Spannendverhaaltje.nl

Jonge advocate

-
21-10-2010
Hoi, zal me even voorstellen. Ik ben Sara. Ik werk als advocate in Den Haag. Ik ben 25 jaar 1.75, halflang blond haar, bruine ogen en slank. Ik heb heerlijke borsten, al zeg ik het zelf, 80C. Ik woon samen met een hele lieve vriend. Af en toe chat ik wel eens. Tijdens een van die chats ontmoette ik een man van 46 jaar, Willem. Het was een van de opwindendste chats die ik tot nog toe had meegemaakt. Hij praatte heerlijk en had allemaal opwindende voorstellen. Ik kon het dan ook niet nalaten om me af en toe over mijn borsten te strelen. Ook had ik mijn rokje al iets omhoog gedaan en streelde af en toe over mijn string. Helaas kwam mijn vriend bijna thuis en moest ik de chat afbreken. Hij vroeg heb je msn? Nee. Een mailadres dan? Nee. Dan maak je er eentje aan zei hij, en hij gaf mij zijn mailadres.
Ik kon de chat niet uit mijn hoofd zetten en maakte al snel stiekem een mail adres aan en stuurde hem een mail.

De volgende dag op mijn werk kon ik het niet laten om te kijken of ik mail van Willem had ontvangen. Ja hoor, hij had geantwoord. Ik mailde terug, maar kreeg ook meteen antwoord. Hij vertelde dat ie thuis was. Ik werd een beetje opgewonden van zijn snelle reacties. Toen hij zei, doe je bh uit, zei ik: ik heb dadelijk nog een afspraak. Met wie vroeg hij? Nog nooit gezien zei ik. Hij zei, doe toch maar je bh uit, kan ie lekker eens kijken. Ik zei een beetje tot mijn eigen verbazing: OK.
Ik deed mijn bh uit en voelde mijn tepels hard worden in mijn blouse. Hij vroeg ben je geil? Ja zei ik. Hij zei, doe je rokje omhoog, wat heb je aan? Een string antwoordde ik. Hij zei: doe hem uit. Ik zei, dat kan toch niet, heb zo die afspraak. Hij zei: je hebt je rok toch erover heen. Dus niemand kan iets zien. Ik kon het gewoon niet weigeren. Ik deed mijn string uit en liet even een vinger over mijn kutje gaan. Ik was nat...
Ik was blij dat ik een kamer voor me alleen had. Toen hij dan ook vroeg om mezelf even lekker te strelen, deed ik mijn hand onder mijn rok en voelde mijn natte kutje. Toen was het tijd voor mijn afspraakje. Hij schreef: ik wacht op je.

Zonder bh en zonder string wachtte ik op de klant, die ik nog nooit gezien had. Ik voelde me erg opgewonden en geil. Mijn klant bleek een man van begin 40 te zijn, heette Paul, en zag er nog lekker uit ook. Tijdens ons gesprek kon ik zien dat hij zijn ogen niet van mijn borsten kon afhouden. Hij had heerlijke bruine, twinkelende ogen. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ik zag dan ook een glimlach rond zijn mond komen. Mijn kutje reageerde hierop en werd natter en natter. Voor het eerst was ik blij dat een gesprek ten einde kwam. Ik gaf hem een hand en vroeg hem hoe ik hem verder kon bereiken. Hij gaf mij zijn privé mail adres en zei: hierop kun je me altijd mailen.
Heel opgewonden liep ik terug naar mijn kamer. Op mijn mailbox stond meteen een bericht van Willem: hoe was ie??? Ik antwoordde: pfffffffff een hele leuke man en ik ben er ongelooflijk geil van geworden. Mmmmmmm lekker, antwoordde hij. Doe je rok omhoog en streel je maar even. En voor het eerst vingerde ik mij klaar op mijn eigen kantoorkamer. Willem vroeg: lekker?? Pfffffff ja, zei ik. Stuur hem een mail zei Willem. Nee joh, dat kan toch niet. Jawel, zei Willem. En ik deed het. Ik mailde Paul dat ik het een fijn gesprek vond en dat we de zaak wel opgelost zouden krijgen.

Vanaf dit moment werd ik bestookt met mails door 2 opwindende mannen. Ze maakten me ontzettend geil. Ik had al een tijd mijn vriend maar ik was nog nooit zo heerlijk benaderd en ik werd echt geil door de mailtjes die ze me stuurden. Ik had veel vaker zin in sex, dus mijn vriend voer er wel bij. Het was wel apart, om als 25 jarige door twee oudere mannen zo opgegeild te worden.
Na een paar weken had ik weer een afspraak met Paul. ‘s Morgens via de mail had ik aan Willem gezegd, dat ik een afspraak had om 4 uur. Ik was al de hele dag geil, maar Willem deed er nog een schepje bovenop. Ik had speciaal voor die dag een beetje doorzichtige blouse aangetrokken en een rokje. Toen ik dat zei tegen Willem, vroeg ie meteen of ik mijn bh uit wilde doen. Ik weigerde niet. Daarna zei ie weer: doe je string uit? Ik zei alleen maar OK. Het was bijna 4 uur.

