Spannendverhaaltje.nl

Laura als voorgerecht

-
16-08-2010
Laura is mijn vrouw van 42 jaar. Ze is 167 cm groot, 59 kg groot, lekker stevige billen, roodbruin haar, cup C en moeder van twee kinderen. Ikzelf ben 38 jaar. Vroeger ging ze nog wel eens vreemd, of eigenlijk bekend, want ze vertelde me alles van te voren en de details erna (alhoewel niet vrijwillig ik moest er soms behoorlijk voor "zeuren"). Echter sinds de "planning" van de kinderen (zo'n 7 jaar geleden) is ze niet meer uitgeweest met welke vent dan ook. De laatste tijd echter merkte ik aan haar dat het kutje begon te kriebelen als ze wel eens sprka over een collega genaamd Bram (bijna 50 jaar). Ze vond hem leuk en spannend. Van het een kwam het ander en op een gegeven moment vraagt ze me of ik er problemen mee heb als ze eens gaat uit eten met Bram. Nee dus en vrijdag die week hadden ze gepland. Nu moet ik meteen vertellen dat ik heel graag toekijk (stiekem) terwijl mijn vrouw neukt met een ander.
Het is me af en toe gelukt en ik wordt nog steeds bloedgeil als ik er aan terugdenk. Dus de vrijdag naderde en Laura zou meteen vanuit haar werk gaan uit eten met Bram. Tegen een uur of half tien 's avonds komt ze thuis. Rooie blosjes op de wangen, haren in de war en bh in de jaszak. Natuurlijk was mijn vraag en hoe was het. Ze begon te vertellen dat ze na het eten een motel hadden opgezocht en dat ze natuurlijk lekker hadden geneukt. De details vlogen me om de oren en mijn pik rees in de hoogte. Binnen de kortste keren had ik haar bloot op de bank zitten en zat mijn tong diep in haar kut. Het kon me niets interesseren dat ik het sperma van Bram proefde. Ze kwam lekker kreunend klaar op mijn tong en daarna draaide ze zich gewillig op haar knieeŽn zodat ik haar soppige kut lekker kon neuken met mijn extreem stijve pik. Bij iedere stoot die ik haar gaf kreunde ze hard en onderwijl speelde ze lekker met haar klitje.
Ik hield het niet lang vol en spoot mijn zaad lekker diep in haar kut. De week erna had ze met Bram op de donderdagmiddag bij ons thuis afgesproken. Ik moest zien hoe ze geneukt werd. Dus verstopte ik me in een hoekje op het balkon. Om 13:00 uur kwamen ze en na een kop koffie zag ik dat ze verhuisden naar de slaapkamer van ons. De gordijnen gingen dicht maar daar had ik rekening mee gehouden en mijn kijkhoek bleef mooi open. "Kom doe je kleren uit" hoorde ik Bram tegen mijn vrouw zeggen. Bram is bijna 50 jaar 1m90 en ruim 90 kg, een imposante verschijning. Laura kleedde zich snel uit en ging uitgebreid op bed liggen met haar volledig kaalgeschoren kutje en haar benen wijd. Ik kon het vocht er bijna uit zien druipen. "Kom en kleed me uit" zei Bram een beetje streng. Laura gehoorzaamde direkt en alles werd snel uitgetrokken. De slip ging als laatste en de dikke lange halfstijve lul sprong tevoorschijn. Laura wist wat er van haar werd verwacht en snel nam ze de vette staaf in haar mond. Bram kreunde goedkeurend en hield haar hoofd met een hand vast.
