Spannendverhaaltje.nl

Julia op het Strand

-
16-08-2010
De felle zonnestraal die al een poosje over het gordijn sloop viel ineens binnen en landde precies op Julia's slapende ogen. Weer een hete dag, dacht het 18-jarige meisje, langzaam wakkerwordend. Haar naakte lichaam plakte al aan het onderlaken, zelfs nadat ze midden in de nacht haar deken en bovenlaken al van haar had afgeschopt. De roze tepletjes lagen plat en bezweet op haar vochtige borsten en de zweetdruppels die tussen haar schaamharen terecht waren gekomen begonnen een beetje te prikkelen.
Nog steeds wat lui, Julia bracht langzaam een hand naar haar kruis en begon haar venusheuvel te krabbelen. Dat gaat nog erger worden als ik me aankleed, dacht ze, met deze hitte wil ik eigenlijk helemaal geen kleren aan; dit lijkt me dus een prachtdag om op het naakt strand door te brengen - lekker in mijn blote kont rondlopen en af en toe de zee induiken om wat af te koelen. Julia sprong meteen uit bed; op weg naar de douch stond ze even stil voor de spiegel; ze keek naar de behaarde venusheuvel en kreeg opeens een idee: al dat gezweet daar en dat gekriebel, dat wil ik niet meer.... Een kwartiertje later stond Julia onder de douche met een helemaal kaalgeschoren kut: lekker luchtig.
Van opwinding waren haar schaamlippen gaan opzwellen. Ze liep naakt door haar flatje om zich te drogen en keek af en toe in de spiegel om te zien hoe dat er uitzag. Op het laatst gong ze op een stoel voor de spiegel zitten en trok met beide handen haar schaamlippen van elkaar: ze wilde nu wel eens goed zien hoe haar klitje er uit zag. Het was een rond rood knopje dat gedeeltelijk verborgen was door een hoesje, net als de eikel van jongens' piemels. Ze stak een vinger in haar nauwe spleet om wat sap te krijgen waarmee ze dat klitje kon strelen. Het ding werd nog steeds groter en plotseling barste het uit het hoesje. Julia voelde meteen een golf kutsap haar kut binnenstromen: ze wist dat ze nu behoorlijk geil geworden was. Nee, zei ze streng tegen zichzelf, nu mag ik er niets aan doen, die opgezwollen kut komt mooi van pas op het strand, want ik denk niet dat er een jongen bij me langs kan komen die geen stijve pik krijgt als ie mijn kale opgezwollen kut ziet. Ontdeugend stak ze nog gauw een vinger in het soppende gaatje en lilkte die af voordat ze ging ontbijten. Tien minuten later zat ze op haar fiets.
Ze was nog maar nauwelijks buiten het dorp toen ze merkte dat ze een lekke band had. Verdomme, dacht ze geirriteerd. Ze stapte van haar fiets en stond er een beetje bedroefd en zielig naar te kijken toen er een grote auto stopte. Een man van ongeveer 38 zat achter het stuur en naast hem zat een jonge vrouw van 27 of zo. Achterin zaten twee jongens van een jaar of 14 of 15 die sprekend op elkaar leken. De man vroeg of ze ook op weg naar de zee was. "Ja," antwoorde Julia, "maar ik heb een lekke band en kan niet verder." "Dat kan ik ook wel zien," zei de man, "maar ik kan die fiets wel in de achterbak doen en jou een lift naar het dorp geven....als je dat tenminste wil." "Die fiets kan daar wel gerepareerd worden." Na de fiets ingeladen te hebben kroop Julia op de achterbank. "Dat zijn mijn neven, die ik beloofd heb om mee naar de zee te nemen," vertelde de man. "Dit is Mark, en dat is Hans.....of is het andersom," grapte de man met een lach. "Wij zijn tweelingen," legde Mark uit.
"Ja, dat kan ik wel zien," zei Julia. "En dit," ging de man verder terwijl hij een hand legde op de schouder van de jonge vrouw die voorin zat, "is Nel, mijn vriendin, zij heeft een zomerhuisje aan de zee en daar zijn we op naar toe." "O ja, en ik ben Joop." De jongens wilden dat Julia tussen hun inzat, maar ze moest dus wel over een van hun heen klimmen, waardoor haar jurkje wat hoger optrok dan men fatsoenlijk zou vinden. Mark had daardoor gezien dat Julia geen onderbroekje droeg; al eerder had hij bemerkt dat ze ook geen BH aan had. Julia vond dat ze erg geboft had en toen ze even naar voren leunde om Joop te bedanken, fluisterdeMark aan Hans wat hij gezien had. "En haar kut is helemaal kaal," voegde hij er aan toe. "Is dat waar?" vroeg Hans, "is jouw kutje kaalgeschoren? Laat me dat eens zien." Julia deed haar jurk omhoog en spreidde haar benen een beetje om de jongens haar kaalgeschoren neukgat te laten zien. "Jij hebt een dikke, zeg." zei Hans verbaasd. "Hoe komt dat dan?" "Nou, " begon Julia, "dat is niet altijd zo, hoor.
