Spannendverhaaltje.nl

Knippen en wippen

-
16-08-2010
"Echt, je zult er geen spijt van krijgen", zei mijn moeder. Ze had gehoord dat de dochter van kennissen zo goed kon knippen en dat ze ook thuis knipte. Mijn moeder had meteen een afspraak geregeld voor de zaterdagochtend. De zaterdag erop werd ik wakker en het was een lekker zonnige dag. Nadat ik mezelf even van mijn ODOL had afgeholpen onder de douche, trok ik mijn spijkerbroek en een wit t-shirt aan. Ik was nog steeds een beetje geil en ik keek tevreden naar de bobbel in mijn broek. Shit! Daar ging de deurbel al.
Het was Geralda het kapstertje. "Goeiemorgen!", zei ik, terwijl ik de deur open deed en ik keek naar een prachtig meisje van een jaar of 18 met lang donker haar, bijna zwarte ogen en een figuurtje om van te smullen. Al dit lekkers was in een een strak spijkerrokje gehuld met daarboven een topje. Ze liep ook nog eens op hakken! Mijn dag kon niet meer stuk. "Hallo", zei ze en ze keek verlegen naar haar zwarte stiletto's. "Jij moet Patrick zijn". "Dat klopt", lachte ik, "kom binnen". Ze schuifelde de drempel over en ik liet haar in de woonkamer op de bank plaatsnemen. Er was niemand thuis, want mijn moeder staat op zaterdag altijd in een bloemenkraam in de stad.
We dronken een kopje koffie en er hing al snel een relaxte sfeer. "Zullen we dan maar?", zei Geralda plotseling. "Eeh, oh ja, je kwam om te knippen", mompelde ik onhandig, omdat ik even aan iets anders moest denken. Want terwijl ze het zei, stond ze op en daarbij keek ik wel erg diep haar topje in, waar haar stevige, ronde borsten mooi naar voren stonden. Ik nam plaats op een stoel bij de eettafel in de keuken en Geralda pakte haar spullen uit. Omdat ik net gedoucht had, hoefde mijn haar niet gewassen te worden. Geralda deed me een schort om en begon met knippen. We kletsten over van alles en nog wat en Geralda stond dan weer voor me en dan weer achter me.
Ik kreeg het behoorlijk benauwd, want de ene keer voelde ik haar borsten tegen mijn arm en dan weer haar knie in mijn kruis. Ze hield niet echt veel afstand, zullen we maar zeggen. Mijn pik was inmiddels door alle aanrakingen ongelooflijk hard geworden en eigenlijk kon ik alleen nog maar aan sex denken, terwijl Geralda vrolijk doorknipte. Op een gegeven moment vroeg ik: "Heb je wel eens vreemde voorstellen gehad?" "Wat bedoel je?", vroeg Geralda. "Nou, van mannen die je knipt? Dat ze wat anders van je willen?", zei ik. "Nee hoor", lachte Geralda, "ik knip normaal meestal vrouwen, maar wil je wat vragen dan?" Uit het veld geslagen door zoveel directheid, wist ik even niet wat ik moest zeggen, maar daar voelde ik Geralda haar knie weer tegen mijn keiharde lul.
Dit keer bleef het niet bij een vluchtige aanraking, maar de drukte zachtjes en dan weer wat harder en ze bewoog licht op en neer. Ze stond me hier gewoon op te geilen! Ik kon me niet meer inhouden en ik greep Geralda die voor me stond onder haar spijkerrokje bij haar kont. Ik kneep meteen stevig in het zachte vlees van haar billen, want ze droeg een string. "Fuck, wat maak je me geil met dat heerlijke lichaam!" kreunde ik, terwijl ik haar naar me toe trok en met een hand haar string naar beneden stroopte. Geralda liet haar schaar vallen toen ik meteen mijn tong diep in haar poesje duwde. Ze was al warm en nat, proefde ik. "Aaahmmmm!" kreunde Geralda. "Je windt er geen doekjes om!". "Moet jij zeggen!", zei ik, "Je staat me al 20 minuten op te geilen.
