Spannendverhaaltje.nl

Kingsize of Queensize 2

-
16-08-2010
De volgende morgen doe ik mijn ogen open. Ik merk dat er geen laken meer over mij heen ligt en als ik naast mij kijk liggen de andere twee ook zo op het bed. Nelly ligt zoals zo vaak op haar rug met haar benen lichtjes uit elkaar, Wim ligt op zijn buik met een arm half op Nelly haar maag. Alle drie zijn we naakt, ondanks de airco die staat te zoemen. Ik denk terug aan gisteren avond. Nelly was als eerste uit het bed gesprongen, was naar de koffer gelopen en had daar een vrolijk jurkje uit gepakt. Ze had het zo over haar heen getrokken, zonder zich eerst te verfrissen of er iets onder aan te trekken. Wim keek er verlekkerd na, en ik wist wel waarom. Ze vond en vindt het lekker om met een volgespoten kut rond te lopen. Dan weet ik in ieder geval dat ze vanavond nog meer wil. Wim had ons uitgenodigd in de Wendy’s, die naast het hotel stond te gaan eten.
Tijdens het eten had hij zich voorbeeldig gedragen. Hij sloofde zich uit om aardig en neutraal tegen Nelly te zijn. Op de weg terug naar het hotel bleef hij keurig op een meter afstand van haar. Maar zodra de deur van de kamer dichtsloeg zei hij tegen Nelly, dat hij haar weer wilde neuken. Nelly die nog met haar rug naar hem toe stond, draaide zich om, keek hem strak aan en trok dan haar jurk uit. Langzaam liep ze naar hem, trok zijn broek naar beneden en begon hem vakkundig te pijpen. Ik zag zijn ogen steeds groter worden onder die behandeling. Dat hield hij dan ook niet lang vol en hijgend spoot hij de mond van Nelly vol. Die kwam daarna smakkend overeind, liep naar mij toe, pakte mijn hand en trok me naar het bed. Daar ging ze op liggen met haar benen langs de zijkant. Ze trok me naar beneden en de boodschap was begrepen. Ik begon haar kutje te likken, stak voorzichtig eerst een en dan twee vingers naar binnen, zoog aan haar klit.
Dat maakte haar zo heet, dat ze kreunde, : “O, kom op me en neuk me, nu!”Ik ging gelijk op mijn knieën voor het bed zitten trok haar naar mij toe en schoof mijn piemel zo bij haar naar binnen. Ik pakte haar heupen vast en begon haar stevig te neuken. Ondertussen was Wim naast Nelly op het bed geklommen en begon in de tepels van Nelly te knijpen. Zo kregen we ze zo gek dat ze gillend klaar kwam en smeekte om meer. Dat kon, ik neukte haar nog een tijdje door totdat ik klaar kwam, dan nam Wim het van mij over en die kon het nog een tijdje volhouden. Nelly kwam zodoende zeker vier keer klaar. En zo zijn we dus in slaap gevallen. Nu op naar Beverly Hill en Hollywood. Saaie bedoeling, bij al die mooie huizen kan je niet in de buurt komen en Hollywood is alleen leuk als je van pretparken houdt. Sunset Boulevard is een lelijke stoffige straat, dus we besluiten al snel landinwaarts te gaan rijden.
Langs Palms Springs naar het Joshua Tree National Parc. De tocht is indrukwekkend, vooral als je de woestijn inrijdt, zoveel windmolens zie je nooit meer bij elkaar tegen die bergwand. Ik schat wel 1000 stuks. In het laatste stadje voor het park hebben we een hotel uitgezocht, dan kunnen we op tijd ons aanmelden en ook nog even het park bezoeken. Voor het hotel stop ik bij de receptie en doe mijn deur open en gelijk weer dicht. “Hebben ze hier buiten de oven aanstaan of zo. Puf.” Ik raap al mijn moed weer bij elkaar en ga de auto uit en voor de statistieken neem ik mijn videotas mee, daar hangt een Aldi horloge aan waar een thermometer en een hoogtemeter inzit, voor leuke weetjes. Als ik ons heb aangemeld kijk ik op het horloge, 42 graden. Snel door dus nu naar het park. Een mooi park, een woestijn met op verschillende plaatsen een oase met vooral verschillende cactussen. Prachtig, maar snikheet, zelfs om 6 uur ’s avonds. Dus op maar weer naar het hotel.