Daarna ging hij op bed zitten en weer kroop Laura snel naar hem toe om de nu stijvere natte staaf volledig in haar mond te nemen. Beide handen van Bram graaiden nu naar haar tieten en begonnen ze stevig te kneden en met de stijve tepels te spelen. Laura werd zeer opgewonden en af en toe kwam haar mond los van zijn inmiddels zeer grote, dikke en natte staaf om lekker diep te kreunen en adem te halen. Af en toe nam ze ook zijn harige ballen in de mond en speelde er mee. "Waar is die vent van je", zei Bram en voor het eerst zei Laura nu ook iets. "Op zijn werk denkend aan deze date". "Als ik je volspuit likt hij je dan schoon". Laura antwoordde bevestigend en duwde de neukpaal weer in haar mond omdat Bram haar stevig in haar tieten kneedde en haar naar beneden trok. "Ga liggen en show je poes" zei Bram want zijn pik kon niet veel meer hebben. Laura ging plat op rug liggen en Bram dook tussen haar benen en begon zonde omhalen meteen haar klit en kut te likken. Ik kon met veel moeite zien dat twee vingers in haar kut verdwenen en volgens mij ook eentje in haar kontje (ze stribbelde even tegen maar een ferme "blijf liggen" van Bram was voldoende).
Laura genoot als een echte poes en kwam snel klaar. Ze mocht als toetje haar eigen geil likken van zijn vingers. Bram ging nu op zijn knieeŽn voor haar en zijn superleuter zwaaide op en neer voor kut. "Doe hem zelf maar erin", Laura pakte de staaf en duwde de dikke eikel met een beetje misbaar in haar kut. Ze wilde meer, maar Bram bewoog niet. Dus kroop ze iets meer naar hem toe met haar billen. Hier had hij op gewacht en nu duwde hij zijn dikke leuter ineens diep in haar. Laura gilde gewoonweg van pijn en genot. Bram begon nu langzaam en diep te neuken. Zijn pik steeds ver uit haar natte en rode kut en dan weer diep naar binnen. Zijn handen vonden veel plezier in het spelen met haar tepels en Laura klemde zich vast in de lakens. Ze kreunde en draaide als een geile hoer. Op een gegeven ogenblik kwam ze weer klaar met een diepe zucht en haar lichaam ontspande zichtbaar. Bram haalde zijn kletsnatte neukstaaf langzaam uit haar kut. Mijn positie om dit alles te zien was voortrefelijk en met mijn pik in mijn hand genoot ik van ieder moment.
Nadat Laura weer een beetje op adem was gekomen vond Bram het tijd weer te neuken. Maar nu ging alles anders. Hij pakte haar benen trok mijn vrouw naar zich toe en duwde die pik ineens in haar. Laura wilde hem wegduwen maar niet echt. Eventjes bleef Bram stil zitten met zijn pik tot aan zij ballen in haar. Daarna strekte hij zijn benen naar achteren en draaiden ze iets. Ik keen nu tegen zijn billen aan. Hij zette zijn armenin haar knieholten zodat haar voeten boven zijjn hoofd kwamen en begon allemachtig hard en fantiek die heipaal in haar te beuken. Ik zat eerste klas en kwam instant klaar in mijn handen. Laura gilde, kreunde en genoot en na ongeveer 2 minuten en zeker tweehonderd ramstoten kwam Bram klaar in haar kut. Hij trok zijn nog steeds stijve leuter uit haar en ging boven op haar zitten. Ik kon het niet zien maar volgens het geluid heeft mijn vrouw hem helemaal schoongelikt. Kort daarna stapte hij van haar af en gaf haar een ferme tik op de billen. "Opschieten met aankleden jij lekker dier en morgen doen we het hoofdgerecht en misschien het toetje" zei hij en lachte.
Laura lag erbij alsof ze zwaar was gebruikt (dat was ze ook). Ze zei iets terug naar hem en dat vond hij wel leuk want hij kwam vlak bij haar staan met zijn pik en liet de nog steeds halfstijve staaf vlak boven haar mond hangen en Laura likte het laatste beetje geil weg. Daarna stonden ze op en binnen 10 minuten waren ze weer weg.
Aantal keer gelezen:
644
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)