Spannendverhaaltje.nl

Jonge Lia van net 19 deel 1

-
16-08-2010
Het is vreemd maar ik heb steeds een terugkerende droom over de dochter van 19 van een kennis van mij. Ze vraagt me dan of ik haar alles op sexgebied wil leren wat ik dan ook doe. Elke maand opnieuw bijna, komt deze droom terug en het lijkt een film die steeds opnieuw opduikt en zich afspeelt in het hier en nu. Ze komt al van jongs af aan over de vloer bij me, is nu wat ouder maar nog steeds geen 18 en droom steeds hetzelfde. Dit is erg vreemd aangezien ik samenwoon met mijn vriend en homo ben,en niet naar meisjes en vrouwen verlang op sexgebied. Ik droom dat ze bij me logeert als m, n vriend een weekend naar z,n zus toe is. Ze is een mooi meisje met kleine borsten en heeft een vol rond figuurtje. Ze is 1 m 60, een beetje stevig en komt op schoot bij me zitten en we dollen een beetje met elkaar. Ze vraagt waar m,n vriend Jaap is.
Ik zeg dat hij het weekend weg is en dat vind ze jammer. Maar ze vind het toch wel gezellig dat we nu samen zijn, en vraagt brutaal of ik haar alles over de sex wil vertellen. Dat moeten je ouders eigenlijk vertellen zeg ik,maar als je vraagt kijk ik wel of ik antwoord wil geven. Ze vraagt wat dingen en zit nog steeds op m,n schoot terwijl ik haar antwoord geef. Ze zit op m,n schoot een paar minuten heen en weer te schuiven en plots voelde ik m,n pik in 2 tellen hard worden. Ze kijkt nu recht en verbaasd in m,n ogen. Wat voel ik,vraagt ze met een kleur. Volgens mij voel ik je piemel tegen m,n billen. Ik was ook verbaasd want m,n pik werd normaal alleen maar zo snel keihard als m,n vriend me pijpte,en ik was nu in 2 tellen zo hard als een lantaarnpaal. Ze zei niks maar bleef me aankijken en ik haar ook. Ze had een roze jurkje aan van een gladde dunne stof, en haar kleine borsten zaten los in haar jurkje waar ik vrij zicht op had. Ik had een korte dunne wielrennersbroek aan omdat ik afgesproken had met haar een stuk te gaan fietsen.
Maar mijn ondertussen keiharde paal wilde het liefst de broek uit. We bleven in elkaars ogen kijken en ik hoorde haar zwaarder ademen. Nu begon ze op een rustiger tempo over m,n pik te schuiven met haar ronde billen en haar gezicht had nu een blos gekregen van wat haar nu overkwam. Sorry liefje,ik weet dat ik me in moet houden, maar je voelt zo zacht, heb dit nog nooit gevoeld van een meisje of vrouw. M,n pik is helemaal blij met jou op m,n schoot. Ik duwde haar na een paar min. toch maar van me af en ze keek verbaasd. Ik ging wat te drinken inschenken, en zag hoe ze keek naar m,n pik, die nog op volle sterkte te zien was door de dunne stof. Ik zet m,n tas op de logeerkamer en ben zo terug zei Lia. Ik dronk wat en m,n pik werd nu slapper,maar ik kreeg hem niet in de ruststand terug. Lia kwam terug en we dronken samen wat. Ze vroeg of m,n pik altijd zo groot en hard werd als er iemand op schoot kwam zitten bij me. Als Jaap op m,n schoot komt zitten wel,maar bij jou had ik dit niet verwacht. Sorry Lia,maar dit mag niet als jij op schoot bij me komt zitten. Ze haalt haar schouders op en zegt tegen me dat het haar niet uitmaakt.
