Spannendverhaaltje.nl

Kim ontmaagd

-
07-07-2015
Hoi ik ben Kim, 15 jaar en ik ben er aan toe! De meeste van mijn vriendinnen hebben het al gedaan of in ieder geval liggen voozen met een jongen en dat wil ik ook! Ik voel mijzelf vaak zo ongelofelijk opgewonden dan jeukt, kriebelt en klopt het zo tussen mijn benen dat ik er dan maar weer zelf wat aan doe maar ik voel gewoon dat het niet genoeg is, het gevoel gaat daardoor niet weg en is hoogstens een half uurtje wat minder. Ik lees wel eens verhaaltjes op internet waarin een man dan zou zeggen, "daar moet een pik in" en dat gevoel heb ik ook heel duidelijk. Ik ben dan ook niet op zoek naar een leeftijdsgenoot maar wil juist een ervaren man die mij volop laat genieten en er misschien voor kan zorgen dat het kloppende gevoel tussen mijn benen eens wordt weggesekst.
Volgens mij moet het ook wel lukken want ik vind zelf en hoor dat ook wel van andere dat ik er leuk uitzie, zeker voor mijn 15 jaar, ik heb al een paar borsten, 60B, ben klein en slank en kleed mezelf ook altijd leuk, vandaag met een beetje slobberbroek, dat is niet zo leuk inderdaad maar wel een laag uitgesneden shirtje met een mooie decolletť volgens mij.
Vandaag moest ik ergens naar een kantoor om mijn gegevens door te geven en daar zat die hoor volgens mij, een aantrekkelijke man van een jaar of 30 schat ik zo die best wel met mij zat te flirten en ik vond hem leuk en voelde het kloppen tussen mijn benen toenemen. Nadat ik alle gegevens had doorgegeven zaten we nog wat gezellig te praten en vroeg ik zijn 06. Dat vond hij wel een klein beetje raar volgens mij maar gaf toch zijn nummer. Toen ik weg was heb ik hem gelijk een appje gestuurd dat ik hem wel leuk vond, wel een beetje eng was het maar ja wie niet waagt wie niet wint. Gelukkig reageerde hij wel leuk en uiteindelijk na het zoveelste appje vertelde hij dat hij mij ook wel leuk vind. Zo appte we de hele dag door en de appjes werden wel steeds brutaler en dus leuker. Aan het einde van de dag wist hij van mij dat ik maagd was en dat ik grote behoefte had om daar een eind aan te maken.Ik wist van hem dat hij vrijgezel was, wel een lange relatie van 8 jaar achter de rug had en nu zo af en toe een one night stand had.
Ik heb vakantie en kon hem uiteindelijk overhalen om de volgende dag bij hem een kopje koffie te komen drinken dus kreeg ik zijn adres en viel in een heerlijke slaap, vol met dromen over wat er zou kunnen gebeuren al was dat verder niet ter sprake gekomen in ons app verkeer, maar ja wie nodigt nou een 15 jarig meisje uit om alleen maar koffie te drinken, tenminste dat hoopte ik dat hij ook wel meer wilde.
Zenuwachtig was ik gelijk al toen ik wakker werd, ik ging mij uitgebreid douchen en stond lang voor de klerenkast om te bepalen wat ik aan zou trekken, vast van plan om hem hoe dan ook te verleiden. Ik koos uiteindelijk mijn enige stringetje, een mooie witte bh want mijn stringetje is ook wit, een kort rokje en eenzelfde soort shirtje, strak om mijn tietjes heen. Toen ik bij hem aanbelde was ik pas echt zenuwachtig, wat ik vanmorgen voelde was daar helemaal niks bij en behalve de zenuwen was het kloppen tussen mijn benen heftiger dan ooit. Hij deed open in een korte broek en shirtje en zag er erg leuk uit, gelukkig was het gelijk gezellig tussen ons en verdwenen mijn zenuwen al snel. Ik kreeg koffie en zelf nam hij ook die we opdronken op zijn balkon. Wat een leuk balkon had hij, het was groot en het mooiste was dat het helemaal afgeschermd lag, niemand die je kon zien. Hij had een grote parasol opgezet zodat het ondanks de zon goed uit te houden was. We zaten naast elkaar op de bank en praten over van alles en nog wat. Waarom heeft een leuk meisje als jij geen vriendje wilde hij weten en ik vertelde hem dat ik jongens van mijn leeftijd te kinderachtig vond en zo voegde ik er brutaal aan toe, ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring. Veel ervaring? In wat? vroeg hij, nou veel ervaring met meisjes zei ik, daarbij alweer de stoute schoenen aantrekkend. Zo nu moest het toch wel duidelijk zijn wat ik wilde dacht ik bij mezelf en dat was het gelukkig ook. Ik zag dat hij een rood hoofd kreeg en toen ik stiekem naar zijn korte broek keek zag ik ondanks dat het een ruim zittende broek was daar ook wat groots in zitten.
