Spannendverhaaltje.nl

Just Another Day in Paradise

-
21-08-2010
Zij was wat mensen noemen het prototype van een tutje: huisje, boompje, beestje, altijd netjes gekleed en zeer beleefd in de omgang. Een schril contrast met haar vroegere leefwereld van Peter Stuyvesant, vol sex en glamour, zou je zeggen. Vol afgrijzen kon ze dan ook spreken over die oude wereld, de mensen die erin leven en de dingen die voorvallen. Stiekem verlangde ze echter wel eens terug naar de dagen dat haar leven een spannende roman was, met het ene avontuur na het andere.
Eigenlijk koketteerde Lisanne graag met haar imago. Ze bedekte haar lichaam altijd decent, maar zorgde er wel voor dat haar kleding haar lichaam altijd in vol ornaat toonde. Vroeger was Lisanne een echte stoot: slank lichaam, prachtige benen, gebronsde huid, grote borsten en lang donker haar. Als stewardess, op het strand, trok zij vanzelf veel bekijks. Ze speelde altijd met die belangstelling: aan de ene kant afhoudend, maar aan de andere kant ook regelmatig uitdagend door bijvoorbeeld in de disco voor het oog van de mannen nèt even zwoel met haar heupen te draaien. Slechts één keer had het echter daadwerkelijk tot iets meer geleid dan een vluchtig nachtzoentje op de gang van het hotel… maar daarover een andere keer.
Na de geboorte van haar kindje voelde Lisanne zich best wel onzeker over haar lichaam. Ze is wat dikker geworden, en door de voedingen zijn haar grote borsten wat gaan hangen. Haar man grapt wel eens dat zij als Rubensvrouw alleen maar aantrekkelijker voor hem geworden is. Hun sexleven is best goed maar toch… knaagt er wel eens iets bij Lisanne. Een vaag gevoel over vroeger, toen ze met haar lichaam elke man een bobbel in de broek bezorgde, het avontuur toen met die piloot, waarover ze haar man niet durft te vertellen, maar waaraan ze nog regelmatig terugdenkt… het is allemaal zo gewoontjes geworden. Hoewel haar man enorm sexueel ingesteld is, komt ze toch regelmatig te kort. Ze zijn ook te druk, met de baby, met het huis, met… ja, met wat eigenlijk?
Terwijl Lisanne op een dag weer eens druk bezig is met de huiselijke beslommeringen, wordt er plots geklepperd met de brievenbus. Sinds de bel stuk is, is dat het teken dat er iets of iemand voor de deur staat. Lisanne rept zich naar beneden over de steile trappen, maar eenmaal beneden staat er niemand voor de deur. Zeker de buurvrouw geweest, die op dit tijdstip altijd even gedag komt zeggen. Ze wil zich net omdraaien, als zij op de deurmat een memorystick ziet liggen. Vreemd. Misschien iets voor haar man waar ze niets vanaf weet? Of zomaar een relatiegeschenk? Nou ja, nu het niet geadresseerd is, kan het vast geen kwaad om eens even te gaan kijken.
Nieuwsgierig geworden loopt ze naar boven. Heerlijk dat ze de tijd voor zichzelf heeft sinds haar kind 1 dag in de week naar de crèche gaat. Ze zet de PC aan en steekt de stick in het slot. Vooraf had zij zich nog zorgen gemaakt dat ze de stick niet zou kunnen uitlezen –ze is echt onhandig met computers- maar ziedaar: onmiddellijk komt een dialoogbox op met de content van de stick. Het gaat om een filmpje, zoveel zegt de extensie AVI haar nog wel. Rare titel, ‘XXX’. Toch een geintje van haar man, die wel vaker dit soort dingen uithaalt? Ze dubbelklikt op het bestand en Windows Media Player wordt gestart.
Een vaag beeld komt op, trillerig, onscherp. Een gordijn, een kozijn, een gevel… plots herkend ze het: het is een shot van de voorgevel van haar huis. De camera focust en ze herkent het nu duidelijk als de camera inzoomt op het typische dakkapelletje, waarachter de slaapkamer van Lisanne ligt. De gordijnen zijn open en plots ziet ze zichzelf door het beeld lopen… Het schaamrood vliegt haar naar de kaken. Wordt ze begluurd? Instinctief kijkt ze naar buiten. Niets te zien, alles rustig. Maar de film loopt door en het ergste blijkt waar… men heeft haar naakt gefilmd!
