Spannendverhaaltje.nl

Koud vuur

-
16-08-2010
Ze duwde haar ronde borstjes in haar jurk en merkte dat haar tepels heel hard waren. Ze smeekten om aandacht, om een warme tong en zachte tanden die ermee zouden spelen. Ze dacht aan de nacht die nog moest komen en zou op zoek gaan naar wat ze wou. Een prooi die ietwat afstand hield. Ze was nog niet lang wakker en toen ze gisteren in bed kroop verheugde ze zich op vandaag. Heel de week eigenlijk al. Het lief lijkende meisje was bezig met zichzelf opnieuw uit te vinden. Geïnspireerd door gewelddadige erotische films en pikante lectuur transformeerde ze mentaal in een femme fatale. Een ongrijpbare minnares met volle lippen, smachtend naar stinkende seks. Ze had veel tijd om na te denken. Ze had haar plan goed voorbereid en nu was ze er eindelijk klaar voor. Dit dametje had tijdelijk geen plaats voor liefde in haar hart, enkel voor passie en lust.
Ze trok de deur dicht en dwaalde alleen over de donkere straten in de stad. Het was druk. Het viel haar op dat de pubers in het nachtleven hadden plaatsgeruimd voor rijpere varianten. Zatheid, nachtlawaai, gezang en getoeter. Vooral dat laatste negeerde ze vakkundig. Ze was het al gewoon geworden dat die doorsnee mannen naar haar ellenlange benen gluurden en niet beschaamd waren om met hun kop uit het venster en tong uit de mond weg te scheuren in hun verroeste BMW’s. Ze was geen hoertje, eigenlijk was ze heel berekend, maar ze hield ervan dat andere mensen dachten dat ze té vlot in omgang was. Er hangde een mysterie rond haar persoonlijkheid. Het geluid van haar hakjes tikte vastberaden op de stoep terwijl ze haar kleedje ietsje naar beneden trok. Ze wist waar ze naartoe wou en ze was er bijna. Maanden had ze tegen iedereen gezwegen. Ook over die wilde dromen die ze kreeg over hem. Ze had hem goed gekend, maar nu was hun contact verbitterd.
Ze had troost gezocht in de armen van een goede vriend. Een lieve man die begrip had voor haar persoonlijkheid. Die geboeid was door het mysterie en van plan was om het beetje bij beetje te ontrafelen. Ze was van plan om dit toe te laten, maar hoe zeer ze zichzelf aan hem wou schenken, hoe kouder haar hart werd. De herinnering aan een niet meer zo vage illusie werd haar te opdringerig. De buitenwipper lachte naar haar. Sinds een half jaar kwam ze hier vrij regelmatig. Al meerdere malen probeerde hij een praatje met haar te maken, maar al wat ze hem gunde was een bescheiden glimlachje. Ze daalde de trappen af en een slome warmte viel op haar neer. De geur van sigaretten en dure drankjes versterkte haar gemoedstoestand. Ze stak een sigaret op en keek door de zaal. Ze bedacht dat er veel volk was en hoopte dat ze haar prooi zou kunnen benaderen. Ze had haar intrede alvast niet gemist.
Toen ze bijna afwezig doorwandelde keek iedereen haar na. Zij moest niet duwen om door te kunnen, mensen gingen uit de weg en schreeuwden boven de dreunende muziek wat woorden uit. Op normale avonden zou ze met haar ogen draaien of een flauwe glimlach naar die gieren werpen, maar niet vannacht. Ze hing vastberaden aan de bar en bewoog haar kont op de muziek. Dit drankje zou haar gefocuste instelling alleen maar versterken. Ze keek wat in het rond, nam een nog een trekje van haar sigaret en stapte verder. Ze bleef stappen tot ze de man uit haar stoutste droom zag staan. Ze wist dat hij hier moest zijn, ze had weer eens op haar intuïtie vertrouwd en uit ervaring wist ze dat die nooit verkeerd was. Ze duwde haar sigaret uit tegen de stenen paal in het midden van de club en nipte van haar glas. Haar gsm trilde in haar handtasje. Het was haar goede vriendin die vroeg wat ze vanavond deed.
Ze lachte, maar stak zonder twijfelen haar telefoon weer in haar tas. Vannacht mocht niemand weten dat ze hier was. Ze ritste haar tasje dicht en net op dat moment voelde ze een hand langs haar dijen glijden. “Ik had je zien binnenkomen”, zei hij. Nog voor hij de woorden in haar oor fluisterde, wist ze dat ze hem had gevonden. Dat hij haar had gevonden, dit verliep niet volgens plan. Ze moest de situatie onder controle zien te krijgen. Ze draaide zich om en keek hem recht in de ogen. Hij was veranderd. Zijn haar zat verkeerd en de grijns op zijn gezicht kon haar niet helemaal bekoren. Deze man, haar gewezen dekhengst was afgevlakt tot een oppervlakkig persoon. Haar gedachten liepen simultaan met de ondeugende glimlach op haar gezicht. Ze beet op haar lip en veranderde haar strenge blik in een vragende, maar donkere gelaatsuitdrukking. “Waarom raakte je me daar aan?” vroeg ze sluw. “Ik zal het nooit meer doen’, zei hij.
