Spannendverhaaltje.nl

Juf Rian deel 2

-
25-10-2010
Juf Rian, deel 2

De dag na haar vernedering gaat Rian vol schaamte naar haar werk.
Gelukkig heeft de klas waar Nandie inzit vandaag geen les van haar want Rian weet eigenlijk niet of ze een ontmoeting met Nandie wel aankan.
Na de eerste twee lessen in de morgen breekt de pauze aan............. ze staat op het punt om te gaan pauzeren, als ineens Nandie rustig de klas binnen komt lopen.
Rian schrikt ervan.............. “Dag juf,” zegt Nandie met een sarcastisch lachje.
In haar stem is te horen hoeveel ze geniet van haar macht over haar juffrouw.
“H-Hallo Nandie,” stamelt Rian terwijl de laatste leerling het klaslokaal verlaat.
Nandie sluit de deur van het lokaal. Ze draait zich naar Rian, “sorry, kun je dat nog eens herhalen?” zegt ze.
“Hallo… Meesteres Nandie,” antwoord Rian en loopt rood aan.
“Goedzo sletje, je leert het. Als anderen in de buurt zijn mag je me bij mijn voornaam noemen, maar zodra we alleen zijn niet meer..................... Heb je gister genoten?”
Rian word nog roder, “het was… erg lekker ja…”
“Hahaha ik wist wel dat je een geile slet was, je durfde er alleen nog niet voor uit te komen............. O, en de foto’s zijn erg mooi geworden,” lacht Nandie terwijl ze dichterbij Rian komt.
“Oh Meesteres… hou ze alstublieft geheim… als iemand er achter komt…” smeekt Rian............. “is het overigens normaal dat ik zo grof aangepakt word, Meesteres?”
“Dat ligt aan jezelf sletje. Als je netjes doet wat ik je opdraag zal niemand de foto’s zien. En als je dit al grof vond dan kan ik je verzekeren dat dit nog niks was vergeleken wat ik nog met je van plan ben. Dus wacht maar geduldig af.”....zegt nandie cynisch.
“Maar… ik vond het lekker hoor… maar… ik voelde me wel een beetje een hoer…” fluistert Rian zacht.
“Ach sletje toch,” lacht Nandie, “een hoer ben je niet…. Nog niet… dat komt nog wel.” Een gemene grijns verschijnt op haar mooie gezichtje. “Geef me je 06 nummer zodat ik je overal kan bereiken… en snel!”
Snel doet Rian wat van haar verlangd word en Nandie slaat het nummer op in haar GSM.
“Trek je rok op,” zegt ze plots.
Zonder tegenstribbeling pakt Rian de onderkant van haar rok vast en trekt deze langzaam omhoog.............. ondertussen dwalen Rian’s ogen over het lichaam van haar jonge Meesteres en blijven even hangen bij haar borsten die mooi uitkomen in haar strakke topje. Nandie ziet dat ze er naar kijkt.
“Wat is er slet? Wil je zo graag mijn borsten zien?,” zegt ze uitdagend terwijl ze haar borsten samen drukt.............. Rian bloost.
“Eh, ik keek alleen naar je topje hoor,” liegt ze en probeert haar recht in haar ogen aan te kijken, maar toch dwaalt ze weer af naar haar borsten.
“Jaja dat zal wel slet,” antwoord Nandie en gaat ineens met haar hand onder Rian’s slipje. Haar jonge vingers strelen haar schaamlippen en even duwt ze haar vinger naar binnen.
“Oehhhh….” kirt Rian geschrokken maar hitsig.
“Kijk me aan terwijl ik je vinger,” snauwt ze, haar vingers bewerken Rian d'r kutje goed, ze weet wat ze doet.
Rian kijkt haar in de ogen aan, haar ogen fonkelen , ze hapt zo nu en dan even naar lucht en bijt zacht op haar onderlip, ze voelt dat Nandie heel goed weet wat ze moet doen.
Nandie vingert haar zonder wat te zeggen maar haar ogen spreken voor zich, ze heeft een voldane grijns op haar mooie gezicht. Langzaam verhoogt ze haar tempo. Zachtjes begint Rian te kreunen, ze schaamt zich er een beetje voor en heeft toch wel wat moeite om Nandie te blijven aankijken............. “Oh mijn god wat doet ze het goed en wat is ze abnormaal sexy,” denkt ze.
