Spannendverhaaltje.nl

Joostje en de conrector

-
07-07-2015
Ik was vijftien en zo geil als ik weet niet wat. Met mijn vriendje Joost was ik al een hele tijd aan het vrijen. Zo hadden we 'n keer een schoolreisje of zoiets, misschien was het een reisje met de balletgroep, waar hij ook op zat, als enige jongen. Onze bus was nog niet voor de helft gevuld. Ik had een wijde rok aangetrokken, en op de terugweg was het al donker. De conrector zat helemaal voorin bij de chauffeur, waar hij het hoogste woord voerde met drommen kinderen om zich heen.Joostje en ik zaten met ons tweetjes helemaal achter in de bus en we waren, zoals altijd, allebei zo heet als ik weet niet wat. Joostje zat in de hoek, ik ernaast, terwijl ik zogenaamd een boek zat te lezen. Ik lag lui achterover, terwijl ik een voet op de armleuning van de bank voor me legde. Het waren hoge banken, waarachter Joostje helemaal niet te zien was, en ik via het gangpad maar voor de helft. Joostje had zijn broek op zijn knien hangen, zijn jeugdige jongenspik stak fier omhoog. Met zijn rechterhand zat hij achter mijn slipje in mijn kruis te woelen. Ik had mijn boek in mijn rechterhand en terwijl ik zogenaamd zat te lezen, zat ik met mijn linkerhand met zijn pik te spelen. Het duurde niet lang of Joostje waarschuwde me dat hij ging klaarkomen. Hij trok zijn hand van onder mijn jurk vandaan en ging liggen genieten. Er lag een kartonnen koffiebekertje op de bank naast me, en dat gaf ik hem. Joostje zakte nog iets verder onderuit, terwijl ik mijn hand om zijn stokstijve pik geklemd hield. Hij zette het bekertje voor zijn spuitmond. Zijn gezicht verstrakte, ik voelde dat hij elk moment kon schieten. Ik kriebelde hem aan de basis en trok ik hem met een paar felle halen over de eindstreep. Hij gromde en kroelde, slaakte een diepe, gesmoorde zucht, en sprietste zijn zaad in het bekertje. Ik hoorde het in het bekertje slaan. Ik bleef hem lekker leegmelken tot hij slap werd. En al die tijd bleef ik gewoon in mijn boek kijken.

'Ga het bekertje maar even wegbrengen,' zei ik. Hij trok zijn broek op, frommelde het bekertje in elkaar en liep door het gangpad naar voren, naar de vuilniszak. Ik glipte meteen op zijn plek en trok vliegensvlug mijn slipje uit, dat ik snel in mijn rugzakje stopte. Toen Joostje terugkwam, liet ik hem weer op zijn plaats zitten, terwijl ik mijn been weer over de stoelleuning legde en net deed alsof ik verder las.

Ik pakte zijn hand, en legde die op mijn bovenbeen. Heel geil streelde hij mijn been aan de binnenkant en ging onder mijn rok met zijn hand naar boven. Ik kon het wel uitschreeuwen van opwinding. Ik zorgde ervoor dat de rechterkant van mijn rok keurig op zijn plaats bleef, terwijl Joostje de linkerkant opschortte. Zijn vingers naderden mijn kutje. Hij wist nog niet dat ik mijn slipje had uitgedaan. Toen hij voelde dat ik niks aanhad, gleed er een ondeugende glimlach over zijn gezicht. Zalig streelde hij mijn natte, sappige kutlipjes.'Lik me,' fluisterde ik, hees van geilheid.
Joostje keek even tussen de stoelen door naar voren en dook toen op zijn knien tussen de stoelen. Mijn rechterbeen had ik nog steeds over de leuning van de stoel voor mij liggen, mijn linkerbeen legde ik op de bank. Ik deed mijn benen zo wijd mogelijk uit elkaar, en zakte nog wat verder onderuit. Meteen drukte hij zijn mond op mijn hete kut. Hij likte en lebberde me dat het een lieve lust was. Door de spanning van de situatie voelde ik dat ik gauw ging klaarkomen. Hij puntte zijn tong en stak 'm in mijn kutje, terwijl hij met zijn neus tegen mijn klitje wreef, zo diep zat hij in me. Hij wurmde zijn handen onder mijn billen en tilde me 'n beetje op, waardoor hij nog verder in mijn poesje kon stoten. Ik begon te beven en te hijgen, en toen golfde er zo'n wild, snel orgasme door me heen, dat ik bijna van de bank afgleed.