Ik wil van jou alles leren zegt ze tegen mij, en loopt het dakterras op. Ik loop met wat te drinken achter haar aan en we gaan samen zitten en kletsen wat. Ze laat me telkens weten dat ik haar de sexualiteit moet leren en komt knuffelen met mij. Na een tijdje knuffelen valt ze in slaap op een zonnebed. Ik dacht een hele tijd aan wat me overkwam met haar, en val later ook in slaap op een zonnebed. Na een uur of 2 word ik langzaam wakker. Ik voel wat en zie dan dat Lia met haar jurk weer op m,n schoot zit met haar gezicht naar me toe. Ze lacht en zegt dat ik een grote jongen ben omdat m,n pik weer keihard is geworden door haar. Ze stapt van me af en draait zich nu om en komt weer op m,n pik zitten en ik voel hoe haar bilnaad over m,n paal in m,n broek schuift. Ik kan geen kant op en geniet er nu wel degelijk van. Ik lig languit op het zonnebed en kijk ondertussen naar de hemel. Ik zie na een tijdje Lia weer opstaan en ze schoot in 1 beweging uit haar jurkje en een slipje droeg ze helemaal niet.
Jeetje,wat heerlijk om dit te zien en ik bekijk haar lichaam aandachtig. Wat ben je prachtig schat. Wat heb je een mooie kleine borsten met van die heerlijke grote tepels, die zijn gemaakt om op te sabbelen. Ze staat boven m,n pik heerlijk spiernaakt te zijn, en ze heeft een prachtig kaal kutje. Wat ben je mooi glad, lekkertje van me, zeg ik. Ja zegt Lia, ik heb er normaal al een beetje haar op maar ik vind het mooier als m,n kutje helemaal kaal is en scheer me elke week. Ze wrijft nu met haar kale poesje over en tegen m,n harde bobbel heen en ik voel het voorvocht al uit m,n eikel lopen. Wat heb je toch een dikke en kloppende piemel als ik tegen je aan wrijf. Het lijkt wel nu je me bloot ziet of je pik nog dikker word, en wreef tegen me aan als een volleerde paaldanseres. Ik werd gek van dit meisje,wat een geilheid maakte ze los bij me. Ik was in alle staten nu met haar, maar ik had een stemmetje in m,n hoofd dat zei: voorzichtig.
Jaap is m,n vriend waar ik jaren mee samenwoon en dit meisje wat ik al zolang kon maakte me nu gekker als hij bij mij kon doen. Ze wrijft nu over m,n pik met haar hand en keurde me goed. Wat een dikke pik heb jij zei ze, en friemelde nog steeds met haar hand over m,n broek. Mag ik die dikke pik nou echt zien van je,net zoals je hem aan Jaap laat zien. Ze trok me aan m,n hand omhoog van het zonnebed af en ging op een stoel zitten. Mag ik je broek uitdoen,vroeg ze. Wat jij wil, zei ik met een schorre en droge stem. Ik stond met m,n pik op de hoogte van haar gezicht. Ze trok langzaam m,n broek naar beneden. M,n pik zat schuin naar beneden in m,n broek. Toen ze hem omlaag trok sprong hij als een strak gespannen veer omhoog zo tegen haar kin aan. Mijn pik is maar 14 cm lang maar hij is wel dik qua omvang. Ik had voor Jaap ook wel eens een vriend gehad maar die kon mijn pik er niet goed inkrijgen vanwege m,n dikte, maar bij Jaap kreeg ik hem er wel in,hetzij met enige moeite. Lia lachte en zei dat m,n pik op een hamer leek die tegen haar kin sloeg.
Ze bekeek m,n pik en zak aandachtig en ook de rest van m,n lijf keurde ze goed. Je hebt een mooier lijf als de jongens op school, je kan wel zien dat je veel fietst. Terwijl ze dit allemaal zei had ze m,n pik in haar hand genomen en hield hem stevig vast. Ze kleurde en zei dat ze m,n pik voelde kloppen in haar hand en of dat wel goed was. Je bent zo heerlijk mooi en sexy dat ik super geil geworden ben, van jou. Omdat je m,n pik zo lekker vast houd, daarom klopt hij zo. Je bent de allereerste man voor mij, van wie ik zijn pik vasthoud, en ik vind jou m,n hele leven al zo lief dat ik wel met je wil trouwen als ik ouder ben. Wat een complimenten van je zeg,zei ik. Ondertussen begon ze langzaam m, n pik te strelen en zachtjes te voelen. Ik zag haar tepels uit haar jonge borsten recht vooruit steken en begon ermee te spelen. Haar tepels werden tussen m, n vingertoppen in nog harder en bleef ze masseren tot ze zwaarder ging ademen. Wat een lekker gevoel is dit aan m,n tietjes zei Lia, en ik mocht van haar nog wel doorgaan.