Ja ja ik begrijp je wel volgens mij zei hij, je wilt veel meer dan koffiedrinken en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar ook wel van gedroomd heb vannacht maar durfde er niet op te hopen eigenlijk. Blijf maar even zitten zei hij, ik ga even douchen want daar ben ik nog niet aan toe gekomen vanmorgen dus hij liep weg en liet mij verlangend achter. Ik zag een pakje sigaretten liggen op tafel, had wel eens stiekem wat gerookt en besloot er eentje op te steken, dat kalmeerde mij wel weer wat want door al die gesprekken over wat ik wilde was ik best wel weer gespannen maar de sigaret hielp zo goed dat ik er gelijk nog eentje nam. Toen die halverwege was kwam hij weer aanlopen door de kamer naar het balkon, hij had dezelfde broek aan maar geen shirt meer en volgens mij ook geen onderbroek meer want ik zag dat wat er in zijn broek zat nu heen en weer slingeren. Hij nam ook een sigaret en samen naast elkaar op de bank rookten we die op. Toen hij ook mijn sigaret had uitgedrukt trok hij mij op zijn schoot met mijn gezicht naar hem toen en drukte zijn lippen op de mijne, ik had nog nooit echt gezoend maar na een paar eerste voorzichtige kusjes ging het eigenlijk opeens vanzelf, ik voelde zijn tong tegen mijn lippen aan, opende mijn mond en vond daar met mijn tong de zijne en zo leidde hij onze tongzoen, mijn eerste tongzoen ever! Jippie wat was dit allen al lekker zeg, zijn handen over mijn rug en ik deed bij hem maar hetzelfde alleen gleden de mijne over zijn blote rug. Zo zaten we zeker een kwartier te zoenen en voelde ik dat het flink nat werd tussen mijn benen en toen ik weer eens stiekem naar beneden keek zag ik zijn lul rechtop staan in zijn broek en ik schok wel een beetje want hij was best groot volgens mij.
Toen trok hij mijn shirtje over mijn hoofd heen en zat ik in mijn bh'tje voor hem, gelijk gleden zijn handen over mijn bh en tietjes en ik voelde dat mijn tepeltjes gelijk reageerde die nu stijf door de stof van mijn bh heen prikten en dat voelde hij natuurlijk want hij zei het ook gelijk, hť je tepeltjes worden stijf, vind je het fijn als ik je daar aanraak? Ja natuurlijk zei ik, ik vind alles met jou fijn en dit helemaal. Nou je hebt mooie borstjes zo te zien, zijn ze zonder bh ook zo mooi vroeg hij en ik voelde hem gelijk aan de sluiting van mijn bh frunniken die hij uiteindelijk vrij snel los had, ik schudde het ding van mijn schouders en borsten en gelijk nam hij allebei mijn blote tietjes in zijn handen. Ja ze zijn bloot ook mooi hoor zei hij, mooi rond en lekker stevig voelen ze aan, hij haalde zijn handen even weg en bewonderde ze voor een tijdje waarbij hij er zachtjes overheen streelde en zachtjes over mijn tepels wreef die daardoor nog harder werden. Fantastisch borsten heb je en begon aan allebei mijn tepeltjes te zuigen wat ik weer rechtstreeks tussen mijn benen voelde, volgens mij stond ik op het punt van klaarkomen zo fijn vind ik het.
