Spannendverhaaltje.nl

late night met Carlijn

-
21-08-2010
Familie blijft familie, ook al zie je elkaar jaren niet. Carlijn was altijd al mijn favoriete nicht, we verschillen maar een paar jaar en vroeger al vond ik haar een babe. Natuurlijk zag mijn moeder ook dat ik mijn voorliefde voor haar niet onder stoelen of banken stak. In een goed gesprek zei ze tegen me dat wij nooit wat samen konden hebben omdat we samen geen kinderen konden krijgen, maar wie dacht er nou aan kinderen, ik dacht alleen maar in die tijd hoe het zou zijn om haar te kussen en met haar te vrijen. Maar ja, meisjes zijn altijd veel sneller in hun ontwikkeling dan jongens en Carlijn beschouwde mij op haar beurt altijd als “het neefje”. Dat was toen, nu jaren later op een jubileum zag ik haar weer.
“Hey… dat is lang geleden zeg….” zei ik als we elkaar omhelsden en op de wang zoenden. Carlijn zag er fantastisch uit, afgeslankt, een tanktopje aan en een strakke broek. We keken elkaar aan.
“Ja het is lang geleden….”
“Waar is Jan-Karel je man?…..” vroeg ik.
“We zijn een paar jaar geleden gescheiden…. hij legde zo een claim op me dat ik op gegeven moment niets meer kon … nou zeg maar mocht, altijd maar tijd besteden aan de kinderen…..” zei mijn nicht, het was duidelijk dat ze zich vrijgevochten had en het er nu van nam, Carlijn was nu met haar tweede leven bezig, dat kon je ook wel zien aan haar nieuwe vriend, zeg maar vriendje, een veel jongere gozer met wie ze ging stappen en uiteraard ook het bed mee deelde. We kletsten wat over het uitgaansleven en muziek en het bleek dat we alletwee dezelfde smaak hadden! Ofschoon ze die avond een hoop regelwerk moest doen kwam ze, als ze een half uurtje vrij had, bij mij staan en samen keken we naar de feestende mensen op de dansvloer. Eindelijk… een nummer dat bij mij (en dus bij haar) in de smaak viel en Carlijn draaide zich naar me toe.
“Kom op…. dansen!….” en de vloer stroomde vol en we swingden erop los… Af en toe zag ik hoe Carlijn me aan keek met een heel andere blik zoals een nicht een neef aan behoort te kijken en ik moest even slikken, af en toe kwam ze uitdagend naar me toe gedanst om op het laatste moment zich om te draaien en met haar kontje te draaien. Lachend keek ze me dan aan en ik wilde mijn move doen als het nummer afgelopen was en er ineens een rustig nummer, een ballad gedraaid werd. Ik wilde van de dansvloer afgaan maar ik voelde haar hand aan de mijne.
“Hey…. waar ga je naartoe….?” vroeg Carlijn.
“Eh van de vloer af, dit nummer is voor lovers…” zei ik.
“Ach ben je gek, we kunnen toch ook wel dansen, we wel neef en nicht maar dit mag toch wel?….” zei mijn nicht met een brede glimlach en ik knikte als ze lachend haar armen in mijn nek deed en ik de mijne om haar middel. Ik voelde en rook mijn nicht in alle opzichten, haar parfum vermengd met haar transpiratie een heerlijke zwoele combinatie en ik moest mezelf dwingen om aan andere dingen te denken om maar niet opgewonden te raken. De vloer bleef vol zodat we hopelijk niet te erg opvielen, ik keek opzij en zag de ooms en tantes vertederd kijken hoe hun nichtje met het neefje danste. Als ze eens wisten wat voor een wilde geile fantasieën ik over haar nu had.
“Woon je op jezelf?….” fluisterde Carlijn plots in mijn oor nadat ze haar wang tegen de mijne aan had gevleid.
“Eh ja…. heb je zin om een keer een weekendje over te komen? We kunnen gaan stappen dan….” stelde ik voor.
“Ja dat ik een goed idee…..” fluisterde ze.
“Komt je vriendje ook mee?….” vroeg ik meteen.
“Nee laten we die maar thuis laten dat weekend… zo exclusief ben ik nou ook niet met hem hoor….” zei mijn nichtje als ze me nu aan keek en glimlachte.
