Spannendverhaaltje.nl

Karateles

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door T.B. meer verhalen van T.B. Het is een warme zomerse maandagavond, Fleur en haar vriend pakken hun sporttassen, karatepak erin zo klaar om te vertrekken voor hun training.
Fleur, 22 jaar, blonde leuke meid met een lichaam waar zowel mannen als vrouwen van dromen. Ze heeft nu een paar jaar een relatie en alles gaat zijn gangetje, ze hebben niets te klagen.
In de auto op weg naar de training zingt ze vrolijk mee met de muziek op de radio. Als ze aankomen bij de sportschool trekken ze hun karatekleding aan en lopen de hal in. Ze trainen nu een paar weekjes en vinden het
allebei te gek om te doen. Fleur vindt de karateleraar die de jongens traint wel een leuk ding, normaal kijkt fleur niet zo naar mannen, maar deze heeft toch wel wat.
Op het einde van de trainig trainen beide groepen gemengd en dan staat Fleur ook wel eens tegenover haar vriend, zoals nu. Ze buigen allebei en Fleur weet zich goed staande te houden tegen hem, maar dan ligt ze even later toch op de grond. De overige trainees lachen, ze vinden het wel grappig als die twee tegenover elkaar staan.
"Nog even Fleur, en dan pak je hem", roept haar lerares. Fleur lacht en kijkt ze ziet hoe John, de leuke leraar
lacht. Fleur lacht terug en voelt een kriebel.. hmm wat is ie toch leuk denkt ze, ze voelt zich net zo'n pubertje.
"Oke Damen en Heren", het is goed geweest voor vandaag, we gaan douchen en dan zien we elkaar donderdag weer.
De dames staan nog een beetje te ouwehoeren en lopen daarna richting hun kleedkamer. Fleur wil als laaste naar
binnen lopen als net op dat moment de deur bij de jongens open gaat. Fleur kijkt automatsich die kant op en ziet haar vriend staan, dan ziet ze achter hem Jan staan die zijn bovenlichaam bloot heeft. Ze bekijkt zijn blote bovenlichaam tot in
detail, een mooie spiermassa strak afgetraind waar de zweetdruppels aflopen. Pff Fleur krijgt het er nog warmer
van dan ze al had van de training.
"Schat, doe even de deur dicht", roept haar vriend Guy dan ineens" Heh uhhh wat, oh ja haha", reageer Fleur dan. Ze pakt de deurklink vast en trekt de deur dicht. Ze kijkt nog 1x naar Jan en ziet dat hij naar haar kijkt, en dus ziet dat ze dat hij in de gaten heeft dat ze naar hem kijkt. Ze schaamt zich en wordt rood, trekt de deur dicht en loop de dames kleedkamer in.
Ze staat onder de douche en spoelt haar lichaam lekker af met koel water. He dat had ik nodig denk ze, ze wast haar lichaam en als ze bij haar borsten komt wrijft ze daar iets langer over heen dan normaal. Hmm lekker ze draait haar hoofd omhoog zodat het koele water lekker in haar gezicht komt en ze wrijft vanaf haar borsten met de spons over haar onderbuik richting haar kutje. Hmm dat voelt lekker en ze denkt aan Jan. Pff wat zou ze daar eens graag iets mee doen.
Dan ineens realiseert ze zich dat ze in de kleedkamer staat en stopt met douchen en kleed zich aan. Het prettige beeld van Jan blijft in haar hoofd zitten.
Als ze de kleedkamer uitloopt ziet ze Guy bij de deur met een vrouw praten die ze nog niet eerder gezien heeft. Als ze bij Guy en de vrouw aankomt, en Guy haar net wil gaan vertellen wie ze is, komt Jan aangelopen hij loopt op haar af en geeft haar een zoen, ze lopen naar de auto Fleur kijkt ze na.
Hmm het is duidelijk, het is de vrouw van Jan en tuurlijk ziet die trut er nog eens goed uit ook, denkt Fleur.
