Spannendverhaaltje.nl

Joan en Een Bekende 1

-
21-10-2010
De fantasie van Joan en een bekende. De fantasie is echt en het verhaal fake (althans nog wel)

Ik loop haastig naar de deur en terwijl knoop ik gauw mijn bloesje dicht. Ik open de deur en frutsel nog wat om alles goed te laten zitten. Hai….hoor ik, ik kijk verschrikt omhoog….want deze stem is voor mij bekend….nee, maar euuuhhhh, jij hier! Het valt hem gelijk op hoe supervrouwelijk en sexy ik gekleed ben niet iets waar ik dagelijks mee loop. Mijn haar krult prachtig en het bloesje en de korte rok laten mijn benen mooi uitkomen. Leen!!!...zeg ik, wat doe jij hier? Mijn hoofd voelt knalrood aan het zweet breekt me uit. Owhh…ik moest bij een cliënt zijn en ik zag jou met je auto voorbij rijden, ik wist dat hier een Hotel was dus was ik erg benieuwd of ik jou hier zou aantreffen.

Dus ik heb gauw mijn afspraak afgehandeld en ben gaan kijken of ik je hier ergens kon vinden, en ja hoor, ik zag je auto hier op de parkeerplaats staan en dacht nog, wat moet zij nou hier! Terwijl zijn blik omlaag gaat om mij verder op te nemen ziet hij nog net een kanten randje van mijn kousen onder mijn rok uitkomen die ik probeerde weg te frommelen. Wat ben je lang zeg op die hoge hakken!...zegt hij. Plots doet hij een stap naar voren trekt mij een beetje ruw naar zich toe en zoent me op mijn mond. Ik gaf mij direct over en genoot van zijn tong want tegenspartelen heeft geloof ik geen zin en wilde hem weleens proeven.

Hij stapt verder naar binnen en doet de deur dicht. Hij haalt wat uit zijn zak en vraagt mij om mijn ogen te sluiten en me om te draaien. Ik voel hoe Leen een blinddoek om doet. Donker ineens...ik zie helemaal niets meer. Ik kan alleen nog maar horen, ruiken, proeven en voelen de spanning neemt mijn angst over.

Voorzichtig sluit Leen het koord om mijn hoofd. Hij draait me weer om en daar sta ik dan, machteloos voor hem, mijn armen langs mijn lichaam hangend een beetje hulpeloos en bloednerveus (maar erg spannend). Leen geniet van de aanblik... merk ik aan zijn lachje, hij buigt zich weer naar me toe en kust me zacht op de lippen, onze tongen vinden elkaar weer en een heftige tongzoen volgt. Het speeksel uit onze mond loopt langs onze kinnen en onze tongen worstelen en kronkelen zich om elkaar heen. Ik begin hem zachtjes in zijn tong te bijten en wil mijn arm om hem heen slaan, maar deze haalt hij weg en trekt mijn lijf strak tegen hem aan….ik voel zijn pik hard worden en tegen mijn navel aan duwen….ik draai met mijn heupen en geef zijn pik een lichte massage met mijn onderbuik…..Leen begint een beetje te kreunen en wil wat tegen me zeggen….Ik zuig zijn tong naar binnen zodat dit hem niet gaat lukken….zijn stam wordt harder en harder en hij begint heftiger te kreunen en te zuchten. Mijn tepels worden keihard en prikken door mijn blouse tegen zijn warme borst aan.

Leen neemt mijn hand en vraagt: "Ga je met me mee? Ik ga je verrassen!" Ik zie niets meer ik kan alleen maar met mijn hoofd knikken en vindt het spannender worden. Ik ruik zijn geur en voel hoe hij mij aan de hand meetrekt. Ik hoor de deur openen en we lopen verder naar binnen. Ik hoor onze voeten over het tapijt schuifelen. Opeens…."blijf hier staan", zegt Leen een beetje streng, ik schrok van zijn reactie maar het maakt mij ook weer erg nieuwsgierig wat hij van plan is…..wat ga je doen zeg ik zachtjes…….ssssttttt, fluistert hij. Het enige dat ik nu hoor is zijn versnelde ademhaling….. en alleen dat al wind mij op. Ik voel dat er een soort spanning ontstaat tussen ons en dat maakt me wild en verleidelijk.