We vluchten bijna vanuit de auto onze kamer binnen, snel de airco aan en langzaam wordt het in de slaapkamer wat koeler. “Ik kom hier vanavond niet meer buiten,” zegt Nelly. “Dit is teveel van het goede.” Ze wist nog niet wat ze deze vakantie te wachten stond. “Wat doen we dan met eten?”vraag ik haar. “Iets verder op heb ik een drive-in gezien, ga daar maar wat hamburgers en salade halen, dan zit je ook koel in de auto.” Wim knikt instemmend en aangezien ik de chauffeur ben, haal ik mijn schouders op, mompel iets van jawel baas en ga de hitte maar weer in naar de auto. Die is ondertussen al weer stomend heet geworden en met de airco op max rij ik richting de drive in. Een half uurtje later en weer wat afgekoeld in de auto kom ik weer bij ons hotel aan. De zon is nu bijna weg, maar de hitte buiten niet, dus loop iik snel naar de kamer. Ik doe de deur open en ik zie Nelly naakt op een van de stoelen zitten met Wim tussen haar benen, die haar stevig aan het neuken is. “He, ik dacht dat het te warm was om te neuken?”
Het enige antwoord dat ik krijg is gekreun en gesteun. Nelly rekt zich nog wat uit en legt haar armen achter de stoelleuning zodat haar lichaam er super strak uitziet. Wat is dat toch wonderlijk, als ze geneukt wordt, ziet ze er nog aantrekkelijker, of misschien toch gewoon lekkerder uit. Haar ogen rollen en ik zie, maar vooral hoor dat ze klaar komt. Dan begint ze Wim aan te moedigen om haar vol te spuiten, wat hij braaf doet. Hijgend blijven ze even zitten, dan meld ik voorzichtig dat het eten koud wordt. “Geef mij hier maar even een hamburger, ik blijf hier zitten. Ik weet wat, kom jij mij even neuken terwijl ik eet.” Ik pak de tas met eten, zoek twee hamburgers uit, neem die mee naar haar toe en kniel voor haar. Zij pakt mijn piemel vast en helpt me om die in haar druipende kut te steken. Dan pakt ze de hamburger van mij over en neemt een hap. Ik neem ook een hap en begin haar dan zachtjes te neuken. Onder dat zachte ritme, wat een heerlijk geil gevoel oplevert, eten we onze hamburger op, niet lettend op de ketchup die eruit drupt en op ons valt.
Met mijn handen vol ketchup pak ik haar borsten vast en knijp in haar borsten, dan begin ik haar borsten af te likken. Als de ketchup daar verdwenen is begin ik de rest van haar lichaam af te likken waar we saus hebben gemorst. Ze duwt me weer recht en begint nu de saus van mij af te likken. Daardoor schiet ik achteruit en rol op de grond. Ze komt nu uit haar stoel, klimt op mij, likt de laatste restjes saus af en pint zich dan weer op mij vast. “Kom op, je moet me nog volspuiten.” Stevig begin ik haar nu te neuken, ze gaat recht op mij zitten met haar armen in haar nek, mijn favoriete standje. Dus, ben ik ook zo klaar. “Wat ben jij een lekker neukdiertje,”verzucht ik tegen haar. Ze lacht, gaat dan van mij af, loopt naar de zak en pakt nog wat te eten. Dan zie ik dat Wim de videocamera heeft gepakt en alles heeft gefilmd, dat zal een lekkere film worden.
