Spannendverhaaltje.nl

Kop Koffie

-
21-10-2010
Ze liepen al enkele weken om elkaar heen te draaien, maar het probleem van Sanne en Dirk was dat ze beiden getrouwd waren, en ze beide eigenlijk het liefst niet hun huidige relatie op het spel wilde zetten, maar de aantrekkingskracht tussen hun was zo extreem dat ze het niet langer wilde uitstellen ze moesten elkaar gewoon zien om te kijken of het gras aan de andere kant inderdaad groener was.

En wellicht dat ze dan een keer van deze enorme aantrekkingskracht afkwamen, als ze zouden zien dat het gras echt niet altijd groener is aan de andere kant, en dat ze zich dan weer volledig konden storten op hun eigen relatie.

Sanne was een brunette van 35 jaar en inmiddels alweer ruim 12 jaar gelukkig getrouwd met John, en er was compleet geen reden voor om maar wat te twijfelen aan haar relatie, en de gevoelens die ze nu had voor Dirk die enorme aantrekkingskracht had ze dan ook nog nooit eerder gevoeld.
Ze wist dan ook niet hoe ze hiermee moest omgaan, ze wou door die ene ontmoeting erachter komen, waarom deze aantrekkingskracht er was, en of ze echt wel zo gelukkig was met John, hoewel ze er eigenlijk niet aan twijfelde.

Dirk was een man van 39 jaar, en was inmiddels alweer 10 jaar gelukkig getrouwd met Petra zijn tweede vrouw, de vrouw wie in zijn ogen altijd zijn echte droomvrouw geweest was.
Dirk begreep er dan ook niets van waarom de aantrekkingskracht tot Sanne zo groot was, en had dit ook al een keer besproken met Sanne, maar die wist het ook niet.

Sanne was het uiteindelijk die de stoute schoenen aantrok, en aan Dirk vroeg via één van de inmiddels vele telefoontjes of ze niet een keer met elkaar konden afspreken, om gewoon ergens een kop koffie te gaan drinken, zodat ze wisten wat het nu was tussen hen, en om niet direct een groot risico te nemen stelde ze voor om het alleen bij een kop koffie te houden ergens waar het altijd druk was.

Dirk moest er in eerste instantie even over nadenken, maar wou zijn Sanne nu toch ook wel een keer in real life zien, en wat kon een kop koffie nou kwaad dacht hij bij zichzelf, aan de andere kant was hij ook wel bang voor de gevolgen, dus vroeg hij Sanne enige bedenk tijd zodat hij er even over na kon denken.

Maar de aantrekkingskracht was zo sterk dat de bedenktijd dan ook niet langer dan een uur duurde en hij haar snel een mail stuurde om wat af te spreken, hij moest en zou weten wat het nou was die aantrekkingskracht.

Er was alleen één groot nadeel en dat was de afstand die tussen hun in zat, ze woonden ruim twee uur rijden van elkaar vandaan, ze konden elkaar dan ook alleen via de telefoon en het mailverkeer wat er tussen hen was.

Hun contact was ontstaan door hun werk waarbij ze in eerste instantie alleen op een zakelijke wijze via de mail en de telefoon contact hadden, maar op één of andere manier begonnen de gespreken aan de telefoon steeds wat langer te worden, en werden de mailtjes steeds wat intiemer.

Het contact was dan ook snel veel meer dan alleen zakelijk, al snel belden ze en mailden ze elkaar steeds meer om maar contact met elkaar te hebben, ze begrepen er allebei niets van, maar ze konden ook niet zonder het contact wat ze met elkaar hadden.

Het hoogtepunt van dit contact op afstand was toch wel het zeer uitdagende telefoongesprek, wat uiteindelijk eindigde in zeer heftige telefoonsex, waarbij ze elkaar tot een geweldig hoogtepunt gebracht hadden, dit was ook iets wat ze beiden nog nooit meegemaakt hadden maar ze hadden er beide wel van genoten en waren beide op een heerlijke wijze klaar gekomen.

