Spannendverhaaltje.nl

Jonge moeder

-
21-10-2010
Een tijdje geleden was ik lekker aan het internetten en zat ik op een chatbox.
Daar trof ik in de 30+ kamer een gezellige boel aan.
Ik als 37 jarige getrouwde vader van 2 was snel ingeburgerd en vrolijk kletsen we erop los met een persoontje of tien.
Na een half uurtje kreeg ik een prive bericht van een vrouw genaamd jose en ik stemde toe.
Daar ontstond een geanimeerd gesprek en daaruit bleek dat ze 32 was en moeder van een meisje van 5 en een jongetje van 2 maanden. We kletsten wat in het algemeen en aan einde wisselden emailadressen uit voor msn.
De volgende avond troffen we elkaar daar en de gesprekken werden almaar vertrouwelijker en kwamen er ook persoonlijke probleempjes aan de orde.
Zij voelde zich verwaarloosd door d'r vent omdat hij haar zwanger lelijk vond en had zoiets van dan hoeft het nu ook niet meer.
En ik vertelde dat ik ook niet voldoende aan mijn trekken kwam, wel qua frequentie maar de kwaliteit was laag.
Zo spraken we een keer af om een bakkie te doen, en zo gebeurde het. En daar zaten we dan bij de v&d in gorkum en dronken en kletsen daar wat. Samen wandelden we ook wat en winkelden we ook nog eens wat. ROnd de lunch stelde ik voor ergens een happie te doen en ik reed naar een leuk tentje net buiten gorkum. Daarna kwam van haar het voorstel om ff te wandelen in het Lingebos en zo gezegd zo gedaan.
We liepen eerst op de gangbare paden en gingen zitten op een bankje met uitzicht over het water.Snel kwamen we op de probleempjes en werd er flink treurig gekeken. Om de sfeer weer op te monteren stelde ik voor om ff te zwemmen. Na wa tegensputteren doken we er beiden naakt in daar we geen zwemkleding hadden.
Al snel waren we bij elkaar in de buurt en gokte ik erop dat het ijs definitief gebroken was en trok haar tegen mij aan en dreven we wat rond en gaf ik haar een kus.
Deze werd snel beantwoord met de mond open en snel vonden mijn handen haar poesje. Snel liet ik een vinger erin glijden voelde ik een siddering door haar lichaam gaan. Ik vond haar knopje en bezorgde haar in het water meerdere orgasmes.
Op haar voorstel gingen we weer uit het water en namen we plaats op het bankje om te drogen. Maar al snel zaten we weer te zoenen en begon ze mij te strelen. Na enkele dikke zoenen nam ze mijn penis in haar mond en begon ze mij heerlijk te pijpen en in no time stuwde ik kreunend alles in haar keel. Ze bleef zuigen en mijn slapper wordende penis kreeg geen kans en werd al snel weer hard.
We keken goed rond en ze ging op haar knieen op het bankje zitten en ik stond achter haar. Ik had een heerlijk uitzicht op haar glimmende poes en schoof mijn penis er heerlijk in. Steeds sneller ging ik haar neuken tot ze zo fel klaar kwam dat ze naar voren viel en ik eruit floepte.
Ik trok haar terug in de juiste positie en hield mijn penis tegen haar sterretje aan en ze drukte zachtjes terug en ik erin met mijn kopje. Zo neukte ik haar strakke kontje en kwam ik denderend in haar kontje klaar.
Na een uithijgpause kleden we ons aan en lipen we naar de auto om terug te rijden naar gorkum.
Ik zette haar af met een dikke kus en speelde daarbij nog ff met haar poesje.
's-Avonds troffen we elkaar op msn en beleefden een en ander nogmaals en sindsdien ontmoeten we elkaar 2x in de maand voor een uitje dat met een mooi einde stopt.
Aantal keer gelezen:
470
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)