Spannendverhaaltje.nl

Karlijn en Monique

-
16-08-2010
Ik, een jongeman van 35 lentes jong, heb de laatste maanden van 2008 en nu al weer de eerste maanden van 2009 een heel leuke tijd gehad met de dochter van een vriendin van me. Karlijn is afgelopen december 18 geworden en ik was toen op haar verjaardag. De hele avond hebben we behoorlijk gefeest en gelachen, ze had wat vrienden en vriendinnen van school uitgenodigd. Omdat ze nu 18 werd mocht ze van haar moeder een glas wijn meedrinken en dat smaakte haar erg goed. Wat later op de avond, toen er al wat meer gedronken was kwam ze bij me staan en vertelde me dat ze graag meer zou willen weten van seks en liefde. Ik zei haar toen dat ik het haar wilde laten zien maar dat ik er eerst nog even over na moest denken omdat ik geen ruzie met haar moeder wilde krijgen. Ze kon er zich wel iets bij voorstellen en zei dat ze mijn antwoord zou afwachten. Tegen het einde van de avond kwam Monique, een vriendin van Karlijn die een jaar ouder als haar is naar me toe en vertelde me wat ik Karlijn gezegd had.
Ze vertelde me dat ook zei graag meer wilde weten en dat ze graag een keer lekker verwend wilde worden en dat ik geen problemen met haar ouders kreeg omdat ik die toch niet kon. “Wil je me dadelijk niet naar huis toe brengen?” vroeg ze me toen. Ik was onder andere door de vraag van Karlijn best wel opgewonden geraakt en heb dan ook direct ja gezegd. Tegen twaalven kwam Monique naar me toe en vroeg of we weg konden gaan want ze moest naar huis toe. In nam toen afscheid van Karlijn en stapte met Monique in de auto. Toen we de straat uitreden zei Monique tegen me “ik heb met Karlijn afgesproken dat ze mijn ouders moet bellen dat ik bij haar blijf slapen, en ze vonden het goed”. Verbaasd keek ik haar toen aan en wist toen al wat ze van plan was. “Ik weet dat je niet ver hiervandaan woont en wil graag met je mee” zei ze. “Je moet me alleen morgenvroeg in de straat waar ik woon afzetten”. Ik stemde met haar voorstel in en we reden naar mijn huis.
Thuis aangekomen omarmde ze me stevig en kuste me vurig, Haar tongetje gleed tussen mijn lippen door en zocht naar mijn tong, ik merkte dat ze nog niet erg ervaren was maar beantwoorde haar kus door met mijn tong kringetjes om de hare te draaien. Al kussend nam ik haar op mijn armen en droeg haar naar boven naar mijn slaapkamer. Ik legde haar voorzichtig op bed neer en kuste haar teder in haar nek. Ik vroeg haar of ze al eens eerder met een jongen/man geslapen had en wat voor ervaring ze tot nu toe had met seks. Ze vertelde me dat ze nog nooit eerder met een man geslapen had maar dat Karlijn haar met een dunne kaars ontmaagd had toen ze eens met elkaar aan het spelen waren. Hier schrok ik een beetje van, omdat ik van Karlijn nooit had verwacht dat ze al meer seks bezig was. Monique vertelde me dat ze af en toe een beetje met elkaar speelden en dat ze dan deden oefenen met kussen en elkaar toekeken als ze zich zelf vingerden. De laatste keer, vertelde ze, hebben ze er een dunne kaars bij gebruikt om eens te kijken hoe het zou zijn als een jongen met zijn lul naar binnen zou gaan.
Dit vonden ze allebei zo lekker dat ze zo lang doorgingen tot dat ze met hun lichaam begonnen te schokken. Ik vertelde haar dat dit normaal was en dat dat nu een orgasme was, oftewel klaarkomen. Ze vond dit zo een fijn gevoel dat ze toen met Karlijn heeft afgesproken iemand te vragen met veel ervaring om hun meer te leren, en zo kwam Karlijn met mij op de proppen. Nadat ze mij dit verteld had werd mij alles duidelijk wat er de afgelopen avond gebeurt was. Ik kuste haar en zei dat ik hun graag het een en ander bij wilde brengen. Als eerste vertelde ik haar dat het vrijen altijd van twee kanten moet komen en dat zowel het meisje als de jongen er plezier aan moeten beleven, dat heb ikzelf altijd het allerbelangrijkste gevonden. Toen vertelde ik haar dat het niet zo moest zijn dat het een kwestie is van snel uitkleden, een wip en weer aankleden maar dat ze altijd de tijd moest nemen om te vrijen. Pas dan kan het erg lekker zijn. Ondertussen streelde ik haar gezicht en armen, langzaam begon ik toen ook haar borsten te strelen waardoor ze een beetje onrustig werd. Ik vertelde haar dat dit was omdat ze nu opgewonden raakte.
Ze zei “ ga aub door, want het is heerlijk”. Ik opende nu het bovenste knoopje van haar bloesje en streelde haar borsten onder de dunnen stof van haar blouse. Met mijn andere hand maakte ik de rest van de knoopjes los en liet de blouse van haar schouders glijden. Ik opende de sluiting van haar Bhtje en had nu haar mooie borsten in mijn hand, ze voelden heel erg zacht aan en haar tepeltjes begonnen een beetje stijf te worden. Ik kuste haar borsten en draaide met mijn tong kringetjes om haar tepels zodat deze nog harder werden. Ze kreunde en rilde van genot. Toen ging ik al kussend over haar buik naar beneden en ging met mijn hand onder haar rokje, ik masseerde zacht haar bovenbenen en ging langzaam omhoog tot ik aan de rand van haar slipje kwam. Voorzichtig ging ik met een vinger langs de sliprand voelde haar natte kruisje. Toen ik met mijn vingertop haar schaamlipjes aanraakte stokte haar adem en kreunde ze harder. Ik vroeg haar op bed te gaan staan en ritste haar rokje los, het viel langs haar mooie benen op bed en ik keek nu recht tegen haar al nat geworden slipje aan.