We namen een klein pauze waarin hij voor ons allebei een sigaret opstak en we tussen het roken door af en toe zoenden en hij mijn borsten bleef bewonderen en strelen. Toen de sigaretten op waren duwde hij mij van zich af en trok mij omhoog zodat we nu allebei stonden, hij omhelsde mij stevig en zo voelde ik zijn stijve lul nu echt goed tegen mij aan en tegelijk zijn handen die over mijn rokje mijn billen streelden, nou ja streelden, hij had ze lekker stevig beet. Je billen voelen al net zo lekker, stevig en rond aan als je tietjes zei hij, een heerlijk klein kontje heb je en nu gleden zijn handen onder mijn rokje over mijn blote billen, over het stringetje tussen mijn billen en een stukje naar beneden tussen mijn benen maar net niet daar waar ik hem eigenlijk wilde voelen, ik probeerde nog wat te draaien met mijn lichaam zodat hij mij daar wel aan zou raken maar dat lukte nog niet. voelt heerlijk aan zeg dat lekkere kontje van je en je stringetje die er tussen zit, dat wil ik ook allemaal zien dus trok hij mijn rokje naar beneden, ging zelf op de bank zitten en keek naar mijn kont, zijn handen gleden eroverheen, mooi en lekker hoor zei hij terwijl hij mijn stringetje tussen mijn benen vandaan trok en die langzaam uittrok. Zijn handen gleden nog steeds over mijn billen en een hand gleed nu tussen mijn benen waar hij mijn spleetje moest zien denk ik want daar gleed hij over heen, eindelijk zijn hand daar waar ik hem hebben wilde, tussen mijn benen over mijn kutje en hij ging helemaal door naar voren, toen hij mijn klitje aanraakte was het voor mij de druppel die mij deed klaarkomen, hijgend en kreunend van genot kon ik niet meer blijven staan en zakte op zijn knieŽn neer waarbij zijn hand nog wel op mijn spleet en klitje bleef en ik zodoende klaarkwam zoals ik nog nooit klaargekomen was, achteraf zou blijken dat dit nog niets was bij wat ik later zou ervaren maar voor dat moment was het al geweldig lekker.
Hij liet mij even bijkomen en onze tongen waren weer verstrengeld in onze monden, ondertussen streelde hij nu weer over mijn tietjes. Was het lekker vroeg hij? Ja zeker zei ik, zo lekker als het nog nooit geweest was, nou bereid je dan maar voor op nog veel meer genot, we stonden weer op en tegelijk lagen zijn handen weer om mij heen, eentje op mijn billen en eentje op een tiet, ik wilde hem nu ook wel eens naakt zien maar durfde niet zo goed, wel had ik mijn handen nu om zijn billen en voelde dat hij inderdaad geen onderbroek aan had. Moet die uit, doe maar hoor, dus trok ik mijn stoute schoenen weer aan en pakte zijn broekje aan de rand beet en trok die naar beneden, ik moest hem even over zijn lul heen trekken want daar bleef die achter haken maar toen stond die voor mij en ik schok nu toch echt wel een beetje want wat had hij een grote lul, hij stond nu rechtop tegen zijn buik aan en voorzichtig raakte ik hem aan om een beetje vocht wat uit zijn gaatje kwam eraf te halen. Jeetje gaat dat wel passen vroeg ik een beetje angstig, ja hoor ik denk het wel, we doen het gewoon rustig aan, ik moest op de bank gaan zitten en hij kwam tussen mijn benen zitten zodat mijn benen wijd gespreid waren, hij trok mij aan mijn billen onderuit zodat mijn kruis op het randje van de bank lag. Hij boog voorover om mij te zoenen en bracht zijn lul voor mijn gaatje, je bent toch net klaargekomen, dan gaat het vast wel lukken, ontspan je zei hij toen hij voorzichtig begon te duwen, ik voelde hoe mijn lipjes uit elkaar wijken en het topje van zijn lul ertussen kwam. Je bent goed nat hoor, volgens mij gaat het wel en heel langzaam duwde hij door, ik werd best wel open gerekt maar het ging eigenlijk heel goed, zijn volle dikte zat nu in mij, nu alleen nog zijn lengte, steeds trok hij een beetje terug om daarna weer een klein stukje verder in mij te komen totdat hij helemaal in mij zat. Poeh dat voelt lekker zeiden we allebei tegelijk, we tongzoenden nu weer en ik voelde hoe hij met een vinger over mijn clitoris ging wat mij erg heet maakte, het klopte nu onwijs tussen mijn benen en ik begon wat met mijn onderlichaam te bewegen. Meer aansporing had hij niet nodig, hij begon rustig in mij heen en weer te gaan, steeds bijna helemaal uit mij om daarna weer langzaam helemaal naar binnen te glijden, al heel snel kwam ik weer klaar, eindelijk ervaarde ik wat mijn vriendinnen ook mee hadden gemaakt en het was zooo lekker om te neuken!
