Spannendverhaaltje.nl

Lekker gepakt

-
25-10-2010
Als jij spelletjes wilt dan ga je er maar eens wat voor doen ,zeiden mijn ouders. Elke keer een 60 euro voor dat ding.Mijn tante hoorde dat ook en zei . Kom je in de vacantie bij mij werken in het magazijn Ga je daar Helen helpen met alles netjes op de planken te leggen .
Ik had er weinig trek in ,maar als je wat wild.
Ik melde mij op maandag en ik kon beginnen . Ga maar naar Helen ,die zegt het wel wat je doen moet.Nou Helen kon ik heel goed ,die werkte al zo lang bij mijn tante. Ze was 33 jaar ,alleen die kerel van haar was zo,n slome lul . .Daar zat nu niks bij . Iedereen kon het niet geloven dat Helen met hem getrouwd was...
Ik liep het magazijn in en ze zag me al . Zo jongen ,wil jij wat bijverdienen .Vrolijke meid en ziet er altijd lekker uit .Wat moet ik doen ? Nou al die lingerie die door elkaar liggen moeten bij elkaar en in nieuwe zakjes . Dan kunnen ze weer de winkel in . Okee dan maar .Ik kreeg een bak vol met die slips en b-h,s
Kijk zo doe je ze in zakjes. Ik bekeek ze en stalde ze uit . Jaaaaa dat is sexy jongeman.
Vind je ze mooi ? . och ik weet niet . moet je zien als jullie ze aan hebt. Heb je dat nooit gezien bij je vriendinnetjes op school . Die meiden lopen er allemaal mee . Heb jij er ook 1 aan dan . Ja ik draag ze ook. Na een paar dagen dat we zo bezig waren ,maakte we gekkigheid over de gekste slipjes . Ik kreeg weer een bak en ik keek ernaar . Hee Helen ,hier zit een gat in . Ik hield de slip omhoog en liet het kruis zien . Joh dat zijn open stringetjes ,daar zit geen kruis in . Dat is voor mannen die haast hebben .We lachten de hele middag met zijn tweeen . Ik vind het wel gezellig met jou hier ,zei ze.
Ik met jou ook wel .Het was dag drie dat we gein met elkaar hadden en we werden ook vrijer naar elkaar toe .
We botsten veel tegen elkaar aan en ik voelde Helen haar borsten langs mijn rug gaan . Hoe meer ik naar haar keek ,des te mooier vond ik haar . Als ik met zo,n sexy slip stond ,dacht ik hoe zal Helen er mee staan . Volle kont en dan haar kutje er in ,zonder kruis.Wat sta jij steeds te dagdromen ?Ohh sorry hoor ,ik was er even niet bij .
Raak je ervan in de war van al dat sexy ondergoed.
Ik had er net weer 1 in mijn hand zonder kruis .
We hadden al zoveel schuine opmerkingen naar elkaar gemaakt ,dat ik nu ook de lef had om het haar te vragen .
Helen ,draag jij ook wel eens zo,n slipje . Zo,n 1 zonder kruis ? Ja . Nee nog nooit aangehad ,lijkt mij niet lekker zitten ook . Maar ik draag wel stings hoor . Dat draagt wel lekker en erg sexy. Voor Han doe je dat . ? Nou nee .ik vind het lekker en ik voel mij er vrouwelijk in .
Zal het wel eens willen zien bij een vrouw .Moet je aan de meiden op school vragen .
Jammer hoor . Wat dan ,zou jij mij zo willen zien ,ik ben 16 jaar ouder dan jij? Ja maar jij bent niet oud en je bent nog mooi ook ,alle kerels kijken nog naar jou .
Ze kwam naar mij toe en streek over mijn hoofd . Jochie toch ,stel dat ik het doe voor jou . Dan word je er misschien nog geil ook van ,en heb je vannacht een natte droom . Kijk ik ben getrouwd ,als ik vrije meid was dan deed ik het voor je ,en misschien wel meer .
Maar wat moet jij met zo,n ouwe taart in een sexy slip.
Als je tante het hoort lig ik eruit .
Ja maar die hoef het toch niet te weten .
Ga jij nu maar aan je werk en denk ergens anders aan .
Maar Helen was toch die dag anders , ze keek mij meer aan .
Johan vind jij mij dan mooi ? Ik wel Helen ,je man boft maar . Nou die zegt dat nooit . wij zoenen ook nooit meer ,en dat vind ik juist altijd zo lekker . Vroeger wel ,maar dat was gauw over . Ben je niet gelukkig dan met hem ?Jawel ,maar het hadmooier gekunt . Tussen ons was de sex ook gauw op een laag pitje.Hebben jullie geen sex meer? jawel ,maar niet zovaak meer .
Ze begon steeds meer te vertellen en ik hoorde dingen dat ik niet wist wat ik daar op moest zeggen .Ik ging naar haar toe en ik gaf haar een paar zoenen op haar wang ,en 1 op haar mond . Ik vind jou wel lief hoor en erg sexy. Ze keek mij aan en aar ogen glinsterde . Wat ben jij een lief jong . Kom hier en in een korte tijd stonden we te zoenen . Ik voelde haar tong mijn mond in gaan en we stoeide met elkaars tongen . Rondjes met ons puntje van de tong . Ik genoot ervan ,dit was voor mij ook het eerste.
