Spannendverhaaltje.nl

Kleine meisjes worden groot en bloedmooi

-
21-03-2015
Ik was jaren geleden student op een hogeschool, waar ik PR volgde. Petra had ik jaren daarvoor ontmoet en uit het oog verloren in de jeugdbeweging. Ze was bijna zeven jaar ouder dan ik. Ze was toen 24 vernam ik later. Dat is dan gewoon vanzelfsprekend. Ondertussen zat ik ook niet meer bij de jeugdbeweging. Daar was ik weggegaan toen de plaatselijke proost teveel roet in het eten kwam gooien. Ik had me volledig op mijn studies gestort en vond het totaal overbodig om in het weekend zoveel tijd in iets te steken waar je dan zo hard in tegengewerkt wordt. Ik was erg teleurgesteld uit de groep gestapt. Dan verlies je al snel heel veel contacten.

Maar dit leidt ons af van het verhaal. Ik zat nu in het laatste jaar richting PR en was, zoals vele van mijn medestudenten een kruising tussen een studentikoos ettertje en een halfgeleerde bolleboos. Ach, ja, het leven zoals het komt en gaat. Ik had toen meer interesse voor computers dan voor meisjes, enzovoort… Niet dat plots de hormonen verdwenen waren. Daar kwam ik halverwege het jaar achter. De persoon die zich bezighield met ons een beetje externe overheidscommunicatie aan te leren was zwanger en werd vervangen door een interim. Nogal gebeurt, hoor ik jullie al denken. Meestal zijn dit oninteressante broekventjes, net van school, die evenmin iets over het onderwerp te vertellen hebben als jezelf.

Dit keer verliep het anders. Mijn interesse was onmiddellijk gewekt. Nog nooit heb ik een vak met zoveel aandacht gevolgd. Wie liep er door de deur de eerste dag van haar interim-Job? U hebt het goed geraden. Petra. In levende lijve dank u wel. Natte dromen kun je overhouden aan de manier waarop ze het lokaal binnenkwam, nee, binnen zweefde. Als Venus op haar schelp. Als een Aphrodite met pijl en boog, klaar om op onze harten te richten. Hier was geen Cupido nodig.

Sta mij toe dat ik ze (likkebaardend) voor u beschrijf. De magere, stakerige, 24-jarige bonenstaak was uitgegroeid tot een voluptueuze brunette. Haar lichaam was nu veel voller en ronder geworden. Haar borsten leken wel twee maten gegroeid en haar ogen straalden nog steeds het vuur uit van vroeger. Haar gezicht was mee geëvolueerd. Niet mollig, maar perfect gewoon. Als de eerder vernoemde afbeeldingen van een godheid. Zalig. Ze priemde nog steeds naar de mensen, in plaats van ze gewoon aan te kijken. Ik keek rondom mij, heel de mannelijke kant van de klas leek in zwijm te zijn gevallen.

Open monden, verhitte blikken en dies meer. Dit was ongetwijfeld de uitwerking van haar kleding. Ze was gekleed in een poncho die in een zacht glooiing over haar lichaam viel. Haar rondingen vleierig accentuerend. Daaronder droeg ze een witte bloes, met een soort van daim vestje en een daim rok die onderaan in pluimen uitliep. Ze was een halfbloed en door de kleding leek ze nog meer oosters bloed te hebben dan anders.

Ik wist al dat haar moeder Nederlandse was en haar vader een Indiër, die ondertussen terug naar India was getrokken. Haar moeder was toen verhuisd naar Brussel, waar ze jarenlang gewoond hadden. Daar had ze een opleiding gevolgd tot communicatiespecialiste en ten tijde van het zomerkamp was ze net afgestudeerd en solliciteerde ze bij de Belgische overheid. Daarvoor had ze toen de Belgische nationaliteit aangevraagd.

