Spannendverhaaltje.nl

Laatste schooldag

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lilly meer verhalen van Lilly De laatste schooldag.
Het is mei. Ze hebben hard gewerkt en vandaag mogen ze hun diplomaís halen.
Anne en Tessa zijn al sinds de brugklas dikke vriendinnen. Beide meisjes zijn uitgegroeid tot prachtige jonge vrouwen. En menig man kijkt ze dan ook met geile blikken na. Ze worden veel na gefloten en er zijn ook regelmatig vrouwen die de beide meiden nakijken, jaloers? Goedkeuring?
Tessa had vandaag een jurkje aan. Het was 1 van die dagen dat het al aardig zomers was. Het jurkje stond haar geweldig. Alsof het speciaal voor haar gemaakt was. Het bovenlijfje sloot prachtig om haar lichaam. Haar borsten kwamen er mooi in uit. Tessa was enorm trots op haar lichaam. Ze had niet enorme borsten hoor, maar gewoon lekker. En als ze erg opgewonden was dan stonden haar tepels hard naar voren. Het leed dan geen twijfel dat ze zo geil als boter was.
Anne kende haar lichaam ook goed. Haar borsten waren wat groter dan die van Tessa, maar ook haar tepels waren heel erg gevoelig.
Anne had haar korte broek uit de kast getoverd met een topje, daarover een jasje. Het zag er zakelijk maar toch ook een tikje erotisch uit.
Tessa kwam Anne ophalen. Zoals altijd. De vriendinnen zouden samen naar school fietsen. Tessa floot toen ze Anne zag. Meid wat zie je er lekker uit vandaag, zei Tessa. Ze kuste elkaar ter begroeting vluchtig op de mond. De meisjes hadden al regelmatig een ontdekkingsreis over hun lichaam gemaakt. En Tessa wist waar Anne geil van werd. De eerste keer dat de meisjes met elkaar hadden gevreeŽn was toen ze in de brugklas zaten. Op een schoolfeest in de meiden wc. Ze hadden toen behoorlijk wat gedronken en waren heel erg geil geworden. Toen ze daar over gesproken hadden besloten ze daar wat aan te doen. Op de wc had Tessa al snel haar hand in Annes broek zitten en bewerkte het klitje van Anne. Het duurde toen niet lang of Anne was gillend klaar gekomen. Anne ging toen nog wat verder en had Tessa beffend naar haar hoogtepunt gebracht. Het was hun eerste lesbische ervaring.
Sinds dien vreeŽn de meisjes regelmatig met elkaar. Het beviel hun prima. Maar om nou te zeggen dat ze echt lesbisch waren? Zover waren ze nog niet. In de afgelopen jaren hadden de meisjes ook regelmatig met een jongen geneukt. Het was wel lekker hoor met een jongen maar telkens miste ze elkaar toch weer. Anne en Tessa waren totaal op elkaar ingespeeld.
Soms fantaseerde ze over een situatie met een oudere man. Hun leerkracht gym was een erg lekker ding. De meisjes dachten dan vaak aan hoe het zou zijn als hij met hun samen zou neuken. Of een oudere man meer ervaring had en misschien wat subtieler zou zijn. Misschien zouden ze wel klaar komen als hij in hun zou zijn.
Toch hadden de meisjes nooit de stoute schoenen aangetrokken. Ze wilde hem niet in problemen brengen. Het is immers verboden, een docent Ė leerling verhouding.
Maar de meisjes hadden vandaag besloten het er op te wagen.
We zijn geen leerlingen meer.en vanmiddag en vanavond is er een groot schoolfeest. Hij is nog vrijgezel en we gaan het er vandaag op wagen.
Vandaar dat ze zich zo erotisch mogelijk hadden aangekleed en opgemaakt.
Tessa vertelde Anne dat ze haar kante string aan had en haar bijpassend kante bh. Zoín halve waar je borsten zo mooi in uit kunnen komen zonder dat je tepels meteen naar buiten staan.