Na een tijdje stopte ik met haar tepels te bewerken en vroeg of ze wilde gaan staan voor me. Ze vroeg een beetje zenuwachtig aan me of ik haar nu ging neuken, en of m,n pik niet te dik voor haar kutje was. Nee, schatje ik kan en mag je niet neuken omdat je nog te jong bent en m,n pik zal inderdaad niet in jouw mooie gladde poesje passen. Ik ben bang dat ik je dan pijn bezorg en dat wil ik niet. Ze stond voor me en ik liet haar op de tafel klimmen. Ik vroeg of ze op haar rug wilde gaan liggen met haar benen opgetrokken op de tafel. Ze vond het erg spannend en wilde dit wel doen. Ik ging op een stoel zitten zodat ik recht tegen haar jonge kale kut aankeek en deed haar benen wijdbeens open. Ik begon haar voeten en benen te kussen en te strelen en ging langzaam aan steeds verder naar boven. Ik kuste en likte haar onderbuik en navel nu, en voelde haar lichaam een beetje van de spanning trillen.
Zachtjes liet ik m,n vinger in haar jongemeisjes grot glijden en ze was me al een partij nat en heet van binnen. M,n vinger cirkelde door haar poesje langzaam en ze had voor haar lichaam een grote clitoris. Opeens voelde ik dat m,n vinger niet verder naar binnen kon omdat haar maagdenvlies in de weg zat en merkte dat ze dit voelde. Auw,hij gaat niet verder zei ze,ik dacht dat je vinger helemaal naar binnen kon. Ik lag uit aan haar dat haar vliesje in de weg zat en dat ik niet verder kon gaan. Maar ik kuste nu haar kale poesje zacht en begon haar ook te likken. M,n tong speelde met haar poes aan de binnenkant en ik voelde dat ze steeds natter werd. Toen ik zacht haar clitje begon te bewerken met m,n mond en tong drukte ze haar poesje heel strak tegen m,n mond en tong aan. O wat lekker is dit, wat je nu bij me doet riep ze. Ik heb dit wel eens op dvd gezien dat ze een vrouw likken,maar het is echt heel lekker.
Ik bleef haar poesje verwennen met m,n mond en ze was nu werkelijk zeiknat van haar vocht en mijn speeksel. Haar clitje zwol, op het puntje van m,n tong en ik voelde haar telkens meer bewegen. Haar benen lagen over m,n schouders terwijl ik haar befte, en langzaam kwam ze omhoog en steunde ze nu op haar ellebogen. Ze keek nu naar me wat ik precies met haar deed en had een vuurrode kop gekregen van inspanning en sexuele lust. Ik hoorde haar zwaarder ademen en voelde nog meer vocht vrijkomen uit haar kale mooie natte poesje. We keken in elkaars gezicht terwijl ik haar gewoon bleef doorlikken en voelde haar clitje bewegen op m,n tong. Van tijd tot tijd voelde ik haar clitje krimpen en dan weer hard worden op m,n tong en dan kwam er op bepaalde momenten meer vocht uit haar kutje. Ik was de tijd vergeten met haar en zag nu dat ik haar zo,n 30 min. had liggen beffen. Mevrouw had gewoon niks laten merken aan me dat ze was klaar gekomen. Tuurlijk dacht ik,haar clit was dan zacht, en dan weer hard, en het vocht wat dan meer werd in m,n mond, duidde op meerdere orgasmes van mevrouw. Ja ,zei was gek,het was gewoon te lekker en nieuw voor haar.
Ze liet mij wel likken zodat ze continu een prettig gevoel in haar lijf had. Wat vind je van dit vroeg ik. Heel erg lekker maar wel een raar gevoel door m,n hele lijf zei ze. Ik merkte niet goed dat je klaarkwam zei ik. Lia zei dat ze eigenlijk moest kreunen, maar vond het zo lekker dat ze wilde zien wat ik deed bij haar. Ze zei dat ze wel 5 keer voelde dat ze een erg lekker gevoel had gekregen en dat het lekkerder was als dat ze het bij zichzelf met een vinger deed. Ze vroeg wat te drinken aan me wat ik dus ging pakken voor ons. We praten nog even door hoe haar orgasmes het lekkerst waren tot ze vroeg of ik voor haar wilde staan. Ik deed wat ze vroeg, ze pakte m,n pik vast en begon me nu zacht te rukken. Het is de eerste pik die ik in het echt zie en vasthoud maar hij is wel dik hoor. Is hij bij alle mannen zo dik, vroeg ze.