Ik moet wel heel ver weg zijn geweest in mijn gedachten, want plots hoorde ik iemand meerdere keren mijn naam noemen. Met een schok belandde ik terug in de realiteit. Riep ze nu mijn naam. Ja hoor, ze verklaarde aan de anderen dat ze de meeste namen al kende (fotoboek of zoiets). Maar in haar ogen kon ik zien dat de herkenning veel verder ging. De hele les probeerde ik mijn gedachten niet meer te laten afdwalen, niet dat dit zo eenvoudig was. Trouwens blijkbaar was de stof ook niet eenvoudig, als ik zo naar de anderen luisterde. Foutieve antwoorden, gestamel, enzovoort. We leken wel een bende idioten. Petra gaf les alsof ze niets in de gaten had. De vijftig minuten leken wel een uur, een eeuwigheid. Op het einde kwam ze vanachter haar bureau. De hele tijd had ze zittend les gegeven. Er waren dan ook veel zaken te regelen (administratief gesproken dan). Ze zette zich recht en er klonk een zucht door het klaslokaal. De verschijning van een engel, maar dan in vlees en bloed. Van waar ik zat, toevallig op de eerste rij, had ik een bijna perfect zicht op de rondingen in haar blouse. Door het gewicht van het vestje stonden een aantal knoopjes een beetje wijd. Ik keek naar de wit kanten BH. Goed gevuld. Een droomfiguur. Woest werd ik opnieuw doorheen geschud, toen ze plots vlak voor me stond.

"Ben je nu weer aan het dagdromen," vroeg ze quasi kwaad.

"Kom jij straks maar eens langs mijn kantoortje, dan zullen we het er eens uitgebreid over hebben." Het klonk onaangenaam zoals ze het zei. Ik dacht nochtans dat we een goede uitvalsbasis zouden moeten hebben. Ze zei me om half vijf, stipt aanwezig te zijn. Geen gemor.

De hele dag lang dacht ik terug aan het voorval. Waarom moest ik nu weer komen, we hadden toch allemaal met een mond vol tanden daar gezeten. Of zou ze gezien hebben dat ik naar haar borsten staarde. Ging ze me daarover een standje geven. Tenslotte hadden we elkaar al een jaar of drie niet gezien. Om half vijf stipt stond ik voor haar bureau en klopte aan. Streng riep ze: "binnen." Ik ging binnen. Ze was niet alleen. Een mannelijke collega van haar zat aan zijn eigen bureau. Die had ongetwijfeld geen zin om zijn bureau nog te verlaten. Met een dergelijke schoonheid schuins voor hem.
Ze was heel streng en eigenlijk precies ook wel boos.

In het bijzijn van haar collega verweet ze me onoplettendheid, onachtzaamheid en nog een aantal "on" woorden. Het werd zelfs zo hard gezegd dat de man opstond en ook toch wel een beetje gegeneerd naar buiten ging. Toen pas zei ze: "ga eventjes zitten, Wim." Wat was dit, een totaal andere toon, een veel meer ontspannen houding en terug die lieve stem, waar ik als jonge gast zo mateloos voor viel. "Je kent me toch nog." "Natuurlijk, hoe zou ik onze afspraakjes kunnen vergeten." "Dat dacht ik er ook over."

"Waarom kafferde je me zojuist zo uit."

"Ach, dat is enkel maar om die geilaard uit mijn bureau te krijgen. En het werkt nog ook. Sinds ik hier zit, is hij niet meer van zijn boeken weg te slaan. Maar hij zit me constant te begluren, om zot van te worden." "Oh, dat maakt de dingen al iets aangenamer." "Hoe gaat het met je?" "Gaat wel. Al dat studeren komt me soms de strot uit. En jij?" "Een beetje eenzaam hier in Antwerpen, maar daarvoor heb ik je dan ook naar hier gelokt. Misschien kun jij me de stad wat beter laten kennen. Als we nu eens uitgingen? Maar niet in de week. In het weekend is beter, dan zijn er minder studenten aanwezig." "OK. Dat lijkt me wel leuk." Ze moest eens weten, hoe leuk. Zo achter haar bureau zag ik enkel haar leuk snoetje. De rest bleef me gelukkig gespaard. Ze glimlachte als een werk van een kunstenaar. "Goed dan, ga dan maar voor meester geilaard terug is. Ik zie je vrijdagavond half acht aan mijn flat. Dit is het adres." Ze gaf me een briefje met het adres, handgeschreven, dit was goed voorbereid geweest. Ik nam het briefje aan en glimlachte naar haar. "Doe ik."