Hij draaide mij om zodat ik ik nu op mijn rug op de bank lag en zonder dat hij uit mij gegaan was lag hij nu op mij tussen mijn benen en ging hij steeds sneller in mij heen en weer waardoor ik weer klaarkwam en even later weer en weer, ik bleef eigenlijk bijna aan een stuk door klaarkomen en hierbij vergeleken was de eerste keer klaarkomen door zijn hand tussen mijn benen helemaal niets, slechts een opwarmertje want het gevoel wat ik nu had overtrof alles, ik lag aan een stuk door te kreunen met een sidderend lichaam, zijn tong vond de mijne weer, zijn handen nu rond mijn tieten ging hij nu een paar keer wild in mij heen en weer toen ik hem in mij voelde klaarkomen, stralen vocht voelde ik van binnen en hij lag ineens met zijn volle gewicht op mij ook bij te komen, ik sloeg mijn benen om hem heen om hem diep in mij te houden en zo lagen we allebei flink na te genieten en te zoenen.

Op een gegeven moment maakte hij zich van mij los en toen hij uit mij gleed voelde ik gelijk een heleboel vocht uit mij vandaan lopen, snel haalde ik mijn vinger erdoorheen en likte voor het eerst van mijn leven aan mannen zaad en dat smaakte beste wel lekker, mmm zei ik smaakt goed, nou dan mag je het straks wel rechtstreeks proeven hoor zei die maar nu eerst even wat drinken en roken dus hij haalde wat te drinken en ik stak twee peuken op. Toen hij weer aan kwam lopen zag ik dat hij nog steeds stijf was, zijn grote lul wiebelde flink heen en weer en toen hij naast mij kwam zitten gaf ik hem een peuk en sloeg mijn hand om zijn lul, jee heb ik die in mij gehad, hoe kan het hŤ, ik dacht altijd dat ik een klein gaatje waar net twee vingers in paste had maar blijkbaar past dit toch ook, ik vond het onwijs lekker, we doen het toch nog wel een keertje hŤ? Ja zeker maar nu eerst even zitten, speel maar wat met mij dan zal ik jou een beetje vingeren en zo dus zo zaten we te drinken en roken en voelde ik constant een vinger in mij en zijn andere hand die mijn borsten streelden. Ik zat natuurlijk de hele tijd aan zijn lul en op een gegeven moment legde hij zijn hand over de mijne, kneep er zachtjes in en haalde mijn hand heen en weer over zijn lul dus nu zat ik hem af te trekken. Wil je mij straks leren hoe dat moet met mijn mond? Ja natuurlijk, als je dat wil dan doen we dat maar ik wil eerst jou goed proeven dus ga maar eens lekker liggen en doe je benen van elkaar. Zo kroop hij tussen mijn benen, gaf mij overal kusjes en gleed met zijn tong tussen mijn benen, over mijn dijen, rond mijn spleetje en uiteindelijk voelde ik hoe zijn tong tegen mijn klitje aan kwam, dit was ook lekker zeg, mmm zei ik ga door maar dat deed hij al, lang over mijn klitje, tussen mijn lipjes en een stukje mijn gaatje in, je smaakt echt heel lekker, zeg maar wat je het lekkerste vind, ik vind alles lekker dus ga maar door hoor maar als je mijn hier likt, terwijl hij over mijn klitje likte, dan is dat het lekkerste en ga ik zo weer klaarkomen en inderdaad kwam ik even later alweer klaar waarna hij zijn mond op mijn kutje deed en zijn tong erin om zoveel mogelijk van mij te proeven. Wat een lekker en geil meisje ben jij zei hij toen hij met een natte mond omhoog kwam en mij weer zoende zodat ik vooral ook veel van mezelf proefde tijdens het zoenen.