Ik lag haar uit dat alle mannen verschillend waren van formaat, en dat de mijne niet zo lang maar wel erg dik was. En vertelde haar ook dat m,n pik niet in elk kutje zou passen omdat vrouwen er dan pijn aan kregen. Ze rukte met een lekker rustig tempo door en m,n pik was weer op volle sterkte. Ze vroeg van alles en ik gaf haar antwoord zodat er weinig geheimen op sexgebied overbleven. Stop maar lieverd zei ik, want ik voel dat ik zo m,n sperma ga spuiten. Maar wel in m,n kutje zei Lia. Jij moet mij ontmaagden en ik wil jouw dikke paal in me voelen zei ze. Je moet een vrouw van me maken. Ik voelde m,n lul nog dikker worden nu ze dit allemaal tegen me zei. Ik ben te oud voor je en m,n pik gaat je zeer doen als ik hem erin doe. Geeft niet, als jij in me bent geweest word ik vanzelf een beetje wijder en gaat het beter denk ik. Ze ging op de tafel liggen met haar benen wijd open en vroeg of ik m,n pik er tegen aan wilde doen.
Wat een prachtig mooi glad kutje heb je toch, zei ik. Ze spreidde zich wijd open en trok haar lipjes uit elkaar. Ik wil je pik nu voelen, tegen m,n kutje aan. Ik stond nu voor haar kutje, pakte m,n pik in m,n hand en drukte m,n eikel zachtjes tegen haar lipjes aan. Haar poesje was weer vochtig en duwde m,n eikel nu een heel klein stukje in haar warme poesje. M,n eikel was nu superstrak omklemd door haar schaamlipjes en zat er helemaal in. Ook voelde ik nu dat ik tegen haar maagdenvlies aanzat en ze keek nu wel benauwd. Ik zag dat het toch pijnlijk was voor haar en haalde hem er uit. Ik zei je toch dat m,n pik te dik voor je poesje is,hij kan er nooit helemaal in. Doe maar weer opnieuw zei ze,elke keer weer je eikel erin en eruit. Ik zie toch dat je wat pijn hebt als ik hem er een stukje in doe. Voel het wel ja, maar het is wel een lekker gevoel als je die dikke knop er zacht tegen aan en in doet ,zei ze. Bloedgeil was ik nu toch wel, en ik begon m,n eikel toch weer opnieuw in haar maagdelijke gleufje te plaatsen. En telkens bewoog ik hem heel zacht tegen haar vliesje aan en haalde hem er weer uit.
Ik vulde haar gleufje helemaal op voor zover hij erin kon. Na dit een keer of 60 gedaan te hebben zag en voelde ik dat haar lipjes wat wijder uit begonnen te staan,haar poesje begon aan m,n eikel te wennen. En de eerste paar keren dat ik zacht haar vliesje raakte was licht pijnlijk voor haar. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ze er steeds beter tegen kon en duwde ietsjes harder tegen haar vliesje. Maar door al dat geexperimenteer met m,n eikel in haar maagdelijke kutje stond ik nu werkelijk op klappen en voelde dat ik ging komen. Ik was nu zeker al meer dan een 40 min. bezig om haar aan m,n pik te laten wennen. Lieverd zei ik, ik ben zo geil dat ik zo ga spuiten. Ik was nog steeds bezig met m,n pik in haar jeugdige gleufje toen ik het aanvoelde komen. Daar komt m,n sperma aan,Lia. Terwijl ik dit zei zat m,n eikel in haar poesje en ik trok hem weg van haar maagdenvlies maar liet hem er wel inzitten. Nu hield ik m,n pik stil in haar poesje en voelde m,n zaad er uit spuiten. Ik spoot me toch een lading zaad.