Dit lijkt jullie misschien een lange aanloop, maar het is nodig om het kader van het vervolg te schetsen. Die avond om half acht ben ik stipt op post. Netjes gekleed, fris geschoren, de hele mikmak. Mijn verbazing is groot als ik arriveer voor haar deur. Het is een prachtig appartement. Beneden staat een portier. Hij laat me binnen en zegt dat hij mevrouw zal verwittigen. Ik neem de lift naar de bovenste verdieping. Daar stap ik uit en merk dat de deur al openstaat. Schuchter klop ik. Geen antwoord. Stoutmoedig dan maar treed ik binnen. Het is een prachtig appartement. Stijlvol modern aangekleed. Prachtig zicht over de stad. Alles erop en eraan. Ik roep om mijn aanwezigheid aan te geven. Zou de portier vergeten hebben haar te verwittigen. Maar waarom staat de deur dan open?

Plots klinkt haar stem vanuit een van de kamers. "Neem iets te drinken, zet een muziekje op en schenk mij ook iets in, ik kom zo dadelijk." "Het is maar beter de moeite als je mij zo laat wachten." Probeer ik luchtig te lanceren. Ze lacht.

"Wacht maar geduldig af. Ik stel nooit teleur."

"Dat kan je gemakkelijk zeggen, maar die bewijzen wil ik eerst op tafel zien liggen." Het ruikt heerlijk. Het lijkt wel alsof er een of ander parfum in de kamer gebrand heeft. Een doordringend geurtje wat op de een of andere manier invloed heeft op de staat van mijn lichaam. Ik lijk opgewonden te geraken. Je kent dat gevoel van spanning wel. Een afwachtende trilling in de lucht die je eerst koude rillingen doet krijgen en daarna ongelooflijk warm over je lijf trilt. Ik vraag me af wat er gebeurt. Ik schenk mezelf wat whisky in. Dan zie ik een fles martini, half leeg. Hierdoor ga ik ervan uit dat dit haar geliefde drankje is. Ik schenk haar een flink glas in. Dan plof ik mezelf in de salon. Een moderne zetel met een enorm lange zitting. Als je met je rug tegen de leuning aan wil zitten, kunnen je voeten niet meer bij de grond. Ik besluit om vooraan te blijven zitten. Vijf minuutjes later nog steeds geen reactie. Het blijft zelfs ijzingwekkend stil. Zou ik eventjes gaan kijken. Nee, dat is wel erg onbeleefd. Bon. Eerst vragen of alles in orde is. "Kan ik je misschien met iets helpen?" "Ja, gewoon rustig blijven wachten, ik kom dadelijk. Dat helpt het best." "O, ik dacht het duurt zo lang, er is ongetwijfeld iets mis." "Laat me nu maar rustigjes doen, nog eventjes."
Ik schop mijn schoenen los en schuif tegen de leuning van de zetel. Nippend van mijn whisky, kijk ik eens rustig rond. In de gang hangt een reusachtig schilderij dat mijn aandacht trekt. Dat had ik zo-even nog niet gezien. Het lijkt een combinatie van schilderij en foto te zijn. Op een zwart-wit achtergrond staat een naakt meisje, met haar hoofd omhoog, zodat je haar gezicht niet kan zien. Achter het meisje staat een man, gehurkt. Hij heeft beide handen op de heupen van het meisje liggen. Zij houdt een van zijn handen vast. Met haar andere hand nijpt ze zo te zien op haar eigen tepel. Met klodders kleurige verf zijn bepaalde delen van het schilderij bedekt. Soms transparant de foto doorlatend, sommige delen afdekkend. Het is een prachtig kunstwerk. Door een doorgedreven clair-obscur effect krijgt de foto iets enorm erotiserend mee. Ik ga er wat dichterbij staan. De vrouw op de foto is een prachtexemplaar. Ze straalt werkelijk een geile indruk uit. Ik ga nog dichterbij staan. Dan merk ik onder de linkerborst een donker vlekje. Wacht eens had Petra dat ook niet. Ik kijk met een meer geïnteresseerde blik naar het werk nu. Dus zo ziet ze er nu uit. Achter mij hoor ik haar stem. "Jij speelt vals. Als je zover wil geraken, moet je eerst een beetje werken, hoor." Ik draaide me geschrokken om. Ik wilde mijn excuses stamelen, maar ik denk dat mijn ogen eerst uit hun kassen sprongen. Ik doe haar onrecht aan om te proberen het te beschrijven. Toch moet ik het doen.

