Spannendverhaaltje.nl

Kleine fantasien

-
21-08-2010
Ik lig in bed met wilde gedachten. Jos komt binnen. Ze ziet de kaarsjes rond het bed en zegt wat ben jij van plan. Oh niets zeg ik. Ik speel quasi nonchalant met de videocamera in mijn hand. Wat ga je daar mee doen vraagt ze lacherig. Jou filmen zeg ik. Nee hoor zegt ze. Jawel! Kleed je eens uit. Onwennig wil ze beginnen. Nee zeg ik het moet wel een mooie show zijn. Ik draai me en zet de radio aan Een zwoel muziekje klinkt. Dans voor me zeg ik. Er ontstaat een wat afwezige blik in haar ogen en ze begint te draaien met haar heupen haar hele lijf volgt langzaam gaan haar armen omhoog en met haar handen door haar haar beweegt ze. Ze schopt haar schoenen uit en ze draait zich om. De knoopjes van haar bloes gaan allemaal los en als ze draait zie ik haar witte kanten bh tussen de panden van haar bloes gluren. Ik gluur terug. Van haar schouders valt haar bloes met haar armen bedekt ze haar borsten. Haar handen op haar schouders. Ze laat beide schouderbandjes tegelijk over haar schouders omlaag glijden. Ze blijven hangen op haar bovenarmen. Haar handen glijden over haar lijf en door de stof heen knijpt ze hard in haar tepels. Haar ogen sluiten. Ik hoor hoe de lucht door haar neus giert en hoe haar borst zwaar ademend omhoog komt. Haar vingers grijpen achter de cups van haar BH. Haar tepels bevrijdend.
Mooi hard en rond. Haar handen zakken over haar blote buik naar de rand van haar spijkerbroek en rukken alle vijf de knopen los. Het witte kant van haar slip is zichtbaar. Ze draait weer en bukt diep haar haren op de grond. Tergend gaat haar broek omlaag. Haar heerlijke kont alleen nog bedekt door wat een string blijkt te zijn. Gekker kan ze me niet maken. Blijf staan zeg ik. En terwijl ik nog steeds film raak ik met mijn vlakke hand haar billen. Ik film ook mijn hand. Zoiets heb ik ook al op tv gezien, maar als je het zelf doet blijkt het nog opwindender. Ik zit op de rand van het bed. Met pik fier omhoog. Pijp me vraag ik gebiedend. Ze blijft staan en bukt met gestrekte benen. Ik richt mijn pik. Ze wil hem pakken. Afblijven zeg. Streel jezelf. Met mijn vrije hand duw ik haar lange bruine haren opzij. Ik wil zien. Filmen hoe ze me pijpt. Trek je Bh uit!. Met twee handen op haar rug, terwijl haar mond mijn schacht berijdt maakt ze de sluiting van de witte BH los. Ik zie door mijn kamera hoe haar tieten vallen. De rest ook, zeg ik en haar duimen haken achter de string en traag glijd het langs haar benen op de grond. Ze moet nu stoppen met pijpen anders hou ik het niet meer en ik wil nog lang niet klaarkomen. Ik pak haar heupen en zeg draai je om. Zet je handen op de grond. Twee heerlijke strak gespannen billen vlak voor mijn gezicht.
Mijn kamera ligt op mijn knien en film omhoog langs die lange dijen. Ik zie de welving van haar bijna kale kut en haar verrukkelijke kontje. Ik steek mijn tong uit die in een keer midden in haar kont land.Ze kreunt. Langzaam pers ik in en uit en in en uit. Ze kreunt. Ik steek mijn middel vinger geheel in mijn mond, glimmend er weer uit. Vervolgens terwijl ik weer haar kont lik steek in mijn vinger in een keer in haar kut. Ik rag een paar keer fel. Doe dat zelf maar zeg ik en trek mijn vinger terug. Aarzelend en toch trefzeker komt haar hand tussen haar benen door en verdwijnt een haar middelvinger in haar heerlijke gaatje. Nu deze ook en om aan te geven wat ik bedoel gaat mijn tong traag over haar kontje. Haar andere hand komt over haar rug aangeslopen. Het topje van haar rechter middelvinger masseert eerst de zachte ribbeltjes van haar kontje. Nat genoeg. Dan gaat het topje er aarzelend in. Alle twee tegelijk zeg ik. En in n tempo. Dit houdt ze nooit vol ze. Haar benen trillen. Ik zie hoe ze het haar duim ook haar klit bewerkt. Ik zie hoe ze gaat klaarkomen. Steeds feller verdwijnen de vinger in en uit haar lijf. Ze zakt door haar knien. Ze komt klaar en versuft zakt ze voorover. Nu ik. Ik trek de vinger uit haar kut en steek mijn pik er in, langzaam dieper en dieper. Ze komt me tegemoet.
Opvallend is dat de vinger in haar reet in en uit blijft gaan. Laat mij maar zeg. Onder het bed kussen had ik haar favoriete paarse dildo klaar gelegd. Ik maak hem nat terwijl ik haar nog steeds langzaam neuk. Ik zet de dildo op heel zacht trillen en druk m tegen haar reet . Weer komt ze me tegemoet. Heel langzaam druk ik door. Hij past. Gaat er helemaal in. Ik hoe mijn pik stil . De dildo neukt haar reet. Dat wil ik ook. Ik haal m eruit en zet mijn eigen pik die kleiner is dan de dildo tegen haar lekkere kont en duw . Ik glij soepel en begin haar te neuken. Ik zie hoe ze zelf haar klit masseert. Schokkend kom ik in haar klaar. We glijden langzaam op de grond. Ik blijf op haar liggen . Mijn pik wordt slap in haar grot. Het voelt heerlijk. Ze spant haar spieren en ik voel hoe ik leeg gemolken wordt, dit voelt te gek. De film heeft alleen het laatste stuk niet mee gemaakt. Als we later terug kijken zie je alleen vanaf de zijkant, de video op zijn kant, hoe haar tieten in mijn tempo naar voor en naar achter bewegen de tepels schuren over het hoogpolig tapijt. Iedere keer al we echter de film kijken komen we nooit aan het einde toen. Dan liggen we alweer te vrijen.
Aantal keer gelezen:
614
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)