M,n eikel zat helemaal superstrak in haar kutje en na de eerste 2 stralen zaad bewoog ze iets en toen schoot m,n pik eruit als een raket. Ook gooide ik haar onderbuik en haar borstjes onder met nog een paar stralen sperma. Wow, zei Lia, dit is echt heftig met jou, m,n kutje zit vol sperma en mijn lijf ook. Ze keek naar haar buik, borsten en onderbuik die onder het zaad zaten. Ik stak m,n vinger in haar poesje en liet m,n zaad eruit lopen. Wow,zei ze weer, je sperma voelt warm aan in m,n kutje en dat sperma op m,n lijf is ook warm. Ze wreef met haar hand wat sperma van haar buikje af en rook er aan. Het ruikt niet echt zei ze,het kleeft alleen een beetje. Spuit je altijd zoveel, vroeg ze. Nee ,niet altijd maar jij bent zo lekker en ik ben zo,n tijd aan de gang met jou dat ik meer zaad als normaal heb gespoten, denk ik. Ik speelde met m,n vinger in haar poesje en ze glibberde helemaal van binnen.
Ik smeerde m,n zaad uit over haar buik en onderbuik met m,n andere hand. Ze deed ook mee en wreef het sperma over haar borstjes uit tot ze glom van het zaad. Zo,ik heb van jou een spermadouche gehad zei ze,dat las ik een keer in een sexboekje. Ik had het meeste zaad nu ook uit haar poesje gevingerd. Haar borstjes, buik, bovenbenen en kutje glommen van m,n sperma. Ze lachte en zei dat dit eens een andere creme was dan die ze normaal zou gebruiken. Haar poesje glibberde van binnen nog steeds en ik vingerde haar weer opnieuw. In een tijd van 5min. kwam ze weer 2 keer klaar, alleen heftiger als voorheen. Ze schokte nu hard op m,n vinger en kreunde nu wat meer als de eerste keren. Haar gezicht versprong van kleur en ze bleef de eerste 2 min. nog op m,n vinger nabewegen nadat ze was klaargekomen. We hebben een kollosaal dakterras waar ook een jacuzzi op staat en ik vraag aan Lia of ze er ook in wil.
Dat wil ze zeker wel en ik laat hem vollopen. We gingen een poos samen in de jacuzzi en Lia vroeg of ze bij me mocht slapen. Ik belde haar ouders en die vonden het prima, niet vreemd natuurlijk want ze logeerde al bij ons vanaf dat ze 5 was. Lia vertelde me dat ze erg blij was dat ik degene was die haar op sexgebied wilde inleiden. Zalig zo,n jonge griet, geweldig wat ze van me wil leren. Ze vraagt of ze bij me mag slapen wat ik dus goed vond. Jaap moest eens weten. De volgende middag werden we wakker en Lia lag naast me. Toen ze wakker werd kuste ze me en greep meteen m,n pik vast die in no time hard werd. Wat heb je toch een mooie dikke worst en een grote ballen voor een man, en ze begon me opnieuw te keuren of ik een stuk vlees was. Ik hoop dat het goed genoeg voor je is zei ik. Ze rukte nu op een heel rustig tempo en bekeek m,n lul van alle kanten op haar gemak en dit deed ze een paar min. Hij is echt dik maar ik wil hem er toch in hebben van je,al duurt het maanden. Ik gooide haar op haar rug en ze gooide meteen haar benen zo wijd mogelijk open.
Ik begon nu haar voeten en benen te kussen en likte met m,n tong richting haar jonge poesje toe en zette m,n mond op haar gleufje. M,n tong zat nu in haar grotje en haar clitje was alweer loeihard. Ook haar kontgaatje verwende ik nu met m,n tong, en in het begin kietelde het voor haar, maar naderhand vond ze het erg geil. Afijn, binnen 10 min. had ik haar weer 2 orgasmes gegeven en ze kronkelde en schudde met haar lichaam tot ze weer bijkwam. Echt zalig wat je met je mond bij me doet,dit mag je elke dag wel doen zei ze. Jaap en ik hadden op onze slaapkamer een sofa staan waar we regelmatig van bil gingen met elkaar, en ik trok Lia op de sofa. Ik liet de sofa electrisch omhoog komen zodat ze met haar poes precies voor m,n pik lag. Ik likte haar weer even maar dat was niet nodig want ze was nog steeds goed nat ondanks haar orgasmes van net. Ben je er klaar voor vroeg ik. Waarvoor vroeg ze lachend. Jij wil deze worst erin hebben dus we moeten je eerst even een beetje wijder maken. Lia zei dat ze al vaak een sexboek of dvd had gezien van mannen met grote palen, maar die waren volgens haar niet zo dik als de mijne. Ik deed net als gisteren m,n eikel er beetje bij beetje rustig in en liet haar lipjes weer wennen.
