Spannendverhaaltje.nl

Laura's pen

-
16-08-2010
Laura’s pen Het was weer eens een dag om naar school te gaan. Het was lekker zonnig. Iedereen had zich dus op het weer gekleed: lekker luchtig. Ik loop naar het klaslokaal en ga op m’n plaats zitten. Voor me liep Laura. Laura was een lekkere meid. Ze had vaak strakke dingen aan, geen hoeren-outfit, nee dat zeer zeker niet. Ze was altijd mooi gekleed. Een mooi kopje had ze, maar dat was niets vergeleken met de rest van het lichaam. Mooie borsten met vaak stijve tepels die doorschenen. Haar kontje was ook geweldig. Met haar strakke broeken, kon je vaak zien wat ze daaronder aanhad. Deze keer was het een string, jammie! Ik likte mijn lippen nat. Ze zat naast me bij deze les. De les begon en het begon langzaam maar zeker saaier te worden. Ik keek eens naast me naar Laura. Ze was met zich zelf bezig. Haar string zat blijkbaar niet goed. De string stak uit over haar broek heen. Opeens zag ze me kijken en zei met een ondeugende glimlach: “Wat ben jij aan het kijken?” Ik draaide mijn hoofd weer naar het bord toe. Ik kon het toch blijkbaar niet laten om naar dat hete stuk naast me te kijken. Ze had een pen gepakt en wat deed ze daar nu mee? De pen stak met een ritme boven haar string uit. Ze was zich aan het vingeren met haar pen!! Jezus, wat groeide mijn lul! Ze kreunde niet. Ze vond het wel lekker, want ze had soms met de ogen dicht en haar tong likte haar lippen nat. De docente begon met een aantekening op het bord. Dat betekent dat wij ook moeten gaan schrijven. Ik zocht naar een pen, maar mijn etui was nergens te vinden. Ik vroeg dus om een pen aan Laura. Ze was opgehoord met vingeren. “Wil je deze?”, vroeg ze. “Graag zelfs!”, zei ik en ze keek met een verbaasde en glimlachende blik. Volgens mij had ze door dat ik haar had zien vingeren. Ik kreeg dus de pen waar ze zich mee had gevingerd.
Het was zelfs nog een beetje nat. Ik schreef er mee, om daarna het topje van de pen in mijn mond te doen en er flink aan te likken. Mmmmm, zo smaakt dus het kutje van Laura. “Lekkere pen”, zei ik. Ze keek me aan met een gulzige blik. Mijn lul was nog steeds hard. Toen ging plotseling de bel: de les was voorbij. “Loop je even met me mee naar mijn kluisje”, vroeg ze lief. Ik kon niet weigeren en liep mee. Ze deed extra lang over haar boeken te wisselen. Iedereen was al naar buiten. Na een tijdje was ze dan eindelijk klaar. “Kom mee?”, zei ze. Ja, hoor, ik ging wel mee. We kwamen aan bij de toiletten. Daar stonden we alleen en we keken elkaar en we begonnen te zoenen. Heerlijk. We dansten met onze tongen. Ze sleurde me mee in een toilet. Daar zei ze: “Je hebt op mijn pen mogen zuigen. Ik mag nu toch zeker ook aan iets likken, of niet soms?” “Ja, hoor,” zei ik. Er was niemand bij de toiletten. We gingen een hokje binnen en meteen begon Laura mijn broek naar onder te trekken. Mijn broek ging dus naar onder, gevolgd door mijn ondergoed. Daar stonden we dan: Laura op haar knieën, haar topje ook al uit en haar borsten over haar bh gedaan en ik met mijn alleen nog mijn shirt aan en met een stijve van wel 20 cm. Ze begon te zuigen en dat was echt heerlijk. Ze likte mijn eikel af en spuwde veel spuug op mijn lul.. Ze drong met haar tong in mijn plasgaatje en ohhhhhh! Ze had hem zo diep in haar keel! Ze zoog en pijpte me als een bezetene! Toen stond ze op en deed haar broek met haar string omlaag. Ze zei: “Kom op, boren maar!” Wat een genot! Ik keek niet waar ik hem duwde, maar kwam terecht bij haar klit en boorde als een olieplatform! Ze moest zachtjes kreunen.
Ik haalde hem eruit en duwde hem in haar poepgaatje. Ze had een beetje pijn en roepte ‘auw’;, maar keek me meteen sluw aan en lachte. Opeens hoorden we iemand aankomen! Het was een meisje van de tweede klas. Help, wat nu. Laura zei:”Ik kleed me aan en ga eerst naar buiten en als ze weg is, kom jij, oke?” Dat deden we. Laura’s string lag al in een ander hokje en ze moest zich bukken om het te pakken. Daar keek ik recht in haar kutje! Ze deed haar string aan en haar bh om en kleedde zich verder aan. Ze vroeg nog eens of ze er een beetje normaal uitzag en ging naar buiten. Ik wachtte tot het ene meisje weg was. Toen ging ik ook weg en bij het volgend uur zagen we elkaar weer en moesten lachen!!
Aantal keer gelezen:
216
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)