Doordat scheren vanmorgen dat ik tussen haakjes vandaag voor het eerst heb gedaan, ben ik wat geil geworden.Als een meisje geil wordt dan lopen haar kutlippen vol met bloed waardoor ze gaan opzwellen en zelfs zo dik kunnen worden dat ze vanzelf open gaan. Eigenlijk gebeurt precies hetzelfde met jongens....als jullie geil worden dan krijgen jukllie toch een stijve piemel?...nou, dat is ook bloed dat je lul binnenstroomt." "Ik heb eens gehoord dat de binnenkant van een kutje nat en kleverig is....is dat waar?" vroeg Hans. "Nou, voel zelf maar," stelde Julia veer, " steek je vingers er maar eens in." Julia spreidde haar benen nog verder uitelkaar waardoor de nog steeds dikker wordende schaamlippen van zelf open gingen. Julia was nu zo geil geworden dat het kutsap vanzelf naar buiten begon te druipen.
Mark stak twee vingers in haar kale neukgat tot ze niet verder meer konden. "Wat is het heet daar," zei hij, "en ja, heel nat." "Dat is omdat ik nu ook heel geil ben," antwoorde Julia. Mark bewoog zijn vingers heen en heer en begon Julia's natte geile kut te vingerneuken. Toen hij zijn vingers er uit trok, zaten ze vol met kleverig kutsap, zelfs klodders waren op sommige plekken. "Ruik maar", zei Julia. "Lekker he?" "En smaakt ook lekker," ging ze verder, "proef maar." "Jij eerst," zei Mark een beetje argwanend. Julia stak Mark's vingers in haar mond en likte ze helemaal af. Mark stak toen weer zijn vingers in haar kut en deze keer likte hij het kleverige sap er van af. Hij keek naar Hans die zijn broek had uitgetrokken en een prachtige lange stijve lul tevoorschijn had gehaald. "Moest wel," zei hij een beetje verontschuldigend, "die piemel van mij was zo stijf en dat zat zo krap in mij n broek. "Ik zal dat ook even doen," zei Mark, "want die van mij is nu ook knalstijf."
Terwijl Mark zijn spijkerbroek en zijn onderbroekje uit deed ging Hans gehurkt op op de grond tussen de voorbank en de achterbank zitten en trok Julia's benen over zijn schouders: over iedere schouder een been.Hij keek nu recht op dat druipende kale neukspleetje met die dikke kutvellen en dat ronde rooie knopje daarboven. Hij drukte zijn duimen op de zijkanten van Julia's klitje die daardoor plotseling uit zijn schede sprong. Hans ging er meteen met zijn tong overheen, af en toe die glanzende rooie knobbel knijpend met zijn lippen en zelfs tanden. Die twee in de voorbank waren druk in gesprek geraakt over computers en schenen niets in de gaten te hebben wat er achterin aan de gang was, althans, als ze iets in de gaten hadden, lieten ze het in ieder geval niet merken. Beide jongens hadden dus geen broeken meer aan en ook Julia had nu ook haar jurk uitgetrokken. Ze zat/lag bloot op de achterbank terwijl Mark met haar tepels speelde die nu zo groot en rood waren geworden als rijpe frambozen.
Hans zoog aan Julia's klitje terwijl hij haar druipnatte kut met drie vingers aan het vingerneuken was. Mark lag halverwege boven op jULIA , zijn stijve lul ging op en neer tegen haar venusheuvel die hij opeens volspoot met dikke klodders wit geil. Hans wreef het kleverige geil van zijn broer over Julia's opgezwollen kut tot het begon te schuimen. Julia schepte het op met haar vingers en stak het in haar mond. "Ik denk niet dat ik nog geiler kan worden dan ik nu al ben." hijgde ze. Hans hijste zich ook een beetje hoger zodat hij nu ook halverwege op Julia lag . Hij greep zijn grote stijve piemel beet en begon er hard aan te rukken, steeds de voorhuid over die knalgrote paarse eikel schuivend. En weer kwam er een lading geil tegen Julia's kutvellen en buik vliegen. Julia nam nu haar hele hand en smeerde het over haar buik, kut en zelfs haar borsten. "Nu is het mijn beurt," hijgde ze.
"Ik zal je eens laten zien hoe een meisje aftrekt." Terwijl ze beiden een harde stijve tepel in hun mond hadden, keken Mark en Hans gretig toe terwijl Julia drie vingers in haar kut begon te rammen. Er was zoveel kutsap en geil dat het een klotsend geluid maakte. Ze begon te kreunen en te hijgen en opeens sproeide de ene scheut kutgeil na de andere tegen de achterkant van de voorbank aan. De jongens waren stomverbaasd. "Ben je aan het plassen?" vroeg Hans. "Nee hoor, " zei Julia, nog steed op adem komend, "dat is echt kutgeil dat uit mijn kut spuit net als geil uit jullie pielen." "Nou, het gebeurt niet altijd, hoor, er is een speciaal plekje in mijn kut en als je dat op een bepaalde manier raakt met je vingers of met je lul als je aan het aftrekken of neuken bent, dan gebeurt het. Het is ook een heel lekker gevoel." "Ik zou je best willen neuken," zei Hans en dat geloofde Julia best wel want hij had weer een knalstijve lul. "Ik ook," voegde Mark er aan toe.
"Maar daar hebben we nu geen tijd voor, " zei Julia naar buiten knikkend. Het drietal was nog maar net aangekleed toen ze het strand dorp binnen reden. Later, op het strand. Maar dat is een ander verhaal.
Aantal keer gelezen:
710
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)