Een enkellange rok in verschillende lagen. Haar lange smalle benen en ietsje ronde dijen accentuerend. Een doorschijnend hemdje uit goudgaren gehaakt in visgraatmotief, amper haar rijkdommen verhullend. Een zwarte omvattende bustier, afgewerkt met kant. Een licht push -up model. Een mooi decolleté tonend. De gave huid van haar buik bloot latend. Haar haren vrolijk opgestoken met een constructie van bamboetakjes. Het geheel werkt betoverend. Als magie. Waarom had deze vrouw mij uitgekozen? Waarom ik? Ik wist niet wat zeggen, ik kon niets zeggen. "You like?" zei ze op een vrolijke toon. "Is dit goed genoeg om het wachten te rechtvaardigen." Als een stomme kamerplant kon ik alleen maar knikken en behoorlijk idioot glimlachen. Ze glimlachte terug. "Ik merk dat het genoeg effect heeft, dus ik zal je stilzwijgen maar opvatten als een akkoord. Goed, laten we vertrekken."

Jullie vervelen met de details van de avond, zou onnozel zijn. Het enige wat ik nog wil vertellen is dat het me een half uurtje kostte om terug iets lolligs te zeggen. De begerige blikken van de mannen die we tegenkwamen, gaven het effect meer dan voldoende weer. Om een uur wou ze terug. Ze zei dat ze moe was en genoeg voor deze avond gezien had. Het was tijd voor iets anders. Wat ze daarmee bedoelde bleef in het ongewisse. Ik zette haar terug af voor haar appartement. Galant opende ik haar deur. In heel mijn leven was ik nog nooit zo zorgzaam en galant geweest voor geen enkele vrouw, hoe ze er ook uitzag.) Ze stapte uit de auto, mij een gul zicht gevende op haar ranke benen. Ze zag me kijken, maar zei niets. Ik begeleidde haar tot haar deur en wist me dan geen houding meer te geven. Nonchalant wou ik haar goedenacht wensen en haar een zedig zoentje geven op haar wang. "Och, doe nu niet onnozel en kom toch binnen. De avond is nog jong en we kennen elkaar toch al lang. Schenk ons iets in, ik trek iets gemakkelijk aan, en zet wat muziek op. Iets rustig." Hop, en weg was ze, mij verbouwereerd in het deurgat achterlatend. Ik sloeg me voor het hoofd. Was ik blind of wat, of onnozel of zoiets. Deze vrouw gaf tientallen duidelijke hints en ik reageerde als een achterlijke imbeciel. Ik ging snel binnen, dimde het licht, stak een heleboel kaarsen aan, er stonden er overal tientallen. Ze had een ruime collectie jazz cd's dus zette ik een super smooth muziekje op en nestelde me behaaglijk in de sofa. Het duurde deze keer niet lang of daar was ze weer. "Ah, je hebt het blijkbaar eindelijk begrepen. Breng de dame in de stemming en dan kan ie weer. Zo heb ik het liever. Ik vond je een beetje gespannen vandaag, zo kende ik je niet."
"Ik moest nog bijkomen van je verschijning. Je komt niet elke dag de godin van de liefde tegen." Daar moest ze heel hard om lachen. "Dat zal ik dan zeker moeten bewijzen." "Ben jij dat echt op die foto." "Had je dat dan niet gezien." "Eh… het moedervlekje gaf je weg. Je bent nogal veranderd, vind ik zo. Ik moet er nog steeds aan wennen. Ik weet niet of ik dit wel mag zeggen, maar jij bent de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb. En wat een verschil met vroeger. Toen was ik eigenlijk al zot van je, maar nu." "Ach, zot. Kom hier"

Ze trok me dichterbij haar en zette haar lippen in mijn hals. Daar zoog ze lichtjes en schoof met zuigende lippen richting mijn mond. Daar aangekomen wrong ze haar tong tussen mijn lippen en samen verdronken we in een eindeloze kus. Ik kwam nu in actie. Ik maakte me los en met mijn mond zakte ik richting haar hals en dieper tot aan de aanzet van haar boezem.