Ze nipte van haar drankje en duwde haar ander hand tussen zijn benen. Hij lachte onwennig en kromp in elkaar van beschaamdheid. ‘Als jij over mijn billen glijdt, dan mag ik toch ook mijn pleziertje, niet? Vroeg ze bijna dreigend. Hij antwoordde niet en negeerde de aanblikken van de omstaanders volledig. Ze waren in haar droom. Haar lust wakkerde aan en die van hem... ook. Dat kon ze voelen. Hij had droeg nog steeds dezelfde broeken als toen. Ze had ze altijd erg sexy gevonden en ze wist héél goed hoe ze ermee om moest springen. Zijn nerveus lachje vervaagde in het geluid en hij priemde twee van zijn vingers onder haar kleedje, tegen haar onderbroek. ‘Het is hier nog altijd even warm als vroeger’, grijnsde hij. Hij wreef tergend traag over haar kanten niemandalletje en kwam dichter bij haar staan. Het leek alsof ze weer met elkaar praatten, na al die verloren dagen. ‘Ik wil je klaarzuigen’, ademde ze in zijn oor.
Hij begon te schaterlachen, maar zij dacht enkel aan het kleine kind dat ze altijd in hem had gezien. Naast zijn mottige haarsnit en beschermend persoonlijkheidsmasker was hij helemaal niet veranderd. ‘Ik wil je écht klaarzuigen’, herhaalde ze. ‘Wil je dan niet dat ik het doe? Net zoals vroeger? Je mag rustig zitten en ik zal mijn warme lippen over je heen laten schuiven. Je mag mijn hoofd zelfs naar beneden duwen. Of heb je iemand?’, bracht ze bijna bang uit. ‘Neen, ik heb niemand. Ik meende het toen ik zei dat ik alleen wou zijn’. ‘Goed dan’, zei ze. ‘Volg me dan maar’. Ze keek hem speels aan van de zijkant en lachte haar witte tanden bloot. Ze wist dat hij zou volgen. Ze herkende zichzelf in hem. Slapende honden moet je niet wekken, en het beest was wakker. Ze was eerder bij de trap dan hem, ze wachtte en bedacht dat haar broekje helemaal vochtig werd. Ze keek snel rond of niemand haar zag en in een fractie van een seconde dook ze naar beneden.
Het moest lijken alsof ze naar iets zocht, maar enkel zij wist wat er gaande was. Ze trok haar onderbroek uit en zag zijn schoenen aankomen. ‘Naar wat zoek je?’, vroeg hij. ‘Niets meer, ik heb het al gevonden’ en ze stak haar onderbroekje in zijn broekzak. Ze ging de steile trap voor hem naar boven, maar stopte halverwege. ‘’Ben je onder mijn kleedje aan het kijken?’, vroeg ze uitdagend. ‘Je laat me niet veel keus, lachte hij.’ Je weet toch dat tegen de etiketteregels is? Het meisje moet eigenlijk altijd als laatste een trap op’, meende ze. ‘Ga door’, zei hij ongeduldig terwijl zijn hand voor het eerst sinds lang aan haar poesje voelde. ‘Vanavond is pipi doen gratis, schreeuwe ze uit’. Ze had niet veel drank nodig om enthousiast te zijn. Na één glas was ze al prettiger dan normaal. Ze zweeg en trok hem aan zijn riem mee het vrouwentoilet in. Hier droomde ze al zolang van. Dit toilet was perfect voor een beestige sexuele update. Spiegels en vaag licht maakten het helemaal af.
Ze duwde hem op het toilet en ging op zijn schoot zitten. ‘Je mag mijn broekje houden’, zei ze. Hij zei niets en begon haar smachtend lijf langs alle kanten te ontbloten. Terwijl hij hard aan haar tepel zoog, deed hij ongeduldig zijn riem open. Hij liet zijn broek tot op zijn knieën zakken en keek haar aan. ‘Je hebt me iets beloofd’, pruilde hij. Zijn pruilmondje had al lang geen effect meer op haar gevoelige kant. Ze was koud geworden. Hij had haar vermoord. Vannacht zou dit niet veranderen, ze was te geil om ook maar over iets na te denken en zakte af naar zijn gloeiende lul. Net zoals vroeger graaide hij met zijn handen in haar blonde haren en gaf hij het juiste tempo aan. Ze dacht dat ze nog beter zoog dan in het verleden, misschien zelfs beter dan in haar droom! Er kwam meer volk naar boven, maar dat weerhield hem er niet van om intens te kreunen. Misschien kon hij niet stil zijn.