Wat zat ze weer superstrak om m,n lul heen met haar jonge lipjes zeg,geweldig. Als m,n eikel net ietsje in haar poes verdween dan voelde ik meteen haar maagdenvliesje weer tegen de top van m,n eikel aan. Ik haalde hem er steeds opnieuw weer uit en deed hem er dan weer zachtjes in. Ze voelde de eerste paar keer opnieuw dat ik ertegen aan zat, maar het was niet zo pijnlijk als gisteren. Ze was gelukkig goed voorzien van een soppende maagdelijke gleuf die zorgde dat het geen pijn bij haar deed. Ik ben zeker meer als een uur bezig geweest met m,n pik in haar kutje om haar wat soepeler te maken. En al die tijd bleef haar kutje gewoon nat, of het de normaalste zaak van de wereld was. Op een gegeven moment kreeg ik telefoon maar liet m,n pik in haar sopgrotje rustig zitten en zei dat ze stil moest zijn. Het was Jaap die belde om te zeggen dat hij langer bij z,n zus bleef logeren. Ik zei dat Lia bij me logeerde en hij wilde haar ook spreken. Lia sprak met hem terwijl ik m,n pik heel zacht soepeltjes in haar grotje bewoog omdat ze zo nat was.
Ze gaf de telefoon aan me terug want Jaap wilde me nog spreken. Ondertussen met Jaap aan de telefoon liet ze m,n pik uit haar poesje glijden en kwam voor me zitten. Ze begon m,n pik nu te rukken en begon op een rustig tempo. Ze wisselde op een gegeven moment dit tempo voor een hele snelle en ging dan weer terug naar rustig. En dit bleef ze herhalen terwijl ik nog steeds aan de telefoon zat. Ze kriebelde met haar vingers rond m,n anus waar ik heel erg gevoelig ben en tegelijkertijd masseerde ze ook m,n ballen en zak. Ze had dit nu ook in de gaten en bleef rond m,n zak en anus masseren en kriebelen terwijl ze met haar andere hand m,n pik rukte. Als ze m,n pik alleen vasthield in haar hand voelde ik hem gewoon weer in haar hand kloppen. Ze bleef spelen met me en ik dacht dat ik gek werd van geilheid. Ze rukte m,n pik met een lekker ritme en ik voelde m,n zaad al richting uitgang gaan. Ik brak Jaap gauw af en zou hem terugbellen. Ik stond nog steeds voor haar en zei dat ik zo ging spuiten als ze niet zou stoppen. Ik stop toch niet zei ze, dus je spuit je maar leeg,ik trek je piemel helemaal leeg, dikke pik.
Ze voerde het ritme sneller op en bewoog m,n pik geweldig in haar hand. Wil je weer over m,n kutje spuiten,net als gisteren vroeg ze. Het voelt lekker warm en geil als je dat doet bij mij. Ze liet m,n pik los en ging achterover op de sofa liggen en speelde met haar vingers over en in haar kutje. Ja hoor, daar kwam weer een lading aan voelde ik, en zei dit tegen haar. Nee, ik heb een ander idee zei ze,en draaide zich om op de sofa, zodat ik tegen haar volle kontje en rug keek. Wat heb je een supergeile kont Lia, en ik begon nu de eindsprint erin te gooien. Ik wil hem het liefst over je bilnaad schuiven. Lekker zei ze, doe maar en wrijf je zaad maar over m,n billen uit. Ik pakte haar perzikbillen vast en lag m,n pik tussen haar bilnaad in en begon m,n pik op en neer te schuiven tot ik klaar kwam. Ik had me weer een orgasme zeg,niet te geloven. Met een harde kreun spoot ik een straal over haar kontje heen en de 2de straal raakte haar schouders bijna. Toen ik leeggespoten was zag ik dat haar rug en billen flink onder m,n sperma zaten en de laatste druppels rolden uit m,n eikel op haar bilnaad. Ik ben weer helemaal warm van je sperma zei ze.