Ik hoor gerommel naast me, het klinkt als allerlei voorwerpen die neergelegd worden. Ik hoor hoe een stuk textiel uitgeschud wordt en het inschenken van een bruisende vloeistof. O ja, dat is de fles champagne die op de tafel stond….bedacht ik mij. Die hadden ze van het Hotel neergezet met een schaaltje aardbeien.

Ik vraag me af wat de bedoeling zou zijn van deze ontmoeting en allerlei scenario’s spelen door mijn hoofd. Ik hoor hem ritselen en rommelen en heen weer lopen….ik word er onrustig van. Dan voel ik dat Leen me vastpakt bij mijn taille en een stukje mee opzij neemt, zak hier maar zachtjes neer zegt hij met een zwoele stem die ik van hem niet ken. Ik voel hoe Leen mijn hand vastpakt en die naast me neerlegt ter hoogte van mijn heup. Je voelt een stuk fluweelachtige stof die (waarschijnlijk) op de tafel lag en hij laat deze heel langzaam en zacht langs mijn benen glijden en zo langs mijn haren en oren….het kietelt maar voelt tegelijkertijd wel heel apart moet ik zeggen….een soort opwinden gevoel voel ik opkomen op plaatsen die ik niet ken….en weer gaat hij heel langzaam met het stukje stof over mijn benen en de spanning voel ik opladen….zucht…..wat een apart gevoel zeg, lekker!!

Dan voel ik zijn handen me aanraken in mijn hals en naar mijn oren glijdend. Hij heeft zachte handen zeg….echte ambtenaar handjes gniffelde ik in mijzelf. Met een hand houdt hij mijn nek vast en de ander laat hij langzaam over mijn wang glijden. Ik voel nu zijn vingertoppen langs mijn wang en slapen glijden en weer langs mijn neus richting mijn mond…..ppppffff….ik krijg er de kriebels van….ik begin te lachen….van de zenuwen en de kriebels…..ssssssssttttttt, zegt hij weer (ja, jij zegt lekker ssstttt, maar ik voel alleen maar opwinding)

Hij streelt over mijn bovenlip en ineens voel ik zijn tong….ik wil de mijne uitsteken maar hij likt mijn lippen, met zijn speeksel maakt hij ze nat en dan ineens glijd zijn tong naar binnen. Als vanzelf open ik mijn mond verder en laat hem binnen komen…we liggen als gekken te tongen….. onze lichamen kronkelen en we kreunen er heftig op los. De vochtige warmte in mijn mond voelt heerlijk aan. Dan stopt hij een vinger in mijn mond en deze voelt als een pik en ik begin er zachtjes aan te zuigen….langzaam en hard……Leen kreunt zachtjes en geniet ervan….dat voel ik aan zijn ademhaling en gezucht. Dan trekt hij zijn vinger plotseling uit mijn mond. Ik hoor wat geluiden en voel hoe hij iets zachts maar koud tegen mijn lippen duwt. Ik open mijn mond voor deze verrassing en proef wat het is ik voel met mijn tong om te weten wat het is….zoet en koud maar wel uitnodigend.