Als ze in de auto naar huis zitten, neuriet ze weer mee met de muziek op de radio. Shakira met underneath your
clothes zingt ze mee terwijl ze haar ogen dicht doet een beetje achterover leunt en denkt dan aan het beeld dat ze
net voor zich had in het kleedkamer, hmm onder zijn kleren ja, dat zou ze wel eens willen, het heerlijke lichaam van Jan. hmm was zou ze toch eens een keertje, een keertje maar, over die gespierde buik willen wrijven of lekker die sixpack zoenen, met haar tong heerlijk over dat bezwete lichaam gaan. Hmm ze voelt hoe haar kutje nat begint te worden.
Op dat moment voelt ze de hand van Guy over haar bovenbeen gaan ze doet haar benen iets verder uit elkaar. De hand van Guy verwijnt onder haar rokje. "Hey stoutert je hebt er niets onder aan", zegt hij. Hmm ze wordt natter en natter, bij de gedachten dat die hand van Jan zou zijn.
Langzaam verdwijnt er een vinger van guy in haar "Hmm wat ben je lekker nat hoe komt het?", vraagt Guy. Hmm Fleur denkt je moest eens weten, maar houdt wijselijk haar mond en kreunt zachtjes.
Dan pakt Guy haar hand en legt die op zijn pik, die hij inmiddels subtiel zonder dat Fleur het doorhad uit zijn
korte broek gehaald heeft.
De lekkere harde pik van Guy voelt warm aan. Fleur wrijft lekker over zijn eikel heen en bukt dan voorover om hem eens lekker te verwennen met haar tong terwijl Guy doorrijd.
Ze begint Guy heerlijk aan zijn pik te likken, dan stopt guy de auto op een parkeerplaats langs de weg. En legt de stoel van Fleur achterover.
Hij trekt haar shirtje uit waardoor haar borsten en haar mooie lichaam met de stijve tepels zichtbaar worden, "Hmm" zegt guy en begint haar heerlijk te verwennen met zijn tong en vingers.
Fleur denkt ondertussen aan Jan hmm ze moet haar best doen om zijn naam niet te zeggen. "Oh ja lekker.. J... Guy" , zegt ze. Hmm shit daar verlulde ze zich bijna.
Dan stopt Guy zijn lekkere warme vochtige pik voorzichtig in het kutje en begint haar langzaam te neuken in de autostoel op de pakeerplaats.
Hmm ja lekker zegt Fleur terwijl ze weer moeite moet doen om de naam Jan niet uit te spreken.
Terwijl Guy haar neukt en de ramen in de auto beginnen te beslaan van de twee warme vochtige lijven komen ze beide heerlijk klaar.
Als ze net klaar zijn horen ze een auto toeteren, iemand heeft in de gaten wat er in hun auto gebeurd en zwaait en lacht even naar ze.
Guy kleed zich aan aan en ze rijden naar huis.
De rest van de week gaat weer zijn gangetje Guy en Fleur gaan allebei naar hun werk. Maar de donderdag denkt Fleur weer de hele tijd, yes vanavond weer trainen en ze krijgt er een lachje bij.
Dan eindelijk is het zover en gaan ze richting de training, terwijl Fleur hard traint kijkt ze soms naar de andere kant van de zaal naar Jan ze kan hem maar niet uit haar hoofd zetten.
Tegen het einde van de training is het weer zover, de dames en heren gaan weer gemixed trainen. Als Fleur aan de beurt is en naar voren stapt ziet ze tegen wie ze staat, deze keer niet Guy maar Jan.
Het jasje van Jan hangt een stukje open en Fleur ziet het ze slikt pff..... ze krijgt het warm en haar benen beginnen een beetje te trillen.
Dan buigen ze en kijken ze elkaar aan. Fleur kijkt zonder dat ze het doorheeft een geile blik naar hem. Ze wil het niet, maar het gebeurd gewoon. Guy lacht en het gevecht begint, maar er is niet echt sprake van een gevecht.
Na een trap van Jan zakt ze al door haar benen en valt op de grond.
"Jan lacht haha wat is dat nu, jij kunt beter kom op." Hij pakt haar bij haar hand. Fleur voelt bij elke aanraking een tintel door haar lichaam gaan.