Om toch een afspraak te kunnen maken, waarbij ze beide niet al te ver hoefde te reizen, en beide niet het gevaar liepen om samen gezien te worden, besloten ze af te spreken bij een wegrestaurant welke ongeveer halverwege hun beide woonplaats in lag.

De afspraak was dan ook al snel gemaakt, het moest wel op een door de weekse dag, want dan liepen ze het minste gevaar dat hun relatie ervan op de hoogte kwamen.
Ze hadden beide een dag vrij genomen, maar om aan het thuisfront niets te laten merken waren ze wel rond de normale tijd dat ze normaal naar hun werk zouden gaan vertrokken.

Dirk was de eerste die aankwam bij het wegrestaurant, welke druk bezocht werd op dit moment van de dag door de forensen die de file even ontvluchten, en door zakenmensen die hier afspraken met hun relaties.
Gelukkig hadden ze voor deze locatie gekozen dacht Dirk, dit gaf een gevoel dat het niet zomaar “verkeerd” zou kunnen gaan.

Dirk zocht een leuk tafeltje uit en wachtte op Sanne, na een kwartiertje ging zijn telefoon en hij zag dat het Sanne was, en ze zei dat ze er inmiddels ook was, en aangezien ze elkaar nog nooit gezien hadden wou ze graag weten waar hij zat, want ze hadden er samen voor gekozen om geen foto’s uit te wisselen via de mail om de situatie niet nog moeilijker te maken dan hij al was, en ze beide er in eerste instantie van uit gingen dat het wel weer zo overwaaien.

Dirk legde Sanne uit aan welke tafel hij zat, en zag in zijn ooghoek een vrouw binnenkomen lopen met een telefoon in haar handen, dat moest Sanne zijn dacht hij en ze zag er nog mooier uit dan hij zich had voorgesteld, natuurlijk hadden ze via de mail wel een beetje aan elkaar uitgelegd hoe ze eruit zagen, maar dit had hij nooit durven dromen.

Sanne had een mooi mantelpakje aan waar haar figuur heel goed uitkwam, ze was niet superslank, maar ook weer niet te dik ze had gewoon een heerlijk wat steviger figuur, precies het figuur waar Dirk zo gek op was, en hij voelde dan ook zijn hart kloppen in zijn keel, toen ze dichterbij kwam, kon hij haar nog beter bekijken, ze had een mooie blouse aan waarvan de bovenste knopjes los waren waardoor hij een mooi uitzicht had op de rondingen van haar borsten, welke er mochten zijn.

Sanne zag Dirk inmiddels ook zitten en ze was zelf ook aangenaam verrast wat ze zag, hij zat er dan wel bij in zijn pak ( hij was immers aan het werk) maar ze kon toch zien dat hij goed gebouwd was, en de uitstraling die ervan Dirk vandaan kwam deed haar realiseren dat het geen gemakkelijke dag zou gaan worden.

Bij de tafel aangekomen begroeten ze elkaar zeer zakelijk ze gaven elkaar een hand, waarbij het beide opviel dat hun handen wel wat klam aanvoelden en ze beiden toch wel wat nerveus waren.

Sanne nam plaats aan de tafel, en ze begonnen een goed gesprek met elkaar welke in eerste instantie wel wat onwennig en nerveus was, maar de enorme aantrekkingskracht had zijn kracht niet verloren, en al snel ging het gesprek dan ook over de gevoelens welke hun voor elkaar hadden, en voordat ze het wisten zaten ze al gauw weer een uurtje of twee in het restaurant, en ze wilden toch ook weer niet al te erg opvallen, wat ze zouden immers alleen een kop koffie met elkaar drinken, en het was ook al bijna tijd geworden voor de lunch, zodat ze besloten ergens anders heen te gaan.

