Spannendverhaaltje.nl

Johans zaterdagavond

-
16-08-2010
Het was zaterdagmiddag. Ik had ’s ochtends gewerkt en ik voelde me flink kut. Ik had afgesproken om met een paar vrienden naar de disco te gaan, maar daar had ik weinig zin in. Ik keek op de klok: één uur. Dat wordt weer de hele middag niks doen. Ik besloot m’n mailbox maar eens te checken. Na mijn mailbox doorgespit te hebben, ging ik uit verveling chatten. Een uur lang was het niet veel aan, maar toen raakte ik in gesprek met een meisje van mijn leeftijd. Al gauw vertelden we van alles aan elkaar. Zo kwam ik er ook achter dat zij vanavond in een disco moest werken. Na nog een tijdje gechat te hebben was ik het zat en besloot op bed te gaan liggen. Toen ik aan het eind van de middag wakker werd voelde ik me al een stuk beter. Nadat ik gegeten had belde Michael op. Hij meldde even dat hij niet mee kon naar de disco, omdat zijn broertje een ongeluk had gehad.
Ik wenste hem succes en snapte dat hij niet kon komen. Plotseling kwam Peter binnen lopen. Verbaasd vroeg ik hem wat hij hier zo vroeg al deed; we hadden immers afgesproken dat hij mij pas om halfnegen op kwam halen. Peter vertelde dat hij alleen thuis was, en vroeg aan mij of ik zin had om bij hem te blijven slapen. Hier had ik wel zin aan: dit betekende namelijk dat ik niet om twaalf uur thuis hoefde te zijn, net al Peet. Nadat ik mijn moeder had overtuigd, pakte ik mijn spullen en we vertrokken naar zijn huis. Toen we bij zijn huis waren, kwamen we erachter dat het al kwart voor negen was! Na wat gevloek maakten we ons zo snel mogelijk klaar en vertrokken naar de stad. In mijn haast was ik mijn mobieltje vergeten. Peter stelde voor om zo snel mogelijk naar de disco te gaan, in de hoop dat de rest van de groep daar was. Behoorlijk bezweet kwamen we aan bij onze vaste disco. Na een paar keer binnen gekeken te hebben, besloten we naar een andere disco te gaan, in de hoop dat ze daar waren. Toen we erheen liepen, kwam Peter een oude klasgenoot tegen.
Ze vroeg of wij zin hadden om mee te gaan naar het Poolcafe. Na wat te overleggen besloten we mee te gaan. Na wat mixjes voelde ik me meer op mijn gemak en begon Jessica, zo heette ze, wat beter te bekijken. Ze had een mooi figuur: lang, krullend, blond haar, mooie volle borsten en een lekker strak kontje. Ze vroeg of we wouden dansen. Peter stemde meteen toe. Ik besloot eerst nog wat drinken en beloofde dat ik er zo aan kwam. Toen het meisje achter de bar mijn drinken kwam brengen, liet ze de hele zooi vallen. Nadat ik haar geholpen had met opruimen raakten we aan de praat. Het bleek Chantal te zijn; het meisje waar ik vanmiddag mee gechat had! Ze zei dat ze over vijf minuten klaar was met werken en dat ze, als ik daar zin in had, wel even met mij wou stappen. Op hetzelfde moment kwam Peter naar me toe. Hij vroeg of ik nog kwam dansen. Ik stelde hem voor aan Chantal en vroeg of hij zin had om zo mee te gaan stappen. Hij zei dat hij al met Jessica had afgesproken dat hij met haar naar huis ging, om daar nog wat te drinken. Direct vroeg hij of Chantal en ik meegingen. Chantal twijfelde even, maar stemde toch maar toe.
Eenmaal aangekomen waren we allemaal aardig aangeschoten, en we besloten een potje strippoker te spelen. Al gauw had ik alleen mijn boxershort nog aan. Ook Chantal had alleen nog maar een bh en een slip aan. Na een paar potjes was Chantal weer de lul. Ze trok langzaam haar bh uit. Ondanks de vele drank die ik gedronken had, kreeg ik een stijve. Chantal zag dit en begon te blozen. Plotseling ging Jessica’s mobietje af. Het was haar vader, die een beetje ongerust vroeg of ze naar huis kwam. Peter zei dat hij wel even met haar mee naar huis wou rijden. Nadat ze vertrokken waren, wou ik mijn trui aandoen, maar plotseling voelde ik Chantals hand bij mijn lul. Ze vroeg of ik het erg vond, maar ik zei dat ik het erg lekker vond. Voorzichtig raakte haar tong de mijne, waarna ik haar tepels begon te likken. Deze werden helemaal hard. We gingen op de bank liggen en ze deed haar slipje uit. Ik likte haar nu overal en ze begon licht te kreunen. Ze vroeg of ik haar wou beffen. Zonder te antwoorden gleed mijn tong naar beneden. Ik begon eerst rustig haar kale kutje te likken.
Ze werd helemaal nat en ik ging steeds sneller met mijn tong, net zolang totdat ze kreunend van genot klaarkwam. Ze was helemaal opgewonden en begon mij te likken. Ze ging steeds verder naar beneden en begon mijn eikel te likken. Ik werd echt volop opgewonden en ik zei dat ik elk moment klaar kon komen. Ze begon steeds sneller te likken, totdat ik spuitend klaarkwam. Het gutste uit haar mond. Ze vroeg of ik verder wou gaan. Ik knikte ja en ik stopte mijn lul in haar gaatje. Ze begon te kreunen en zei dat ik hem er dieper in moest steken. Dit deed ik en ze begon nu echt hard te kreunen. Net voordat ik klaarkwam duwde ze me op mijn rug en ging boven op me zitten. Ze begon nu heel snel op en neer te gaan. Ik kreunde hard en spuitje haar kutje vol. Vol verzadiging lagen we in elkaars armen, nog na te genieten van de heerlijke vrijpartij. Plotseling hoorden we de deur opengaan. Snel kleedde ik me aan; Chantal vluchtte met haar kleren de wc in.
Peter vertelde dat Jessica en hij elkaar gekust hadden. Ik applaudiseerde kalm, met de gedachte aan wat Chantal en ik zojuist gedaan hadden. Chantal kwam uit de wc en zei dat ze nu echt moest gaan. Ik vroeg of ik met haar mee moest rijden, maar ze zei dat dat niet nodig was. Na haar uitgezwaaid te hebben vroeg Peter: ‘Wat hebben jullie eigenlijk gedaan?’ Ach ja, een beetje tv gekeken…
Aantal keer gelezen:
526
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)