Nandie brengt haar hoofd dichterbij en fluistert in Rian’s oor terwijl haar vingers onverbiddelijk doorgaan, “geil he, sletje, om zo door een meisje dat eigenlijk onderdanig aan jou hoort te zijn gedwongen te worden?”
Rian kreunt als teken dat ze het met haar eens is, ze hoort inderdaad haar meerdere te zijn maar deze mooie meid heeft die rol keihard omgedraaid en dwingt haar gewoon, flitst er door haar gedachte.
“Goed zo... wen er maar aan want tot ik van school af ga ben je van mij!
Ik zal je gebruiken wanneer en waar het mij uitkomt,” haar vingers brengen Rian steeds dichter bij een hoogtepunt. Rian leunt wat achterover en houd zich vast aan haar bureau. Ze drukt haar bekken naar voren en laat merken dat ze op het punt staat om te komen.
“Wil je graag komen, sletje? Wil je je kut laten exploderen van genot?” zegt Nandie haar indringend aankijkend.
“Oh ja, Meesteres,” hijg Rian hardop en vol overtuiging.
Nandie’s ogen vernauwen zich ........... “haha kom maar klaar dan slavin, laat me maar zien hoe geil je bent!!!!”
Bijna direct schokt haar lichaam en ze komt met zachte snikgeluiden klaar. Rian’s poesje verkampt om haar vingers heen en ze voelt haar geilheid door haar lichaam stromen. Zodra het orgasme is uitgeraasd haalt Nandie haar vingers uit de soppende kut van haar lerares en houd deze voor haar mond.
“Maak schoon,” beveelt ze streng.
Een beetje geschokt om het feit dat het haar weer gelukt is neemt ze haar vingers in haar mond en sabbelt er aan. Nandie lacht als ze haar zonder twijfelen gehoorzaamd.
“Braaf teefje,” zegt ze nog en trekt haar hand weg zodra ze er genoeg van heeft.
Rian likt langs haar lippen en hangt haar hoofd in schaamte. Ze laat haar rok zakken en fatsoeneert deze. De bel gaat, de pauze is voorbij. Nandie draait zich om en loopt richting de deur. Voor ze weg gaat draait ze zich om en kijkt Rian aan.
“Word ik niet meer bedankt voor je genot?” vraagt ze spottend.
“Dankuwel Meesteres Nandie voor het geven van dit orgasme,” antwoord Rian onderdanig.
Nog een keer lacht Nandie en kijkt haar slavin vernederend aan. Ze verlaat het lokaal en laat haar lerares weer alleen achter.
Als de klas langzaam weer vol loopt is Rian nog aan het bijkomen.

De rest van de morgen verloopt normaal voor de jonge lerares. Ze denkt nog aan haar vernederingen, maar kan zich toch goed concentreren op het lesgeven.
De middagpauze breekt aan. Haar klas loopt leeg en ze gaat op weg om wat te eten. Terwijl ze door de gangen tussen de leerlingen door loopt, komt Nandie van de andere kant aangelopen. Rian ziet haar gelijk, het lijkt er op dat Nandie haar nog niet gezien heeft. Ze twijfelt of ze moet proberen om achter een paar leerlingen ongezien langs haar te lopen. Nandie loopt rechtdoor, gezicht strak vooruit. De jonge Meesteres en haar slavin komen steeds dichter naar elkaar toe gelopen. Ze ziet me niet, denkt Rian als ze elkaar bijna passeren, maar op het laatste moment kijkt Nandie haar recht in haar ogen. Rian’s hart bonst in haar keel. Ze voelt zich zenuwachtig omdat de dat niet verwachtte.
De pauze gaat rustig voorbij. Geen Nandie. Zodra de middaglessen beginnen is Rian alweer redelijk rustig geworden.
Zo’n 20 minuten na aanvang van de 2e middagles ontvangt Rian een SMSje: “Damestoilet, 2e hokje, NU!”
Haar hart slaat over. Oei, midden in een les, denkt ze.
Snel kijkt ze de klas rond en zegt dat ze zo terug zal zijn........dan loopt ze met een bonzend hart naar het damestoilet.