Sanne wist een hotel restaurant welke een stuk verderop was gelegen daar zouden met elkaar kunnen gaan lunchen, want ze hadden beide nog geen zien om alweer afscheid van elkaar te nemen, de aantrekkingskracht was in the real life zeker zo niet sterker dan via de mail en de vele telefoongesprekjes die ze inmiddels al gevoerd hadden.

Onderweg naar het restaurant hielden ze via de telefoon contact met elkaar, en het gesprek werd steeds intiemer, ze kwamen al snel aan bij het restaurant, waar ze hun auto’s naast elkaar parkeerden.
Bij het uitstappen liepen ze naar elkaar, en de aantrekkingskracht en de spanning was inmiddels zo hoog opgelopen, dat het dan ook niet lang duurde voordat hun lippen elkaar vonden, en voordat ze er beide erg in hadden gaven ze elkaar een vurige tongzoen en stonden ze op de parkeerplaats wat met elkaar te vrijen.

Nadat ze zo’n tien minuten op de parkeerplaats hadden gestaan zeiden ze tegen elkaar zullen we dan eerst maar een hapje gaan eten, beide geschrokken wat hun zojuist was overkomen, en ze liepen wat onwennig hand in hand het restaurant binnen.

In het restaurant kregen ze een tafeltje voor twee op een lekker rustig plekje van het restaurant, ze bleven elkaar constant in de ogen kijken en hielden elkaars hand vast boven de tafel en het duurde dan ook niet lang voordat ook hun voeten elkaar vonden onder de tafel, ze gingen zo in elkaar op dat ze in eerste instantie niet doorhadden dat de ober inmiddels naast hun stond, en ze schrokken beide dan ook van zijn voorzichtige kuch, en verschoten beide wat van kleur.

Tijdens de lunch bleef de vonk maar overspringen en het leek dan ook wel of de aantrekkingskracht met de minuut sterker werd, na het eten wisten ze dan ook niet wat ze ermee aan moesten, ze konden het hierbij laten en genieten van hetgeen ze nu meegemaakt hadden, en geen van beide hun relatie op het spel zetten, of ze konden aan de spanning en de aantrekkingskracht toegeven en naar de receptie lopen om een kamer te reserveren, met alle gevolgen van dien.

De aantrekkingskracht en de spanning was inmiddels zo sterk, dat ze dan ook al snel bij de receptie van het hotel stonden om een kamer te boeken.
Ze merkte beide dat het de receptioniste wel heel duidelijk was waarvoor ze een kamer nodig hadden, maar dat maakte dan ook niets meer uit, ze wilden maar één ding en dat was elkaar.

Ze namen snel hun sleutel in ontvangst en liepen naar de lift, welke ze gelukkig voor zichzelf hadden, en al snel vonden hun monden elkaar voor de tweede keer deze dag en begonnen elkaar heel vurig te zoenen, nadat de lift op hun etage was aangekomen liepen ze snel naar hun kamer.

Aangekomen in de kamer begonnen ze elkaar direct weer stevig te zoenen, en begonnen hun handen elkaars lichaam te ontdekken.
Het duurde dan ook niet lang of Dirk begon de blouse van Sanne open te knoppen, en zag een heel mooi zwart kanten beha, waarin de heerlijke stevige borsten van Sanne goed verborgen zaten, snel deed hij de beha een stukje omlaag en begon haar tepels te kussen en te likken, wat haar niet onbetuigd liet, haar tepels stonden dan ook al snel fier vooruit, en Dirk beet zachtjes in deze heerlijke harde tepels.
Sanne was ondertussen ook bezig om de blouse van Dirk los te krijgen, en ging met haar nagels nu over de blote rug van Dirk wat hem deed sidderen en hun tongen vonden elkaar opnieuw en ze gingen ook verder op onderzoek uit.

Sanne haar hand ging over zijn buik langzaam richting zijn broek, en ze voelde al snel de bobbel in zijn broek zitten, die zo strak stond dat hij er bijna om schreeuwde om bevrijd te worden.
Maar Sanne ging nog even door bleef nog wat over Dirk zijn broek wrijven aan het gekreun van Dirk te horen had dit wel de gewenste uitwerking.