Anne lachte. Ik heb helemaal geen onderbroek aan en mijn kut sopt nu al. Wel heb ik mijn rode kante bh aan. Je weet wel. Die je van voren open kan maken. Zei Anne. Mmmm, weet je zeker dat we nu weg willen? Vroeg Tessa. Ik zou je nu zo willen uitkleden. We hebben nog tijd. Kom zal ik je lekker beffen? Tessa had haar fiets al neer gezet en duwde Anne de schuur in. Ze begonnen elkaar te zoenen. Eerst heel zachtjes en de opwinding nam steeds meer de overhand. Tessa schoof het truitje van Anne naar boven zodat haar mooie rode bh tevoorschijn kwam. Ze haakte hem los en nam meteen een tepel in haar mond. Met 1 hand had ze de andere borst vast en haar andere hand knoopte behendig het strakke broekje van Anne los. Anneís ademhaling werd zwaarder en sneller. Anne kon een kreun niet meer onderdrukken toen Tessa haar hand bij Anne in haar broek schoof en haar harde klit op zocht.
Tessa liet de borsten van Anne los en stroopte de korte broek van Anne naar beneden. Ze duwde Annes benen uit elkaar en likte de opgezwollen kutlippen van Anne. Anneís ademhaling stokte. Oh, ja Tes, ga door. Lik die lekkere kut van me. Ik ga dit niet lang volhouden hoor. Tessa nam de harde klit van Anne in haar mond en zoals altijd wist Tessa precies wat ze moest doen en binnen enkele seconden gilde Anne het uit en stond ze te schudden op haar benen. Oh jaa, Tes, Terwijl Anne een heerlijk orgasme beleefde stak Tessa 2 vingers in Anneís kut en begon haar te neuken. Als ze het tempo flink zou opvoeren en haar even krachtig zou neuken dan zou Anne snel haar 2e orgasme beleven, die nog intenser was dan de 1e.
En ja hoor. Anneís ademhaling versnelde zich. Ze kromde haar rug en toen Tessa heel zachtjes het klitje van Anne likte begon Anne te grommen en zwaar te hijgen. Ze beleefde weer een enorm orgasme.
Toen Anne weer iets op adem was gekomen tilde ze Tessa op en kuste haar intens op de mond. Ze liet de spaghettibandjes van het jurkje van Tessa van haar schouders glijden zodat de borsten van Tessa tevoorschijn kwamen. De tepels van Tessa waren knetterhard. Oh, zei Anne. Ik voel het al, supergeil, daar gaan we wat aan doen. Anne nam een tepel in haar mond en begon er hard aan te zuigen. Tessa kreunde.
Op eens liet Anne Tessaís tiet los en ritste haar tasje open. Ze haalde er een heerlijke dildo uit. Zo meisje, zei Anne. We zullen jou eens even een flinke beurt geven.
Ze duwde Tessaís benen uit elkaar en zette de dildo tegen de kut van Tessa aan. Deze stond al wagenwijd open zodat de dildo zonder moeite de drijfnatte kut in schoof. Eerst tergend langzaam en heel subtiel, zodat Tessa smeekte om bevrijding.
Anne voerde het tempo zo langzaam op dat Tessaís kut brandde van verlangen.
Oh, Anne, toe nou, Ik wil hem hard, heel hard en snel. Neuk me met die lekkere staaf. Toe nou. Anne lachte. Ze zakte door haar knieŽn. Zo geile meid. Zullen we jou eens een heerlijk orgasme bezorgen? En Anne nam het klitje van Tessa in haar mond en ging met haar tong razend snel Tessaís klit. Ondertussen neukte Anne Tessa met de dildo in een hoog en hard tempo. Tessa kon een gil nog net inhouden maar het duurde niet lang of een explosie ging door Tessaís lichaam. Een heerlijk orgasme trok vanuit haar buik door haar lichaam, zodat ook Tessa stond te trillen op haar benen. Haar orgasme hield maar aan.
Toen ook Tessa wat op adem was gekomen. Trokken de meisjes de kleren weer in fatsoen, bekeken elkaar en lachend stapte ze uit de schuur.
Als we Aard niet zo ver krijgen vandaag hebben we in ieder geval een super orgasme al gehad.