Het beeld blijft trillen, alsof de camera maar met een hand vast gehouden wordt, terwijl de andere iets anders doet… ze wil er niet aan denken. Ze kan ook aan niets anders denken, want voor haar ogen ziet ze het ergste ontrollen wat een vrouw kan overkomen: ze is gefilmd terwijl ze zichzelf aan het bevredigen is! En niet zomaar, neenee. Ze weet precies wat komen gaat. Dit is de dag precies een week geleden, toen ze ook alleen was. Ze had liggen zonnen op het balkon, lekker privé in een hoekje. De zon had haar huid warm gemaakt, en ze had besloten haar bikinitopje uit te doen. Bij het insmeren had ze bemerkt dat de zomer de uitwerking op haar klieren niet gemist had: haar tepels waren stijf geworden bij de aanraking met de koude zonnebrandcrème. Een heerlijk gevoel, waarbij een siddering vanuit haar hals, door haar buik naar haar kruis getrokken was. Ze merkte nu ook dat haar slipje best wel strak zat om haar voller worden schaamlipjes. Zachtjes gleed haar hand tussen haar benen, in haar nat geworden grotje. Ze kreunde zacht. Het was best lang geleden geweest en met het vooruitzicht dat haar man weer eens drie dagen weg was…
Ze besloot naar boven te gaan, en zichzelf eens lekker te verwennen. Ze vleide zichzelf op het bed om haar benen te spreiden, precies zoals ze met haar man zou doen als die haar nam op het randje van het bed… maar die was er nu niet. Ooit had ze van hem een dildo cadeau gekregen. Hoewel het cadeau haar in het begin maar matig kon bekoren, wist ze dat het haar man ontzettend geil maakte, dus had ze hem nooit weggegooid. Altijd als ze de dildo samen gebruikten, deed ze echter preuts of zij geen benul had hoe ze er mee om moest gaan. Als haar man eens wist… Geroutineerd drukte ze de zuignap op de vloer, waarbij de penis rechtop naar boven wees. Het was een enorm paars ding, heel wat anders dan die van haar man, die best wel een kleintje had. Nog een voordeel: deze bleef altijd stijf, terwijl haar man toch vaak voortijdig klaarkwam, en zich al op zijn rug rolde als haar orgasme nog maar op het punt van beginnen stond.
Wijdbeens zette ze zich over de kunstlul heen en bewoog zichzelf naar beneden, in spreidstand door de knieën heen. Bij de eerste aanraking tegen haar clitoris golfde het verlangen door haar lichaam heen. Ze vond het altijd best lastig om het kunstmatige, harde voorwerp naar binnen te krijgen, maar ze was nu zo nat dat het allemaal als vanzelf naar binnen gleed. Ze begon pompende bewegingen te maken, op en neer. Ze liet haar hoofd in haar nek vallen, meegesleept als ze werd in de door haarzelf opgewekte ritmische bewegingen. Een orgasme kwam op, ze hield het niet meer. Haar knieën werden slap, waardoor ze achterover viel, op haar handen. Tegelijk draaide ze haar benen naar buiten, waardoor er een volle inkijk ontstond op haar natte, kloppende kut, terwijl deze langzaam over de paarse dildo heen en weer gleed.
Ze was gefilmd! Ze was gefilmd! Tijdens haar meest intieme moment! Het beeld werd erg schokkerig nu: het was inmiddels duidelijk dat degene die de camera hanteerde, zichzelf ook aan het bevredigen was. Een rare gedachte: ze was waarschijnlijk tegelijkertijd klaar gekomen met een onbekende, zonder dat ze het zichzelf bewust was. Ze schaamde zichzelf. Tegelijkertijd wond het haar ook een beetje op. Het was een nieuw hoofdstuk in het geheime onderhuidse bestaan, verborgen onder dat preutse uiterlijk. Een spannende, geile gelaagdheid. Als haar man die beelden maar niet onder ogen zou krijgen… of was die het juist geweest die het opgenomen had, en was het allemaal een vooropgezet plan, die drie dagen weg, het paarse cadeau? Ze werd nu echt een beetje onzeker en zenuwachtig. Wel geil…
Alweer klepperde de brievenbus. Mijn hemel, wat kon het toch druk zijn op zo’n vrije dag. Misschien nu wel de buurvrouw, en daarom haastte zij zich naar beneden. Ze keek onder het trapgat door richting de glazen voordeur. Nee, niet de buurvrouw, het was een man. Een pakketje misschien? Ze verwachtte wel wat. Ze liep naar beneden en opende deur. Het was een knappe man, bruin en gespierd met een mooie kop boven het uniform van UPS. Inderdaad een pakje dus. ‘Ik heb een zending voor u, maar mag ik zo vrij zijn om even te vragen om van uw toilet gebruik te mogen maken?’ Knap, gespierd èn beleefd, dat zag je niet vaak meer tegenwoordig. Gerustgesteld zwaaide Lisanne de deur open en wees de koerier het toilet. Ondertussen ging zij in de keuken verder met het opruimen van de dagelijkse rommel, alsof er niets aan de hand was.
