toen, tot dat hij zag dat ik er niet meer tegen kon. Hij nam tegelijkertijd mijn lul in zijn mond en zoog heel hard aan mijn eikel. Er kwam een beetje voorvocht uit mijn eikel. Ook dat was geen probleem voor hem. Ik zag wel dat hij moeite deed om heel mijn lul in zijn mond te brengen. Ik voelde dat ik al bijna aan zijn keelgat was. Maar dan begon hij in en uit te pompen. Zijn tong draaiend op mijn paal sneller en sneller. Harder en harder begon hij mijn balzak te masseren. Weer rekte hij mijn balzak uit.
Ik weet niet of het de pijn was, maar mijn lul ontplofte gewoon in zijn mond. Hij deed moeite om alles door te slikken. Maar vooraleer hij dat deed gaf hij met mijn balnectar een hevige tongzoen. Hij kuste mij minsten tien minuten. En dan ging hij van mij af en vroeg mij of ik daarvan genoot. Ik zei hem dat iedereen daarvan had genoten en bedankte hem voor mijn eerste pijppartij en dat wel nog door een man. Toen trok ik mijn zwemslipje omhoog. Mijn lul was al slap, maar ik het zag er nog nooit zo gelukkig uit. Toen gingen we samen douchen en zei mij dat zijn naam Dennis was. Hij was hier pas komen wonen en het bleek dat hij in mijn buurt woonde. Ik nam afscheid van hem en ging weg om mij aan te kleden en naar huis te vertrekken. Een paar dagen later, kwam ik hem tegen in de groentewinkel. Hij herkende mij direct en liep naar mij toe en vroeg hoe het met mij was. Na een korte gesprek nodigde hij mij uit bij hem thuis. Ik begreep al direct waarom en vroeg hem tijdsstip en adres. Ik schreef het eventjes op en zei hem dat ik hem dat ik hem vanavond zou zien. Toen ik op weg was naar zijn huis, zag ik al van ver hem voor zijn deur te wachten. Ik riep hem toe en hij wuifde terug. Toen ik daar aankwam en naar binnenliep vroeg hij of ik mijn jas wou uitdoen en gaan zitten in de woonkamer. Toen ik daar op da sofa zat vroeg ik hem of dat er niemand thuis en hij zei dat zijn ouders voor een weekje weg was en dat hij alleen achterblief. Hij ging iets te drinken halen. Toen we klaar waren met drinken vroeg hij mij of dat ik al voor langere tijd gay was. Ik zei hem nee. Ik was gay vanaf toen dat ik hem voor het eerst zag. Hij gaf mij een glimlach en gaf mij een zoen. Dat had ik niet verwacht. Toen stak hij zijn tong in mijn mond. Hij spreidde mijn benen uiteen en ging me zijn lul op die van mij liggen. Onze tongen maakten ons geiler en geiler. Ik vroeg hem om te stoppen en zei hem of wij niet verder konden doen in zijn slaapkamer. Toen we boven waren trok ik als eerste mijn kleren uit. Ik hield alleen mijn boxershort aan. Je zag aan de voorkant van mijn boxershort dat mijn pik eruit zou willen springen. Maar mijn pik moest geduld hebben. Dennis ging terug naar beneden om iets te halen. Toen hij terug was hield hij een grote natte zakdoek in zijn hand. Eerst kleedde ook hij zich uit tot hijzelf daar helemaal naak stond. Ook zijn lul stond op springen, maar gaf geen aandacht aan zijn pik. Ik ging liggen op zijn bed en vroeg wat hij met die natte zakdoek ging doen. Hij zei mij dat het een verassing was en dat ik moest wachten om het te weten te komen. Hij liep naar mij toe en greep de bobbel dat te zien was in mijn boxershort en kneep er heel hard in tot ik begon te creperen van de pijn.
