Spannendverhaaltje.nl

Karin gaat voor groot

-
16-08-2010
Ik kwam aan op station Utrecht, hij stond al op me te wachten, leunend tegen zijn auto met een zonnebril op. In de auto een beetje gekletst over van alles. Had mijn zwarte jurkje aan met diep decolleté, hij zei dat het er lekker uit zag en streelde mijn borst even kort. Bij hem thuis aangekomen kreeg ik een korte rondleiding en namen we plaats op de bank. Hij zette een actiefilm op en kwam dicht bij me zitten. Ik leunde tegen hem aan en al snel vonden zijn handen mijn tieten. Hij streelde eerst, al snel gingen zijn handen onder mijn bh. Hij streelde mijn tepels en begon er daarna hard aan te trekken. Was echt lekker, al had hij niet harder moeten trekken. Hij begon met mijn tepels en tieten te spelen, ik merkte dat ik al snel opgewonden werd. Mijn bandjes gleden over mijn schouder en hij trok mijn bh naar beneden zodat ik topless zat.
Hij kneep nog steeds in mijn tepels en later nam hij ze in mijn mond, hij zoog en beet er hard in.. Onder mijn jurk door ging hij naar mijn clitje en streelde heerlijk. Al snel bracht hij 2 vingers naar binnen en verwende me. Mijn kutje was zo snel nat, zoals ie altijd is ;). Mijn bh ging ook al snel uit en de rest van mijn kleding volgde. Ik verzocht hem ook zich uit te kleden en al snel zag ik zijn grote lul, zeker 21 centimeter, met zeer grote eikel. Jeetje dacht ik! Ik nam zijn pik in mijn mond, kwam echt maar tot de helft! Ik begon rustig met pijpen, maar meteen trok hij aan mijn haren en ramde zijn lul diep mijn pijpbekkie in. Elke keer weer tot aan mijn huig, telkens weer kokhalzen, blijkbaar vond hij dat erg geil! De tranen stroomden over mijn wangen, toch was ik wel onwijs geil. Heb vaker iemand diep gepijpt, maar zo diep.. Merkte wel, te diep vond ik ook niet heel erg lekker.
Na hem een tijdje hebben gepijpt deed hij een condoom om en kwam op me liggen. Hij bracht zijn dikke pik bij mij naar binnen, pfff, zo lekker en diep.. Rustig heeft ie me niet geneukt, gewoon hard naar binnen rammen. Echte pornoseks. Later ging ik op hem zitten, zijn pik meteen weer diep in mijn natte kut. Ik pakte zijn handen en bracht ze naar mijn tieten waar hij meteen weer hard ging kneden en knijpen.. Ietsje zachter mocht wel, zag vanmorgen zowat al de blauwe plekken zitten :(. Later pakte ik mijn eigen tieten beet terwijl ik nog op hem aan het rijden was. Ik zag aan zijn ogen dat hij echt mega geil was, hij vond het heerlijk om te zien dat ik met mijn eigen tieten speelde. Later zette hij me op mijn knieen op de bank en kwam achter me. Weer ramde hij zijn pik diep mijn kut in, nu kon hij me nog dieper neuken. Wat een genot zeg! Hij neukte me hard, maar nog zei ik: neuk me dan, neuk me dieper!
Pfff, ff later kwam hij heerlijk klaar. We gingen verder de film kijken, beetje tegen elkaar aanliggend en wat sigaretjes roken. Hij had een soort ochtendjas aan met niets eronder, lekker makkelijk.. Na een uurtje of wat, misschien nog niet eens, zochten zijn handen mijn borsten weer. Hij kreeg er geen genoeg van, aangezien ik nog niet was klaargekomen en eigenlijk nog steeds geil was, vond ik het helemaal niet erg.. Ik deed zijn ochtendjas aan de kant en begon hem weer te pijpen. En weer zo diep, hij neukte mijn mond, niet normaal.. Weer veel kokhalzen etc, maar nog steeds wel geil. Hij deed weer een condoom om en beukte weer hard zijn neukstaaf naar binnen terwijl ik leunend voorover op de bank hing. Harder en dieper zei ik.. Na een paar minuten kwam hij weer klaar, hij was kapot. De film was nog niet af, dus we ging 'm naar af kijken. Beetje in slaap gedommeld en rond 17.00 uur bracht hij me weer naar het station. 'K vond het erg geil, maar zo onwijs diep pijpen was toch even wennen.. Maar het neuken zelf, zo'n lekkere dikke pik zo diep mogelijk mijn kutje in, heerlijk en zo geil!
Aantal keer gelezen:
553
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)