Maar het lijkt met toch geweldig als je in de ringen hangt en gebeukt wordt door je gymmeester.
De meisjes lachte en fietste naar school.
Het officiŽle gedeelte was saai maar zoals altijd noodzakelijk.
De meisjes zaten vrij voorin. Dicht bij de docenten. Toen ze net een plekje hadden gezocht, waren ze al op zoek geweest naar Aard. Ze wilde er zeker van zijn dat ze bij hem in de buurt zouden zitten. Het liefst achter hem of zo. Aard zat aan de buitenkant. Eerst zat de docente Maatschappij leer nog naast hem, overigens een hele mooie vrouw, maar die werd gelukkig weg geroepen. En nu zat hij daar helemaal alleen.
De meisjes zagen hun kans schoon en gingen achter hem zitten.
Ach Aard, zit je nu helemaal alleen? Heeft mevrouw Twilling je helemaal alleen gelaten. Zei Tessa liefjes. En Anne volgde: zullen we je gezelschap houden?
Aard lachte, ja hoor dames komen jullie er maar gezellig bij zitten.
Tjonge wat hebben jullie mooi gemaakt. Om op te vreten. Zijn jullie op oorlogspad of zo? Op welke mannen hebben jullie het gemunt vandaag.
Tessa lachte. Hoezo, zo anders zien we er toch niet uit? En op oorlogspad zijn we niet, hooguit dat we een lekkere vent willen versieren.
Anne trok de stoute schoenen aan en zei: Heb je interesse dan? Om een klein feestje met ons te bouwen?
Tessa stootte Anne aan. Je moet hem niet zo laten schrikken joh. Straks denkt ie dat we het op hem voorzien hebben.
Aard aarzelde, dacht even na en kreeg het gevoel dat hij sowieso al het slachtoffer zou zijn geworden. En wat maakte het ook uit. De meiden waren meerderjarig en vanaf vandaag geen leerlingen meer.
Aard nam de meisjes nog eens goed in zich op. Toen was alle twijfel weg. En wat hadden de dames voor een feestje willen bouwen? Zei hij.
Tessa gaf een knipoog naar Anne. Nou een speciale gymles met wat extra ringoefeningen zou niet gek zijn. En ik denk dat we de kast ook nog niet helemaal onder de billen hebben. Zei Tessa schalks.
Tijdens het officele gedeelte zaten de meiden achter Aard. Ze wilde er zeker van zijn dat hij super geil zou worden. Ze vertelde heel zachtjes maar hard genoeg dat Aard het kon horen wat ze onder hun kleding hadden en wat ze in de schuur al hadden gedaan. Aard kreeg soms een rood hoofd. Toen ze eindelijk konden gaan eten en een glas wijn hadden gehaald zagen de meisjes Aard richting het gymgebouw lopen. Ze wachtte heel even en liepen toen samen achter hem aan.
De deur was open maar kon door middel van een draaiknop van binnen op slot gedaan worden.
Ze deden hem op slot en liepen naar de gymzaal. Ze waren enorm opgewonden. Tessaís tepels priemde door haar jurkje en ook Annes tepels waren duidelijk zichtbaar. Tessa vond het wel spannend en zei tegen Anne dat haar kut nu al sopte.
Aard stond bij de toestellen. Ze hadden hem wel gezien maar hij liet zich nog niet zien. De meisjes snapte de hint en begonnen elkaar midden in de zaal te zoenen en te strelen.
Opeens liet Tessa Anne los en liet de ringen zakken.
De ringen werden zo afgesteld dat als je een vogelnestje zou maken, dan zouden ze elkaar lekker kunnen beffen. Maar als ze geneukt zouden worden dan hing hij nog wat te hoog.
Wat had je nou over die kast? Vroeg Anne. Nou, zei Tessa, ik dacht zo als we nou een lage kast hebben dan kan een van ons op die kast liggen en door de ander gebeft worden terwijl je door Aard geneukt wordt.
Mmm, meid je hebt geweldige ideeŽn, zei Anne.
De meisjes liepen weer op elkaar toe en begonnen elkaar langzaam uit te kleden.