Het nummer was afgelopen en we lieten elkaar los. Voor het oog zoende ik haar op de wang waarop ze me terug zoende en zich omdraaide en weg liep omdat ze alweer wat moest doen. De rest van die avond was ik bezig met familie bij te praten en zag af en toe dat Carlijn naar me keek en dan glimlachte.

Het feest was afgelopen en het felle TL licht ging aan om de gasten aan te duiden dat ze moesten ophoepelen. Ik nam afscheid van het paar en zocht Carlijn op.
“He he, heb ik je toch nog gevonden….” zei ik.
“Ja gelukkig, ik was bang dat je al vertrokken was….” zei Carlijn als ze wederom haar armen in mijn nek legde en me omhelsde. “Luister…. ik wil eigenlijk niet weken wachten op onze afspraak…. Wat doe je dit weekend?….” fluisterde ze.
“Niets Carlijn…. heb je zin om morgenavond langs te komen?…..”
“Ja…. als ik bij je mag slapen?….”
“Natuurlijk dat spreekt vanzelf, ik ga je niet terug naar huis sturen, zo midden in de nacht……” zei ik.
“Wacht even, ik kom zo terug….” voor ik er erg in had was Carlijn weg en terwijl ik wachtte zag ik dat ze haar vriendje had gevonden en hem waarschijnlijk nu vertelde dat hij dit weekend het zonder haar moest stellen. Wow! Het was duidelijk dat hij andere plannen met mijn nicht had en zijn blik was dan ook helemaal niet een vrolijke! Maar Carlijn keek ook niet vrolijk, ze wees indringend naar hem alsof ze een argument maakte, het was wel duidelijk dat Carlijn de baas was in die relatie. Ik wist even niet hoe ik moest kijken als ik zag hoe haar vriend mij nu zag staan en jaloers, ja zeg maar eigenlijk boze blikken naar mij wierp! Uiteindelijk knikte hij en Carlijn gaf hem een zoen op zijn wang en snelde zich terug naar mij.
“Jean, ik heb een beter idee. Als je het leuk vind kan ik vanavond al met je mee naar Huis toe rijden. Ik heb hier toch al mijn kleren en toiletspullen voor de nacht liggen….”
“Nog beter Carlijn…” zei ik opgetogen waarop haar ogen begonnen te glinsteren als ze lachte.
“Okee, ik zie je over een kwartiertje bij je auto okee?” ze zoende me op de wang als streelde heel even, compleet onopgemerkt door de anderen langs mijn zij als ze weer in haar rol van organisator viel.

Het duurde iets langer dan een kwartiertje, een half uur om precies te zijn als ik Carlijn met een rugzak aan zag komen lopen en ze deze in de kofferbak deed.
“Hai…..” zei ze als ze in was gestapt en me een kusje gaf. We reden de snelweg op, als Carlijn begon te praten.
“Hmmmm…… eigenlijk komt dit perfect uit Jean. Ik twijfel al een tijdje aan mijn vriendje. Hij is zo saai de laatste tijd, hij wil alleen maar op de bank TV kijken en de laatste tijd is de sex ook al niet om naar huis te schrijven…..” het verbaasde me hoe openlijk mijn nichtje over haar vriend sprak. Ik keek even opzij, god wat is ze mooi, blond lang haar, mooie lippen, heerlijk strak lichaam, mooie niet al te grote vooruitstekende borsten.
“We gaan lekker swingen Carlijn…..” zei ik enkel als ik nog meer gas gaf om zo snel mogelijk thuis te zijn. In een record tijd waren we terug in Huis en ik opende de voordeur voor mijn nichtje.
“Hmmmm mooi groot huis heb je….” zei ze als ze de rugzak neer zette. Ik liep naar de keuken en schonk voor ons een borrel in. Ik draaide me om en schrok even om haar daar te zien. Ze keek me aan met een blik die ik herkende, een blik van ‘ik wil je’. Ik bood haar het glas aan.
“Alsjeblieft Carlijn….” zei ik een beetje stotterend van de zenuwen en opwinding.
“Dank je…. “ zei Carlijn met een glimlach als ze het aannam en daarbij mijn glas pakte en deze neerzette. Verleidelijk legde mijn nichtje haar armen in mijn nek en ditmaal drukte ze haar sensuele lippen op de mijne!
“Hmmp hmmmm hmmp hmp hmmm……” kreunde ze.