Ze staan weer tegen over elkaar, buigen weer en kijken elkaar weer aan. Dan heel snel knipoogt Jan naar haar, zag ze dat nu goed.
Als het gevecht begint staat ze weer beetje te trillen op haar benen, niet veel later ligt ze weer op de grond. Auw zegt ze.
Pff ze kan zich niet concentreren en daardoor heeft ze nu haar enkel bezeer en blijft even liggen. Dan voelt ze hoe Jan haar oppakt heel snel gaat voelt ze zin hand over haar borst gaan. Pff deed hij dat nu expres, denk ze
snel. Hij tilt haar helemaal op en heeft haar in zijn sterke armen, zoals je een baby vasthoudt.
"Het is niet je dag vandaag he, zegt hij" terwijl haar mond nog minder dan een paar cm van zijn mond af is. "Nee
sorry zegt ze" Ze zou hem zo willen zoenen zo dicht bij is zijn mond. Jan haar op de grond neer. Terwijl de rest van de groep lacht.
Als ze op de grond staat roept ze weer "auw, mn enkel". "hmm dat gaat niet goed, ga maar even koelen". Jan pakt haar arm vast en slaat die om zijn nek en brengt haar naar de kleedkamer. Als ze haar arm om haar nek heeft heeft Jan zijn hand op haar onderrug en laat die zakken naar haar strakke kontje. Hmm denkt ze lekker, maar doet Jan het bewust.. Ze voelt een sexuele spanning opbouwen.
"Laat maar even wat koud water erop vallen dat is goed", zegt Jan als hij de deur dichtmaakt en terug richting de zaal gaat.
Fleur zit alleen in het kleedlokaal, ze trekt haar pak uit en gaat met haar voet onder de kraan zitten. Pff denk ze en heeft het warm, maar niet aleen van de training ook van Jan. Wat moet ze er toch mee, ze moet hem uit haar hoofd zetten dit kan niet. Maar toch.. wat blijft ie lekker en die aanrakingen zijn die express, ze baalt eigenlijk dat hij weer teurg is naar de zaal.
Fleur zit een paar mintuen te koelen als er op de deur geklopt wordt. "Fleur?" hoort ze roepen. Het is Jan ze scrhikt. "ja ik ben nog aan t koelen". Dan gaat de deur open, Jan komt binnen lopen zijn jasje nu helmaal open. "Ow sorry" hoort hij hem zegen "uh wat" zegt Fleur en dan realiseert ze zich dat ze in haar string en bh zit. "Oh geeft niet je bent toch wel wat gewend", zegt ze lachend terug. "Haha ja, zegt Jan lachend en loopt op haar af.
"Ik heb een zak ijsblokjes bij me", zegt hij, daar kun je beter mee koelen. Hij staat voor haar en geeft haar het ijs aan. Fleur zit nu op de stoel en jan staat nu bijna met haar buik tegen haar aan. Pff Fleur
voelt dat ze opgewonden raak. Haar stijve tepels moeten nu door de sport-BH zichtbaar worden. Dan bukt ze iets voorover om aan haar enkel te voelen, op dat moment doet Jan een stap naar voren zodat ze met haar
gezicht tegen zijn strakke buik aankomt. "oeps sorry", zegt ze snel verlegen.
Ze kijkt omhoog en ziet dat Jan naar beneden kijkt en haar aankijkt. Fleur voelt nu dat haar kutje natter en natter wordt, die blik in zijn ogen ze
wordt zo geil dat ze zonder dat ze erbij nadenkt zijn buik zoent.
Hmm hier heef ze van gedroomd, ze zoent zachtjes met kleine kusjes zijn buik en wacht op reactie, moet ze stoppen of niet? Dan voelt ze de handen van Jan in haar haren hij duwt haar gezicht tegen zijn buik.
"Hmm... Fleurtje Fleurtje toch", hoort ze hem zeggen en dat maakt haar nog geiler. Ze wrijft met haar hand over zijn buik om hem te voelen en met haar andere hand voelt ze met haar hand tegen zijn broek zijn pik.
