Spannendverhaaltje.nl

Karin, een oud collega

-
24-08-2011
Dit verhaal is geschreven door binkie meer verhalen van binkie Ik stond een beetje ongeinteresseerd om me heen te staren. Er waren wel mensen die tegen mijn aan praatte en ik hoorde ze wel, maar echt tot me doordringen deden ze meestal niet. Dit soort feestjes waren ook zo verschrikkelijk saai. Iedereen stond een beetje in zijn nette kleren dik te doen over hun eigen bedrijven waar ze zo veel geld mee verdienen. Natuurlijk, ik verdien ook een heleboel geld. Sterker nog, het bedrijf waar ik eigenaar van ben is veel groter dan 90% van de anderen hier aanwezig. Alleen mijn bedrijf was met wat geluk ontstaan. Ik was op de juiste plek op het juiste moment zonder dat ik het door had. Ik maakte een website die belachelijk vaak werd bezocht en kon hem daarna voor een heleboel geld verkopen. Daarmee richtte ik mijn eigen bedrijf op en 5 jaar later had ik 200 man in dienst en was ik 1 van de rijkste mensen van Nederland onder de 25 jaar.
Ik begreep niets van die mensen hier die het alleen maar over omzet en geld konden hebben. Wat boeide mij het nou hoeveel geld er in hun bedrijf om ging.
Ik dronk mijn glas leeg, excuseerde mij bij de mensen met wie ik stond te praten en wilde richting de uitgang lopen. Ineens voelde ik een hand op mijn schouder die mij dwingend tot stoppen maande. "Ben jij het echt?" hoorde ik een vrouw achter mij vragen. Ik keek om en zag een prachtige vrouw staan. Ze was ongeveer 1.75m lang, ongeveer 35 jaar, had blonde lange haren met bruine ogen en een prachtige mond met die lippen die heerlijk om je lul moesten zitten. Ze had een zwarte jurk aan die mooi de lijn van haar lichaam liet zien en onthulde dat ze een geweldig lichaam moest hebben.
"Karin?" vroeg ik. "Hoe kom jij nou hier terecht?". Ze begon te lachen, "Ik werk tegenwoordig voor 1 van de bedrijven die hier aanwezig zijn. Mijn baas zijn vrouw kon er niet bij zijn en hij vroeg of ik mee wilde aangezien hij een vrouw bij zich moest hebben." Ik keek haar een beetje argwanend aan. "Oh nee hoor zo is het niet. We hebben een puur vriendschappelijke en proffesionele relatie. Zijn vrouw is een goede vriendin van mij dus die had er niet zo'n problemen mee. Maar hoe is het met jou?".
Ik vertelde wat ik de afgelopen 5 jaar had gedaan. Ondertussen stond Karin mij aan te kijken en kwamen er allerlei herinneringen weer boven. We werkten bij hetzelfde bedrijf. Ze was receptioniste en vaak kwam ik even bij haar langs om een praatje te maken. Alle mannen binnen dat bedrijf waren altijd jaloers omdat ik de persoon was met wie ze het beste op kon schieten. Ondertussen dacht ik altijd dat Karin mij als onschuldig beschouwde omdat ik bijna 10 jaar jonger ben. Ze zag er toen al fantastisch uit dus natuurlijk geilde ik op haar, maar ja als 18 jarige jongetje kom je niet ver bij zo'n vrouw.
"Zullen we ergens anders heen gaan waar het wat rustiger is?" Zei ze ineens uit het niets. "Ik vind al die lui met hun dikdoenerij maar niets en mijn baas is toch alleen maar met klanten en collega's bezig". We liepen door een andere kamer richting een groot balkon. Ik moest een stukje achter haar aanlopen en kon haar zo van achter eens goed bekijken. Mooi heupwiegend liep ze voor mij uit, maar haar meedeinend op haar schouders.