'Deed ik het lekker?' vroeg Joostje met pretoogjes. Hij likte zijn lippen af en kwam weer naast me zitten.
'Tjee ja Joost,' antwoordde ik nahijgend, 'het was zalig. Waar zijn we ergens?' Ik keek uit het raam, en terwijl ik me over hem heenboog, drukte ik mijn tieten tegen hem aan en legde mijn hand op zijn kruis. Hij had natuurlijk weer een erectie, die ik door zijn broek heen streelde.

'Het kan nog wel even,' zei ik, en trok zijn rits open. We waren over onze toeren van geilheid. Ik keek naar voren. De conrector was nog steeds omringd door andere kinderen. Ik besloot het erop te wagen en knielde achter de hoge stoelen op de grond. Ik haalde zijn stijve uit zijn broek en hapte hem meteen in mijn mond. Joostje lag zachtjes te kreunen terwijl ik hem likte, pijpte en aftrok. We hadden niet veel tijd, want we waren bijna bij de school, maar ik voelde dat hij snel weer zou spuiten. Joostje lag met zijn ogen dicht te zwijmelen terwijl ik hem gulzig met mijn mond verwende, aan zijn pik trok en aan zijn balletjes kietelde. Ik voelde dat hij ging komen. Hij stak zijn staf nog hoger op en gromde. Ik wilde hem helemaal in mijn mond laten spuiten en alles doorslikken.

Juist op het moment dat hij klaarkwam, zag ik vanuit mijn ooghoeken een schaduw opdoemen. De conrector stond naast ons. Ik schrok me een hoedje en liet Joostjes pik uit mijn mond glijden, precies op het moment dat hij de eerste straal in mijn keel had willen spuiten. Hij spoot nu omhoog, en het zaad kwam op zijn buik terecht. De conrector stond met een verwilderde blik te kijken hoe de natte vlokken uit Joostjes pik sprietsten, waar ik wel mijn hand omheen geklemd hield.

'Vieze smeerlappen,' siste hij, 'jullie komen straks bij me op het kantoor.' En, raar genoeg, maakte meteen rechtsomkeert.

'Wees maar niet bang Joost,' zei ik, terwijl ik nog even lekker aan zijn pik trok, 'ik zal dit wel afhandelen. Het was lekker h?'

'Ja nou,' zei Joostje enthousiast, terwijl hij met zijn zakdoek het zaad van zijn buik veegde. Hij maakte gauw zijn broek dicht, want we reden al het schoolplein op. Ik had geen tijd meer om m'n slipje aan te trekken.Toen we uitstapten, stond de vader van Joostje hem op te wachten. Ik was met de fiets en de conrector zei dat Joostje kon gaan, maar dat hij mij wilde spreken.

Toen ik zijn kantoor binnenkwam, zat hij achter zijn bureau.
'Doen jullie dat vaker?' vroeg hij streng.
'Ja meneer.'
'Hoe oud ben je eigenlijk?'
'Vijftien meneer.'
'Weet je moeder hiervan?'
'Ja meneer.'
'En vindt ze dat goed?'
'Ja meneer, ze heeft me aan de pil gedaan.'
'Vind je het niet smerig om een plasser in je mond te nemen?'
'Nee meneer, ik vind het juist erg lekker,' terwijl ik een beetje draaide, en het gevoel had alsof mijn jongemeidentieten uit mijn bloesje barstten. 'Ik vind het heerlijk om een stijve pik in mijn mond te hebben. Ik denk bijna altijd aan seks.'

Toen was het even stil.
'Nu soms ook?' vroeg hij, en ik hoorde een zenuwachtig trekje in zijn stem.
'Ja meneer.'
'O,' zei hij, terwijl hij op zijn stoel begon te schuiven.
Er hing een loodzware stilte.
'Zal ik even de deur op slot doen?' vroeg ik.