“Hmmmm hmm Carlijn ….. oh Carlijn…..” kreunde ik als ik mijn handen op haar strakke kontje legde waarop de jonge vrouw diep kreunde.
“Carlijn…. hijg Carlijn….. dit mag niet…. we zijn familie.. we zijn familie….” kreunde ik maar in plaats dat het haar afschrok scheen het mijn nichtje alleen maar meer op te winden.
“Hmmmm jaaach dat zijn we hmmm, maar ik hijg hijg weet ook wel dat je mij leuk vind…. al jaren…” kreunde ze in mijn oor als ik haar vingers nu over mijn kruis voelde.
“oooh Carlijn!……” kreunde ik diep, oh wat maakte mijn nichtje me geil, hard!
“Je wilt het ook Jean… hijg….” haar strelingen werden steviger als ze met de volle hand nu over mijn zak wreef en mijn stijve pik voelde. Ik drukte mijn tong diep in Carlijns mond waarop ze geil kreunde.
“oooh Carlijn als je eens wist hoevaak ik over je fantaseerde,… over ons twee…..” al die jaren die waren verstreken, keer op keer als er een familieaangelegenheid was om haar te zien.
Ze pakte mijn hand en wist zonder moeite de slaapkamer te vinden, ik klikte een lichtje aan, dat was alles wat ik mocht doen want meteen eiste mijn nichtje alle aandacht op. Innig kussend opende ze mijn shirt en likte even aan mijn tepels.
“Hmmmm ooh Jean wat ruik je lekker hmmm…” en haar slanke vingers wisten in een mum van tijd van broek uit te doen zodat ik daar met een tent in mijn slip voor haar stond. Meteen drukte ik me tegen haar aan een gleed met mijn ‘tent’ over haar gladde broek.
“Oooh ooooh jongen toch oooh wat een harde heb je toch tussen te benen….” kreunde Carlijn als ik nu op mijn beurt haar topje uit trok en nu haar borsten ontblootte!
“Oh!…..” slaakte ze even als ik haar in mijn armen hield. Ze knoopte zelf haar broek los en stapte eruit zodat mijn nichtje nu in haar G string tegen me aan stond te rijden.
“Hmmp hmmp oh Carlijn… oh Carlijn….” kreunde ik als ik ons zachtjes op het bed liet vleien. Eindelijk kon ik nu mijn nichtje strelen, tedere kusjes af en toe mijn kruis tegen haar string aanduwend. Een beetje plagerig duwde Carlijn me dan weg en kroop van me weg om zo een standje aan te nemen en uitdagend haar ronde billen aan me te tonen.
“Oooh Carlijn…. je maakt me gek schatje…” kreunde ik en kwam omhoog om haar zo vanachteren te raken. Maar vlak voordat ik daar was draaide de blonde fee zich om en keek me glimlachend aan met een blik van: “nee nee nee nog niet….. je mag me nog niet bestijgen….” Carlijn duwde me terug op mijn rug kwam vervolgens langzaam als een roofdier op me af geslopen. Tergend traag sloot mijn nichtje haar vingers om de rand van mijn slip en trok het omlaag zodat mijn paal nu eindelijk vol uit kon groeien en tegen mijn buik aan sprong.
“Oooooh…….” hijgde mijn nichtje Carlijn als ze de slip van mijn enkels trok en mijn benen spreidde. Al kussend aan de binnenkant van mijn dijbeen, haar vingers kroelend over mijn onderbuik naderde mijn nichtje mijn tamp.
“Hmm kussss kusssss ooh Jean….. hmmp hmp….” kussend vanaf mijn onderbuik voelde ik hoe Carlijn haar lippen om mijn snikkel sloot en zonder met haar vingers aan te raken mijn lul ineens naar binnen in haar mond zoog!
“OOOOOH CARLIJN!…” huilde ik als ik de tong van mijn nichtje over mijn snikkel voelde schuren, eindelijk!
“Hmmmp hmmmp! hmmm hmmmm hmmmmm….” ik zag hoe haar blonde hoofd afdaalde langs mijn paal, cm voor cm in haar mond glijdend, zuigend, likkend, hunkerend naar sperma van haar neef!