Op het balkon aangekomen gingen we naar het balkon en gingen we verder met ons gesprek. In de loop van het gesprek vertelde ik haar dat ik de meest luxe suite in het hotel had geboekt. Om het verblijf tussen die dikdoeners nog een beetje dragelijk te maken. Terwijl we aan het praten waren kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Ik liet mijn ogen meerdere keren van boven naar beneden gaan en weer terug omhoog. "Je gunt je ogen wel de kost of niet?" zei Karin uit het niets. Ik voelde dat ik een rood hoofd kreeg en gaf toe dat ze er nog steeds zo goed uit zag als toen. Ze begonnen een beetje te lachen. "Dank je wel. Dat is altijd leuk om te horen van zo'n jonge god als jij. Met jou gaat het op dat gebied ook wel goed of niet? Vroeger was je nog een beetje zo'n broekie, maar nu ben je echt een lekkere volwassen vent." Voor mijn gevoel werd mijn hoofd zo rood dat hij licht gaf. Ik zei dat ik regelmatig in de sportschool zat om mezelf een beetje in conditie te houden. "Anders kom ik nooit aan een mooie vrouw". Ik maakte er maar een beetje een grapje van.
"Ik wil eigenlijk wel eens jouw suite zien." Zei Karin. "Het gaat niet zo geweldig met het bedrijf van mijn baas dus we slapen in een kleiner hotel hier in de straat en ik ben eigenlijk nog nooit in een echt luxe hotelkamer geweest"."Als je wilt kunnen we wel even gaan kijken hoor. Mooie vrouwen zijn altijd welkom" Ik wist niet waar ik het lef vandaan haalde en mijn hart klopte in mijn keel. "Zullen we dan gelijk gaan?
Terwijl we naar mijn suite liepen bonkte mijn hart in mijn keel. Wat ging er gebeuren? Was dit voor haar gewoon een kans om even in een luxe suite te kijken of was ze meer van plan.
Ik deed de deur van de suite open en leidde haar naar binnen toe. We kwamen in een soort woonkamer terecht met allerlei luxe dingen zoals een eigen koelkast, een grote flatscreen televisie en een lounge bank. Uit nerveusiteit liep ik richting de koelkast en vroeg of ze wat te drinken wilde. "Ik wil eigenlijk wat anders" hoorde ik achter mij. ik draaide om en zag nog net dat de jurk van Karin op de grond viel. Ze had eronder een prachtig lingerie setje aan met een witte BH en jarretel met zwarte kousen. Nu kon ik haar lichaam in volle glorie bewonderen en mijn lul schoot omhoog in mijn broek. Ze had een afgetraind lichaam. Ze had mooie brede heupen met een strakke kont, net als haar buik en haar borsten waren groot en stevig. Ik stond verstijft van verbazing. "Wat vind je er van?" vroeg ze. Ik bedacht me ineens dat dit het moment was dat ik moest handelen en dat zij in ieder geval wel wilde. Dus terwijl ik naar haar toe liep zei ik dat ze een fantastisch lichaam had.
Ik pakte haar bij haar heup en gaf haar een zoen die werd beantwoord en waarbij ze haar tong mijn mond in drukte. Terwijl we stonden te zoenen probeerde ik de knoopjes van mijn blouse los te krijgen. Dit duurde haar te lang dus ze trok de blouse in een keer stuk. Daarna maakte ze mijn riem los en stroopte ze mijn broek naar beneden. Ik stond nu alleen nog in mijn boxer en met mijn sokken aan.
Terwijl we bleven zoenen maakte ik haar BH los. Toen deze op de grond viel zag ik dat haar borsten zo goed als niet naar beneden zakten. Even was ik lichtelijk verbaast van de stevigheid en de rondheid van haar borsten. "Ik heb er wat aan laten doen. Na mijn kinderen zakten ze naar beneden en dat wilde ik niet. Ik hoop dat je het niet erg vind? " Zuchtte Karin. Ik zette mijn mond op een tepel en zoende deze. Ik had nog nooit een nepborst vast gehad, maar het voelde mooi rond en stevig. Precies zoals het eruit zag. Ze begon zachtjes te kreunen.