Alleen jammer dat je ze niet op de Tv kan afspelen, want onze camera kan alleen Pal aan en geen NTCS, het Amerikaanse systeem. Na het eten ploffen we op het bed, om de beurt nemen we een verfrissende douche en dan vrijen we nog wat rustig totdat we in slaap vallen. “Wakker worden slaapmutsen, laat eens zien dat jullie in de morgen ook kerels zijn.” Nelly staat in de kamer met een blad vol koffie, fruitsap en donuts, ons standaard ontbijt in de USA. “Vandaag moeten we een eind rijden richting Grand Canyon, dus hup, eten en naar de auto.” Ik kijk even goed, wat heeft ze eigenlijk aan, of beter gezegd wat niet. Je moet tenslotte oppassen daar, die kunnen niet tegen bloot. Maar ze heeft toch wat aan, een heel strak kort broekje en een bikinitopje, dat mag daar wel. Maar veel heeft het niet om het lijf, letterlijk dan. “Ga je zo mee?”vraag ik haar. “Zeker, met die hitte wil ik niet veel kleren aan mijn lijf.” Op naar Arizona, de staat met die rare cactussen die je in iedere western ziet of levend in tekenfilms, je weet wel die cactussen met die zijarm, die ook naar boven wijst.
En die dingen kunnen groot worden. Eerst naar de grensplaats Blythe, een plaatse waar in de zomer 2000 mensen wonen en in de winter 2 miljoen. Dan komen alle pensionados met hun RV (=kampeerauto in Amerika formaat) daar naar toe om te overwinteren. Nu een stadje met enorme lege kampeerterreinen, ( see you in fall) in de winter een grote stad met rijdende supermarkten, postkantoren etc. Dan de grens over. We hebben besloten dat we niet naar Phoenix rijden, maar binnendoor via Sedona, the red Rock Country. We rijden over kilometers lange kaarsrechte wegen, door stoffige plaatsjes, die je op tv ziet, met een tankstation, een winkel en een saloon, en bijna geen mensen, alleen waaiend stof over de weg. Langzaam beginnen er in de verte bergen te verschijnen en ik besluit te stoppen om wat te filmen van die eindeloze vlaktes (prairies). Ik kijk naar links en rechts de weg af. Ik zie die kilometers voor en achter mij lopen, zonder een levende ziel.
De vorige bocht die wij tegen kwamen was aangegeven met knipperlichten, zo van: let op, bocht, rare jongens die Amerikanen. Ik loop naar de rand van de weg en film de immense vlakte en de rode bergen in de verte. Een prachtig beeld. Ik vraag aan Nelly of ze in beeld wil gaan staan om aan te geven hoe groot de vlaktes wel zijn. De thermometer geeft hier 35 graden aan, het valt dus wel mee hier. Nelly kijkt eens naar links en rechts, dan zie ik haar op haar rug grijpen en voor dat ik mijn camera maar aan kan zetten staat ze al naakt voor me. “Even wachten, ik leg de spullen even in de auto, anders worden ze stoffig.”Naakt huppelt ze naar de auto en legt haar kleren erin. Dan komt ze terug naar mij en vraagt heel onschuldig: “en waar moet ik poseren?” Ik wijs haar, waar ze moet gaan staan en eerst probeert ze onschuldig te poseren voor de video camera, maar als ik die omzet om er foto’s mee te maken begint ze steeds uitdagende poses aan te nemen. Tenslotte vraagt ze:”heb jij de auto al op de film?”
