Spannendverhaaltje.nl

Laatste schoolfeestje werd een orgie

-
16-08-2010
De laatste dag van het schooljaar ging ik welgezind naar de eindejaarsfuif van onze klas. Het hele jaar had ik hard gezwoegd en nu was het tijd om alles weer los te werken. De fuif vond plaats in een klein schuurtje. Toen ik toekwam, waren er al enkele van m'n medeleerlingen. Onder andere een goede vriend van mij en enkele meisjes. De meeste meisjes van m'n klas waren niet aantrekkelijk. Er waren enkele met aantrekkelijke snoetjes, maar die hadden niets onder hun T-shirt. Er was echter een meisje bij dat door alle jongens van heel de school aanbeden werd. ze had prachtige blonde haren die tot op haar schouders reken. Ze had mooie ronde borsten en een goddelijk slank lichaampje om u tegen te zeggen, en was bijzonder aantrekkelijk.Stephanie was haar naam.
Toen iedereen aangekomen was, werden de rugzakken open geritst en vaatjes bier, breezers, flessen jenever en passoa en hele sloffen sigaretten kwamen tevoorschijn. Wat niet tevoorschijn kwam, maar ik wist zeker dat iedereen er mee had, waren condooms. De fuif kon beginnen. Jan had z'n mengpaneel meegebracht en Pieter zijn discolichten.na een halfuur springen en wild dansen klonken de eerste noten van sacrifice me van Anouk, een slow ! alle jongens haastten zich om een meisje te bemachtigen, omdat we met 12 jongens waren en 8 meisjes. Ik was een van de gelukkigen.
Ik nam Rebecca in mijn armen. Ze was niet mis, een aantrekkelijk ding. Ze had een uitdagend T-shirtje aan waarin ik haar nog niet volgroeide borsten kon zien. Het was een heerlijke slow en ik duwde haar strak tegen mij aan zodat ze de paal in mijn broek kon voelen. dat deed ze, want ze begon zachtjes in mijn oor te hijgen. Toen het liedje gedaan was, bleven we nog een tijd doorslowen. Ik wou haar tongkussen maar ze duwde mij zachtjes weg en zei dat ze nog een verassing hadden. Geheimzinnig wreef ze over de bobbel in mijn broek. Ik zag dat alle jongens opgegeild werden door hun danspartner.Even later zeiden de meisjes dat ze te warm hadden en dat ze eventjes wilden gaan afkoelen.we wandelden een eindje. We zagen niemand. Ja, wat wil je, om 1 uur in de nacht in een klein dorpje? We gingen naar stuk wei waar het gras een halve meter lang was. na wat neergelegen en geflikflooid te hebben, stonden de meisjes opeens recht en deden langzaam al hun kleren uit.Ik keek naar stephanie. Ze was verbluffend. Haar prachtige volle borsten kwamen tevoorschijn toen ze haar BH loshaakte.Toen deed ze haar broek uit. haar slanke bruine benen kwamen tevoorschijn. Ik werd enorm geil. Mijn pik moest eruit of hij zou barsten van pure opwinding. De Meisjes genoten van de starende blikken van de hoorndolle jongens. Stephanie deed nu langzaam haar onderbroek uit. D'r magnifieke roze lippen kwamen tevoorschijn. Ze had haar schaamhaar mooi in een streepje geschoren. Toen gingen de meisjes neerliggen.
Stephanie had me de hele tijd lichtjes beschaamd aangekeken en kwam nu zachtjes naast me liggen. Ze zag dat m'n paal op springen stond en opende m'n broek. ze slaakte zachte kreetjes van verrassing en nam m'n pik in d'r mond. Hoewel ie d'r niet helemaal in kon, kwam ik bijna klaar. ik hijgde : laat me klaarkomen, alsjeblieft ! Maar ze haalde m'n paal uit d'r mond en stroopte m'n broek af. Terwijl ze ook m'n T-shirt afstroopte, keek ik eens naar mijn klasgenoten: het was een wilde orgie geworden, een hoop lichamen die aan het tongzoenen waren, het neuken, pijpen, beffen, vingeren, het was onbeschrijfbaar. Ik begon Stephanie nu zachtjes te vingeren. ze vond dit blijkbaar zalig, want kromde haar rug en vroeg voor meer. Ik stopte echter en begon haar inmiddels vloeiende kutsappen op de zuigen. ik likt haar klitje netjes af en vroeg of ik haar mocht neuken. ze knikte hevig van ja, maar vroeg me om het zachtjes te doen, ze zei dat dit haar eerste keer was. Ik vroeg verbaasd of ze het nooit nooit eerder had gedaan. Ze antwoordde dat reeds veel jongens het haar al gevraagd hadden, maar dat ze reeds heel het jaar verliefd op me was, maar het niet durfde vragen. Nu was ik vol enthousiasme en gleed mijn paal zacht naar binnen.