Ze voelt hoe hij hard begint te worden, hmm nog geiler en geiler wordt ze ervan. Binnen een paar seconden heeft ze zijn pik stijf, door alleen maar tegen zijn broek te wrijfen en met haar tong over zijn lichaam te gaan.
"Hmmm wat voel ik zegt fleur...", "kijk maar", antwoord Jan en hij trekt met een soepele beweging zijn zwarte band los zodat zijn broek los zit en op de grond valt. Hij heeft er niets onder aan, geen onderbroek geene tok, niets. En Fleur kijkt tegen een zeer stijve pik op.
Ze kijkt omhoog langs zijn lichaam, zijn sixpack zijn stevige borstkast hij kijkt omlaag en kijkt haar met zijn donkere blik aan.
Dan tilt hij haar met zijn gespierde lichaam soepel op en legt haar naast de stoel op de massagetafel die er staat in het midden van het kleedlokaal en trekt haar BH uit.
Haar lekkere strakke tieten komen naar voren met twee stijve tepels. Jan legt haar achteruit op de tafel en begin haar lichaam te zoenen "Ohhh jaaa.." zegt ze.
Ze geniet, ze geniet vollop. Hier heeft ze stiekem naar verlangt. Ze is helemaal ontspannen en voelt hoe Jan met zijn tong langs haar stijve tepels gaat en dan naar beneden zakt naar haar natte kutje. Voorzichtig wil hij hij
haar string uittrekken en kijkt haar aan, zo van mag het. Fleur knik en "Ja doe maar", zegt ze.
Dan tilt hij haar heupen op en trekt haar string uit.
"Hmmm dat ziet er lekker uit, je bent mooi", zegt Jan terwijl hij subtiel met zijn vingers over haar benen wrijft.
Hij leunt over haar heen zodat ze zijn pik tegen haar kutje aanvoelt, zijn bezwete lichaam over haar lichaam. Ze voelt hij zijn strakke borstkast haar tepels raken, hij begint haar te zoenen in haar nek en dan op haar mond.
Dan voelt ze hoe hij met een vinger over haar schaamlippen gaat en zakt met zijn mond naar beneden richting haar borsten. Hij heeft inmiddels een ijsklontje in zijn mon gedaan en zakt daarmee over haar bezwete lichaam naar bededen "Jaa lekker", zegt Fleur. "Hmm ja vind je dat lekker, geil fleurtje". Haar lichaam is zo heet dat het ijskontje al bijna gesmolten is subtiel legt hij het op haaf buik neer en ziet Fleur het wegsmelten op haar lichaam terwijl het hoofd van Jan verder naar beneden zakt, ze wrijft in zijn haren.
Dan verdwijnt langzaam een vinger in haar kutje.. "Zo die is lekker nat, fluister hij in haar oor". "Ja dat komt door jou, zegt ze",
Fleur beweegt met haar soeple heupen op een neer zodat ze zijn vingers wat sneller in en uit haar kutje voelt gaan. Dan zakt hij met zijn gezicht naar beneden en gaat met zijn tong over haar clitje heen.
"Ohh jaaaa lekker", zegt Fleur. Jan knijpt met zijn gespierde handen in haar tieten. "Sneller harder" roept Fleur".
Ohh Ja, lekker Jan!!!!" voor het eerste realiseert ze zich dat ze zijn naam kan zeggen tijdens de seks
Jan gaat sneller en sneller met zijn tong over haar clitje heen, Fleur voelt dat ze zo geil is dat ze bijna komt.
Dan stopt Jan ineens en tilt haar met zijn gespierde lichaam op. En gaat zelf liggen op de massagebank.
Fleur zit nu boven op zijn borstkast en draait zich om zodat ze lekker zijn pik kan vastpakken. Ze voelt hoe haar
kutvocht over de borstkast van Jan druipt.
Ze begint zijn pik heerlijk te bespelen, zoals zij dat aleen kan. "Ja lekker Fleurtje lekker, toe maar".