Je bent flink geil op me, want je hebt me weer ondergespoten met een flinke lading geloof ik. Ik haalde met m,n hand het sperma van haar rug af en smeerde haar ronde kontje ermee in. Ook wreef ik haar schaamlipjes van buiten en van binnen in met m,n zaad. Haar venusheuvel en kontje glommen of er een creme op zat. Ze stond nog naar achteren gebogen met haar kontje terwijl ik m,n vinger nog in haar kutje had, en ze glibberde van binnen van m,n zaad. Probeer mee te lopen zei ik,terwijl m,n vinger in haar poes bleef zitten. We liepen het dakterras op en het lukte om m,n vinger erin te houden terwijl ze liep. Ik liet haar gebukt staan tegen de balustrade terwijl ik ging zitten, en haar clitje bleef ik op een snel tempo bewerken. Ze ging steeds meer wijdbeens staan zodat ik haar kon verwennen en ik hoorde haar nu regelmatig kreunen en steunen van geilheid. Nu merkte ik dat haar poesje steeds wat losser werd in vergelijking met de eerste keer dat ik haar vingerde. Die strekoefeningen met m,n eikel in haar gleuf hielpen toch wel.
Ongetwijfeld zouden er zat mannen geweest zijn die zo,n jong grietje in 1 haal met hun pik bruut ontmaagd hadden, maar laat mij het maar lekker opbouwen. Rustig aan met haar en geen pijn bezorgen was m,n motto. Want dat dit zeker niet bij deze ene dag zou blijven wist ik al. Mijn vinger bewerkte haar clitje nog steeds en ze liet nu steeds duidelijker merken dat ze ging klaarkomen, en ze riep met hese stem dat haar kutje nog nooit zo lekker had aangevoeld. Het zaad op haar kontje was nu ingetrokken in haar huid maar haar bovenbenen plakten nog steeds. Ik ging verder met haar en ging op m,n knieen achter haar zitten, liet m,n tong over haar bilnaad en sterretje spelen. Ze drukte nu haar kontje steeds meer naar achter en ik merkte dat haar clitje harder werd als ik haar zo likte. Jan, riep ze tegen me, ik ga nu klaar komen. Lik m,n gaatje harder vroeg ze, wat ik deed. Haar kontgaatje verwende ik sneller en harder zoals ze vroeg en ze begon plots te steunen.
Ook begon ze nu te schudden op haar benen en plots gaf ze een schreeuw. Oooh, ik kom klaar, ja ga door. Ze zakte nu ook een stuk door haar knieen en spreidde haar benen nog wijder als eigenlijk kon. Lekker, lekker, oooh ja. Ik moest haar nu tegenhouden anders zou ze omvallen. Maar ik speelde door met haar jonge clit en m,n tong bleef over haar gaatje tekeer gaan terwijl ze heftig klaar kwam. Ze stond te schudden tijdens haar orgasme en dat doosje van haar was ondertussen een druipgrot geworden. Ze stond, of hing tegen de balustrade om van haar orgasme te genieten dat nu echt intens was geweest voor haar. Oooh Jan,deze voelde heftiger aan als de andere keren, dit was superlekker en supergeil wat je deed. Ik kuste haar en liet m,n vinger en tong nu stoppen met haar. Ze draaide zich om en ik pakte haar beet en zo stonden we een tijd te knuffelen. Na een tijdje vroeg ze of we samen gingen douchen wat ik een goed idee vond. Ze pakte m,n pik vast die nog steeds halfstijf was en trok me mee de badkamer in.
Ze bedankte me dat ik het zo lekker bij haar deed, en wilde dit veel meer voelen en het liefst elke dag. We douchten samen, en gingen daarna samen het dorp in om wat te eten en daarna het cafe in. Het werd een relaxte avond samen en toen we thuiskwamen hebben we voor de 2de nacht met elkaar geslapen. Deel 2 van mijn droom volgt.
Aantal keer gelezen:
662
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)