Spannendverhaaltje.nl

Laura als hoofdgerecht

-
16-08-2010
Zoals in een eerde verhaal al verteld is mij vrouw Laura 42 jaar en moeder van twee kinderen. Na lange tijd is ze eindelijk weer eens vreemdgegaan en ik haar lekker kunnen bekijken. Natuurlijk heb ik haar verteld dat ik haar bezig had gezien. Ze bloosde en was een beetje boos. De neukpartij die erop volgde was echter ongekend heftig. Laura's minnaar Bram was een grote stevige vent met een heerlijke pik. Ze bleef enkele maanden met hem neuken, meestal 1 soms 2 keer per week. Af en toe heb ik nog gekeken. Op een gegeven moment echter kwam Laura met het voorstel de twee kinderen een weekendje bij opa en oma te laten logeren. Ze had van Bram begrepen dat twee buitenlandse bezoekers de resultaten van een onderzoek wilden doorspreken en omdat ik ook weg moest dat weekend zou niemand bij de kinderen zijn. Zo gezegd zo gedaan.
Per toeval werd mijn afspraak afgezegd wegens het slechte weer maar de kids wilden toch naaar opa en oma dus gingen ze. Het bewuste weekend vertrok Laura vroeg in de ochtend in Bram's auto om de buitenlanders op te halen van Schiphol. Tegen de middag was ze terug en kwam gewoon naar huis met de Bram en het bezoek. We groeten elkaar en de vier gingen in de kamer onder het genot van een kop koffie aan het werk. De buitenlanders waren twee groot opgeschoten en stevige Turken die wel goed thuis waren in het Engels en het Nederlands. Af en toe werd een pauze ingelast en dan kwam Laura meestal naar me toe om even met me te knuffelen en te praten. De kussen die ik kreeg werden in de loop van de dag echter steeds heviger, "ligt aan de grote hoeveelhied mannengeur in de kamer" zei ze met een glimlach. Ze werd ook brutaler.
In de kamer kuste ze me innig voor het oog van de drie kerels en ze liet duidelijk zien dat mijn hand haar stevige billen kneedde. Het was ondertussen 20:00 uur geweest en er werd een hapje spaghetti gegegten met een behoorlijke scheut wijn. De kamer rook sterk naar zweet en Laura werd nu gewoonweg geil. Ze ging pardoes op de schoot van Bram zitten, keek me ondeugend aan, maakte zijn hemd een beetje los, plaatste haar hand op zijn borst en streelde hem daar. Bram antwoordde meteen door met zijn hand onder haar truitje haar rug te kriebelen. Niet lang daarna ging zijn andere hand naar haar borsten en begon ze hard te kneden. De twee Turken glimlachten en de bobbels in hun broek zeiden meer dan genoeg. Laura wist dat vier kerels veel pikken en veel zaad zou betekenen. Maar ze leek er klaar voor. Na een stevige natte tongzoen met Bram stond ze op en begon ze zich uit te kleden.
De twee Turken bleven zitten, maar Bram en ik volgde meteen haar voorbeeld en we ware in no time volledig bloot en onze stijve palen stonden strak vooruit te wippen. Bram ging weer ziteen en ik ging achter Laura staan en kneedde haar borsten alsof ze van een hoer waren, zonder schaamte en hard. Laura kreunde diep. Bram stond nu weer op en pakte haar stevig vast en zoende haar diep met zijn tong. Mijn vrouwtje zat nu in een tussen haar man en haar minnaar ingeklemd. Mijn handen vonden snel de weg tussen haar billen en haar schaamlippen. Ze was kletsnat en twee van mijn vingers gleden zonder pardon naar binnen. Na een paar tellen voelde ik de dikke paal van Bram. Hij wilde meteen naar binnen. Laura duwde hem op de grote stoel en liep op hem af. Mijn vingers gleden uit haar kut. Ze draaide zich even naar me om en zei "help je me of durf je niet".
Ze raakte een geile en gevoelige snaar. Ik heb haar laatst verteld dat ik Bram's pik wel lekker vindt, waarop ze zei "moet je hem binnenkort maar eens proeven, vindt ie vast lekker". Maar nu ze het zo direkt zei schrok ik wel een beetje. "Kom op jullie twee die paal moet nu verwend worden", zei Bram. Laura pakte mijn hand en zei met een fluisterstem "op je knietjes voor hem en pijpen". Mijn licht onderdanige aard werd wakker en ik luisterde meteen. Laura ging met haar stijve tepels richting Bram op zijn schoot zitten, haar benen wijd. Bram greep haar tieten en begon ze weer zeer stevig te behandelen en zijn tong in haar mond te persen. Bram's leuter was op oorlogssterkte en terwijl ik op mijn knieeŽn ging hoorde ik Laura diep en hard kreunen want een vinger drong in haar kletsnatte spleet.
