Spannendverhaaltje.nl

Kimberly

-
16-08-2010
Het nudistenstrand in Cadzand is echt super. Vorig jaar was ik daar met een vriendin van mij, we waren gewoon goede vrienden en eigelijk waren we alleen gekomen om te wandelen, zo hadden we natuurlijk geen zwemkledij meegebracht. Maar het weer was zo mooi en Kimberly had zin om op het strand te gaan liggen, wij dan maar naar het strand. We durfden eigenlijk niet echt direct in ons blootje gaan, dus lagen we daar eerst ik in mijn boxershort en zij in haar Bh en haar slipje. We lagen daar heerlijk te zonnen. Ik was haar stiekem aan het bekijken, ze was zo mooi en ik beklaagde het me dat we nog maar goede vrienden waren.
Echt ze lag daar zo mooi en ze had maar al te snel door dat ik haar aan het bewonderen was en ze vond het nog tof ook. Na een tijdje vroeg ze of ik even haar Bh kon losmaken. Ik was zo in de wolken van haar de mijn handen trilden, ze voelde dit en ze legde haar daarna in verschillende poses zodat ik haar telkens vanuit een ander standpunt zag liggen. Op een bepaald moment lag Kimberly lichtjes met haar benen gespreid, ik zag dat haar slipje vochtig was en dat ze erotisch geladen was. Ik had intussen al een enorme erectie en dat had zij ook al lang door natuurlijk. Na een tijdje kwam ze dicht tegen me aanliggen. Mijn hart bonkte in mijn keel want ze was echt zo mooi. Ze zocht met haar hand mijn hand. Ze nam mijn hand en stak het in haar slipje, haar vagina was zeer vochtig, ik begon haar zacht te vingeren en voelde dat ze naar meer verlangde.
Ik deed langzaam haar slipje naar beneden en zij trok onmiddellijk mijn boxershort af. Ik legde mij tussen haar benen, mijn penis op haar venusheuvel, wat verlangde ze naar mij, haar tepels stonden oh zo stijf. Ik duwde met mijn benen haar benen weid open, ik liet mij wat zakken en zij nam met haar hand mijn penis, ze plaatste de top van mijn penis tegen haar vagina terwijl ze met twee vingers haar schaamlippen zachtjes deed wijken, ik duwde zacht en mijn penis gleed haar vagina binnen. Haar vagina was zeer vochtig, zo vochtig dat haar geil uit haar spleetje drupte. De contracties van haar vagina werden heviger en we lagen nu echt zeer grof te neuken, mijn penis schoof hevig heen en weer in kimberly haar vagina.
Ik voelde dat ze nu snel zou gaan klaarkomen, we kwamen beiden op hetzelfde moment klaar, het geil stroomde als een waterval uit haar vagina, ik had haar G-plek prachtig beroert, het geil liep echt langs haar billen en bij mij bleef het sperma maar in haar vagina spuiten. Terwijl we nog wat aan het vrijen waren trok ik mijn penis zacht terug uit Kimberly haar vagina. Doordat we beiden op hetzelfde moment waren klaargekomen hadden we er enorm veel van genoten. Toen alles voorbij was en ze haar slipje terug wilde aantrekken moest ze eerst met een papieren zakdoekje het geil van haar billen wrijven, zo grof was ze klaargekomen. Nadat we nog een uurtje in de zon van elkaar hadden liggen genieten besloten we om vlug nog iets te gaan eten in een gezellig restaurantje.
Het werd Chinees, het was wel lekker maar we dachten allebei aan vanavond, het moment waarop we afscheid zouden moeten nemen van elkaar, als ik haar bij haar thuis zou gaan afzetten. Nadat we ons litchi dessert hadden opgegeten stapten we in mijn BMW Z3 en reden we met open dak naar haar huis. We kwamen aan het grote hek aan het begin van de oprijlaan, Kimberly opende het, ik reed langzaam de lange oprijlaan door alsof ik van elke seconde die ik langer bij haar was wou genieten. Uiteindelijk stopte ik voor de garages, we stapten uit en Kimberly vroeg of ik nog iets wou drinken. Ik stemde daar natuurlijk mee in, ik hield van haar en ik wou bij haar blijven. Binnen was het lekker fris, de airco stond perfect afgesteld op 20.5C.