Achter zich hoorde ze het toilet doortrekken, en de deur openen. ‘En, hoe vond je het pakketje?’ Hoorde ze achter zich. Niet begrijpend draaide ze zich om. ‘Euhhh… hoe bedoelt U’, vroeg ze de man, die inmiddels dicht bij haar stond. ‘Nou gewoon, wat op uw deurmat lag daarnet’, antwoordde de koerier. Plots klopte het hart van Lisanne in haar keel. Deze man wist dus van haar geheim… misschien was hij zelfs wel de filmer! Plots schoot door haar heen dat het gezicht haar wel erg bekend voorkwam. Quasi beledigd had zij wel eens tegen haar man gezegd dat hij niet zoveel naar de overbuurvrouw moest gluren, die regelmatig naakt door het huis liep. Een maal had zij hem zelfs betrapt toen hij zich lag af te trekken, terwijl hij haar aan het begluren was toen ze in adamskostuum door de kamer liep. Dat had ze niet leuk gevonden. Maar de laatste tijd, met de komst van de nieuwe overbuurman, gluurde ze net zo stiekem en graag naar de overkant…
De man stond inmiddels achter haar en greep haar bij de heupen. Hij drukte zijn kruis tegen haar billen aan. Het gevoel van de erectie deed haar instinctief haar bilspieren samenspannen waardoor ze haar kont juist tegen hem aandrukte, en haar spleetje een beetje open kwam te staan. De man vatte dat op als een uitnodiging, en greep met zijn stevige handen naar haar zware volle borsten. Ze gooide haar hoofd in haar nek, waarop hij haar in haar nek kuste en zich zachtjes een weg naar haar oorlel baande, waarin hij plagerig beet. Precies wat ze altijd zo lekker vond! Ondanks haar schaamte, het feit dat ze absoluut niet overspelig wilde zijn, hield ze het niet meer… de handen van de man gleden nu ook naar beneden, tussen haar benen in. Hij beroerde haar natte lipjes, trok zijn hand terug en rook eraan. ‘Hmmm, je ruikt net zo lekker als ik me voorgesteld had’, zei hij. Óók nog een mooie stem, dacht ze , terwijl ze zich omdraaide.
‘Niet hier’, hoorde ze zichzelf zeggen. Gefilmd worden terwijl ze bezig was met zichzelf was tot daar aan toe, maar en plein public gezien worden tijdens de daad met een vreemde man was een ander ding. Ze duwde de man voor zich uit, richting de keldertrap. Halverwege de trap gebood ze hem om te draaien, terwijl ze zelf ging zitten. Ze stroopte haar rokje op, spreidde haar benen en toonde hem haar kutje door haar slipje iets opzij te schuiven. ‘Lik me’, zei ze terwijl ze hem hitsig aankeek. De koerier bedacht zich geen moment, en dook met zijn hoofd tussen haar benen. Zijn grote stevige tong drong tussen door haar lipjes door, en vond feilloos haar clitoris. Een kreun verliet de mond van Lisanne, en in een reflex pakte ze het hoofd van de koerier en drukte die steviger tegen haar inmiddels klets- en kletsnatte doos aan. De man begon met gretige halen te likken, terwijl zij bij elke haal haar onderlichaam tegen zijn tong aandrukte. Ze voelde zichzelf snel tot een hoogtepunt komen, maar dacht: ‘nee, nog niet, te snel, genieten!’ en stootte de man opzij.
