Spannendverhaaltje.nl

Lekker jong

-
21-10-2010
Mijn naam doet er niet toe,mijn geilheid des te meer.
Ik was destijds 45, was getrouwd en had een zoon en een dochter. M'n zoon was toen 18 en woonde niet meer thuis, m'n dochter was 15 en had een vriend van 18 die na een ruzie met zijn huisbaas bij ons in kwam wonen. Ik vond hem vanaf het begin heel aantrekkelijk, en ondanks dat ik over mijn sexleven met mijn man niet echt te klagen had voelde ik toch een zekere jalouzie als ik er aan dacht dat mijn dochter misschien sex met hem had. Ik had al een hele tijd een verhouding met de vriend van mijn man die elke week (omdat hij vrachtwagenchaufeur was) langs kwam voor kofie en sex waar ik altijd erg van genoot, maar ik was daarnaast ook erg nieuwsgierig hoe een jonge knul op mij zou reageren. Mijn man en ik hadden destijds op aan- dringen van mijn man verschillende keren partnerruil met een aantal echtparen gehad, waarbij ik elke keer als ik weer een nieuwe minnaar had gevonden (meestal jonger) een eide aan had gemaakt. Zoals gezegd had ik de verhouding met devriend van mn man (Jan) ongeveer 7 jaar volgehouden
en daarnaast nog een aantal anderen in m'n kutje gehad, (Tom, Ron, Roel, Sibo, e.a) maar nu wilde ik heel graag Jurrie ook. Ik maakte een einde aan mijn verhouding met Jan en aan de partnerruil met Tiny en Jan (ook een Jan ja)
en legde me er op toe om Jurrie te verleiden.
Op een dag dat hij moest solliciteren en m'n dochter naar school was moest ik hem wekken en daarbij deed zich de gelegenheid voor. Ik moest hem wekken. Hij sliep op zolder bij ons, en ik ging in badjas met alleen een slipje eronder hem wakker maken. Hierbij zorgde ik er wel voor dat mijn badjas niet echt gesloten was vanboven, zodat hij mijn borsten (die echt groter waren dan die van m'n dochter) goed zichtbaar waren. Toen hij zijn ogen opendeed zag hij mijn borsten vlak voor zijn gezicht en kon er gelukkig geen weerstand aan bieden en voelde eraan. Ik zei toe maar jochie, voel maar en zuig er maar aan. Hierna ging mijn hand onder het dekbed en zocht zijn pik. Die was gelukkig kleiner dan die van m'n man en veel anderen die ik had gehad. (De eerste die ik ooit had gehad -en die mij had ontmaagd- was ook lekker klein). Ik kroop bij hem onder het dekbed en ging verder met hem op te geilen en bacht zijn hand in m'n slipje. Hij ging uiteindelijk zover dat hij met mijn kut ging spelen en stak er eindelijk een vinger in. Hij vond het geweldig dat ik niet geschoren was en werd zo geil dat hij me eidelijk neukte.Ik kwam voor het eerst in lange tijd weer spontaan samen met hem klaar.
Even daarna kwam mijn dochter thuis tijdens een tussenuur van haar school en betrapte mij naakt in zijn bed, Jurrie was net de deur uitgerend omdat hij bijna te laat was voor z'n sollicitatieafspraak. Ik heb daarna nog héééél vaak met hem geneukt en altijd samen met hem ben ik nog heeeeel vaak tegelijk klaargekomen, wat ik met mijn man en ook anderen nooit heb meegemaakt. Zelfs nu, nu ik inmiddels 64 jaar ben verlang ik daar nog naar.
Aantal keer gelezen:
204
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)