Ik kuste haar knieën en ging al kussend naar boven. Door het opgewonden gevoel knikte ze door haar knieën en ging weer op bed liggen. Al kussend ging ik door en bereikte uiteindelijk haar kruisje wat alleen nog door een dun laagje stof afgedekt was. Voorzichtig trok ik het sliprandje opzij en likte over haar schaamlipjes. Ze ging steeds harder kreunen en rilde van genot. Langzaam trok ik haar slipje uit en stak heel langzaam mijn middelvinger bij haar naar binnen. Ze was inmiddels zo nat geworden dat het heel gemakkelijk ging en ze vroeg me om door te gaan. Langzaam ging ik met mijn vinger in en uit en likte ondertussen haar kittelaartje, ze ging steeds harder schokken en na enige tijd kwam ze met een luidde kreun de eerste keer deze nacht klaar. Ze veerde op en vroeg me “Neuk me alsjeblieft, ik wil het zo graag”. Ik zei haar dat ze me dan eerst moest helpen met uitkleden, en ze begon mijn shirt los te knopen. Ik vertelde haar dat ook een meisje moest zorgen dat een jongen opgewonden raakte en dat ze dat het best kon doen door tijdens het uitkleden kusjes over zijn hele lichaam te geven.
Ze kuste tijdens het verder losknopen van mijn shirt mijn nek en daarna mijn borst en buik. Ik kan me herinneren dat het en heerlijk gevoel was en ik zei haar door te gaan. Ze gespte daarna mijn broek open, maakte de knoop los en ristte de sluiting open. Ze liet mij uit mijn broek stappen en keek toen met vragende ogen naar me hoe nu verder te gaan. Ik knikte alleen maar naar haar en toe streelde ze met beide handen over mijn borst en buik omlaag naar mijn lul die mijn onderbroek nu als een tent liet staan. Mijn lul was van deze streling zo hard geworden dat het een beetje pijn deed en ik zei haar dat ze hem van dat stuk stof moest bevrijden. Ze trok mijn slip naar beneden en mijn lul sprong als een veer naar voren. Weer keek ze me met haar grote ogen aan en nam mijn lul in haar hand. Ik zei haar langzame bewegingen op en neer mee te maken, omdat jongens dat lekker vinden en je kunt er ook een kusje op geven. Voorzichtig kwam ze met haar lippen bij mijn keiharde lul en gaf er voorzichtig een kusje op terwijl ze zachtjes op en neer trok.
Op een gegeven moment opende ze haar lippen en ging met haar tongetje over mijn lul en zei dat het lekker smaakte. “Je hebt mij daarstraks zo lekker klaar gelikt dat ik dit ook wel proberen wil” zei ze. Langzaam liet ze mijn lul in haar mond verdwijnen en maakte nu neukende bewegingen met haar hoofd. Het was heerlijk. Ik zei haar dat we deze les een andere keer zouden afmaken en dat ik haar nu graag wou neuken. Ze ging achteroverliggen en spreidde haar benen, zachtjes kuste ik haar en kroop langzaam over haar heen. Toen ik met mijn lul bij haar schaamlippen was dirigeerde ik mijn harde kop tussen haar lipjes en drukte hem een stukje naar binnen. Ze kreunde weer hard en vroeg me door te gaan. Langzaam drukte ik mijn lul nu dieper in haar natte spleetje, tot ik helemaal in haar zat. Ik haalde hem nu weer een stukje terug en ging weer naar binnen. Ze kreunde steeds harder en ik voelde haar kutsappen langs mijn lul stromen, ze werd natter en natter. Ik ging nu vlugger in en uit haar en stootte nu zo diep in haar nauwe kutje dat mijn lul stevig afgeklemd werd.
Ik kuste haar nu en liet mijn tong bij haar naar binnen gaan en haar tong maakte kringetjes om de mijne. Steeds heviger begon ze te kreunen en te rillen en ik voelde dat ze bijna weer klaar ging komen. Ik ging nu nog iets vlugger en even later voelde ik mijn sperma naar boven komen borrelen. Ze riep “ik ga kooooomen”, dat was voor mij het teken dat ik nu ook kon gaan klaarkomen. Het zaad borrelde zo op nu dat ik alles in haar jonge kutje spoot en heerlijk samen met haar klaarkwam. Even later lagen we samen uit te puffen van deze heerlijke vrijpartij. We keken op de wekker en zagen dat het al 3 uur geweest was, nogmaals zij ik haar dat tijd met vrijen geen grenzen kent en dat je altijd de tijd ervoor moet nemen. “Mag ik dit allemaal aan Karlijn vertellen” vroeg ze. Ik antwoordde “natuurlijk, en dan kom je de volgende keer maar met haar samen naar me toe.” “Nou” zei ze, “Dat lijkt me een prima idee”.
Toen we ’s morgens wakker werden hebben we samen nog ontbeten en heb ik haar naar huis terug gebracht. Ze belde mij ’s middags nog en vertelde dat ze haar moeder had verteld wat voor leuke nacht ze bij Karlijn had gehad, daarna lachte ze. Twee dagen later belde ze me op dat ze zaterdagmiddag met Karlijn zou komen, wat toen gebeurde vertel ik je nog een andere keer.
Aantal keer gelezen:
647
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)