Spannendverhaaltje.nl

Jonge chick bij het medisch onderzoek

-
16-08-2010
Mag ik mij eerst eens voorstellen? Ik ben Sara, 18 en ben lesbisch. Ik ben slank,58kg, ik heb blond haar ,ben 1m79 groot en heb een stevige, mooie C85 cup. Toen we weer op medisch onderzoek moesten gaan, klaagde ik als iedereen weer hoe onnodig dit wel is. Wist ik toen veel. Leuk is natuurlijk dat je elkaar ziet in ondergoed. Ik was de laatste van de klas die moest gaan; in het kleine cabientje kleedde ik mij snel om, hield alleen mijn witte slip, bh en toch nog een wit t-shirtje aan.Toen ik aankwam, was het eerste dat mij opviel de beeldmooie verschijning van Lies, een lief, knap bruinharig meisje van mijn klas die er ontzettend sexy uitzag.
Haar stijve tepels van haar borstjes, want het was daar toch wel frisjes, priemden door haar strak shirtje. Spijtig genoeg had ze een vriend, maar toch voelde ik mij behoorlijk geil en mijn broekje was al nat. Blijkbaar was ik niet de enige, want Tim kreeg schijnbaar een stijve toen hij mij daar zo zag staan en in zijn boksershort verscheen een flinke tent. Met mijn oren en ogen was alles goed, Liesje en Tim kwamen aan de beurt bij de dokter en uiteindelijk was het de beurt aan mij. Toen het aan mij was, klopte ik op de deur en ging binnen. Toen schrok ik mij rot: de oude dokter, die de vorige keer niet met zijn fikken van mijn lijf had kunnen blijven en mij heel toevallig had laten bukken omdat er misschien iets met mijn rug was en daarbij niet naliet mijn slipje te laten zakken om ook mijn onderrug (zeg maar mijn kontje) te betasten, was blijkbaar op pensioen gegaan, want in de plaats van hem zat een knappe jonge vrouw van een jaar of 25.
Waaaw, dacht ik bij mezelf, dit kan leuk worden. "Hoi", was het eerste wat ze zei. Ik lachte enkel terug. Wat een moord griet! Ze had een prachtig lichaam, ze was iets kleiner dan ik, slank, had donkerbruin haar, blauwe ogen en ze had een mooie, niet al te grote boezem. "Zijn er problemen of is alles ok?" , vroeg ze mij met haar zwoele stem. "alles is goed, denk ik", stamelde ik."Dan zullen we je maar onderzoeken", zei ze en ze knipoogde naar mij. Ik was natuurlijk ontzettend geil en was bang als ze zou merken hoe opgewonden ik wel was, als ze mijn nat slipje zou bemerken. Ze vroeg of ik recht wou staan, wat ik deed en kwam naar mij toe."Je hoeft niet ongerust te zijn, ik zal je niets doen!", probeerde ze mij gerust te stellen.
Ze vroeg of ik min shirt wou uitdoen, wat ik dan deed. Natuurlijk viel haar meteen mijn stijve tepels op, en dat was niet van de kou!, en de grote natte plek in mijn witte slip. Ik kwam helemaal rood en wist niet hoe mij te gedragen. "Je hoeft niet beschaamd te zijn, in jouw plaats zou ik ook wel zo zijn." Wat bedoel je? ", vroeg ik. "Je bent heus niet de enige lesbienne op deze wereld hoor!", zei ze. En terwijl ze dit zei, nam ze mijn hand en stak hem onder haar lange, witte doktersjas, onder haar slipje. Blijkbaar was zij niet de enige die nat was. Ik begon haar te vingeren, ze deed haar doktersjas af, zodat ze alleen nog maar in haar rode lingerie stond. Ze begon te kreunen, deed haar bh af en legde mijn andere hand op haar borsten die ik met plezier begon te strelen.
Toen gaf ze mij een fantastische, lekker trage natte tongzoen en kwam al klaar. "Zo, nu zal ik je maar eens onderzoeken", zei ze en deed mijn bh af, ze kuste mijn borsten sensueel en beet zachtjes in mijn roze tepels, toen kuste ze langzaam mijn nek, mijn oren en deed mijn slipje terwijl af. Ze stak 2 vingers in mijn vagina en ik hielp haar met mijn hand om mijn gevoeligste plekje te bespelen. Langzaam ging ze met haar mond naar beneden, likte en kuste mijn buik en mijn navel, die enorm kriebelde en ik wist wat ging gebeuren. Ze haalde haar vingers uit mijn vagina, en kuste mij plagerig net boven mijn vagina, toen begon ze mij te beffen, zoals ik het nog nooit had meegemaakt. Ik kreunde hevig en hield haar zachte haren vast, terwijl ze met haar tong mij voerde naar wat het prachtigste orgasme uit mijn leven zou worden. Liefs, Sara
Aantal keer gelezen:
451
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)