In het 2e hokje zit Nandie al op haar te wachten en houd de deur voor haar open.
Rian loopt langs haar naar binnen.
Heel even kijkt ze om zich heen om te kijken of ze alleen zijn.......... zodra ze hier zeker van is kijkt ze haar Meesteres aan. “Goedenmiddag Meesteres Nandie,” zegt ze onderdanig.
“Dag slet,” zegt ze en gaat op de toiletpot zitten, “leun tegen de deur aan en vinger jezelf.”
Rian word lichtelijk rood als ze de gewenste houding aanneemt. Ze trekt haar rok omhoog en trekt haar slipje tot op haar knieën. Met moeite kijkt ze Nandie aan, die met een gemene lacherige blik uit haar ogen kijkt. Rian’s hand gaat naar haar poesje en ze begint zichzelf te strelen.
Zonder wat te zeggen kijkt Nandie toe. Ze laat haar slavin haar gang gaan en bekijkt het schouwspel.“Denk eraan dat je niet zonder toestemming van mij mag klaarkomen, slavin,” waarschuwt ze.
“Ik zal er aan denken, Meesteres Nandie,” antwoord ze terwijl haar vingers wat heviger te werk gaan. Haar blik glijd af en toe snel naar de decolleté van haar mooie jonge Meesteres.
Haar mond valt wat open en ze begint zwaarder te hijgen.
“Is het lekker, sletje?” vraag Nandie plagend.
“Oh, ja Meesteres,” hijgt Rian terug.
Mysterieus lacht Nandie haar toe. Zachtjes schokt Rian’s lichaam als ze geniet van haar eigen vingers. Ze bijt op haar onderlip en haar mond valt open.
”Oh Meesteres Nandie… oh Meesteres… mag ik… mag ik… mag ik alstublieft klaarkomen?!,” kreunt ze.
“Hmmm… Nee! Dit keer niet,” zegt ze met een brede grijs op haar gezicht, “stop met vingeren slet, nu!”
Teleurgesteld haalt Rian haar hand weg.
“Na je laatste les bel je me op. Ik heb nog wat in petto voor je vandaag. Ga nu terug naar de klas, en snel,” beveelt Nandie haar.
Uit pure geilheid en teleurstelling geeft ze een klein zacht snikje. Ze kijkt Nandie aan maar krijgt geen medelijden.
Snel trekt ze haar slipje omhoog en doet haar rok omlaag............ voor ze weet terug gaat naar haar klas, kijkt ze nog even om naar haar Meesteres.
“Dag slavin,” zegt deze met een strak gezicht.
Rian’s onderbuik gloeit als ze terugloopt naar het klaslokaal.
De resterende les is ze helemaal van slag............ ze voelt zich misbruikt en vernederd, maar ondertussen blijft haar onderbuik door gloeien.
Het lijkt dan ook een eeuwigheid voor de laatste les geweest is.
Een paar minuten voor het eind wordt Rian overvallen door zenuwen..............."Wat zou ze met mij van plan zijn?" denkt ze.
De bel gaat en de klas stroomt leeg. Rian slaat een pluisje van haar truitje en dan pas valt haar op dat ze met keiharde tepels onder haar truitje les heeft gegeven. Door haar bh is het alleen van dichtbij goed te zien. Ze pakt haar telefoontje en belt Nandie op.
“Hoi, met Nandie,” klinkt het vrolijk aan de andere kant van de lijn.
“Hoi, Meesteres Nandie, met Juf Rian,” zegt ze met een lichte trilling in haar stem, “ik moest u bellen na mijn laatste les.”
“Met wie?” zegt Nandie verbaasd.
Rian slikt een keer, “uh… met juffrouw Rian,” herhaalt ze.
“Juffrouw Rian? Die naam zegt me niks.”
Ze slikt nogmaals en begrijpt dan wat ze horen wil. Ze zal er aan toe moeten geven. “Met slet Rian…”
Nandie’s stem veranderd meteen, “haha goed zo, zo mag k het horen,” lacht ze, “en hoe is het met slet Rian?”
“Ik ben zo vreselijk opgewonden, Meesteres.”
“Dat zal best, maar ik geef je nog geen toestemming om te komen. Zorg dat je vanavond om klokslag 8 uur bij mij thuis bent. Lukt dat, slavin?”
