Spannendverhaaltje.nl

Lekker in de tuin

-
16-08-2010
Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik ben Chantal, 19 jaar oud en zit op school. Ik heb een vriend genaamd Johan. Ik heb lang lichtblond haar, blauwe ogen, ben slank, blanke huid, 1.74 lang en heb cup 75b. Verder chat ik vaak op TMF. Oja, mijn email is veranderd het is nu: chantaljager@email.com Het was op een zaterdagmiddag, afgelopen zomer. Het was warmer dan dat het het hele jaar geweest was. Mijn ouders waren naar het strand die dag, maar ik was niet meegegaan. Ik had geen zin in het strand die dag. Ik had mijn felgroen met gele bikini aangetrokken en was naar de tuingegaan. Na een tijdje kreeg ik het zo warm dat ik die ook uitdeed. Het had niet zoveel nut natuurlijk. Het was wel spannend want als de buren boven zouden staan en naar beneden zouden kijken, zouden ze me zo kunnen zien. Ik lag daar en ik moet in slaap gevallen zijn, want ik werd gewekt door de telefoon. Ik liep naar binnen om hem te pakken. Het was een vriendin van me. Ze vroeg of ze vanavond langs kon komen.
Ik liep met de telefoon naar buiten. We waren nog een beetje aan het praten over jongens die we leuk vonden toen er op de poort van de tuin geklopt werd. Gelukkig zat hij op slot. “Wie is daar” riep ik. “Ik ben het, Roy!” werd er over de heg gegild. Roy was een jonnge die me al heel lang leuk vond, hij was redelijk knap en niet gespierd. Hij kon het niet hebben dat ik al een vriend heb. Ik zei tegen Marion “Het is Roy, en ik sta hier in mijn naakie, wat moet ik nou doen?” “Opendoen.” Zei ze. Voor de zekerheid trok ik de string van mijn bikini weer aan. Ik zei tegen Marion dat ik haar later zou spreken en hing de telefoon op. Ik legde hem op de tuintafel. Nu liep ik naar de poort toe en deed hem open. “Wow”, zei hij,”dat had ik niet verwacht!” Ik zei dat hij snel naar binnen moest komen. Hij liep de tuin in. Ik vroeg wat er was. Hij zei dat hij gewoon even voor de gezelligheid langskwam. “Maar nu is het wel heel gezellig !” zei hij. Ik zag hem maar steeds naar mijn tieten kijken. Op de een of andere manier wont me dat een beetje op. “Wil je wat te drinken?” vroeg ik. Hij zei dat hij limonade of cola wilde. Ik liep naar de keuken en schonk wat cola voor hem in. Ik haalde even een vinger door mijn kut. Zeiknat! Ik doopte mijn vinger in zijn cola en liep naar de tuin. Hij dronk het allemaal op. “Ben je geil?” vroeg hij. “Hoezo?” vroeg ik. “Ten eerste heb je een natte plek op je string terwijl je niet gezwommen hebt en ten tweede ga je jezelf altijd zitten strelen als je geil bent.”
Ik voelde dat ik rood werd. Schaam je niet, zei hij. Ik heb je wel vaker geil gezien. Bijvoorbeeld als je weer met dat vriendje van je ging neuken, of een ander natuurlijk. “Wat is dat nou weer voor stomme rotopmerking?” vroeg ik. “Ik weet toch dat je regelmatig vreemdgaat.” Zei hij. En omdat hij altijd zo eerlijk was had ik hem alles altijd verteld. “Ik ben het een beetje zat om altijd voor jou te moeten liegen, maar er valt wel wat voor te regelen.” Zei hij. Hij greep me vast om mijn middel en begon me te zoenen. Eerste stribbelde ik tegen, maar na een tijdje bedacht ik me dat ik hem eigenlijk ook best wel leuk vond en begon terug te zoenen. We liepen naar de ligstoel toe en hij gooide me erop. Snel trok hij mijn string uit. Hij begon over mijn kutje te wrijven. Ik zag hoe hij zijn hand eraf haalde, hij glom helemaal van mijn sappen. Hij duwde zijn hand in mijn mond. Hij schrok toen hij zag dat ik dit lekker vond. Nu wist hij dat ik het ook wilde. Hij duwde 2 vingers bij me naar binnen. Ik trilde van genot. Na een tijdje duwde ik hem weg en liep naar het gras toe. Ik wenkte dat hij mee moest komen. Hij volgde me. Op het gras duwde ik hem op de grond en terwijl hij daar lag begon ik zijn kleding uit te trekken. Hij lag daar naakt in het gras met een enorme stijve lul. Ik begon hem af te trekken terwijl ik boven hem zat, hij vingerde mij. Ik kwam na 2 minuten al. Nu wilde ik nog meer ik ging over zijn lul heen zitten. Ik voelde zijn stijve lul in mijn natte kut glijden.
k ging ongelooflijk hard tekeer. Bij elke stoot voelde ik zijn lul tegen mijn baarmoeder tikken. Mmmmm het was zo’n lekker gevoel. Toen ging ik eraf en begon hem te pijpen. Ik proefde mijn eigen sappen van zijn lul af komen. Al snel kwam hij en had ik mijn mond vol. Het was zoveel dat ik niet alles kon slikken. Ik slikte een deel en de rest spuugde ik over mijn eigen lichaam en wreef het uit. Daarna kleedde hij zich aan en ging hij weg zonder iets te zeggen. Ik lag daar in het gras, nog steeds niet voldaan. Ik vingerde mezelf met 3 vingers en voelde dat ik nu nog natter was dan voor het neuken. Ik kwam nog 3 x klaar. Het was een heerlijke dag….
Aantal keer gelezen:
174
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)