Nu zal ik je neuken ook!" Geralda greep me bij mijn haar, terwijl ik stevig haar clitje bewerkte met mijn tong. "Oeoehhh, ik kan niet wachten om die dikke paal van je in me te voelen. Wat ik net voelde, belooft wat. Aaahhhh, ik kommm!", kermde Geralda. Ze zakte door haar knieŽn en hing slap in mijn armen. Ze herstelde zich echter snel en rukte de schort van mijn nek en begon als een bezetene mijn jeans los te maken. Ik kwam even omhoog en ze trok mijn spijkerbroek met boxer en al naar beneden. Ondertussen had ik mijn t-shirt uitgetrokken en mijn stijve paal sloeg met een kletsend geluid terug op mijn buik. Ze keek even hoe de harde, dikke paal op mijn buik lag, maar pakte hem toen en likte vanaf mijn gladgeschoren ballen naar de top.
Gulzig sloot ze haar lippen erom heen en begon stevig te zuigen. "Shit, wat doe je dat lekker! Daar heb je vast wel eens op geoefend", zei ik. Geil keek ze me aan en pompte met haar hand op en neer terwijl ze het aanhechtinkje van mijn eikel likte. Mijn pik was inmiddels zo hard, dat ze haar hand er maar net omheen kreeg. Een heerlijk geil gezicht. Ik pakte haar bij haar haar en pompte nog een paar keer in haar mondje. "En nu wil ik dat hete kutje van je voelen", gromde ik. Terwijl ik dat zei, trok ik haar rustig maar zeker aan haar haar omhoog en ze ging boven mijn stijve hangen. Met een hand pakte ze mijn pik beet, trok het vel strak en liet zich voorzichtig zakken. Langzaam voelde ik elke hete ronding van haar zachte binnenkant.
Mijn pik klopte als een bezetene. Langzaam begon ze op en neer te bewegen. Het zag zwart voor mijn ogen, maar ik voelde ook een enorme drang naar meer. Ik pakte haar kont beet en begon stevig in haar te stoten. "Oooh, jaaah, wat voel ik je diep", kreunde Geralda. Terwijl ik haar billen vast had, voelde ik hoe strak gespannen haar kutlipjes om mijn paal zaten. In en uit flitste mijn lul en mijn ballen kletsen tegen haar spleetje. Ik stond op en zette haar voorover gebogen op de eettafel voor me neer. Weer ramde ik van achter mijn pik in haar. Zelden had ik mijn eigen pik zo stijf gevoeld. Het leek wel alsof ik een grens was doorgegaan waardoor ik verbaasd was dat mijn orgasme zo lang op zich liet wachten.
Ik beukte maar in dat zalige kutje en ik keek naar haar heerlijke kontje. Terwijl ik haar bij haar kont greep en flink doorragde, stak ik een duim in haar uitnodigende sterretje. "Ah, ah, ah, ah, aaaah, je neukt me klaar!" kermde Geralda en ik voelde haar kutje nog strakker worden. Ik voelde nog steeds als beton en ik zette mijn druipende eikel voor haar rozetje. "Nee, niet daar! Dat heb ik nog nooit gedaan", riep Geralda, maar het was al te laat. Mijn eikel was al met een plop naar binnen gegleden en langzaam duwde ik door. Omdat mijn paal zo glibberig was van haar kutsappen en mijn voorvocht, gleed hij soepel haar kontje in.
Ik voelde haar langzaam ontspannen. "Tjezus, wat een pik", zuchtte ze en ik begon langzaam te bewegen. Ik zag haar heerlijke gebruinde billen en mijn dikke staaf daartussen. Dit werd me teveel. Ik ramde mijn paal nog een aantal keren in haar kont en trok me toen terug. Ze draaide zich snel om en ik spoot mijn zaad over haar heerlijke borsten. Golf an golf spoot eruit. Ik was helemaal leeg en haar tieten dropen van mijn sperma. Ze wreef ze er lekker mee in. "Zullen we maar even onder de douche springen?", vroeg ik. "Hebben jullie ook een bad? Ik denk dat jij over een kwartiertje de rekening wel kunt betalen? In natura" zei ze. Terwijl we naar boven liepen, moest ik aan mijn moeders woorden denken en ik had er inderdaad geen spijt van!
Aantal keer gelezen:
894
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)