“Ja Meesteres, dat lukt…”
“Mooi zo, als je braaf bent dan mag je misschien zelfs klaarkomen........... tot vanavond slet.”.........en dan verbreekt Nandie de verbinding.
Wederom teleurgesteld druipt Rian af naar huis.
Thuis lijkt de tijd ook voorbij te kruipen.
Tegen haar man liegt ze dat ze naar een vriendin toe gaat.
Ze stapt nog even onder de douche en kleed zich snel aan, om op tijd bij Nandie te zijn................ ze word zenuwachtig omdat ze weet dat Nandie nog bij haar ouders woont............ daardoor kleed ze zich niet al te sexy. Een rokje tot aan knie, met daarop een topje dat wel iets laat zien, maar niet teveel. Daaronder een paar nette laarzen tot de knie en een bh met bijpassend slipje.
Na een kort ritje parkeert ze de auto bij Nandie in de straat en loopt naar haar voordeur. Ze belt aan. De deur word door Nandie zelf open gemaakt.
“Goedenavond slet, kom er maar in.”
“Goedenavond Meesteres,” antwoord Rian terwijl ze om haar heen kijkt of niemand wat ziet.
Haar oog valt direct op haar outfit. Wat ziet ze er sexy uit in haar roze topje en strakke jeans, denkt ze. Nandie laat haar slavin haar volgen naar de woonkamer.
“Mijn ouders zijn weg vanavond en ik had zin in wat gezelschap,” zegt ze terwijl ze op de bank neer ploft.
Gelukkig, denkt Rian, “mag ik gaan zitten, Meesteres?”
“Nee, kleed je uit.”
Rian slikt, zomaar bij vreemden in huis uitkleden… oeps, denkt ze en begint langzaam haar kleding uit te trekken.
“Alle gordijnen zijn dicht, dus maak je geen zorgen gezien te worden, sletje,” zegt Nandie vanaf de bank.
Rian ritst haar laarzen open en trekt ze uit, waarna ze haar truitje over haar hoofd trekt. Haar rok glijd omlaag en ze staat in bh en slipje in de kamer.
“Dit ook Meesteres?” vraagt ze.
“Ja natuurlijk, en snel een beetje!”
Snel haakt ze haar bh los en laat die op de grond vallen. Met 2 handen trekt ze haar slipje omlaag en duwt die met haar voet weg.
“Rug recht, handen op je rug, benen 40cm uit elkaar,” beveelt Nandie terwijl ze opstaat en naar haar toe loopt.
Rian doet wat haar opgedragen word. Nandie komt voor haar staan en bekijkt haar van top tot teen.
“Ik realiseerde me vanmiddag dat ik mijn nieuwe speeltje nog niet eens in volle glorie gezien had,” zegt ze keurend.
Ze loopt om haar heen en blijft achter haar staan.......... ineens grijpt ze haar billen vast en kneed deze in haar handen.
Rian hijgt hitsig als haar handen haar aanraken.
Nandie laat haar handen naar haar heupen glijden en wrijft er over, ook laat ze die langs de binnenkant van haar dijen gaan.
Rian kreunt zachtjes en geniet inwendig van de betasting.
Beide handen strelen over haar schaamlippen en gaan dan verder omhoog, met elke hand pakt ze een borst vast....... ze neemt haar tepels tussen duim en wijsvinger en draait hier zachtjes aan.Haar tepels reageren direct en worden keihard, ze kreunt weer. Nog even gaat Nandie door en stopt dan.............. ze komt voor Rian staan.
“Ik merk dat je je ogen niet van mijn lichaam af kunt houden. Wil je me zo graag naakt zien, slavin?” Zegt ze met een geile blik in haar ogen.
“Oh ja Meesteres Nandie, dat wil ik heel graag,” antwoord ze licht blozend.
Nandie denkt even na. “Ga naar de keuken en pak daar een glas cassis voor mij, en voor jezelf een kom met water,” zegt ze en loopt terug naar de bank.
Ze doet wat haar Meesteres van haar verlangt en komt met het glas en de kom terug de woonkamer in.
“Zet het glas maar op tafel en de kom op de grond. Als je dorst hebt kun je daar als een echt teefje uit drinken. Op handen en knieën oplikken dus,” zegt ze lachend.