Tot ze in hun ondergoed stonden. Anne in haar rode bh en Tessa in haar string en halve bh. Tessa streelde de onderbuik van Anne. Ze werden enorm geil bij het idee dat Aard hen stond te bekijken.
Tessa streelde nu de binnenkant van Anneís benen. Kom meid, zei Tessa, zal ik je lekker laten klaar komen. Ga eens in de ringen hangen? Anne deed wat Tessa haar vroeg. Haar kaalgeschoren kut glinsterde van haar geile vocht. Een haar kutlippen waren helemaal opgezwollen. Tessa had ondertussen de dildo uit Anneís tas gehaald. Ze liep nu op Anne af die in de ringen hing en streelde met 1 vinger zachtjes over de lippen en klit van Anne.
Anne kreunde. Oh, wat is dit geil, ja toe maar, maak me gek.
Tessa pakte het langzaam aan. Ze stak 1 vinger in de kut van haar vriendin en bewoog die in en uit. Mmmmm, kreunde Anne.
Tessa en Anne waren bijna in trance. Ze waren Aard helemaal vergeten. Ineens hoorde ze wat. Ze zagen Aard met de kast aan komen.
Oh ja, lekker Aard, kom eens kijken hoe ik Anne zo langzaam aan naar een geweldig orgasme help. Zei Tessa.
Kijk Aard, zei ze. Ik heb een heerlijke dildo, maar het lijkt me zo geweldig als je haar zo meteen met jou heerlijke pik neukt. Dan kan ik ondertussen haar klitje likken en helpen we haar samen naar een heerlijk hoogte punt. Lijkt je dat niet wat?
Aard kreunde. Mmmm wat zijn jullie een stel geile meiden. Kom we laten Anne iets zakken dat ik mijn pik zo lekker bij haar naar binnen kan schuiven. Als jij dan over haar heen gaat staan dan kan ze jou beffen en jij kan toch goed bij haar klit komen.
Zo gezegd zo gedaan. Aard liet Anne heel voorzichtig zakken terwijl Tessa haar bleef neuken met haar vingers. Toen Anne op de goed hoogte hing kwam Aard weer bij de meisjes. Hij ritste zijn broek open en liet hem zakken. Tessa zag een heerlijke pik tevoorschijn komen. Tjonge Aard wat is die mooi en zo groot en dik. Ohhh Anne je gaat genieten meisie. Maar ik wil hem eerst nog even proeven. Ze liet zich op haar knieen zakken en nam de pik van Aard in haar mond. Behendig en snel begon ze hem te pijpen. Aard begon zwaar te hijgen terwijl hij zijn vingers door de kut van Anne liet glijden.
Ohhh, Tessa als je zo door gaat spuit ik je mondje helemaal vol. Hijgde Aard.
Tessa liet zijn pik even los. Je dacht toch niet dat je snel van ons af zou komen. Je zult wat moeten presteren vanavond. Maar met jou conditie zal dat wel goed komen. Zei Tessa lachend. Ze kuste zijn pik nog een keer en zette hem toen voor Anneís opening.
Heel langzaam schoof Aard bij Anne naar binnen. Anne gilde van genot. Ohhh ja, wat heerlijk, neuk me. Hard met die enorme paal van je. Aard voerde langzaam aan het tempo op en moest zijn best doen Anne niet meteen vol te spuiten.
Tessa deed een beetje van haar eigen spuug op de klit van Anne en begon deze razend snel te bewerken met haar vinger. Anne gilde het uit en binnen enkele seconde voelde Aard Anneís kutspieren krachtig en ritmisch samen trekken. Aan het gillen en hijgen van Anne en het samen trekken van haar kutspieren was het duidelijk dat Anne een intens orgasme beleefde die een tijdje aanhield. Aard hielt het niet meer en spoot haar helemaal vol. Haar vriendin hielt niet op met het bewerken van haar klit en het orgasme van Anne hielt behoorlijk lang aan dat Aard niet zeker wist of het nou 1 lang orgasme was of meerdere achter elkaar.