Sanne maakte zich los uit de heftige tongzoen waarin ze nog steeds zaten en ging langzaam likkend over zijn borst en buik richting zijn broek.
Ze deed zijn broek heel langzaam uit en bevrijde zijn inmiddels bijna op knappen staande lul uit zijn benarde positie.
Ze begon met haar tong zijn volle zak te likken en ging heel langzaam langs zijn stijve lul naar boven, en naar hierna zijn lul in haar mond en begon hem heerlijk te pijpen. Ze nam lul ook een paar keer helemaal in haar mond, wat voor Dirk een geheel nieuwe ervaring was, nog nooit eerder had een Deep Troat meegemaakt, maar hij had er wel vaak over gedroomd, maar dit was nog lekkerder dan hij zich in zijn stoutste dromen had kunnen voorstellen, en het duurde dan ook niet lang voordat hij voelde dat hij bijna ging komen, en hij waarschuwde haar, zodat ze op tijd kon stoppen net zoals hij altijd deed bij Petra, maar het leek wel alsof dit een extra dimensie gaf aan Sanne en ze begon hem nog steviger te pijpen en het duurde dan ook niet lang of hij spoot haar hele mond vol, het was zoveel dat ze het niet in één keer kon doorslikken en er liep dan ook een straaltje sperma over haar kin, wat ze met haar tong behendig in haar mond nam om maar niets van zijn sperma te hoeven missen.

Zo dat hebben we ook weer gehad zei ze met een hele geile glimlach op haar gezicht, ik merkte dat je zou geil was zei ze dat ik bang was dat het anders veel te snel voorbij zou gaan en ik wil wel optimaal van je genieten, en ze gaf hem opnieuw een geile tongzoen, zo zei ze en hoe smaak je.

Na deze geile pijpbeurt was het de beurt aan Dirk om Sanne ook lekker te verwennen, hij begon haar plagend te kussen in haar hals en ging heel langzaam over haar lichaam naar beneden, en kuste en likte haar nog steeds stijf staande tepels opnieuw en ging heel langzaam kussend verder, maar nadat hij de onderkant van haar buik gekust had, ging hij van het bed af en liep naar het voeten eind en begon haar voeten te kussen en ging plagend langzaam door met kussen van haar onderbenen, haar kuiten, en ging zo langzaam verder naar boven.
Ondertussen had hij haar rokje uitgetrokken en zag tot zijn grote verbazing dat Sanne een heel mooi setje had aangetrokken dag met mooie kousen en jarretelletjes en een slipje met een open gewerkt kruisje, waardoor hij de heerlijke geile geur van haar natte kutje goed kon ruiken.
Langzaam begon hij haar bovenbenen en haar dijen te kussen en ging heel langzaam in de richting van haar natte kutje, maar sloeg deze plagend nog even over en gaf haar weer een lekkere tongzoen.

Sanne had het bijna niet meer van de opwinding, maar Dirk begon haar weer van bovenaf aan te kussen in de richting van haar buik en ging heel langzaam met zijn vingers in de richting van haar heerlijke kale kutje, wat een siddering door Sanne deed gaan, langzaam begon hij haar tussen haar lipjes te vingeren en ging af en toe naar beneden en stak dan een vinger bij haar naar binnen en dan ging hij via haar zeer natte lipjes langzaam weer naar haar klitje en vingerde deze ook even terwijl hij haar tepels maar bleek likken en er af en toe zachtjes in beet.

Hij merkte aan Sanne dat ze het ook bijna niet meer uithield en ging al kussend langzaam via haar buik naar het natte opengewerkte kruisje van haar slipje, en begon haar klitje te likken terwijl hij haar met zijn vingers bleef verwennen, het duurde dan ook niet lang en Sanne kwam met een gil klaar, maar dat was nog niet voor Dirk hij bleef doorgaan totdat Sanne voor de tweede keer een orgasme kreeg, welke nog heftiger was dan de eerste, wel zo heftig dat ze gewoon spuitend klaar kwam, en hem gewoon smeekte om te stoppen zodat ze even kon bijkomen.