Blozend zet Rian het glas op tafel en de kom op de grond.
“Kom nu hier en kniel voor me neer,” zegt Nandie op strenge toon.
Weer doet Rian wat haar opgedragen word.
Nandie zakt onderuit en knoopt haar broekje langzaam los..................... ze steekt een hand naar binnen.
“Hmm dus mijn sletje wil haar Meesteres graag naakt zien?”
Rian knikt ja, haar ogen glijden over haar heupen................. haar buik is zo slank, haar borsten zo strak in dat topje.
Nandie kijkt haar aan en kreunt zacht. Dan trekt ze haar hand uit de broek en tovert daar een lap uit tevoorschijn die ze blijkbaar had verstopt.
“Je hebt het nog niet verdiend mij naakt te zien,” grijnst ze en blinddoekt Rian met de lap.
De geur van Nandie hangt sterk in de lap.
“Zo, nu even uit deze ongemakkelijke kleding stappen,” zegt Nandie vrolijk en Rian hoort hoe ze zich uitkleed.
“Ah dat is veel beter,” zegt ze zodra ze klaar is.
Inwendig baalt Rian ontzettend.
“Nu ga je me maar eens lekker verwennen met je mond. Je kunt de oefening goed gebruiken,” zegt ze en brengt haar hoofd naar haar jonge poesje toe, “doe je best maar sletje.”
Rian voelt hoe haar lippen het poesje raken en begint direct te likken. Een zachte kreun ontsnapt aan Nandie’s lippen als ze haar mond op haar kutje voelt.
Rian’s tong glijd door haar spleetje en gaat langzaam naar binnen................... Rian doet haar best om haar inwendig goed te likken, langs alle kanten.
Nandie kreunt zachtjes, met een hand streelt ze door Rian’s haar.
“Ja goed zo sletje, lik me goed,” fluistert ze, kronkelend met haar lichaam.
Rian haalt haar tong uit haar kutje en zet haar lippen op Nandie’s klitje, waardoor ze een gilletje slaakt. Ze begint er op te zuigen, met af en toe een lik.
“Je… leert snel… slavin,” hijgt ze.
Afwisselend zuig Rian haar schaamlippen haar mond binnen en likt er aan. Nandie’s lichaam begint te schokken, een orgasme raast door haar lichaam.
Met twee handen duwt ze Rian’s hoofd tegen haar kutje en komt kreunend klaar.
Rian likt alles op wat ze krijgen kan en slikt het door.
Als ze klaar is duwt Nandie haar van zich weg.
“Ah dat was lekker sletje, je mag even wat drinken als je dat wil,” zegt ze zwoel.
Met haar handen zoekt Rian de kom met water.
Zodra ze die gevonden heeft neemt ze plaats op handen en knieen en likt het water op. Ze kan Nandie zachtjes horen lachen en ze schaamt zich om zo te moeten drinken.
“Laten we eens gezellig wat kletsen,” zegt Nandia als Rian weer voor haar geknield zit, “kan die man van je een beetje goed neuken?”
“Ja, Meesteres,” antwoord Rian zachtjes met een knik.
“Brengt hij je vaak tot orgasme? ...................O ja, vinger jezelf ondertussen maar lekker.”..zegt Nandie gelijk erachteraan zonder ook maar een greintje emotie.
“Euh… ik kom niet vaak bij hem klaar Meesteres,” hijgt Rian zodra ze begint te vingeren.
“Waarom niet, sletje?”
“Nou… ik moet aan anderen denken om klaar te komen, Meesteres.”
“Verklaar je nader… dit is interessant.”
“Euh… ik… ikke... euh… ik moet aan leerlingen denken om klaar te komen Meesteres”
“Aan leerlingen? Haha, je man is dus niet zo opwindend als die jonge knullen en meiden in je klas?”
“Nee Meesteres”
“Dan ga je toch bij hem weg als hij niks is?.............................. dan zoek je een groen blaadje die je helemaal uit kan wonen.”
“Ik......ik weet niet of er leerlingen zijn die daartoe bereid zouden zijn Meesteres” vol schaamte laat Rian haar hoofd hangen als ze dat zegt.........
“Ben je al is vreemd gegaan? ................En dan niet onze tijd samen meetellen.”