Misschien was het al even lang geleden als van haar? Hij trok aan haar haar en zijn lid sprong uit haar mond. ‘Je bent je belofte nagekomen, zei hij, ga nu maar rustig zitten. Ze propte haar middenvinger in zijn mond en daarna in die van haar. Ze likte eraan en hoopte dat hij de hint begreep. Eigenlijk haatte ze hem, gewoon omdat ze het leuk vond om kwaad op hem te zijn. Eigenlijk was er niets mis met hem. Ze begon zichzelf te vingeren en zette haar terwijl op hem neer. Ze gaf geen kik, maar besefte dat ze dit had gemist. Ze pasten zo goed samen. Ze begon niet bepaald rustig op en neer te bewegen en schuurde haar clit tegen zijn onderbuik. Haar geilheid liep over zijn ballen en het zou niet lang duren vooraleer ze het onbegrense deel van haar droom bereikte. Ze beet hard in zijn schouder en zei meteen erna dat hij haar nog steeds de mooiste sterren liet zien. Haar bewegingen vertraagden. ‘Ik ben er, ik zal er altijd voor je zijn’, stamelde ze. ‘Doe met me wat je wil, want vandaag ben ik nog een keertje jouw eigen muze. ‘Je bent mijn nymfomane, zei hij’.
Hij stond op en draaide haar om. Hij kletste zijn lid op haar gaatje. ‘Wil je me nog een keer voelen?’ vroeg hij. Waarop ze met haar kont rond zijn mannelijkheid draaide als bevestigend antwoord. Ze leunde haar hoofd voorover en hij wist wat dat betekende. Hij trok aan haar haar en duwde hem met diepe, beestige stoten naar binnen. Zijn duwtjes werden steeds regelmatiger en korter en zijn ander hand greep haar bekken achteruit. Zij voelde zijn penis zwellen in haar en beet op haar pols. Ze kwam nog een keer klaar, dit keer veel intenser dan de eerste keer. Dit voelde hij, ze trilde helemaal, maar hij bleef haar verder neuken. Hard, tot de zweetdruppels van zijn voorhoofd drupten. Hij keek in de spiegel en zag de welving van haar rug en haar kont. Zijn stoere houding en haar nederigheid werden hem teveel. Hij trok haar hoofd tot bij zijn mond en zei ongecontroleerd dat hij één van zijn beste orgasmes ooit zou hebben.
Ze duwde haar kont nog wat naar omhoog en friemelde met haar vingers over haar geilheid heen. Hij werd gek en drong voor de laatste keer bij haar binnen. Zijn zaad deed haar gniffelen en ze likte haar vingers af. Haar droom was werkelijkheid geworden en ze wilde meer. Niet met hem, niet vandaag. Ze wou zichzelf voor hem bewaren voor speciale gelegenheden, zoals vandaag. Een willekeurige zaterdag in de depressieve wintertijd. ‘Ga maar terug naar je vrienden’ zei ze. Waarop hij zijn broek aantrok en poogde haar onderbroek terug te geven. ‘Ik moet ze niet meer, ik heb toch gezegd dat je ze mocht houden? Ik wil niet dat je deze nacht vergeet’. Hij stak het broekje in zijn zak en vroeg of ze klaar was. ‘Ga maar naar buiten, ik moet je niet meer zien vandaag, ik heb gekregen wat ik wou en ik hoop voor jou hetzelfde’, zei ze koeltjes. ‘Ik had het niet verwacht’, zei hij. ‘Tot de volgende keer hé’. ‘Ja’, zei ze, ik zal je wel nog eens komen zoeken’, lachte ze sluw. Hij opende de deur en ging naar buiten.
Zij keek nog even in de spiegel, ging even zitten om te bekomen en stak een sigaret op. Kort daarna opende ze de deur opnieuw en liep ze vol zelfvertrouwen en nog steeds geil naar de uitgang. Ze stapte verder de nacht in en beantwoordde haar smsje van daanet. Haar vriendin zat op café waar haar nieuwe vriend ook zou zijn. Met haar hoofd nog bij het voorbije half uur opende ze deur van het café en snelde ze zich naar haar vriendin. Ze bestelde nog een drankje en leunde wat tegen de muur. Haar vriend kwam naar haar toe en kuste haar innig op de mond. ‘Ik dacht dat je niet meer zou komen’ zei hij. ‘Ja ik heb op het onverwachts nog een oude kennis op bezoek gekregen’, zuchtte ze. ‘Maar nu ben ik hier en ik wil dansen’, lachte ze.
Hij zei dat ze er sexy uitzag en voelde haar vormen door haar leuke, korte kleedje. Zijn handen zochten een weg tussen haar benen en tewijl niemand het zag, voelde hij geniepig aan haar onderboek. Dat dacht hij, maar hij was aangenaam verrast. ‘Jij hebt hier geen onderbroek onder aan!?’, zei hij geïnteresseerd. ‘Neen, lachte ze, dat heb je goed opgemerkt!’ ‘Speciaal voor mij?’, vroeg hij. ‘Natuurlijk! Speciaal voor jou’, fluisterde ze.’ Ze trok zich weg uit zijn armen en snelde naar haar vriendin op de dansvloer. Ze zweeg de nacht verder en kronkelde op haar favoriete muziek. Straks zou ze gaan slapen met een voldaan gevoel. Ze was heel gevaarlijk geweest en mocht er niet aan denken wat er was gebeurd als ze haar zin niet had gekregen.
Aantal keer gelezen:
685
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)