Langzaam stuurde ze mij richting de bank en gaf me aan het eind een duw zodat ik achterover viel. Ze ging door haar knieŽn en trok mijn boxer naar beneden. Ze begon mijn borst te kussen en zakte zo van mijn buik richting mijn lul. Ze keek er eens goed naar. "Hmm dat ziet er lekker uit. Je bent niet bepaald slecht bedeeld". Ze pakte de dik 20 cm lange lul beet en trok er een paar keer aan. Ze keek me geil aan, deed haar mond wagenweid open en slikte mijn lul naar binnen. Langzaam ging ze op en neer met haar hoofd. Ze kwam helemaal omhoog met haar mond zodat alleen mijn eikel nog in haar mond bleef en daarna ging ze weer naar beneden zodat ze hem bijna tot de wortel in haar mond had. Dat deed ze een aantal keer om vervolgens het tempo op te voeren en me hard te pijpen. Dan hield ze hem even met alleen mijn eikel in haar mond en ging ze wild met haar tong eroverheen. Ze haalde hem even uit haar mond en bleef mij aftrekken. "hmmm je hebt zo lekkere paal. Ik wil dat je me straks keihard neemt, maar eerst moet je me mondje volspuiten". Ze nam hem weer in haar mond en ging als een gek op en neer. Ze pakte mijn ballen beet en begon die zachtjes te kneden. Ik pakte haar hoofd beet en probeerde zo haar mond te neuken. Op die manier voelde ik dat de kop van mijn lul elke keer tegen de achterkant van haar keel aanbeukte. Ik voelde het zaad opborrelen in mijn ballen. Dit ging ik nooit lang mee volhouden. "Ik ga zo klaar komen!! aaaAAAHHHH!!!" Ik spande al mijn spieren aan en drukte mijn lul diep in Karins mond. Karin bleef mijn lul vast houden zodat ik alles in haar keel spoot. Toen alles eruit was haalde ze haar mond van mijn lul, deed haar mond even open en slikte daarna alles door. Heel even bleef ik liggen om bij te komen.
Nadat ik was bijgekomen stond ik op en begeleidde ik Karin richting de slaapkamer. Er stond een groot hemelbed. Ik zette haar neer op het bed en ze ging zelf al liggen. Ik klikte de knoopjes open van haar jarretel en stroopte haar kousen naar beneden. Hierdoor kon ik haar onderbroekje en jarretel ook uittrekken. Ik begon haar borsten te kussen en nu werkte ik mij een weg naar beneden. Langzaam legde zij haar benen in mijn nek zodat ik geen kant meer op kon. Ik begon de binnenkant van haar benen te kussen en ze begon al een beetje te kreunen. Alleen al hierdoor begon mijn lul al weer een beetje te steigeren. ik likte een keer met mijn tong over haal kaal geschoren poes en drukte daarna mijn tong in een keer vol op haar klik. Ik begon hem met mijn tong te bewerken. "hmmm dat is lekker... zo ja...". Ik stopte 2 vingers in haar poes en terwijl ik haar klit bleef likken ging ik met mijn vingers op en neer in haar kutje. Ze begon steeds meer te kreunen en kon niet meer stil blijven liggen. "Hmm dit is zoooooo lekker. Je zit precies op mijn klitje. Dit ga ik niet lang meer volhouden... oh shit ik ga komen! hhhhMMMMMM" Al haar spieren spanden zich aan. Ondertussen bleef ik doorgaan met likken en vingeren waardoor ze bleef komen. Versuft bleef ze liggen.