Toen Anneís orgasme langzaam afnam was Aard blij dat hij even zijn pik uit haar kon halen. Hij had het gevoel dat zijn jonge heer helemaal afgeknepen was. En dan te bedenken dat er nog een geile meid was die smachtte naar een flinke beurt.
Anne kwam uit de ringen en schoof de kast dichter bij.
Ze liet haar vriendin op de kast klimmen en trok haar string uit. Nu zag ze hoe opgewonden Tessa was. Haar kut droop. En Anne begon die eerst maar eens een beetje schoon te likken. Ohhh Anne, wat heerlijk, kreunde Tessa. Het is zoín geil gezicht om te zien hoe jij geneukt wordt. Anne likte Tessaís klit. Een klein gilletje ontsnapte uit Tessaís mond. Ohhh, ja, als je zo doorgaat kom ik nu al klaar.
Wacht maar af, zei Anne. We gaan je een climax geven dat jij je best moet doen niet je bewustzijn te verliezen. Ik ga je nu even plagen zodat onze Aard even op adem kan komen. Maar neem van mij aan lieverd, dit is nog maar het begin. Zei Anne.
Anne likte Tessaís klit weer en stak 2 vingers in haar neukgrotje. Mmmm, zuchte Tessa. Anneís bewegingen werden sneller en krachtiger. Haar vingers pompte in de kut van haar vriendin.
Het duurde niet lang en Tessa kwam zwaar hijgend en kreunend tot een heerlijk orgasme.
Ondertussen had Aard bij het zien van hoe deze meiden elkaar verwende. Alweer een behoorlijke stijve pik gekregen.
Anne liet Tessa even op adem komen en nam ondertussen de pik van Aard in haar mond. Ook zij wist wel raad met die neukstaaf. En ze zorgde er voor dat hij goed dik en stijf was.
Anne bracht de pik voor de opening van Tessaís kut en beval Aard hard naar binnen te stoten. Hij gehoorzaamde slaafs en stootte zijn enorme paal in een beweging bij Tessa naar binnen.
Aai, au, Ohhhh ja, wat heerlijk, ja, ga door, harder, toe nou, niet wachten.
Aard was even geschrokken van Tessaís kreet, maar begreep dat deze meid het lekker vond als het een beetje pijn deed.
Anne had een tepel van Tessa tussen haar tanden en beet er een beetje op. Oh, au, ja Anne mmm aaah, lekkerrr,
Stoten man, toe maar, beuk die meid naar een hoogte punt.
Aard vond het geweldig. Hij beukte er flink op los en Anne sloeg met kleine felle klapjes op de klit van Anne.
Toen haalde Anne 2 kleine tepelklemmen uit haar tas en een vibrator.
Oh nee, Anne, nee dan hou ik het niet meer vol, Oh, ik ga dan zo klaarkomen,
Anne lachte. Wacht maar. Ik wil je horen gillen meid. Ik wil je orgasme door je lichaam zien trekken.
Ze zette de tepelklemmen op Tessaís tepels en nam de vibrator op hoge snelheid in haar hand. Via de tieten van Tessa liet Anne de vibrator over Tessaís onderbuik naar haar kut glijden. En in een snelle beweging op haar klit rusten.
De trillingen waren zo intens dat Tessa het niet meer hielt en ook haar kutspieren krachtig en ritmisch samen trokken. Aard gilde het uit en spoot Tessa helmaal vol.
Samen beleefde ze een enorm orgasme en Tessa moest haar best doen om niet het bewustzijn te verliezen.
Toen ze weer op adem was gekomen keek ze in et lachende gezicht van haar vriendin. Zo meisie. Zei Anne.
Volgens mij moeten we Aard nog maar eens uitnodigen. Hij is nu behoorlijk leeg maar straks als we wat gedanst hebben zoeken we hem op en pijpen we hem naar een hoogtepunt. Onder voorwaarden hij ons nog regelmatig verwent.
Dat was afgesproken. En met zín drieŽn hadden ze de avond en nacht van hun leven.
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar lillyl_30@yahoo.de)
Aantal keer gelezen:
300
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)