Ze greep naar zijn kruis, vond de gulp van zijn broek en ritste deze open. Als vanzelf kwam een enorme staaf naar buiten, zo gespierd en gebruind als de man die eraan vast zat. Ze nam zijn lid in haar mond, draaide kringetjes met haar tong rondom de mooie roze eikel en bewoog haar hoofd op en neer. Hoewel ze niet vaak gepijpt had, leek het nu als vanzelf te gaan. En wat was het heerlijk! De lul smaakte naar een combinatie van urine en zaad, zoetig, wat haar lust alleen maar aanwakkerde. Nu was het de beurt aan de man om te gaan kreunen. Instinctief baande hij zich met zijn hand weer een weg naar haar kruis, om direct één van zijn dikke vingers in haar kutje te laten glijden. Lisanne climaxeerde onmiddellijk van de aanraking in haar intiemste delen en kneep haar benen samen.
Ze kon nu nog maar aan één ding denken: die heerlijke grote, kloppende lul moest in haar stoten, en wel nu! ‘Neuk me’, zei ze tot de man, hoewel ze het N-woord altijd vermeed, preuts als ze was. Nu golden echter aan de wetten: ze was geil, en had recht om klaar gemaakt te worden! Ze vleide zich wijdbeens op het buikspierbankje, dat haar man ’s ochtends altijd zo trouw gebruikte om zijn beginnende buikje te bestrijden. Wat een ontzettend geile gedachte, dat ze hier nu in haar favoriete standje genomen werd door een onbekende, terwijl ze wist dat haar man hierover altijd fantaseerde. Inmiddels zag ze ook dat dèze man geen buikspierbankje nodig had, toen ze onhandig zijn shirt open knoopte. Wàt een ontzettend lekker ding had zij tussen haar benen. Een wasbord, brede schouders, stevige heupen en billen, die ze vastpakte om hem tegen haar aan te drukken.
Als vanzelf gleed zijn lul bij haar naar binnen. Het deed weliswaar een beetje pijn, maar haar overvloedige kutsap deed zijn werk als smeermiddel. Zij voelde de ruimte van haar vagina gevuld worden door het kloppende lid van de absolute adonis tussen haar benen. Zij realiseerde hoezeer zij tekort was gekomen de afgelopen periode en genoot met volle teugen. De man pompte als een machine op een neer, waarbij afwisselend zijn buik- en bilspieren opbolden onder zijn strakke huid. Zij draaide als in een automatisme bij iedere stoot haar venusheuvel omhoog, zodat zijn pik iedere keer precies haar G-spot raakte. Toen hij ook nog haar tepels begon te masseren, eerst met zijn mond en later plagerig knijpend met zijn vingers, voelde zij zich alsof ze door een muur werd gedreven. De muur van schaamte, van goed fatsoen, waarachter een ruimte van maximaal genot verscholen lag… geen angst, geen schaamte. Een man en een vrouw, bezig met waarvoor ze geschapen waren: elkaar absoluut genot te schenken…
Juist voor het hoogtepunt, schrok Lisanne wakker. De slaapkamerramen klapten tegen elkaar van de plotseling opgestoken wind. Ze lag op bed, haar bed, hun bed, in haar flinterdunne niemendalletje. In slaap gevallen, uitgeput als ze was door de zorg voor de baby, weggeglipt in een comateuze toestand… Ze keek naar haar vingers, die vochtig aanvoelden. Ze ging overeind zitten en keek tussen haar benen. Op de lakens tekende zich een grote, vochtige plek af. Ze zocht naar een naam, een reden, een voorval die deze natte droom veroorzaakt had. Confuus stond ze op, waggelde naar de badkamer en keek in de spiegel. Wat was er nu zojuist gebeurd? Gewoon een droom? Of had ze in zichzelf een lustvol en diep verlangen losgemaakt, dwars door haar preutse conventies heen? Ondanks haar verwarring zag ze in de spiegel een gezonde vrouw, met een stralende huid. Zo had ze zich lang niet gevoeld…
Ze liep weer naar voren, naar de slaapkamer, en wierp een blik door het raam. Niets verandert, dezelfde huizen, dezelfde mensen. Haar realistische droom was nu al vervaagd, het gezicht van de lekkere koerier met zich meetrekkend in een mist van geheimzinnigheid en spanning. ‘Just another day in Paradise’, zong de radio vanuit de huiskamer…
Aantal keer gelezen:
163
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)