Knikkend antwoord Rian.
“Vertel.”
“Ik ben een paar keer vreemdgegaan,” zegt ze, “met twee vrienden die ik tegenkwam in de kroeg.”
“Aha, tegelijkertijd?”
“Ja Meesteres.”
“Kijk is aan, dat had ik niet verwacht... geile slet. Heb je behalve die 2 vrienden en je eigen man ook nog andere mannen geneukt?”
“Nog eentje, Meesteres. Hij was een leraar in opleiding....ik was toen ook in opleiding.”
“Hoe jong ben je begonnen met neuken?”
“15 Meesteres”
“Hoe was je 1e keer?”
“Niet echt heel prettig qua beleving, Meesteres.”
“Ben je al is in je kont geneukt?”
“Ja Meesteres.”
“Vind je dat lekker?”
“Dat kan heel lekker zijn ja, Meesteres.”
“Goed zo. Is er nog meer dat ik moet weten over jouw sexleven?”
“Niet dat ik nu zou weten Meesteres.”
“Hmm ok, als je wat te binnenschiet dan vertel je het maar, je hoort geen geheimen te hebben voor mij... hou je het vingeren nog een beetje vol trouwens?”
“Ik sta op het punt om te komen Meesteres....mag ik alstublieft?”
“Je wil heel graag komen, maar je wil ook mijn goddelijke jonge lichaam graag zien... je mag tussen een van die twee kiezen... wat word het... klaarkomen, of mijn lichaam 20 seconden zien?”
Rian twijfelt. Ze wil dolgraag Nandie zien maar het feit dat ik de hele middag al gepest ben door haar geeft de doorslag.
“Ik wil klaarkomen Meesteres.”
“O dus je orgasme is belangrijker dan het lichaam van je Meesteres? Goed! Kom maar klaar slet en geniet maar.... maar ik beloof je dat het nog lang zal duren voor je weer deze kans krijgt,” snauwt Nandie naar haar.
Rian stopt meteen met vingeren.
“Nee, ik wil uw lichaam zien Meesteres… uw goddelijke lichaam alstublieft.”
“Nu ineens wel?........zegt Nandie fel ...............kom dan maar met een heel goed argument om me te overtuigen of je het waard bent.”
“Ik aanbid u… ik vind u zo aantrekkelijk, zo sexy, zo knap. .......ik gluur al zolang naar u, ik kan mijn ogen niet van u afhouden…ik stel mezelf en mijn genot onderdanig ten opzichte van u, alstublieft, Meesteres.”
Enkele tellen is het stil.
“Doe je ogen dicht,” zeg Nandie dan fel.
Rian sluit direct haar ogen en Nandie haalt de blinddoek weg.
Nandie neemt een aantrekkelijke pose aan op de bank.
“Open je ogen slet en aanschouw je Meesteres.”
Langzaam opent Rian haar ogen, meteen begint Nandie te tellen.
Rian’s mond valt open… wow ze is nog mooier dan ik had kunnen dromen, denkt ze. Haar benen zo slank, haar heupen zo vrouwelijk.
“9… 10… 11… 12…” telt Nandie
Haar borsten zo strak
“13... 14... 15... 16.. 17...”
“U bent zo mooi Meesteres,” hijgt Rian zachtjes.
“18... 19... 20... ogen dicht en omdraaien, slet.”
Gelijk draait Rian zich om en Nandie kleed zich aan.
“Ik ben klaar sletje, nu mag jij je aankleden.”
Rian opent haar ogen, zoekt haar kleding bij elkaar en kleed zich aan.
Af en toe dwaalt haar blik af naar haar jonge Meesteres.
Nandie negeert haar en zapt wat kanalen langs op TV.
“Je mag gaan, slavin,” klinkt het zodra Rian is aangekleed, “ik moet nog leren voor een proefwerk engels dat ik morgen heb, ga maar naar huis je man neuken ofzo, maar waag het niet om klaar te komen.”
Rian knikt. Ze kijkt nog 1x naar Nandie als ze weg loopt.
“Dankuwel Meesteres,” zegt ze zacht, maar oprecht.
Nandie opent de deur en laat Rian gaan.
“Goedzo slavin, je gehoorzaamd al netjes. Tot morgen
Aantal keer gelezen:
237
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)