Ze vind het lekker als hij haar fleurtje noemt. "Pak die pik maar eens in je mond", zegt Jan.
En Fleur buigt zich voorover om zijn pik eens lekker met haar tong te verwennen, voorzichtig over de eikel en dan steeds met de tong iets lager.
"Hmm ja.... lekker.. oh dat is zo lekker je bent zo'n lekker geil sletje Fleur", zegt Jan.
Fleur wordt hier zo geil van dat ze zijn pik helemaal in haar mond pakt en er hard op begint te zuigen. "Ohhhh
jaaa", hoort ze Jan kreunen. "Veel beter dan dat wijf van me, jij bent veel beter", zegt Jan.
Ohh dat vind Fleur nog lekkerder om te horen en wrijft met haar natte kutje over zijn bovenlichaam.
Ze proeft hoe het voorvocht al uit zijn pik druipt dan begint ze weer lekker over zijn pik te likken en aan zijn
ballen. Ze tilt haar strakke kontje iets op, en Jan trekt haar iets naar achteren. Zodat hij met zijn tong lekker aan het kutje kan likken.
Fleur kijkt naar benden tusen haar tieten door en ziet het gespierde lichaam van Jan en hoe hij aan haar kutje
likt.. Hmm ze geniet.
Ze buigt wat voorover zodat haar tieten weer over zijn lichaam gaan, owww dat ziet zo lekker uit.
"Hmmm ja ja ja lekker ga door", hoort ze Jan nog zeggen terwijl ze heerlijk met zijn pik speelt.
Fleur beweegt nu heerlijk over de mond van Jan heen en voelt dat ze dit niet lang meer vol gaat houden een
ontlading begint zich op te bouwen er komt een supergeil orgasme aan bij haar. Snel pakt ze zijn pik in haar mond omdat ze het niet meer kan houden en het uit wil schreeuwen.. Ze zuigt harder en harder aan zijn pik. Terwijl haar
clitje en haar hele lichaam op ploffen staat. Ze komt zo klaar er komt een orgasme aan zoals ze die nog nooit gevoeld heeft.
Op dat moment hoort ze Jan heerlijk kreunen en voelt zijn lichaam beginnen te trillen. Ze haalt de pik uit haar mond en op dat moment spuit Jan over haar lichaam heen, het sperma druipt over haar tieten heen. Maar ze heeft geen
tijd voor om zich dat te realiseren. ."Jaaaaaaaaaaa ohhhh jaaaaaaa" klinkt het bij Fleur als jan met zijn tong nog sneller over het clitje gaat. Fleur gaat rechtop zitten om het nog beter te voelen...
"ohhhhhhhhhhh" haar hele lichaam trilt een orgasme zoals ze die nog nooit heeft gehad ontlaad zich over haar lichaam... Ze voelt het kutvocht uit haar kutje gaan en Jan likt er aan. Voorzichtig beweegt ze haar heupen nog een beetje over de tong van Jan heen. Dan draait ze zich om en ploft boven op Jan neer op zijn heerlijke lichaam.
Ze blijft nog bijna een minuut natrillen en hoort hoe de hartslag van Jan langzaam zakt..
Dan tilt Jan haar op, zoent haar nog een keer heerlijk en loop de kleedkamer uit. Fleur loopt naar de douche en wast het sperma van Jan van haar lichaam. Hmm de gedachte dat dit het sperma van Jan is, hmmmm.
Als het laatste sperma in het putje verdwijnt gaat de deur open en komen de rest van de dames binnen lopen.
"Hey, hoe is het met je enkel", vraag Carlijn. "Uhh wel goed denk ik" lacht Fleur ik heb goed gekoeld. En ze doucht verder...
De trainingen daarna is de spanning tussen haar en Jan verdwenen en traint Fleur als nooit tevoren volledig concentreert doet ze examen na examen en heeft ze daarna nog 1x haar enkel bezeert tijdens de training, maar Jan nooit meer in het kleedlokaal gezien..
leuk verhaal? tom.b AT home.nl (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Tom.b@home.nl)
Aantal keer gelezen:
648
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)