Zonder zijn antwoord af te wachten, draaide ik me om en liep heupwiegend naar de deur. Ik draaide rustig de sleutel om, en nam hem uit het slot.
'U denkt nu ook aan seks, of niet?' vroeg ik. Ik wist dat ik hem in mijn macht had. Hij keek alleen maar naar me, maar het kwijl liep zowat uit zijn mond. Ik zette de stoel die bij het bureau stond iets verder weg, pal tegenover het bureau. Ik wilde een kleine vertoning geven, ik voelde me heel gewaagd. Ik ging op de rand van de stoel zitten, deed mijn benen uit elkaar en trok tergend langzaam mijn rok op. Vanwaar hij zat, kreeg hij een uitstekend zicht op mijn blote jongemeidenkut, want ik had immers geen slipje aan. Ik tilde mijn billen op en trok m'n rok helemaal over m'n kont heen. Ik had de sleutel nog in mijn hand en stak hem uitdagend in mijn mond. Ik sabbelde eraan, zakte nog wat onderuit en terwijl ik met n hand mijn kutlipjes van elkaar trok, stak ik de sleutel erin.

De conrector zat verstard in zijn stoel. Zijn mond was opengevallen, hij kon zijn ogen niet van mijn kut afhouden. Ik pompte de sleutel in mijn kut, die ik wijd openhield en waarbij ik mezelf ook nog over mijn klitje vingerde.

Terwijl ik hem brutaal aan bleef kijken en met de sleutel in mijn kut bleef spelen, knoopte ik met n hand mijn bloesje los. Hij had het niet meer. Ik deed m'n bloesje open en wipte mijn tieten uit mijn beha. Dat moet een allejezus hoerig gezicht zijn geweest.'Kom hier,' zei ik.
Als verdoofd stond hij op en kwam naast mijn stoel staan. Ik ritste brutaal zijn gulp open en trok zijn broek en onderbroek naar beneden. Zijn pik sprong naar voren. Hij had een flinke lul, een maatje groter dan die van Joost, en dat was precies waar ik zin in had. Hij was ook erg behaard, met zwarte krullen op zijn buik, en een prachtige dikke pik met een grote eikel en een flinke, harige zak waar de twee ballen in zaten. Ik greep zijn warme worst met m'n volle hand beet, draaide me naar hem toe en hapte de eikel in mijn mond, waar ik lekker op begon te sabbelen. Ik streelde en likte hem tot hij in volle glorie rechtop stond.

Maar ik wilde geneukt worden, en grondig ook. Ik duwde hem van me af, stond op en trok hem aan zijn pik mee naar het bureau. Ik sloeg mijn rok omhoog, bukte me, en ging met de benen wijd klaarstaan. Ik tastte achter me en leidde zijn stijve paal naar waar ik 'm hebben wilde.

'Neuk me,' zei ik. Ik kantelde mijn bekken toen hij zijn lul bij me naar binnen duwde. Hij deed het gelukkig langzaam, zodat ik goed kon voelen hoe mijn natte grotje werd opgerekt. Ik jankte terwijl ik me met mijn handen schrap zette tegen het bureau. Hij bepotelde mijn tieten als een stel uiers, greep me bij m'n heupen en ramde zijn lul naar binnen. Hij begon me stevig te neuken. Hij pompte zijn stang in me, terwijl zijn sterke handen als een bankschroef om mijn heupen lagen. Ik werd zowat opgetild. Ik voelde dat ik snel ging komen.

Ik hijgde, jankte, kreunde en gilde 'ja, ik kom' en een scherp, fel orgasme trok door mijn liezen naar boven. Meteen voelde ik zijn pik zwellen en terwijl hij zijn paal keihard in mijn kut bleef rammen, brulde hij het uit terwijl zijn warme zaad in me spoot. God, wat was dat lekker. Ik had het ook echt even nodig.

Ik bleef gewoon met mijn benen wijd staan toen hij zijn dikke, doorbloede, halfharde pik uit me trok en al het sap uit mijn kut op de grond druppelde.

'Mag ik uw zakdoek?' hijgde ik. Hij gaf me een keurig gestreken zakdoek die ik tussen mijn benen propte. Ik trok mijn rugzakje naar me toe en haalde mijn slipje eruit, dat ik aantrok. Hij had inmiddels zijn broek weer dicht en was weer achter het bureau gaan zitten. Ik knoopte m'n bloes dicht en trok m'n jas aan.

'Dan denk ik dat ik wel weer kan gaan h meneer?' vroeg ik, terwijl ik de sleutel van het bureau pakte. Hij zei niets, hij knikte alleen maar. Ik draaide me om en verliet het kantoor. Ik voelde me ontzettend licht van binnen, ik had gemerkt wat voor invloed ik op mannen had. Ik kon ze om mijn vingers winden, en dat besef maakte me zeer opgewekt. Van die conrector zou ik geen last meer hebben.
Aantal keer gelezen:
1574
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)