Zo nu jij zei hij en ging op zijn rug liggen, ik moest in standje 69 op hem komen liggen, zo kan ik lekker tegen je kruis aankijken zei hij terwijl ik je aanwijzingen geef, lik maar eens aan mijn eikel en zo proefde ik ons, zijn zaad en mijn geil wat allemaal nog aan zijn lul zat en het smaakte nog steeds erg lekker, doe je mond helemaal om mijn eikel en zuig er maar aan. Nadat ik dat een tijdje gedaan had en ook mijn tong ondertussen eroverheen liet gaan wat hem blijkbaar opwond want hij kreunde ervan zei hij dat ik nu met mijn hoofd heen en weer moest, mijn lippen om mijn tanden en hem zo pijpen en blijven zuigen. Dat doe je best lekker hoor zo, als je een tijdje doorgaat krijg je mijn zaad wat je zo lekker vond rechtstreeks in je mond. Dat wilde ik wel dus ik ging door, vond het zelf ook erg opwindend en het ging ook steeds beter volgens mij want hij hijgde steeds harder, gleed nu met een vinger tussen mijn lipjes en met een hand over mijn billen, ja ga nog even door dan gaat het komen, kijk uit hoor waarschuwde hij maar dat was helemaal niet nodig, ik wilde het proeven dus zoog nog iets harder en ja hoor ik voelde hoe hij in mijn mond klaarkwam, ik wist niet zo goed wat ik ermee moest maar slikte het allemaal maar door want daar was het lekker genoeg voor.
Nu voelde ik hem wat minder hard worden in mijn mond en draaide mezelf om om te zoenen, ik lag gestrekt op hem en zijn handen sloten zich gelijk weer om mijn billen. Vind je mijn billen lekker vroeg ik, ja ik vind alles aan jou lekker, ben gek op je billen, je borsten en je kutje, het is allemaal geweldig, kan er geen genoeg van krijgen terwijl zijn handen flink met mijn kontje speelde, ze uit elkaar trok, ertussen gleed met een hand en daarna weer de rondingen bij mijn benen streelden.Ik proef het liefst van je kutje maar heb nu ook honger gekregen, zullen we wat eten? Dat wilde ik ook wel maar moest eerst plassen dus ik vroeg waar het toilet was en daar bracht hij mij heen, mag ik kijken vroeg hij en dat vond ik wel een beetje gek maar vond het wel goed dus ik ging zitten en hij kwam voor de pot zitten en zag hoe ik zat te plassen maar kon het blijkbaar niet goed zien want hij kroop wat dichterbij, deed mijn benen nog wat meer uit elkaar en daarna deed hij met zijn hand mijn lipjes van elkaar, zo nu kan ik het goed zien, ziet er geil uit. Toen ik uit geplast was en een toiletpapiertje wilde pakken zei hij laat maar, trok mij naar onderen en likte mijn spleetje schoon met zijn tong en dat vond ik pas echt gek maar door zijn tong tussen mijn lippen was het ook wel heel erg lekker dus vergat ik het snel dat het wel raar was. Toen stond ik op en ging hij plassen waar ik ook even naar keek maar ik vond het niet zo spannend wel wilde ik even richten maar dat ging mij niet zo goed af, toen ik hem beetpakte ging er gelijk een straal naast de pot haha.
Hij maakte een paar lekkere tosti's die we naakt naast elkaar buiten opaten, zijn lul was ondertussen wel weer heel stijf geworden, dat komt omdat jij zo mooi bent zei hij, je heerlijke tietjes zien er zo lekker uit en je kutje die ik kan zien, ik zat inderdaad wat met mijn benen wijd, je maakt mij gewoon gek van verlangen. Dat heb ik precies hetzelfde zei ik, ik heb het idee dat er een hele natte plek is onder mijn kont want volgens mij blijft het uit mij stromen. Peukkie toe en nog wat fris en toen gingen we weer liggen tongzoenen, hij lag op mij terwijl ik gestrekt onder hem lag, ik voelde hem duidelijk tegen mijn kruis aandrukken en vond het wel lekker zo maar wilde natuurlijk weer neuken en hij gelukkig ook want zonder dat ik mijn benen heel wijd moest doen bracht hij zijn lul voor mijn ingang en gleed deze keer redelijk makkelijk helemaal in mij en wat is dat toch een lekker gevoel om langzaam opgevuld te worden, blijf even stil liggen zo vroeg ik, ik wil even genieten van het opgevulde gevoel dus pakte hij weer sigaretten en rookten we die op terwijl hij helemaal zover mogelijk in mij zat, was best opwindend.