De pik zag er heerlijk uit en ik had geen probleem ermee om de lekkere staaf in mijn handen te pakken en langzaam af te rukken. "Pijpen mannetje", hoorde ik Laura zeggen en in trance stak ik de dikke vette eikel in mijn mond. Het smaakte nog lekker ook en ik begon lekker mijn mond op en neer te bewegen en met mijn tong rond zijn eikel te gaan. "In mijn kut, ik wil zijn paal in mijn spleet, nu", zei Laura plots hitsig en hees. Langzaam haalde ik de natte pik uit mijn mond, kneep even in de ballen en richtte toen de vette staaf tussen haar lippen en meteen liet ze zich met een diep zucht eroverheen zakken. Ik bleef dichtbij zitten kijken totdat Bram mijn vrouwtje optilde en zijn leuter met haar vocht weer voor mijn lippen kwam. Laura stapte van de stoel af en zei streng, "als je het echt wil proberen moet je nu ook doorgaan" en ze hield de pik voor mijn mond. En ik ging door met pijpen en rukken aan zijn leuter, heerlijk. Laura klom weer bovenop hem maar nu met de rug naar hem toe. "Hup doe hem weer in mijn kutje en ...", haar adem stokte want Brams pik schoot naar binnen en Laura kreeg even geen adem.
Ze bleef stil zitten en haar dikke kutlippen spraken boekdelen terwijl ik lekker haar klitje likte kwam ze hevig kreunend klaar. Ze begon nu langzaam op en neer te wippen en plots zei Bram "help onze gasten even uit hun broek". Ik keek een beetje geschrokken naar de bank. De twee turken hadden hun pikken al uit hun broek gehaald. Groot, donker en nat is de korte beschrijving van hetgeen hun handen vasthielden. Ik kroop een beetje verlegen naar hun toe. Ze ontdeden zichzelf van hun kleren en gingen meteen weer op de bank zitten. Hun grote stijve stampers stonden rechtop en eentje zei "als je het lekker vindt..." en hij richtte zijn stijve naar mijn mond. Behoedzaam likte ik de zachte eikel en proefde de zilte smaak. Ik begon hem heerlijk lekker te pijpen en wisselde van de een naar de ander terwijl Laura ondertussen door Bram genaaid werd alsof ze een loopse teef was. Ze lag op haar rug op de stoel, benen wijd over de leuning en Brams vette staaf ging hard in en uit haar kut. Zijn handen bewerkten haar tepels hardhandig en Laura gilde van genot.
De twee Turken waren nu klaar voor het echte werk en ze stonden op. Ze liepen naar Laura en Bram. Eentje ging voor mijn vrouw die zojuist bijna huilend was klaargekomen in de stoel zitten en dwong haar mond over zijn pik. Eventjes werd hij door haar mond bewerkt. "Je bent schoon schatje ...", Laura antwoordde met een diep gekreun. "Je man mag kiezen" zei hij "welke staaf gaat het eerst in haar kont". Tegelijkertijd trok Bram met een slurpend geluid zijn dikke paal uit mijn vrouw. "De jouwe" zei ik hees. Bram ging zitten en zijn paal stak rechtomhoog. Laura gebood me om te komen. Ik likte haar anus en liet veel speeksel achter. Daarna ging ze met de rug naar Bram toe op zijn eikel zitten. Met een beetje hulp van mijn tong en speeksle gleed de dikke staaf naar binnen en Laura jammerde zachtjes. Een van de Turken ging meteen tussen Laura's benen, spreidde ze extra ver en duwde zonder pardon zijn hele pik ineens in haar. Laura snakte naar adem en jammerde nog meer van genot.
De andere Turk wachtte rustig zijn beurt af maar gebood me met zijn ogen om hem lekker te pijpen terwijl hij toekeek hoe mijn vrouw bijna verkracht werd door twee extreem dikke staven. Laura huilde en kreunde en kwam zeker drie keer klaar door de stampende pikken en de gretige handen op haar borsten en kut. Bram kwam lekker diep in haar kont klaar maar ging er niet uit. De Turk volgde snel en spoot Laura diep in haar kut. Hij trok zich terug en ik werd door de tweede Turk gesommeerd mijn vrouw schoon te likken. Het sperma smaakte niet vies en Laura aaide door mijn haren terwijl ik haar kut lief schoonlikte en haar nog een orgasme bezorgde. Turk nummer twee deed niet onder voor nummer een en zijn formidabele staaf ging zeker 5 minuten tekeer voordat ook hij klaarkwam. Weer likte ik Laura schoon, ze kon niet meer en gleed met een slurpend geluid van de pik van Bram af. De kerels waren voldaan. Ze deden hun kleren aan en zeiden tot morgenvroeg. Alhoewel Laura volledig op was heeft ze me toch nog even lekker klaargepijpt. Het duurde ook maar heel kort voordat ik klaar kwam. Daarna zijn we lekker onder de douche gekropen en naar bed gegaan.
Aantal keer gelezen:
643
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)