"Geweldig. Ik heb me dan toch niet vergist," zei ze. Met mijn handen streelde ik haar rug en de aanzet van haar fijn kontje, ondertussen likte ik met mijn tong door het visgraatmotief een weg naar haar navelbuik. Ze kreunde toen ik haar borsten passeerde. Dit zette me tot nog meer actie aan. Ik bevrijdde haar van het hemdje. Dit gaf me de perfecte toegang tot haar heerlijke bovenlijf. Overal kuste en likte ik haar zachtjes en teder. Dit had duidelijk effect. Haar armen vertoonde kippenvel en de haartjes stonden fier recht. Ook haar tepels priemden door de zwarte kanten bustier recht naar voren. Ik maakte de sluiting op haar rug los. Ze hield de BH met haar beide handen vast. Langzaam stripte ze hem los. Ik viel aan. Met zacht knedende bewegingen bewerkte ik de ruimte boven haar borsten. Ze kreunde. Met mijn lippen beroerde ik de onderkant van haar borsten. Ze kreunde harder. Ze wil meer. Maar ik laat haar wachten. Laat ze smeken. Steeds nauwere rondjes draai ik rond de tepelhoven, soms verwijder ik me weer, soms nader ik. Ze beweegt mee met haar bovenlichaam, probeert zich te laten vangen tussen mijn lippen. Dan neem ik de tepel tussen mijn tanden en knabbel lichtjes op het uiteinde. Ze schreeuwt het uit van opwinding en opluchting.

"Stoute jongen," zegt ze. "Mij zo laten smeken."

Ze zet zich recht en stroopt haar rok langzaam naar beneden. Ze draagt een ragfijne zijden tanga, die ze terwijl ze zich omdraait laat zakken. Ze bukt zich helemaal voorover om dit te doen en toont zo de totale vorm van haar achterste. Mijn penis springt bijna uit mijn broek zo opwindend is dit tafereeltje. Ik streel langs haar heupen, over haar knieholtes naar de binnenkant van haar dijen. Ik dwing haar benen zachtjes uiteen met mijn handen. Haar donkerbehaarde lipjes steken me tegemoet. Ik begin mijn kustraject vanaf de zijkant recht naar het midden. Deze keer ga ik haar niet te lang laten wachten. Ze duwt haar kontje naar me toe, dwingt me verder te gaan. Ik lik over haar schaamlippen. Ze kreunt zo luid dat het de muziek nu fors overstemt. Ik duw met mijn tong de lipjes uiteen en glij langs de vochtige warmte van haar kutje. Ze geniet, zoveel is duidelijk. Wat is er heerlijker dan een vrouw echt zien genieten. Terwijl ik met mijn tong haar kutje bewerk, streel ik met een hand haar borsten, die ik nu kan bereiken tussen haar twee benen door. Met de andere hand streel ik haar kontje. Steeds dichter streel ik over haar aars tot ik het gaatje zelf bereik, ondertussen heftig het tempo opvoerend met mijn tong. Ze beweegt steeds feller. Het is moeilijk om me te kunnen blijven concentreren. Plots floept mijn vinger een eindje bij haar binnen.
Dit is waar ze blijkbaar op wachtte. Met een schreeuw vanuit haar diepst binnenste komt ze klaar. Verzadigd zakt ze op mijn schoot. Ze draait zich om en zoent me heftig. "Lekker?" vraag ik. Ze vindt het heerlijk, complimenteert ze me. "Het was lang geleden dat ze zo nog klaar gekomen was." Leuk om te horen. Ze drinkt van haar Martini. En kust me nogmaals. Dan trekt ze me recht en ontkleedt me. "Zo dat is nog beter. Nu kunnen we overal aan."

Zachtjes streelt ze mijn penis.