Nu begon hij mij een tijdje te neuken, nog steeds met gestrekte benen waardoor ik hem goed voelde en hij waarschijnlijk mij ook, het was nog lekkerder dan de eerste keer tot hij uit mij ging en mij op handen en knieŽn liet zitten, hij ging achter mij zitten, trok mijn billen met een hand wat uit elkaar terwijl zijn andere over en door mijn spleetje gleed. Je bent goed nat hoor zei die, we gaan het op z'n hondjes doen en meteen voelde ik hoe hij weer in mij gleed en nu tegen mijn billen aan neukten, zijn ballen kletsten bij iedere stoot tegen mijn klitje en hij ging steeds sneller en ook wel harder tegen mijn billen aan neuken. Ik vond het zelf niet heel geweldig zo want ik kon hem niet zien en verder niet aan hem zitten of zoenen of zo maar op zich was het wel lekker die lul in mijn kutje die mij neukte. Gelukkig wilde hij na een minuut of vijf wat anders en mocht ik boven, hij lag op zijn rug en hield zijn lul recht omhoog waar ik op ging zitten, het was even mikken maar uiteindelijk zat ik op hem met hem helemaal in mij. Nu moet jij neuken zei die en dat ik natuurlijk graag, zijn handen streelden mijn tieten en billen en ik wipte op hem op en neer. Dit vond ik wel een heel lekker standje, had het idee dat ik een beetje de baas was en ging steeds sneller. Natuurlijk was ik al een paar keer klaargekomen in de andere standjes maar ik voelde dat ik nu wel heel erg klaar ging komen, het gevoel trok door mijn buikl langzaam naar beneden tot het bij mijn kloppende kutje kwam ik er een soort explosie was zo voelde het, een explosie van genot denk ik, wat een lekker gevoel was dat en ik kon nu op en neer blijven bewegen waardoor het heel lang aanhield dat gevoel. Toen dat eindelijk over was, was ik ook tegelijk uitgeput en kon niet meer, ik zakte voorover en begon met hem te zoenen. Hij duwde mij ietjes op mijn knieŽn omhoog zodat hij nu onder mij, mij kon neuken, steeds harder stootte hij omhoog bij me naar binnen, beide handen om mijn borsten kwam hij ook klaar en voelde ik weer zijn hete zaad in mij spuiten.

Toen we even later naast elkaar lagen bij te komen en nagenieten vroeg hij opeens of ik wel aan de pil was? Gelukkig ben ik sinds ik op mijn 13e ongesteld ben geworden al aan de pil stelde ik hem gerust maar het is wel een beetje laat om eraan te denken hŤ zei ik plagend. Dat vond hij ook maar was er wel blij om. Hij draaide zich om zodat we elkaar nog even konden schoonlikken zei hij dus ik lag aan zijn half slappe lul te likken en hij aan mijn natte spleetje en kutje, zijn handen om mijn billen en de mijne om de zijne vond ik ook dit weer erg lekker en fijn.
Zullen we douchen stelde hij voor maar ik wilde zijn en onze sekslucht eigenlijk niet kwijt en straks zo mijn bed in duiken zodat ik hem de hele nacht bij mij zou hebben. Dus kleedde ik mij aan, trok mijn stringetje over mijn nog steeds natte kutje, mijn bh'tje, rokje en shirt en had eigenlijk alweer zin maar ja moest naar huis zodat we met een laatste zoen voor die dag afscheid namen en afspraken om elkaar twee dagen later weer te zien.
Toen ik naar de bus liep merkte ik dat het kloppende gevoel tussen mijn benen eindelijk weg was, ik ben benieuwd voor hoe lang......ik verlangde in ieder geval wel alweer om hem de volgende keer te zien.
Aantal keer gelezen:
1754
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)