Ze had een groot kut, dat gezellig aanvoelde, maar dat was ook nodig om m'n 21 cm lange paal in te boren. ik stootte steeds maar harder en harder en brak haar vliesje. Ik kwam bijna klaar en zag dat ze ook op het punt stond klaar te komen. Ik verwenste me plotseling omdat ik geen condoom had gebruikt, maar ze zei dat ze zaaddodende pasta had ingewreven. Nu stootte ik nog harder en voelde haar fijne lichaampje trillen onder mijn hevig gebeuk. nu kwam ik ook klaar en spoot haar kut vol met sperma. ze vond het zalig. Toen wenkte ze Lobke. Lobke wrong haar uit de hoop lichamen, kwam op ons toe. Ze snapte de bedoeling meteen en nam m'n paal in d'r mond. ik begon stephanie te beffen en zij deed het zelfde met lobke. Deze driehoek 69 was echt zalig. omdat ze nog niet klaargekomen was vandaag, vroeg ze mij haar te neuken. ze sperde haar kutlippen wijd open. toen ik mijn paal naar binnen wilde rammen, gaf ze me vlug een condoom met glijmiddel omdat haar kutje te nauw was. Zij had al veel ervaring, dat voelde je zo. ze bewoog lekker mee. Ik kon het niet meer houden.Ik vond het zalig in haar nauwe. Ik spoot de condoom vol. zij kwam ook en schokte heftig. Toen kwam ik eruit en begon haar te beffen. Ze zij dat ik veel beter was dan Ivan, haar vorige lief.
Alhoewel iedereen heter was dan bij het naar buiten gaan, gingen we binnen nog wat dansen. Er speelde weer een slow : peter gabriel en don't give up. Stephanie stond recht voor me. Ik had haar nog niet geneukt en zij had me zo opgegeild ! Wij kusten vurig en ik deed haar T-shirt af, waarna zij de mijne ook afspeelde. Nu trok ik haar broek naar beneden en begon haar lichaam teder te kussen. Toen ik bij d'r tieten kwam, haakte ik d'r BH los. terwijl zij m'n broek afdeed, zoog ik aan haar tepels. Ze waren lekker hard. ik daalde nog af en stak mijn vinger in haar onderbroek. Ik voelde haar grote schaamlippen, maar geen schaamhaar. Ze had haar kutje geschoren. toen deed ik d'r broekje af, nam d'r bij d'r heupen en legde haar op tafel naast de DJ. Hoewel die nogal verbaasd keek speelde ik mijn boxershort uit en pakte stephanie bij d'r heupen. Toen ik haar wilde beffen, zei ze wacht even, en goot een breezer over haar kut. dit vond ik zalig, kutsappen met breezer smaak.Toen zat ze half voorover en ik stootte mijn paal naar binnen. ik ging steeds harder en harder. ze fluisterde zachtjes in m'n oor : don't give up! en ik ramde nu mijn paal naar binnen met ongelofelijke snelheid. Ik zag dat ze het niet meer lang zou houden en ramde maar door. Zo'n orgasme had ik nog nooit gezien. terwijl ik ook klaarkwam viel ze bijna van de tafel. dat was een zalig gevoel , ze ramde zichzelf op m'n pik. Ik zag dat ze ferm bezopen was.
Toen ging ze weer op tafel liggen, sperde d'r kutlippen wijd open en riep : wie wil er ook een ritje? Maarten , Laurens , Pieter, Ward, en Bjorn spoten haar kutje vol. de tafel lag vol sperma. Deze klasfuif was een enorme klas orgie geworden. We spraken onmiddellijk af om dit volgend jaar opnieuw te doen...
Aantal keer gelezen:
762
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)