We dronken beiden een glas champagne. We zaten rustig nog wat te praten over de strandwandeling die we in de voormiddag maakten toen ik haar vroeg waar haar ouders waren. Ze vertelde mij dat ze haar hadden proberen bellen op haar GSM om te vertellen dat ze voor een weekend naar hun buitenverblijf aan de Cte dAzur vertrokken maar dat we toen juist aan het vrijen waren. Dit was eigenlijk wel een meevaller, we hadden het huis voor ons alleen. Ze kwam haar naast me neervlijen en zette onze lege glazen op het bijzettafeltje. Ze begon prompt mijn hemd los te knopen en we begonnen terug te vrijen. Ik deed voorzichtig het ritsje van haar topje open, ik zag dat ze haar Bh niet had aangedaan, dat was handig, zo kon ik mij direct neervlijen in haar prachtige borsten. Ze trok mijn hemd uit en gooide het ergens in een hoek van de kamer, daar belande ook haar topje.
Tussen het vrijen door waren we ook nog eens naar het tennis aan het kijken, de finale op Roland Garros tussen Lindsey Davenport en Martina Hingis, het stond zes vijf in de eerste set. Het tennis interesseerde me weinig, ik had meer interesse voor mijn Kimberly, ik vond haar zo sexy in haar zwarte minirokje. Ze zag dat de match nog even zou duren en ze begon dan maar mijn broek los te maken, ze was er eigenlijk wel vrij bedrijvig in. Ik had intussen haar rokje omhoog gedaan en haar veel te kleine rode slipje had ik dan maar in een tijd uitgedaan. Toen ik mijn oprichtte op mijn broek uit te doen deed zij vlug haar rokje uit, eigenlijk maar best want ik denk dat ik dat ritsje anders nooit zou opengekregen hebben. Terwijl ik nog even recht stond deed ze vlug mijn boxershort uit en daar stonden we dan terug, volledig in ons naakie en we zouden een zwoele nacht te gemoed gaan, gelukkig was er airco.
We vielen terug in de lederen zetel en we begonnen zeer hevig te vrijen, ik begon haar overal te kussen, in haar nek, haar tepels, haar navel, toen zag ik haar prachtige bosje schaamhaar met daarin haar schaamlippen duidelijk zichtbaar. Ik begon haar te likken, ze vond het zalig en ik genoot van haar. Toen we ineens hoorden dat de het drie twee stond in de derde set voor Hingis, wou Kimberly het einde van de match zien. Ik zei dat het geen probleem was en zette me recht, maar Kimberly wou verder bevredigt worden. Ze kroop op mijn schoot, met haar gezicht naar mij. Ze richtte zich even op, nam met haar linker hand mijn penis vast en liet hem zacht in haar vagina schuiven. Het was heerlijk, ze zat met haar benen rond mij, mijn penis in haar vagina en ondertussen werd het vijf vijf in de laatste set.
Ik voelde dat ze gewoon was paard te rijden, want ze ging hevig op en neer, alsmaar in een hoger tempo met haar benen hevig om me heen. Ik voelde dat we zouden gaan klaarkomen, even dacht ik nog aan de lederen zetels maar toen was het al te laat, Kimberly kwam klaar en het geil stroomde alweer hevig uit haar vagina. Ze was echt zeer goed in het liefdesspel, ze bleef op en neer bewegen tot ook ik klaarkwam. Intussen was de match gedaan en hadden we zelfs de uitslag gemist, Kimberly was er eigenlijk wel behoorlijk boos en dit was nogal behoorlijk pijnlijk voor mij omdat mijn penis nog steeds in haar vagina stak en zij hevig met haar lichaam bewoog. Kimberly kroop, mij zachtjes kussend, van mij af, en daar lagen we dan nog even hevig vrijend op de sofa.
