Spannendverhaaltje.nl

Klasgenote

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Gert Het was een regenachtige avond en ik lag in de zetel naar een film te kijken. Het was een doordeweekse dag tijdens de schoolweek en mijn ouders waren voor enkele dagen naar de zee, dus had ik het rijk voor mij alleen. Het begon als maar harder en harder te regenen. In een korte tijd viel er een ongelofelijke hoeveelheid water uit de hemel. Opeens hield het op met regenen en op dat ogenblik werd er bij ons aangebeld. Ik deed de deur openen zag daar helemaal doorweekt mijn klasgenote Sandy staan die mijn cursus informatica kwam terugbrengen die ze geleend had. Ik liet haar binnen, ze was zo doorweekt, dat toen ze haar jas uitdeed, je haar mooie grote ronde borsten kon zien in de witte T-shirt die ze aanhad, want ze had namelijk geen BH aan. Ik haalde haar direct een handdoek zodat ze zich kon afdrogen want ik zag dat ze te rillen stond van de koude regen
Ik vroeg haar om nog even te blijven zodat ze het wat warmer kreeg en zei dat ze gerust een douche mocht nemen om het wat warm te krijgen. Dat deed ze ook en ik legde ondertussen een T-shirt en een broek van mij klaar ik ging naar de keuken en maakte een warme chocomelk voor haar klaar en ging daarna verder kijken naar de film in de living. Na een 20-tal minuutjes kwam ze de living in gewandeld met mijn T-shirt en broek aan. Ze kwam naast me op de bank zitten en ik gaf haar de warme chocomelk die ik voor haar had klaargemaakt. We hebben samen nog wat naar de film gekeken en gepraat over de dagdagelijkse dingen. Toen de film gedaan was, was het al zo laat in de avond dat het de moeite niet meer was om nog naar huis te gaan. Ik biede haar aan om hier te blijven slapen ze mocht in het bed van mijn ouders slapen aangezien die toch niet thuis waren. Ze nam mijn aanbod aan en belde naar haar ouders om dat te vertellen. Ondertussen haalde ik een boksershort van mijzelf uit de kast die ze mocht aandoen om in te slapen.
Ik sloot alle deuren en toen we naar boven gingen zag ik haar strakke kontje en mij penis begon al heel lichtjes te zwellen. Ik toonde haar de slaapkamer van mijn ouders en terwijl ik er nog bijstond kleedde ze zich om. Toen ze de boxershort aanhad deed ze haar T-shirt uit en ik zag haar mooie grote ronde borsten en mijn penis groeide direct een paar centimeter, zij merkte dit op en vroeg of mij dit opwinde. Ze pakte me vast en we begonnen intens te tongen. Ze wou dat ik haar nam, maar op de voorwaarde dat niemand het ooit kwam te weten. Ik stemde toe, ontdeed mij van mijn kleren en legde mij neer op het bed. Zei nam mijn, nu al keiharde' lul in haar mond en begon hem te pijpen. Ze ging heel zorgvuldig te werk en liet me heerlijk komen, ik was echt even in een trance. Een paar minuten later spoot ik al mijn zaad in haar mond, en ze slok het meeste door. Daarna likte ze de rest op en zei dat ze het lekker vond. Ik ben al regelmatig gepijpt maar zo als deze keer nog nooit. Nu legde ik Sandy op haar rug, ze spreidde haar benen en ik begon haar eerst zachtjes te vingeren en te likken. Ze had een licht behaard en ondertussen al nat poesje dat superstrak was en lekker smaakte. Ik gleed met mijn tong in en uit haar kutje en tenslotte vonden mijn lippen haar zachte klitje. Ze begon ze zacht te kreunen en duwde haar kutje steeds wilder in mijn gezicht. Schokkend kwam ze voor de 1e keer klaar en ik likte haar zoute vocht op.
Nu waren we toe aan het echte werk, ik wilde elke vierkante millimeter van haar lichaam bevredigen. Ik deed haar benen open en kwam tussen deze liggen. Nu kroop ik verder en verder en m’n eikel raakte haar schaamlippen. Ze schokte en kreunde en dit stimuleerde me ongelooflijk. Ik ging binnen maar stootte op haar maagdenvlies. Ik keek haar aan en vroeg hijgend: « Je bent er zeker van hé ». Ze knikte en ik scheurde het maagdenvlies in tweeën met m’n paal. Haar lichaam deed een beweging naar boven, een ongelooflijke gil gaf me nog meer moed en nu ging ik in en uit. Sandy kreeg het verschrikkelijk moeilijk en vroeg om meer, mééééééér en trok me nog meer naar zich toe zodat ik dieper en dieper kon. Ik gaf wat ze wenste en ze kreunde, schreeuwde: “ ooooooh, ooooooh, ja daar! daar!!”. Na een aantal minuten spoot ik en zeer kort daarop kwam ze klaar. Ze vond het zalig en dat allemaal door mij, ik ben zelfs geen playboy.
Uitgeput van de vrijpartij lieten we ons naast elkaar neervallen en zo bleven we een hele tijd liggen en daarna nestelden we ons samen in het grote bed. ‘slaap lekker schoonheid’ zei ik. ‘slaap lekker playboy’ zei ze terug. Ik ging op mijn zij achter haar liggen en met mijn halfharde lul tegen haar bilspleet vielen we in slaap.
Helemaal naakt en dicht tegen elkaar aan liggend werden we de volgende dag wakker en na een wilde kus sessie begon alles weer van voren af aan!
Aantal keer gelezen:
148
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)