Dirk was inmiddels weer zo geil geworden na het zien van het spuitende kutje van Sanne dat zijn lul weer volledig stijf stond, hij gaf Sanne een tongzoen en zei haar en zo smaak jij, hmmm zei ze dat is niet verkeerd, ondertussen was het Sanne niet ontgaan dat de lul van Dirk weer volledig stijf was en zei hem dat ze geneukt wilde worden, ja dat wil ik ook zei Dirk maar ik heb verder niets bij me, dat is maar goed ook zei Sanne, want ik houdt niet van condooms ik wil je sperma in me kutje voelen.
Snel plaatste hij zijn stijve lul voor het natte en hete kutje van Sanne en drong diep haar kutje binnen en begon haar te neuken.

Nadat ze even bezig waren zei Sanne dat zei hem wilde neuken en dat ze bovenop hem wilde zitten, wat niet tegen dovemans oren was gezegd bij Dirk want dat is toch echt één van zijn favoriete standjes en hij nam dan ook maar wat gewillig op zijn rug plaats op het bed en Sanne ging boven op hem zitten, en zijn lul schoof moeiteloos haar natte kutje in, voor zijn ogen zag hij die heerlijke borsten van Sanne bewegen, en hij begon ze langzaam en zachtjes te masseren, en vergat daarbij haar tepels ook na, Sanne ging nu anders om op hem zitten en hurkte wat naar voren, zodat hij een goed uitzicht had op zijn lul die langzaam op en neer in haar kutje ging, hij merkte dat Sanne inmiddels alweer bijna toe was aan haar derde orgasme en voelde ook zijn orgasme naderen, en het duurde dan ook niet lang of ze kwamen bijna gelijktijdig klaar.
Dirk voelde het geil van hun beide uit haar kutje liep en op zijn buik en zijn benen terecht kwam, wat was dit toch allemaal lekker.

Hierna gingen ze samen nog even op het bed liggen en vroegen aan elkaar en nu, ja zei Dirk ik kan naar huis bellen dat ik vanavond niet thuis kom, want dat komt wel vaker voor bij me werk en dan kunnen we de hele avond en nacht nog van elkaar genieten, maar ik weet natuurlijk niet hoe het bij jouw zit zei hij en of je dat wel wilt, ik zou niets liever willen zei ze hem, maar het is in al die tijd dat ik bij het bedrijf werk pas één keer voorgekomen dat ik ergens moest overblijven, maar weet je wat ik bel wel naar huis en verzin wel wat, want ik wil dit heerlijke gevoel nog niet kwijt.

Nadat ze beide naar huis hadden gebeld bleven ze nog even op het bed liggen en vreeën ze nog even wat door en daarna gingen ze samen naar de badkamer of even te douchen en wat op te knappen, voordat ze zouden gaan eten.
Toen ze de badkamer binnenliepen zagen ze tot hun verassing dat er een tweepersoons bubbelbad in stond, daar wil ik vanavond met je in zei Sanne, maar nu douchen we ons even af want anders komt er niets meer van het eten, en ik heb wel zin om samen met jouw romantisch te gaan eten, en we hebben gelukkig tijd genoeg nog.

Ze stapte samen onder de douche, ze zeepte elkaar helemaal en in en vergaten niets van elkaars lichaam en bleven onder de douche heerlijk met elkaar doorvrijen, nadat ze klaar waren onder de douche droogden ze elkaar aan en fatsoeneerden hun kleren enig zins zodat ze deze opnieuw aankonden, ze hadden immers niets anders bij zich want ze waren eigenlijk aan het werk natuurlijk.