Ik voelde hoe haar nagels over mijn borst gleden en Carlijns zuigkracht was enorm, ze zoog nog harder dan een stofzuiger! Met lange halen op en neer over de hele lengte van mijn staalharde paal, speeksel dat mijn nichtje met kracht in mijn buis spuugde om het vervolgens met kracht eruit te zuigen. Op heerlijke wijze ragde mijn nichtje mijn lul af!
“Carlijn ooh wat zuig je lekker! Oh Carlijn!…” stamelde ik als ik af en toe schokte als haar tong de gevoelige snikkel beroerde waarop weer kreunde van geilheid omdat ze daardoor mijn lul achterin haar keel voelde stoten.
“Hmmmpach….. neven en nichtjes mogen dit toch wel bij elkaar doen Jean hmmm?…..” zei Carlijn stralend als ze mijn lul omklemde en me aftrok.
“Eh ja ja…. jaaach Carlijn…. arch…. oooh niet stoppen Carlijn….” kreunde ik.
“Ok ik stop als je hierna niet meer kunt hoor…” zei mijn nichtje plagerig.
“Jawel, jawel Carlijn…. ik heb genoeg zaad in mijn ballen voor jou…. oooh laat me komen Carlijn, ik wil in je mond komen arch….” kreunde ik smekend. Als Carlijn glimlachend haar hoofd weer over mijn lul boog en nu enkel haar lippen om mijn snikkel zette en keihard zoog, daarbij haar hand flitsend over mijn lul gaand ten teken dat mijn nichtje me nu aan het klaar melken was! Haar andere hand trok aan mijn zak zodat alles nu strak stond.
“Hmm hmmp hmmp kom maar Jean kom maar in mijn mond, ik wil je sperma proeven, ik wil je sperma! hmmp hmmp hmmp hmmp kom schatje ooh ja hmmp hij wordt al heel hard hmmmmp hmmp hmmmp lik slurch slurchhh….!” steeds luider begon mijn nicht te kreunen als ze uit ervaring aanvoelde dat ik ongelovelijk klaar ging komen.
“Oooh Carlijn!!! grrr grrrrr!” gromde ik nu als een tijger, ik wilde mijn lieve nichtje helemaal vol spuiten met mijn zaad. “Carlijn! ooh Carlijn! slik slik!!! AAAAH!” gilde ik als het zwart voor mijn ogen werd en ik een gigantische lading sperma met krachtige stralen in de mond van mijn nichtje Carlijn spoot!
“Hmmmmm!….” mompelde de jonge vrouw even als ik haar hoorde slikken, klodder op klodder slikte Carlijn door en proefde me. Een goedkeurend gemompeld bevestigde, dat mijn nichtje de smaak van mijn sperma beviel en hongerig zoog Carlijn iedere druppel uit deze lading naar binnen in haar smachtend keel!
“Aaarch!!! Carlijn! oooh!” schreeuwde ik als ik op mijn tanden beet als ik haar enorme smachtende zuigkracht ervoer!
“Hmmmmmpach!!!! oooh Jean wat een hoeveelheid, zoveel sperma!…” riep ze opgewonden!
“ooh Carlijn hijg hijg….. nog nooit ben ik zo afgezogen! ooh mijn god Carlijn…. ik hou van je!” kreunde ik als ik schokte ten gevolge van de schoon likkende tong van mijn nichtje!

“Hmmmm hmmm dat was lekker Jean hmmm terwijl je pik lekker bij kan komen heb ik een klusje voor jou schatje….” kreunde Carlijn als ze op mijn borst kroop en nu boven mijn mond hurkte en omlaag zakte zodat ik nu Carlijns kaalgeschoren kutje te proeven kreeg!
“Hmmmm hmmmmmm Carlijn hmmm heerlijk zoet! Hmm” als ik nu de kutsappen van mijn heerlijke nichtje te proeven kreeg.
“Njaaach hmm jaaa daar ja hmmm ooh lik lik lik! oorch hmmm Jean je likte me zo lekker! oooh!” kreunde Carlijn schokkend als ze haar dijbenen aanspande om zichzelf klaar te maken.
Wat een ontzettend spannend standje, je nichtje zo op je mond rijdend. Carlijn had inmiddels haar tepels te pakken en kneep erin als uit pure geilheid haar tong uit haar mond hing.

Vervolg op verzoek. (mail auteur via onderstaande link)
Aantal keer gelezen:
1190
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)