Ik kwam naast haar liggen en begon haar te zoenen. Ondertussen ging ik een beetje met haar borsten spelen. Zachtjes kneep ik er een beetje in om er vervolgens weer zachtjes aan te trekken. Ze waren keihard. Op een gegeven moment draaide ze zich om en klom ze boven op mij. Mijn lul was nog steeds keihard. Ze schuurde met haar kutje een paar keer heen en weer en ik voelde de kutsappen zich uitsmeren over mijn paal. Opeens pakte ze mijn harde staaf vast, richtte zich iets op en liet zich heel langzaam zo over mijn paal naar beneden zakken. Ze zuchtte een paar keer. "Hmmm dat is lekker. Ik ben helemaal gevuld" zei ze tevreden. Langzaam begon ze heen en weer te bewegen. ik zette mijn hand op haar buik om haar zo een beetje te kunnen controleren. Wat voelde die buik toch heerlijk strak aan. het zorgde er voor dat mijn paal alleen maar harder werd. Ze ging nu steeds meer op en neer bewegen. Ik voelde mijn lul door haar hele kut heen gaan. Om haar bewegingen enigzins te controleren pakte ik haar bij haar heupen. Het ene moment drukte ik haar een paar keer hard naar beneden en als ik dan voelde dat ik bijna ging komen hield ik haar tegen om het langer vol te kunnen houden. ondertussen ging Karin steeds meer geile taal uitslaan. "Ooohhh dit is zo lekker! Ik voel je lul gewoon tegen mijn baarmoeder aan beuken. Hij is zo heerlijk lang en groot!!! aahhh aahhh aahh!!!" Na een tijdje kreeg ze last van haar benen en rolde ze van mijn lul af.
Ze ging op haar knieŽn zitten en leunde met haar handen op het hekje aan het voeteneinde. Ik begreep direct wat ze bedoelde en kwam achter haar staan. Ze deed haar benen nog iets verder uit elkaar zodat ik wat ruimte kreeg om mijn paal haar kutje weer in te leiden. Ik duwde hem ineens helemaal naar binnen toe en begon rustig te stoten. "hmmm ja lekker langzaam en diep. Dat is zo lekker!!. Nu weer even hard en snel!!! Aaahh aahhh aaah!!!" Zij gaf het tempo aan en ik vond het allemaal best. Dit was mijn droomvrouw en beter dan dit kon ik me niet voorstellen. Terwijl ik op haar in aan het rammen was pakte ik haar billen beet. "Wat heb je toch een lekkere reet!" zei ik tegen haar en ik gaf er een flinke klap op. "Oh vind je hem lekker? Wil je me dan alsjeblieft daar straks ook nog in pakken?" Ik wist niet wat ik hoorde. Ik mocht haar ook in haar kont gaan nemen!
Ik legde haar op haar buik neer en ging boven haar hangen. ik pakte mijn lul beet en smeerde het geil dat daarop zat goed uit over haar anus. Langzaam drukte ik daarna mijn eikel bij haar naar binnen toe. Toen hij er eenmaal tot de wortel aan toe in zat begon ik haar rustig te neuken. Ik ging al snel steeds sneller en na een tijdje lag ik over haar heen en ging ik met volle snelheid door haar kont.
"Oooohh ik scheur nog uit met die dikke paal van je! Wat ik dit toch lekker. Ik wil dat je zo klaar komt in me kont! Aaahhh lekker!!!". Ik kon dit nooit lang meer volhouden en schreeuwde "ik ga zo komen! Je hebt zo'n lekkere reet geile slet!" "Ohhh ja kom maar lekker in mijn kontje. Spuit hem helemaal vol. Ik ben je geile slet! Harder harder!! jaaa jaaa!!! aaaahhh hij is zooo dik!!!! AAAAAHHHHHHHHHH!!!!" terwijl ik haar kont vol spoot kwam zij keihard klaar.
Toen ik van haar af rolde stond Karin op en terwijl ze naar de badkamer liep drukte er een beetje sperma uit haar anus. Eenmaal weer terug in de kamer kwam ze bij me liggen en vielen we langzaam in slaap.