Nadat ze waren opgefrist en omgekleed liepen ze nu als een echt stel naar de lift en begonnen elkaar in de lift uiteraard opnieuw weer heftig te zoenen, beneden aangekomen bespraken ze eerst een tafeltje, maar dat duurde nog even voordat er een tafeltje vrij was, maar ze hadden toch tijd zat en ze liepen samen even naar buiten voor een sigaretje, en ze kwamen samen tot de conclusie dat het voor hun wel heel erg jammer is dat rookverbod in de horeca, want er is niets lekkerder na een heerlijke vrijpartij om daarna een lekker sigaretje te roken.

Nadat ze hun sigaret op hadden liepen ze naar de hotelbar en dronken daar samen nog wat totdat ze geroepen werden dat hun tafel klaar was en dat ze konden dineren.
Tijdens het dineren, hadden ze het weer over hun en hun gevoelens en de sterke aantrekkingskracht, want die was in plaats van afgenomen alleen nog maar sterker geworden, ze spraken af dat ze wel zouden zien hoe het verder zou gaan lopen.

Na het eten liepen ze nog even naar de hotelbar en bestelde daar fles wijn en twee glazen zodat ze wat te drinken hadden op hun kamer, want in de minibar stond alleen een fles champagne maar daar had Sanne andere plannen mee.

Terug op de kamer begon Sanne zich uit te kleden en zei tegen Dirk dit ook te doen zodat ze hun kleren door het hotel konden laten stomen, ze moesten de dag erna immers beide weer gewoon werken, toen de hotelbediende geweest was om de kleren op te halen trok Sanne haar badjas uit en zei dat ze het lekker vond om naakt te lopen, en dat ze bij hem het gevoel had dat zo vertrouwd was dat ze er dan ook geen enkele moeite mee had, ze liep vast naar de badkamer, achter nagekeken door Dirk die zat te genieten van het heerlijke lichaam van Sanne, om het bubbelbad vast aan te zetten, en ook Dirk had inmiddels zijn badjas uitgetrokken en ze liepen beide naakt door de kamer, ze schonken vast een glas wijn in en wachtte ondertussen totdat het bubbelbad was volgelopen, en ze genoten beide van hun aanwezigheid en elkaars lichamen.

Nadat het bubbelbad vol zat liepen ze naar de badkamer en zette het bubbelbad aan en Dirk ging als eerste in het bad zitten, Sanne kwam tegen hem aanzitten, en ze streelde elkaar zacht en genoten van de rust en van elkaar, ondertussen was de lul van Dirk alweer aardig stijf geworden, en deze zat tegen de rug van Sanne aan te prikken, mmmm zei Sanne wat voel ik nu dat is lekker, en Sanne ging een stukje omhoog en liet haar inmiddels alweer geile kutje over de lul van Dirk zakken en begon hem in het bubbelbad heerlijk te neuken, ze genoten samen zo intens van deze neukpartij in het bubbelbad dat het niet lang duurde of ze kwamen beide opnieuw samen klaar.

Ze hebben hierna nog even in het bubbelbad gezeten en zijn samen naar de kamer gegaan, en hebben daar toch stiekem een sigaret gerookt, gelukkig konden de ramen open, en namen nog een glaasje wijn, waarna ze opnieuw begonnen te vrijen, de aantrekkingskracht tussen hun was zo groot dat ze echt niet lang van elkaar konden afblijven.

Sanne zei tegen Dirk dat hij op bed moest gaan liggen, en hij luisterde maar al te graag naar haar, toen hij op het bed lag bond ze zijn polsen vast met de banden van de badjassen vast aan het bed, en ze vroeg hem of hij haar vertrouwde, hetgeen hij inmiddels wel deed, waarna ze zijn ogen ook verduisterde met de ooglapjes welke standaard in de kamer lagen voor mensen die niet goed konden slapen.

