Spannendverhaaltje.nl

Las Vegas

-
17-08-2015
Het was een mooie zaterdagmiddag in Augustus. We bevonden ons voor 6 dagen in Las Vegas, de place to be! Mijn ouders hadden hier een zakenbespreking voor hun bedrijf en mijn zusje en ikzelf (Bryan)mochten mee. Ik ben inmiddels 21 en kon dus volop genieten van het uitgaansleven in Las Vegas! De casino's, de strip en natuurlijke de mooie vrouwen, ik vond het heerlijk! Na avond 1 was ik er inmiddels achter gekomen dat ook ik wel goed lag bij de meiden hier in Vegas. Ik ben zelf een normale jongen, normaal postuur, maar het dialect deed sommige vrouwen smelten. Toch ben ik niet het type dat zomaar ol de vrouwen afstapt en het bleef dus bij een knipoog en een klein babbeltje.

Na 4 avonden in mijn eentje te stappen, vond ik het wel even mooi geweest. Ik heb besloten om vanavond maar rustig op de hotelkamer te liggen. Dit leek vooraf een goed plan, totdat ik na een uur helemaal klaar met de TV was, om de 5 minuten reclame is niet bevorderlijk voor het kijkplezier! Op mijn telefoon rondneuzend kwam ik de app Tinder tegen en was wel benieuwd wat voor vrouwelijk schoon hier nog meer te bewonderen was. Na wat geswipe links en rechts had ik na 5 dames al een match! Haar naam was Karen en ze was 19 jaar oud, woonachtig in Texas! Na een klein praatje leek het gesprek wat dood te bloeden, dus ik stelde maar de vraag in welk hotel ze verbleef. Wat bleek, Caesars Palace. Dezelfde als wij hadden. Dit toeval bracht het gesprek in een stroomversnelling, zij verveelde haar ook erg en wou graag een wandeling op de strip maken. Ik stemde hier natuurlijk mee in, al twijfelde ik wel enigszins omdat ze alleen foto's van haar hoofd op Tinder had geplaatst, maar ik dacht we zijn in Vegas, let's do it! We hadden om 9 uur afgesproken bij de uitgang richting de strip. Nog snel pakte ik een douche en deed mijn nette kleren aan.Stipt 9 uur stond ik bij de uitgang, en na 5 minuten kwam ze aanlopen. Een prachtige verschijning, 19 lentes jong maar wat een lichaam! Ze was niet erg groot, ik schat een 1.60m maar daardoor viel haar geschatte cup D nog meer op, slanke benen en blond haar maakten haar perfect

Na een avondje op de strip, een paar drankjes te hebben gedaan was het dan toch tijd om terug te gaan naar het hotel. Haar ouders waren er niet van op de hoogte en dat was ook niet de bedoeling volgens haar! In het hotel hebben we nog kort gekust, maar aan alles was te merken dat ze haast had.

Spijtig, morgen was onze laatste dag en die stond volgepland, dit was waarschijnlijk de eerste en laatste keer dat ik haar tegenkwam. Bij aankomst in de hotelkamer kon ik mijn gedachte niet van haar prachtige borsten afhouden en al snel nam ik weer een douche om mij heerlijk af te trekken met haar in gedachte. Mijn 18cm stond onder spanning want na een paar halen kwam ik al klaar. Maar de drang bleef om haar weer te zien!Het probleem loste zichzelf echter op, want de vergadering van mijn ouders was uitgelopen en zou morgen weer verder gaan. Mijn vader ging dit keer alleen, zodat mijn moeder met mijn zusje kon shoppen.. Dit was mijn kans! Ik wist dat ik geen tijd had te verspillen en voor lange gesprekken was dan ook geen tijd, dus vroeg ik haar via iMessage maar direct de vraag, heb je morgen zin om langs mijn kamer te komen, mijn ouders zijn weg. Uiteraard in het Engels.

Na een heel lang uur wachten kreeg ik dan eindelijk reactie, haar ouders zouden morgen naar vrienden gaan en zij bleef dus ook alleen thuis. Het leek haar leuk om af te spreken, maar op 1 voorwaarde, ik moest tequila regelen. Dit was het mij wel waard, dus de volgende ochtend ben ik direct naar de hotelshop gegaan, tot mijn verbazing mocht ik bij de kassa voor een fles tequila even 100$ aftikken, maar ik hoopte dat het dit waard was! Om 3 uur die middag hoorde ik geklop, zenuwachtig liep ik naar de deur. Daar stond ze, prachtig mooi gekleed weer. Dit keer in een zomerse jurk met een diep uitgesneden decolète! Ze gaf me 3 kussen en een omhelzing en mijn penis reageerde hier onmiddellijk op, maar ik moest me inhouden! Om de sfeer erin te krijgen zette ik de muziek aan en nam een slok tequila. Ik bood haar de fles aan, en of ze in 2 dagen geen druppel had gehad nam ze een enorme teug uit de fles. Die had er zin in!

Na een uurtje begon het toch wat tipsy te worden en begonnen we elkaar te zoenen. Zij begon zwaarder te ademen en ik streelde met mijn handen over haar rug. Opeens draaide ze me op haar rug en trok mijn tshirt uit, Yess!! Dit was raak. Ze likte plagerig over mijn borstkas naar beneden, aangekomen bij mijn short had ik al een enorme erectie. Dit voelde zij ook en gelukkig bevrijde ze mijn penis gauw. Ze schrok van de grootte, ze had nog maar 1x eerder seks gehad. Dit was echter niet te merken, want het aftrekken ging haar fantastisch af. Toen ze ook haar mond er bij betrok begon ik te duizelen, erg lekker. Ze mijn lul in haar mond en met diepe halen zoog ze eraan. Ik moest me inhouden om niet nu al klaar te komen. Ik gaf haar ook aan te stoppen en draaide de rollen om, mijn geduld was op dus ik trok direct haar jurk uit. Daar stond ze in alleen een stringetje, die weinig te verbergen hield. Een Bh had ze niet aan, veel te warm. Ik stortte me vol op haar heerlijke cup D en zoog hard aan tepels, Karen genoot. Ik stopte en ze begreep de hint, haar string vloog door de kamer en ik begon haar heerlijk te beffen. Na een aantal likken was ze zo nat, dat ik makkelijk 2 vingers in haar kutje kon steken. Waarschijnlijk hebben de buren dit ook mee gekregen, want ze kreunde erg hard maar wat maakte mij dat geil. "Oahh Bryan, fuck me please, fuck me hard' riep ze uit. Ik stond op, en kon me niet weerhouden, ik plaatste mijn lul tussen haar borsten en begon neuk bewegingen te maken, wat een gezicht en haar gezicht vroeg om meer. Ik hield mijn eikel voor haar zeiknatte kutje en stootte in 1 haal erin, een diepe kreun volgde. Ik neukte haar in een rap tempo, en hoorde haar klaar komen. Ook ik had bijna mijn hoogtepunt bereikt en zij merkte dit, ik stopte met neuken en meteen begon Karen te pijpen. Na een halve minuut werd het me teveel en kwam ik klaar in haar mondje. Geil als ze was slikte ze alles door! Na nog een tijdje gepraat te hebben zijn we uit elkaar gegaan.

Nog regelmatig winden we elkaar op via iMessage en sturen we elkaar pikante berichtjes of zelfs foto of filmpjes. Ooit kom ik haar weer tegen, ik weet het zeker!

Voor reacties of wil je dat ik nog eens een verhaal schrijf, met misschien jouzelf wel in de hoofdrol. Mail naar margot_1@live.nl
Aantal keer gelezen:
1493
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)