Maar ik vervoerde mijn handen niet en liet doen. Toen rok hij mijn boxershort uit en gaf een lichte lik op de onderzijde van mijn pik. Mijn lul begon te tintelen van spanning en mijn lichaam begon te trillen van geilheid. Toen ik daar lag te genieten kwam hij ineens met zijn knien naast mijn hoofd en daar zat hij met zijn kontgaatje net boven mijn neus. Toen boog hij zich naar voor en greep mijn balzak en lul in n hand en rekte die uit naar zich toe. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik probeerde op te staan, maar zijn mooie kont stond voor mijn neus en hij verplichte mij om zijn gat te likken. Ik wist niet wat ik moest doen. Voor het eerst moest ik iemand anders gatje likken. Ik weigerde, maar toen trok hij nog harder aan mijn balzak en drukte zijn gaatje op mijn gezicht. Er stond er niets bovenop dan hem te gehoorzamen en ik deed wat hij mij vroeg en begon met mijn tong lichtjes aan zijn holgaatje te likken. Het had wel een heel andere aroma, maar dat maakte mij juist geiler. Toen hij dit voelde liet hij mijn balzak los en begon mijn testikels te masseren. Toen ik dit voelde stak ik mijn tong nog dieper in zijn gat. Ik duwde mijn tong er zo hard in tot het niet meer verder kon. Ik wou toen dat mijn tong langer was. Hij begon zijn kont te bewegen over mijn mond. Nadat ik mijn tong uit zijn holletje haalde, stak ik mijn neus is zijn gat en rook er eens goed aan. Ik likte de naad tussen zijn billen en hij genoot er kennelijk van en vroeg mij of ik dat wel eerder gedaan had. Ik zei hem dat ik wel graag een ijsje lik en dat ik dat wel meermaals deed. Een ijsje likken bedoel ik. Hij vroeg om te stoppen met likken en stond op. Hij zei dat ik goed was in kontlikken en dat hij lij zou aanraden aan zijn vrienden. Als al zijn vrienden even knap waren als hij zelf, zou ik daar geen problemen mee hebben. Hij zei mij dat ik mij moest omdraaien en op mijn buik moest liggen. Ik deed wat mij werd opgedragen. Hij nam met zijn handen mijn billen vast en kneep daar heel goed in. Toen spreidde hij mijn benen verder uiteen en vroeg mij om te ontspannen. Ik deed wat hij mij gevraagd had zonder te weten wat mij te wachten stond. Toen haalde hij zijn natte zakdoek naar boven en stond naast e bed waarop ik liggend op mijn buik met mijn benen open gespreid lag. Toen propte hij n vinger in mijn kontgaatje. Het deed wel een beetje pijn, maar ik ging er vanuit dat hij wel wist wat hij deed.
Toen stak hij dezelfde vinger in zijn mond om het vochtiger te maken met speeksel en stak zijn vinger weer in mijn gaatje. Ik beet op mijn tanden en liet niets blijken. Toen hij zijn vinger er weer uitstak, winde hij de voorstukje van de natte zakdoek aan zijn wijsvinger en stak die dan daarna weer in mijn gaatje. Hij trok zijn wijsvinger weg en het stukje van de zakdoek bleef in mijn gat steken. Dat deed zelfs nog meer pijn. Maar nu wist ik wat hij ging doen. Hij propte verder de zakdoek mijn gat binnen. Maar dat ging niet vlot. Het deed heel veel pijn. En soms spande ik mijn gaatje omdat het zoveel pijn deed. Maar Dennis zei dat ik mij moest ontspannen en dat de pijn wel zou overgaan als de zakdoek er helemaal inzat. Maar ik twijfelde er wel aan. Want al bij al was die zakdoek toch wel heel lang en het zou onmogelijk zijn om zo een grote zakdoek mijn gat in te proppen. Maar hij deed voort en spreidde af en toe mijn billen uiteen om een beter zicht te hebben op mijn gaatje. Toen ook eindelijk het laatste stukje binnen in gat gepropt was, liet hij een heel klein stukje buiten steken uit mijn holletje en toen ik vroeg waarom hij dat deed zei hij mij dat ik daarvoor zou moeten afwachten en ik het wel zal zien als de tijd zou komen. Ik begreep er niets van en liet hem maar doen. Maar het vervolg vertel ik later (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar hornydreamer@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1340
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)