Spannendverhaaltje.nl

Kamermeisje

-
21-10-2010
Mijn vrouw Krista is een part time kamermeisje in het plaatselijke hotel.
Om onze seks leven wat te updaten dacht ik haar eens op werk te verassen
Ik wilde haar in een van de kamers per ongeluk tegenkomen en dan ongenadig hard neuken.
Zonder dat ze het wist zou ik haar daar opzoeken.
Zo gezegd zo gedaan, en die donderdagavond fietste ik met een stijve pik naar het hotel bij de gedachte van wat ik met haar op die vreemde plek zou doen.
Alleen de gedachte haar te kunnen neuken in haar werkoutfit, haar kamermeidpakje met bijpassende nylons en pumps.
Toen ik echter bij de kamer aan kwam waar volgens de portier zij moest zijn, stond de deur op een kier en hoorde ik een zacht gekreun. Verbaasd opende ik de deur op een kier.
Tot mijn nog grotere verbazing zag ik een hotelgast mijn vrouw haar nylons opzij rukken en haar een aan het gehijg te horen aangename befbeurt.
Wat mij echter het meest verbaasde was de stijve lul in mijn broek bij het kijken hoe mijn vrouw genaaid werd door een vreemde kerel. Het wond me ongelofelijk op haar met een ander bezig te zien.
Na de bef beurt begon ze hem te pijpen en hij spoot bijna gelijk een enorme hoeveelheid zaad in haar bek.
Pas toen ze zicht omdraaide om zijn dikke pik in haar kut te laten glijden zag ze mij in de deuropening staan.
Ze schrok zich rot, en de gast die haar wilde neuken nog meer. Wat doet U hier donder op ik heb voor deze hotelkamer en deze snol betaald, zoek je eigen kamer op zei de hotelgast.
Eeeeh dit is mijn man riep een verlegen Krista.
Oh, oh, sorry man maar ik wist niet dat deze snol getrouwd was.
Geeft niet riep ik weet je wat..aangezien je toch al betaald hebt om haar te mogen neuken …….ga je gang neuk haar plat dat heeft ze wel verdiend de hoer. En sterker nog ik ga je helpen haar een onvergetelijke beurt te geven riep ik de hotelgast toe. Mijn eigen Krista was verrast door mijn woorden, maar nog meer door mijn stijve pik.
Samen met de hotelgast heb ik haar vol gespoten in haar kut, haar kont, haar bek, haar haar op haar tieten en tenslotte toen ze nagenoeg afgepeigerd was hebben we haar gesandwiched.
En ik moet toe geven met alle verhalen die ze mee naar huis neemt over de haar hard neukende hotelgasten (honden befsex, DP, negers met palen van 25cm, plasseks) heeft ze zekere ons privé seksleven ge update.
Aantal keer gelezen:
562
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)