Spannendverhaaltje.nl

Kutje schoon likken

-
16-08-2010
Op zondagochtend had ik een afspraak met een amateurhoer. Ze heette Irma en ze zou met een volle blaas binnen komen en later zou ze volgespoten worden door haar man. Ze kwam binnen en het was een prachtige mooie vrouw. Ik had, zoals afgesproken dameslingerie en een lang satijnen rode jurk aan. Ik moest gaan liggen en ze ging met haar gepierste kut boven mijn mond hangen en piste mijn mond vol. Ik slikte alle door en ze haarhaalde dit 5 maal tot haar blaas leeg was. Ik werd vastgebonden op de grond en geblindoekt. Ik hoorde haar telefoneren en ze ging in standje 69 over mij heen zitten met haar kut boven mijn mond.
Ik hoorde de kamerdeur open gaan en er werd een rits open gemaakt. Even laten knielde iemand acher mijn hoofd en een lange harde lul schoof langs mijn gezicht in haar kut. De lul schoof hard in en uit haar natte geile kut en zijn ballen schoven over mijn gezicht. Ik liktw afwisselend zijn ballen en stam en haar kittelaar. Ineens hoorde ik een harde schreeuw en de man scheen zich leeg te spuiten in haar kut. Toen hij klaar was trok hij zijn lul uit haar kut een een kwak sperma viel op mijn gezicht.
Hij stond op en ik hoorde dat zij hem nog even pijpte. Ik hoorde zijn rits dichtgaan en hij vertrok zonder iets te zeggen. Op dat moment drukte ze haar gepierste kut op mijn mond en een lading sperma liep in mijn mond. Ik slikt alles door en likte haar helemaal schoon. Toen ze mijn lul in haar mond nam en een vinger in mijn kont stopte kwam ik hevig klaar. Even later liet ze mijn eigen sperma in mijn mond lopen en weer slikte ik alles door. Hiermee was het nog niet afgelopen want hierna werd ik nog hard bewerkt met de zweep. Maar daar vertel ik een andere keer over.
Aantal keer gelezen:
925
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)