Ondertussen kneed ik haar borsten. Ruwer dan de eerste keer. Ze vindt het fijn zo, zegt ze. Ze likt me met haar tong terwijl ze met haar handen mijn balletjes kneed. Heerlijk hoe haar koele vingers op en neer gaan. Ik duw haar langzaam achterover en leg haar onder me. Automatisch spreidt ze haar benen. Ze neemt mijn penis vooraan vast en leidt hem bij haar binnen. "Niet te snel, ik wil je langzaam dieper voelen gaan. Dat geeft me een lekker gevoel."

"Your wish is my command, mam." Grap ik. Ik duw beetje bij beetje dieper. Tweemaal duwt ze me zachtjes een eindje terug. Het duurt eindeloos lang, het voelt eindeloos goed aan. Dan plots stoot ik met een ruk helemaal zover als kan in haar. Ze ontvangt me met een kreun.

"Zalig" schreeuwt ze.

De onderburen moeten ons nu toch al gehoord hebben, zo luidruchtig gaat het af en toe er aan toe. We genieten beiden met volle teugen. Met lange halen trek ik mijn penis in en uit haar kut. Ze is zo vochtig dat de glijdende beweging bijna geen enkele wrijving ondervindt. Ik trek me terug. Draai haar op haar buik en steek opnieuw mijn penis naar binnen. Traag eerst, de iets dikkere eikel elke keer de hindernis laten nemen. Het voelt heerlijk aan. Het is warm in haar binnenste. Dan duw ik hem helemaal naar voor. Zo diep mogelijk. Deze positie staat mij veel diepere en langere beweging toe. Ik schuif in en uit in een behoorlijk tempo nu. Ik voel haar onder me bewegen. Ik grijp naar haar borsten en streel/kneed ze en gebruik ze als houvast. Haar tepels staan als harde krenten recht vooruit. Dan komt ze voor de tweede keer. Ook ik voel een orgasme aankomen. Ik draag geen condoom dus ik kondig het aan. Ze duwt haar kontje nog feller naar achter en zegt: "kom maar schatje, spuit je crème lekker diep in me. Meer heb ik niet nodig." Als een bronstige hengst stoot ik nog een aantal malen zo diep mogelijk en dan kom ik in haar klaar. Na de eerste stralen haalt ze mijn penis uit haar kutje en laat de rest over haar vagina en kontje spuiten. Dan neemt ze mijn nog pulserende penis en zet hem voor haar roosje. "Stevig drukken, jongen, ik wil nog." Ik geef een forse duw en glijd voorbij haar sterretje. Ze kreunt, maar het is niet duidelijk van pijn of van genot. Plots slaat ze allerlei schuttingtaal uit. Het moment dat het voor haar te veel wordt. Ik duw mijn penis diep in haar anus. "Zalig, doe verder klootzak, laat me je voelen, vooruit, niet aarzelen nu, hoerenjong dieper, nu." De woorden klinken vreemd uit haar mond maar sporen me toch op een bizarre manier aan om verder te gaan, heviger, ruwer. Ik neem haar haren vast en met een ruk trek ik haar hoofd naar achter. Vol plaats ik een kus op haar lippen. Ze opent haar lippen en ik wil mijn tong naar voren steken. Dan bijt ze hard op mijn onderlip. Steeds feller stoot ik in haar kontje. Steeds harder kreunt ze dat ze gaat komen. Ik roep dat ik niets liever wil. Dat als ze het nu niet geeft ik haar nog een beurt moet geven. Ze draait zich fel om. "Belooft" smaalt ze. "Belooft" zeg ik. Dan komt ze. Met haar aarsspieren knijpt ze om mijn pik. Harder stoot ik in en uit. "Ik ga komen." Ze maakt zich van me los. Neemt mijn zak in haar handen en neemt pardoes mijn penis in haar mond. "Nu, lieverd, nu. Kom maar." Verrukt spuit ik haar mond vol. Straal na straal, diep in haar keel. Ze slikt alles door. Nog nooit heb ik zoveel gespoten. Het is zelfs teveel. Een straaltje druipt langs haar mondhoek, stille getuige van vurige passie, van intens genot. Ik hef haar op, hoog in mijn armen en samen lopen we naar haar slaapkamer. Ik gooi haar op het bed en spreid haar benen. Dan kruip ik er zelf tussen. Dit was de eerste in een lange rij van nachten die we samen doorbrachten.
Aantal keer gelezen:
1365
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)