Ze loopt naar de auto en als een echte Auto-Rai poes gaat ze tegen de auto aan leunen, dan klimt ze op de motorkap en ligt daar wellustig op te kronkelen. Ik waarschuw haar nog dat dit gevaarlijk voor haar kan zijn, maar ze lacht maar en gaat nu op haar rug op de motorkap liggen met haar benen aan de zijkant. Uitdagend begint ze met zichzelf te spelen. Nu wordt het mij teveel, ik geef vlug de camera aan Wim, loop naar haar toe, trek haar nog een stukje naar mij toe, trek mijn broek naar beneden en ram mijn getergde piemel bij haar naar binnen. “O ja, dat wil ik, wild genomen worden, hier in de natuur onder de zon in het wilde westen” roept ze en ze was blijkbaar al zo heet dat ze snel klaar komt. Wild stoot ik in haar totdat ik ook klaar kom. Voldaan trek ik mij terug en kijk naar dat geile schepsel op de auto. Dan zie ik haar naar iets naast mij kijken. Daar staat Wim met een vraagteken op het gezicht. Ineens begint Nelly te lachen. “Je hebt gelijk, we hebben afgesproken dat je alleen mag in het hotel, maar je krijgt voor deze keer ontheffing.”
Wim zijn gezicht glimt zo hard als de auto, hij geeft mij snel mijn camera terug en loopt naar Nelly en de gebeurtenis herhaalt zich, alhoewel, nu roept Nelly meer dat ze geneukt wil worden en dat hij het hard moet doen en in haar tepels moet knijpen. Ik leg met de camera alles vast op video. Tijdens het filmen kijk ik even snel langs mijn camera en zie in de verte een auto aankomen. “Snel, klaarkomen en naar binnen, daar komt een auto aan.” Dat advies wordt snel opgevolgd, Wim pakt dan Nelly op en ze loop snel naar de auto om haar kleren weer aan te trekken, en dat gaat met maar twee kledingsstukken heel snel. De auto is nu heel dichtbij en stopt achter ons. Twee behulpzame Amerikanen komen uit de auto en vragen of we hulp nodig hebben en nadat we de standaard vraag “Where are you from”hebben beantwoord rijden ze zwaaiend weer verder. Giechelend als kleine kinderen klimmen we weer in onze auto. Dat scheelde niet veel, en je moet wel oppassen.
Maar verder zijn buiten de grote steden de Amerikanen zeer vriendelijke en behulpzame mensen, alleen moet je wel hun privacy respecteren. Op naar Sedona, een stad dat ligt tussen rode rotspartijen, indrukwekkend als je daar tussendoor rijdt. Bij het hotel aangekomen snellen we weer snel (zoveel haast hebben we) de kamer binnen. Wat is airco toch lekker. We kijken elkaar even aan. Er is geen restaurant op loopafstand en in het stadje zijn ze met werken bezig, daar is bijna niet in of uit te komen. Wel hebben we een supermarkt gevonden op 10 minuten lopen, dat moet haalbaar zijn bij die temperaturen. We besluiten op de kamer te eten, we hebben tenslotte een magnetron op de kamer. Op dus naar de supermarkt. Na een snelle blik op mijn thermometer zie ik dat het hier 43 graden is. Dus lopen we van boom naar boom in de schaduw. We kijken verwonderd om ons heen, rode bergen, rode rotsen, rood zand en rode gebouwen.
En nergens schreeuwende reclameborden, alles ingetogen. Als we beladen met eten en drank weer uit de supermarkt komen valt mijn oog op een laag gebouw, dat naast het parkeerterrein staat. Als ik goed kijk zie ik ineens naast de voordeur in het klein de o zo bekende gele “M”. Dit is de best verstopte gele M die ik ooit heb gevonden, zonder neonreclame en reclamezuil. En in een rood gebouw natuurlijk. Terug in het hotel kleden we ons direkt om, want ze hebben hier een zwembad. Eens lekker afkoelen in het heerlijk koele water. Nelly draagt netjes een zedige bikini, want zoals al opgemerkt, oppassen met die puriteinse Amerikanen. Topless is al helemaal verboden. Na een uurtje zwemmen spetteren en plezier maken wordt het al langzaam donker en gaan we terug naar onze hotelkamer. Omdat dit hotel, of eigenlijk motel zoals heel veel in deze streek bestaat uit een hoofdgebouw met de receptie en een reeks bijgebouwen met kamers die allemaal op het parkeerterrein uitkomen, dus zo vanuit je auto de kamer in, hebben we geen handdoeken meegenomen.
