Spannendverhaaltje.nl

Kerstavond

-
16-08-2010
Kerstavond Ik wil jullie vertellen hoe ik de leukste kerstavond in lange tijd gehad heb. Mijn zus had mij doen beloven dat ik mee zou gaan naar een kerstfeestje bij haar beste vriendin. Haar ouders waren naar familie in Frankrijk en dus konden we ongestoord feesten volgens haar. Ik had er wel niet zoveel zin in, maar aangezien mijn moeder mijn belofte gehoord had was ik wel verplicht om mee te gaan. Daar aangekomen had ik eigenlijk niet veel plezier. Ik kende er niemand, wel had ik eerst wat met Inge, de vriendin van mijn zus gebabbeld, maar toen ze de bakken bier binnendroegen, ging mijn aandacht daar al vlug naartoe. Toen het zo een uur of 3 werd, begon ik al een beetje zat te worden, en besloot ik het af te trappen. Al vlug vond ik een bed en was ik in slaap. Plots werd ik wakker van een toeslaande deur. Ik kon me niet meer inbeelden waar ik juist was. Opeens ging de deur van de kamer open.
Euh… waar was ik toch. Inge kwam binnen. Was ik dan in haar kamer in slaap gevallen. Ze zag me niet liggen aangezien haar bed, boven haar bureau gemonteerd stond. Hoe ik hierin verzeilt ben geraakt is mij nog altijd een raadsel. Ik drukte me wat dieper in de lakens, zodat ze me niet zag. Hopelijk ging ze straks nog even naar beneden zodat ik kon wegsluipen. Maar ze deed haar zwarte trui uit en haar haar los. Wauw, die borstjes zagen er toch goed uit in zo’n spannend topje. Gericht ging ze verder met haar te ontkleden, nog altijd niet doorhebbend dat 2 ogen haar heel nauwgezet volgden. Eerst vlogen haar topje en haar broek over de stoel. In haar zwarte string en bijpassend behaatje liep ze door de kamer, zocht ze iets misschien? Ah blijkbaar had ze het gevonden. Een fluwelen slaapkleed dat nauwelijks haar bilnaad bedekte. Ondertussen waren mijn ‘gevoelens’ ook niet echt passief gebleven. Ik moest moeite doen om mijn ademhaling te controleren. Wat deed ze nu alweer? Ze zette zich voor haar bureaustoel met haar benen open op de rand van het bureau, wat mijn een prachtig uitzicht op haar kutje gaf, en begon zichzelf te vingeren. Ik kon me niet meer inhouden en deed mijn mond open. Ik vroeg of ik geen ‘handje’ moest helpen. Al lachen zei ze dat ik het langer had volgehouden dan ze gedacht had. Dus ze wist het eigenlijk al de hele tijd. Vlug klom ze het trapje naar haar bed op en nestelde zich naast mij tussen de lakens. En kom er nog wat van, van dat handje helpen vroeg ze terwijl ze mijn hand pakt en tussen haar benen legde. Voorzichtig stak ik een vinger in haar kutje. Zachtjes opende ze haar benen zodat er een tweede bijkon. Langzaam bewoog ik ze vooruit en achteruit, terwijl ik met mijn andere hand onder haar slaapkleed op zoek ging naar haar harde tepels. Ze begon te kreunen en fluisterde, harder & sneller. Vlug volgde ik je bevelen op en al gauw bereikt je je climax en lied je een licht kreetje ontsnappen. Nu wil ik zei je, en begon mijn broek los te maken. Toen die af was en mijn boxershort ergens in je kamer belandde, zette je je over mijn lichaam en nam mijn lul in je mond. Zalig was dat! Met je string op maar 5 cm van mijn gezicht verwijderd kon ik je poesje zowat ruiken? Vlug trok ik het slipje weg en drukte mijn tong tegen je hete kittelaar.
Vlug boog je wat dieper door zodat mijn tong nu je hele geile kutje kon likken. Je kutsappen smaakten als honing in mijn mond en ik likte ze ook gretig op. Ik voelde een spanning opkomen en door die magische pijpbeurt kon ik me niet meer inhouden. Ik kwam klaar in je mond. Jij had moeite om alles door te slikken. Ondertussen had mijn tong je weeral tot op de limiet gebracht en kwam je sidderend klaar. Ik wil je helemaal, zei ik smachtend. Je was direct akkoord maar bevrijdde me eerst van de rest van mijn kleren. Naakt lagen we even naast elkaar maar dan klom je op mij en leidde mijn penis bij je binnen. Je voelde lekker strak aan maar dit was duidelijk niet de eerste keer dat je dit deed. Traag bouwden we het tempo op. Mijn ballen sloegen tegen jouw perfecte billen. In een steeds sneller ritme kwamen we in balans en neukten we alsof ons leven ervan afhing. Uiteindelijk kwamen we beiden met een diepe zucht klaar en ik spoot mijn zaad diep in je. Uitgeput legde je je naast mij en in lepeltjeshouding vielen we in slaap. De volgende morgen was ik al vroeg wakker, want ik moest thuis nog binnensluipen.
Gelukkig waren mijn ouders ook weggeweest en na enkele glazen wijn sliepen ze altijd een gat in de dag. We spraken af om elkaar die namiddag terug te zien en verder te zetten waar we gestopt waren. Je beloofde ook om niets tegen mijn zus te zeggen. Ik gaf je nog een laatste lange en diepe kus. En zette koers naar huis. Ik heb nog veel leuke avonturen gehad met Inge, maar nu ik op kot zit, zie ik haar niet veel meer. Gelukkig zijn haar examens morgen gedaan en heeft ze beloofd me eens goed te komen verwennen. Wordt zeker vervolgd….
Aantal keer gelezen:
172
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)