We besloten om naar bed te gaan, het was intussen al laat en daar zou het ook een stuk makkelijker zijn moesten we nog eens willen neuken, want de sofa was echt wel veel te klein. Kimberly ging naar boven terwijl ik nog even naar het toilet ging. Terwijl ik daar zat bedacht ik even wat voor een dagje ik eigenlijk wel gehad had, je vraagt een vriendin of ze geen zin heeft om eens een dagje naar zee te gaan en s avonds zit je bij haar thuis, heb je al twee keer op haar gezeten en vraag je je af wat je die nacht nog zal meemaken. Ik trek men boxershort aan, trek het toilet door en ga de monumentale marmeren trap op. Als ik boven ben besef ik pas hoe groot dit huis eigenlijk wel moet zijn, ik sta voor een lange gang met aan weerszijden grote slaapkamers en ook twee luxueuze badkamers, beiden met jacuzzi.
Kimberly steekt haar hoofd uit een van de slaapkamers en ze roept me, ze heeft een rode satijnen nachtjapon aan, hij zit haar als gegoten en ze ziet er beeldig uit. Kimberly laat me haar kamer zien, er hangen posters van Bon Jovi en de Backstreetboys. We kruipen onder de lakens en liggen nog wat te praten over ons dagje aan zee terwijl zij me over mn borst streelt. Ik besef dat we echt van elkaar houden, Kimerly, ze is zo lief. Ik draai me naar Kimberly toe, we liggen nu beiden op onze zij. Ik zie in haar ogen dat ze er naar verlangt om nog eens te neuken. Ik leg mn hand op haar bekken en streel haar, ze doet alsof er niets gebeurt, ook als ik over haar kontje begin te strelen blijft ze gewoon door lieve woordjes zeggen. Maar dan kan ik het niet meer houden, ik begin haar te kussen en haar onder haar japon te strelen.
Ze richt zich op en gooit haar nachtjapon uit, nu zie ik pas dat ze een prachtig passende string in rood kant draagt, ze is zo een sexbom. Ze gooit zich op me heen en begint me terug hevig te kussen, ik trek mn boxershort uit en begin haar borsten te likken. Haar tepels richten zich hevig op, ik voel met men hand aan haar schaamstreek en voel de vochtigheid al, ik ga in haar string en laat mijn hand door haar schaamhaar glijden. Nog voor ik haar begin te vingeren trekt ze haar string al uit. Ze grijpt me vast en legt haar op haar rug, ik tussen gaar benen, mijn penis al tegen haar schaamlippen aanduwend. Ze waarschuwt me: "Oh neuk me, neuk me, doe het, oh doe het je maakt me geil, steek je penis in mijn vagina, doe het".
Ik duw met mijn penis tegen haar vagina en glij binnen in haar paradijs, ze begint me terug te kussen en ze hijgt, ze geniet, dit is puur genot voor haar terwijl in haar steeds maar meer en meer probeer te bevredigen met mijn penetratie. Haar ademhaling versnelt en we beginnen te rollen in haar bed tot zij op mij zit, ze beweegt zich op en neer, mijn penis glijdt in haar vagina, ze laat zich nu volledig zakken, mijn penis zit volledig in haar vagina, ik geniet. Ik kan het niet meer houden en ruk haar om, ze ligt weer op haar rug en ik op haar. Ik duw haar benen nu tot het uiterste open, zo ver zelfs dat ze bijna begint te zwemmen met haar benen. Ik voel dat ik ga klaarkomen, ik geef nog vlug enkele harde diepe stoten in haar vagina en ze komt klaar, juist op hetzelfde moment als ik, zij laat het geil uit haar spleetje lopen terwijl ik haar voor de derde maal volspuit met mijn sperma.
Onze bezwete lichamen liggen uitgeput op elkaar, ik laat mijn penis zachtjes uit haar vagina wegglijden, terwijl ze nog een laatste maal kreunt. We liggen nog wat te vrijen waarna we beiden uitgeput in slaap, Kimberly in mijn armen en zij nog steeds met een been om me heen, terwijl er nog steeds wat vocht uit vagina druppelt.
Aantal keer gelezen:
775
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)