Trouwens met die temperaturen droog je zo wie zo snel op. In de kamer trekken we snel ons natte badgoed uit. Even kijk ik naar Wim, die knikt terug en dan ineens grijpen we Nelly van twee kanten vast en sleuren haar naar het bed. “Help, help, ik word aangerand, “zucht Nelly met een smachtende blik. “Maar willen die aanranders wel doorgaan, dan zal ik braaf stil zijn.” “Dat lukt je nooit,” zeg ik tegen Nelly. Dan heb ik gelijk mijn mond vol met haar linker borst terwijl Wim de rechter borst in zijn mond neemt. Ik bijt nog even zachtjes in tepel en zak dan langs haar buik naar beneden richting haar kutje. Een eerste lik geeft al een flinke kreun, waarna ik haar uitgebreid trakteer op geknabbel op haar klit, terwijl ik haar met mijn vingers neuk. Samen met wat Wim daarboven doet hebben we het goed voor elkaar. Ze kreunt en roept ik kom, en dat doet ze dan ook. Ik kijk naar Wim en zeg: “zullen we haar eens op zijn Amerikaans nemen: spitroasten?” Wim kijkt me even vragend aan, dan valt zijn muntje.
We geven Nelly aan dat ze op handen en knieën moet gaan zitten, dat gaat Wim voor haar mond zitten en biedt zijn lid aan, die ze gulzig naar binnen hapt. Ik kruip achter haar en stop mijn lid in haar kutje. Door Nelly nu op en neer te bewegen neukt ze ons beiden tegelijk. Wat een geil gezicht, twee pikken in een lichaam. En aan het geluid dat Nelly maakt te horen vindt ze het ook lekker. Ik voel ze trillen als ze voor de eerste keer klaar komt. Even kijk ik naar Wim en ik begrijp zijn hint. En ja hoor het lukt ons, vrijwel tegelijk komen we klaar, wat Nelly nog een orgasme bezorgd. Nelly laat Wim uit haar mond glijden en trekt zich van mij los. Dan rolt ze zich op haar rug en kijkt naar ons. “Heren verkrachters, als jullie zoiets nog eens doen dan wil ik weer het middelpunt zijn, afgesproken.”Dan barst ze in lachen uit. “Wat zijn jullie een stel zotten, maar wel lekkere zotten. Kom laten we wat te eten maken.”
Na het eten gaan we samen rond de kaart zitten met de laptop erbij om hotels te zoeken. “Ik stel voor dat we voor morgen een hotel aan de noordkant nemen. We zitten nu maar een paar kilometer van de South Rim ofwel de zuidkant van de Grand Canyon, dan kunnen tegen het eind van de middag naar het hotel rijden, dat is nog een twee uur rijden. Als we overnachten aan Lake Powel, kunnen we daar dan een dag blijven hangen, en dan de lange rit naar de North Rim maken samen met Glenn Canyon. Dat betekent dat we drie dagen in het hotel blijven voor we door rijden. Iedereen er mee eens?” Na nog een blik op die naakte medevakantiegangers boeken we het hotel, gelukkig weer met een Kingsize bed. Daarna kijken we nog even naar het ochtendjournaal van de Nederlandse televisie via internet, we hebben tenslotte 9 uur tijdsverschil Tenslotte vrijen we ons weer rustig in slaap. Ps: laat maar weten of ik verder moet vertellen over onze vakantie. Die was van 20 juni tot 11 juli 2008, vandaar die warmte. Maar ja het is daar ook woestijn.
Aantal keer gelezen:
660
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)