Dirk lag er nu echt geheel overgeleverd aan haar bij op het bed, en Sanne liep naar de minibar en pakte het kleine flesje champagne welke er instond en ontkurkte deze.
Heel langzaam liet ze de champagne over zijn buik lopen en begon hem hierna langzaam aan schoon te likken, Dirk kreunde het van totale geilheid uit, ook liet ze wat champagne over zijn lul lopen en likte deze ook helemaal schoon, toen nam ze wat champagne in haar mond en ging met haar mond over de lul van Dirk heel welke inmiddels alweer aardig gegroeid was, hierna nam ze weer wat champagne in haar mond en begon hem heerlijk te tongen waarbij de smaak van hun tongen werd vermengd met de heerlijke smaak van de champagne.
Hierna zei ze tegen Dirk dat hij zijn knieën moest optrekken en moest steunen op zijn onderbenen, en zijn kont omhoog moest houden, waarna Sanne heerlijk het kontgatje van Dirk begon te likken, de lul van Dirk was inmiddels weer op volledige oorlogssterkte geworden, en smeekte haar los te mogen, maar dat mocht nog niet hij moest haar eerst vertellen wat hij nu het liefste zou willen, ik wil je neuken kreunde Dirk het uit, en waar wil je me neuken dan, Dirk die deze dag nergens meer van op keek besloot het erop te wagen en zei in dat heerlijke kontje van ja, dat is goed zei ze maar niet direct, als je me daar wilt neuken dan zal je er toch voor moeten zorgen dat ik supergeil ben, en op dat moment trok ze het ooglapje weg voor zijn ogen, en zat ze met haar natte kutje zowat op het gezicht van Dirk, die gelijk begreep wat de bedoeling was, en haar begon te likken, terwijl Sanne zelf haar klitje aan het verwennen was, Sanne was inmiddels ook alweer zo geil dat het dan ook niet lang duurde dat die geile tong van Dirk en haar eigen vinger die precies de lekkere plekjes wist te vinden haar opnieuw tot een zeer heftige orgasme brachten, waarbij ze voor de tweede keer spuitend klaar kwam, wat haar tot dan toe nog nooit was gebeurt en Dirk zijn gezicht helemaal onder spoot met haar geile sappen, die hiervan zoveel mogelijk probeerde op te likken, daarna draaide Sanne zich om en stak haar strakke kontgaatje in de richting van Dirk die deze gelijk begon te likken, nadat Dirk haar daar even gelikt had ging Sanne zitten op de stijve lul van Dirk en liet hem heel voorzichtig in haar kontje zakken en begon hem te neuken.
Dirk hield het na een tijdje echt niet meer uit en spoot haar darmen vol met zijn hete geile sperma, nadat ze nog even wat gevreeën hadden maakte Sanne de armen van Dirk weer los en vielen ze tegen elkaar in slaap.

Ze schoten de volgende ochtend al vroeg wakker van de wake-up call, en hadden nog een klein uurtje voordat ze moesten vertrekken naar hun werk, ze moesten nu immers wat verder rijden dan normaal.
Dirk sprong snel onder de douche, en toen hij klaar was zag hij dat Sanne de badkamer inmiddels ook was ingelopen, en dat ze naakt bij de wastafel stond, en hij kon het dan ook niet laten, om achter haar te gaan staan en haar van achteren nog snel te neuken, ondertussen waren hun kleren weer op de kamer aangekomen en kleedden ze zichzelf aan en namen na een vluchtig ontbijt afscheid van elkaar, maar niet voor lang, want één ding was wel duidelijk geworden de aantrekkingskracht tussen hun beide was inmiddels zo sterk dat ze wisten dat dit zeker een vervolg zou krijgen.

Nu enkele maanden later zijn er inmiddels al diverse van deze ontmoetingen geweest, en hebben ze voor elkaar gekozen, en hebben ze samen hun liefdesnestje betrokken vlak tegenover het hotel waar het allemaal begon, en ze genieten elke dag van elkaar, en kunnen geen dag zonder elkaar en elkaars lichaam.

En dat terwijl het eigenlijk alleen maar de bedoeling was dat ze alleen maar een kop koffie met elkaar zouden gaan drinken op een drukke locatie.
Aantal keer gelezen:
539
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)