De volgende ochtend was Karin al vroeg wakker. Terwijl ik nog half aan het wakker worden was zag ik haar al de badkamer in lopen. Ineens kwam het in me op dat ze straks wel eens weg kon zijn, dus ik stond als een haas op en liep ook de badkamer in. Deze had een flinke omvang met een groot bad en een inloopdouche. Karin stond voor de wastafel. Ze was, net als ik, nog steeds helemaal naakt. ik kwam achter haar staan en streelde met mijn handen van haar heupen naar haar buik en richting haar borsten. Glimlachend vroeg ze wat ik aan het doen was. "Zo meteen ben je weer weg en dus wil ik nog even maximaal genieten van de tijd die we nog hebben" zei ik. Karin keek me aan. "Was dit voor jou puur een one night stand? Ik heb er eens over na liggen denken. Kunnen we niet thuis gewoon een keer afspreken en kijken waar het naar toe gaat?". "Wil je dat wel met zo'n broekie als ik? Je bent een fantastische vrouw, maar ik heb geen idee of het zou werken tussen ons" zei ik. "Nou ja, als we het niet proberen, komen we het nooit te weten toch?" Daar gaf ik haar wel gelijk in. Ze draaide zich om en gaf me een heerlijke tongzoen. Haar hand ging naar beneden en ze begon aan mijn half harde lul te trekken. Binnen de kortste keren stond deze weer fier overeind. "Ik kan niet te lang meer blijven, want ik wil niet dat mijn baas weet wat er gebeurd is, maar we hebben nog wel eventjes de tijd".
We stapten samen de inloopdouche in en zetten de kraan op een lekker temperatuurtje. Karin nam een klodder douchegel en begon mijn borst in te smeren. Daarna ging ze naar beneden en pakte mijn lul beet. Ze begon hem rustig te wassen. Binnen de korste keren stond hij weer keihard overeind. "Een ding weet ik in ieder geval zeker. Met zo'n kanon kom ik in ieder geval genoeg aan mijn trekken" glimlachte ze. Terwijl ze dat zei begon ik haar te vingeren. Toen ik voelde dat mijn vingers lekker makkelijk in en uit haar gingen wist ik dat ze nat genoeg was.
Ik pakte een been van haar beet en hield die zo hoog mogelijk vast. Ondertussen dirigeerde zij mijn lul richting haar neukgrotje. Zo begon ik rustig bij haar naar binnen te stoten. Ze keek mij intens geil aan en begon een beetje te zuchten terwijl het water op onze lichamen kletterde.
Omdat ik niet echt hard kon stoten was ik na een tijdje wel klaar met dit standje. Ik haalde mijn lul uit haar en draaide haar om. Ik ging lichtelijk door mijn knieŽn en duwde mijn lul weer bij haar naar binnen. Achterlangs kon ik haar weer lekker hard nemen dus ik pakte haar heupen beet en begon weer hard te stoten. Ondertussen sloeg ik af en toe op haar billen. "Hmmm hmmm ja lekker. Je neemt me zo lekker!" kreunde ze uit. ik ging met mijn hand richting haar klit en begon die te verwennen. Daar werd ze alleen maar geiler van en ze begon hard te kreunen en te ze schreeuwde het uit! "Oooh dit is zo lekker!!! Je neemt me zo lekker hard!!!!" Ik kon dit nooit lang gaan volhouden, dus ik kondigde aan dat ik ging komen. Ze schreeuwde "Ik ook!!! nog even volhouden! Jaaa jaaa!!! OOhhh geef me je zaad!!! ik wil dat je hard en diep komt!!! Aahhh aahhh ik voel hem hard worden!!!! Aaahhh ja je gaat komen!!!!! Ik voel het!!!! AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!! Ik kom ook!!!!! AAAAHHHHH" Ik spoot mijn zaad in haar en ondertussen kwam zij ook klaar.
We wasten elkaar nog even. Daarna kleedde Karin zich weer aan en nam afscheid van mij met een dikke zoen en de boodschap dat we zeker nog een keer moeten gaan afspreken.
Aantal keer gelezen:
660
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)