Ze drukte haar lichaam tegen de mijne aan en ze had haar ogen dicht . Ze was in trance en slikte mijn tong zowat haar mond in . MIjn lul werd stijf en ik voelde hem in mijn broek knellen . Haar ene been kwam tussen mijn benen in ,en ze voelde mijn stijve lul . Ze schrok ervan . Oh sorry Johan , ik ben te ver gegaan . Ik kon mij niet meer inhouden ,en keek naar mijn kruis.Waarom sorry ,ik vond het lekker hoor ,wil wel meer . Nee Johan je krijgt er een stijve van merkte ik .Geeft toch niet.Nou ik dacht dat ik je stringetje straks mocht zien ,omdat we elkaar zo lief vinden . Nee ,straks kom je tante binnen en sta ik in mijn slip voor jou.Het kan toch achter die stelling , ziet niemand het . Ze gaf er geen antwoord op maar liet ook niet blijken dat ze het afkeurde.
Het was middag en we hadden gegeten . Helen moest even naar de wc . Ik wachte op haar en we gingen weer het magazijn in . We waren zo bezig en Helen gedraagde zich een beetje vreemd . Na een half uurtje riep ze mij achterin het magazijn . Johan ,kom eens . Ik er heen en ze stond een beetje verlegen achter het rek . Kun jij je mond houden ? ja ik wel ,wat dan ?
Je wild toch zo graag mij in een stringetje zien ? Ja Helen heel graag . Nou ik heb net die ene zonder kruis voor jouw aangetrokken . Ze tilde haar rokje op en duwde haar bekken naar voren . Kijk hoe vind je het ? Ik keek en ik voelde mijn lul stijf worden . Oh Hellen ,wat mooi en geil .Wat zeg jij nou ,geil zei ze . Dat had ik niet verwacht van zo,n jonge jongen .Mag ik het beter zien ,en ik knielde voor haar . Nu zag ik haar schaamlipjes er tussen uit . Oh Helen wat heb jij een mooi kutje, mag ik eens voelen en ik stak gelijk mijn hand tussen haar benen . Ik voelde haar kutje ,maar ze schrok ervan .
He joh ,dat mag niet . Van wie niet vroeg ik ?
ja ja ik ben getrouwd. Nou Han weet het toch niet ,net zomin als mijn tante..Nou even dan ,maar ik weet het niet hoor . Ik voelde en haar kutje was goed nat . Ik streelde en ze deed haar bennen wijder uit elkaar . Ik voelde voor het eerst een echte kut . Ik griste met mijn vingers er door heen . Met twee vingers ging ik in haar kutje . Ohh JOhan ,dit mag niet ohhhhh dit is fout . Maar ze liet mij gaan . Ik rommelde maar wat aan en ik voelde het nat langs mijn vingers lopen . Ohh Johan ik kom klaar hoor , jij maakt mij klaar rot joch . Met mijn andere hand had ik mijn gulp open gemaakt en mijn stijve eruit gehaald. Hoe moet ik nu mijn lul daar induwen . Ik wil haar nu ook neuken ,hoewel ik niet wist hoe dat gelijk moet.Ze stond met haar ogen dicht en ik probeerde mijn lul er tegen aan te duwen. Net dat ik mijn lul tegen haar kut drukte reageerde ze verschrikt. Wat ga je doen? Oh Helen ik wil je neuken . Heb je het al eens gedaan dan . ?Nee nog nooit .Wacht even en ze ging naar de stelling en ging voorover staan . Kom neuk me van achteren . Ze pakte mijn stijve lul en trok er eerst aan . Wat een lekker pikkie heb jij , kom stop hemer gauw in . Nee ik wil in je kutje .
Ja dat mag je . Maar ik wil niet in je kont . Nee gekkie , ik sta zo en dan steek jij hem er zo in ,kom maar ik help je wel . Met haar hand pakte ze mijn lul en zette hem tegen haar gaatje . Ja duw maar . Ik voelde mijn pik het warme gaatje inglijden . Ik neukte nu echt een kutje en mijn lul gloeiden er van . Ja toe maar ,ohhhh JOhan wat lekker . Ik voelde het al gauw komen en met een forse stoot ramde ik mijn lul er diep in . Helen ik ga spuiten . Ja is goed spuit er maar lekker in , ik kom gelijk met jou . ohhhhhh dieper joh We bleven zo staan ,mijn lul er nog diep in . Langzaam ging ze iets naar voren en mijn pik gliste zo tussen haar lippen erut . Ik zag het zaad eruit lopen . Ze pakte een slip en trok die erover heen .
Ik ga even naar het toilet. Later kwam ze terug en pakte mij beet . Hier en gaf mij een paar zoenen op mijn mond . Bedankt Johan dat je zo lief voor mij was ,ik vond het heerlijk .En jij ook bedankt Helen ,maar ik moet nog drie weken met je werken . Nou toch heerlijk ,we vermaken ons toch wel ,of heb je er spijt van . Nee ik niet ,wil nog wel meer.Nou niet zo ongeduldig,ik kijk wel of ik het meer met jouw wil doen ,en gaf een knipoog .
Nou het werden de mooiste weken voor mij . We neukten bijna alle dagen ,wat een lekkere vrouw
Aantal keer gelezen:
210
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)