Paul kwam stipt om 4 uur. Het was een hele succesvolle vergadering. Eerst een uur vergaderd, zo goed en kwaad als dat ging. Hij bekeek me als een prooi. De geiligheid spatte er vanaf.. Ik had mijn blousje behoorlijk ver open. Als ik iets naar voren boog kon hij iets van mijn tepels zien. Hij streelde af en toe met zijn voet tegen mijn benen.
Rond vijf uur werd het rustig op kantoor en waren de meeste mensen weg..Hij keek mij aan en duwde met zijn voet onder de tafel mijn benen behoorlijk ver uit elkaar.. Ik kreunde bijna.. en keek hem aan met troebele ogen. Nog iets verder duwde hij mijn benen uit elkaar.
"Ga eens tegen je bureau staan", zei hij. Dat deed ik en hij zei je ziet er ongelooflijk lekker uit.. Hij ging vlak voor me staan, deze man van midden veertig. Mijn 80C tieten gingen op en neer op mijn ademhaling.. Mijn tepels waren hard.
Hij kwam nog iets dichter bij, keek mij aan en liet zijn hand over de binnenkant van mijn benen omhoog glijden. Hij schoof mijn rokje omhoog en naderde tot mijn kutje. Hij keek me strak in mijn ogen. Ik deed mijn benen onwillekeurig iets uit elkaar.
Toen hij mijn kutje raakte kreunde ik. Pffffff wat was ik nat. Hij keek in mijn ogen en streelde me. Ik had zin om hem zachtjes te kussen. Maar deed het niet. We bewaarden beetje afstand en voelde alleen zijn hand. Hij vond mijn klitje en streelde me.
Ik kreunde. "Ohh.. mm.." Ik deed mijn ogen dicht terwijl hij me streelde. Ik werd natter. Mijn mondje ging een beetje open en ik kreunde zachtjes. Ik hing een beetje achterover tegen mijn bureau. Met 1 hand streelde hij mijn klitje. Hij ging met een vinger naar binnen. Ik kermde.. Toen weer naar mijn klitje.. Ik was botergeil. Botergeil door die oudere man.
Al snel kreunde ik diep van geilheid. Op het moment dat ik dacht dat ik zou gaan klaarkomen, haalde hij zijn vinger van mijn klitje en liet mijn ergste geilheid wegebben.
Daarna streelde hij me weer. Ik kreunde. Zo streelde hij mij een tijdje. Ik werd geiler en geiler.. "Lekker?", fluisterde hij. "Jaaa..", kreunde ik, "ik kom bijna..".
" Dit wilde je, he, lekker ding, je had je slipje al uit..". " Ja, ik was al zo geil.." Hij streelde mijn natte kutje.., keek naar mijn heerlijke tieten met stijve tepels in mijn blousje. Af en toe deed ik mijn ogen open en dan keek ik hem in zijn ogen.. En toen kwam ik kreunend klaar, geleund tegen mijn eigen bureau.... Het was enorm geil, in mijn kantoor, leunend tegen mijn bureau, mijn rokje omhoog geschoven, mijn blousje nog aan, maar met de knoopjes tamelijk ver open. Toen ik uitgeschokt was keek hij me aan.
Hij zag genoeg in mijn blik. Ik bleef hem aankijken en ritste zijn broek open en haalde zijn keiharde lul te voorschijn...Hij tilde mij op mijn bureau, duwde mijn benen wat verder uit elkaar en zette zijn lul tegen mijn kutje.. Terwijl ik hem aankeek duwde hij zijn lul in me" Oohh.. mijn Godd..", kreunde ik...Toen neukte hij me. Het was geil. Als een geil meisje liet ik mij op mijn bureau neuken door een klant van midden veertig. Maar hij was zo lekker. . "Oohh..", kreunde ik iedere keer als hij diep in mij stootte. Toen trok hij helemaal terug. "Toe..", kreunde ik. Achterover leunend op mijn bureau keek ik naar hem. Hij zette zijn lul weer tegen mijn kutje. Plagerig streelde hij langs mijn schaamlippen en tegen mijn klitje. Meteen draaide ik met mijn heupen om hem weer in me te krijgen. Hij ontweek me. Streelde met zijn eikel mijn klitje.. " Oohh.. toe..", , zei ik draaiend met mijn heupen.. "Toe, wat?", fluisterde hij.. "Geef hem me..", fluisterde ik hees. En toen stootte hij hard en diep in me. Hij schoof me iets verder op het bureau. Hij stootte een paar keer hard in me. Ik kermde, mmmmmmm wat geil. Daarna trok hij weer terug. "Draai je om..". Ik deed wat hij vroeg en leunde voorover op het bureau. Hij schoof mijn rokje weer omhoog en zette zijn paal tegen mijn kutje. Ik draaide en duwde mijn billen achteruit. Hij stootte diep in me."OOOHH.. JAAA.. schreeuwde ik. Hij liet een hand onder mij doorgaan en streelde mijn klitje, mij traag en met lange halen neukend.
Hij neukte me op mijn bureau. Ik, een 25 jarige advocate werd geneukt door een oudere klant. En ik genoot, vond het zalig. Ik was nog nooit zo heerlijk geneukt. Al snel kwam ik opnieuw heerlijk klaar. Mmmmmmmm , ooooooh , jaaaaaaa.
Meteen stootte hij een paar keer hard en enorm diep in me en toen voelde ik hem diep in me klaarkomen. “Mmm.. wat een heerlijk geil meisje ben je…” We bleven even rustig zo liggen, fatsoeneerden daarna onze kleren, ik gaf hem een hand en fluisterde hees in zijn oor: zie ik je gauw weer? Denk het wel zei hij, mail me maar. Graag, fluisterde ik.
Aantal keer gelezen:
659
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)