Aan mijn gezicht ziet hij dat ik het herken ik neem de zoete aardbei in mijn mond.Terwijl ik er zachtjes op kauw, voel ik hoe er ineens naar mijn borsten wordt gegrepen en in mijn tepels wordt geknepen…...ik raak onwijs opgewonden van je zegt hij. Hij ziet natuurlijk hoe ik hierop reageer en hij ziet ze vast door de stof van mijn bloesje heen prikken. De ene borst masseert hij en aan de andere trekt hij zachtjes aan mijn tepel, aha, meneer heeft er verstand van dacht ik. Mijn lichaam begint te schokken en hij ziet vast dat ik hier opgewonden van raak. Hij buigt zich naar voren en neemt met zijn mond de aardbei over en zakt naar een tepel terug en bewerkt deze met zijn tong. Hij neemt de hard geworden tepel in zijn mond en ik voel de koude aardbei samen met zijn tong mijn tepel bewerken………shit wat lekkerrrrr……ik kreun en kronkel met mijn lijf heen en weer…..de andere borst masserend en de andere bewerkend met zijn tong merkt hij vast dat ik zo tot een extase kan komen en ik bemerk dat het voor hem een uitdaging gaat worden hij bemerkt aan mijn gekreun dat ik meer en meer wil en ik kom plots gillend en kreunend klaar………kollereeee…….oooowwhhhhh wat een genot is dit zeg….bbbbbrrrr. Dan voel ik hoe zijn vinger terug is bij mijn lippen. Niet één maar drie vingers voel ik. Ik voel dat ze vochtig zijn en open uitnodigend mijn mond. Ik proef heerlijke champagne bubbels die van zijn vingers af komen.

Met mijn hand neem ik zijn hand om alle champagne van zijn vingers en hele hand af te likken. Ondertussen voel ik hoe hij achter me is komen liggen zijn opgewonden onderlichaam tegen mijn bevallige kontje aandrukt. Ik geniet van de champagne en voel hoe zijn andere hand mijn knoopjes van mijn bloesje verder begint los te maken. Ik verzet me niet. Ik voel lust en begeerte en voel me enorm vrouwelijk, sexy en supergeil en heel erg op mijn gemak.

Leen laat het bloesje van mijn schouders glijden, begint mijn hals te kussen….hij bijt er een beetje in en ik zeg zachtjes….heerlijk schatje, maar pas op voor een zuigplek hé! Hij lacht zachtjes en zegt, nou en dan herinner je mij morgen nog als je in de spiegel kijkt…..(ppppffff dacht, denk je dat ik dit vergeet). Ik voel zijn handen op mijn schouders en rug naar onderen glijden en de knoop en rits van mijn rokje losmaken en trekt deze langzaam naar beneden….ik ben berengeil op je schatje en wat een lekker lijf heb jij zeg! Gewillig laat ik hem zijn gang gaan en voel me lijf sidderen van genot en een sterke aandrang om door deze vent genomen te worden.

Leen slaat een arm van mij om zijn nek en tilt me met een arm op mijn rug en een arm onder mijn knieholten op. Ik voel met mijn hand zijn warme en zachte rug en zet er zachtjes mijn nagels in om hem te laten voelen dat ik van hem ben (zal ik iets harder mijn nagels erin zette dan ziet Ineke morgen de schrammen van ons samenzijn bedacht ik mij).

Hij legt mij op mijn rug op de zachte stof van de sprei. Hij schuift de straps van mijn bh omlaag en ik onthul mijn borsten met harde tepels. Ik voel hoe Leen mijn rondingen van mijn borsten grijpt, tegen elkaar duwt en even in mijn harde en gevoelige tepels likt. Ze zijn heerlijk zacht, zegt hij en nu van mij…. helemaal van mij…..ik knik toestemmend en krijg niks uit mijn strot….ik wil meer en meer. Met de nagel van zijn wijsvinger tikt hij een paar keer tegen mijn tepels aan...groot en stijf zijn ze…. heerlijk!Ik schrik even als ik zijn koele hand op mijn buik voel drukken. Ik hoor zijn ademhaling heel duidelijk en veel sneller dan daarnet. Hij streelt mijn buik en laat zijn vingers een klein stukje onder de rand van mijn string glijden en bij mijn liezen er weer onder vandaan komen. Hij voelt de opwinding in mij toenemen en voel dat ik ontzettend wordt bekeken en wordt aangeraakt door een geile vent…..hij neemt er wel de tijd voor dacht ik. Dan is zijn hand ineens weer weg. Ik hoor dat Leen zich verplaatst. Ik probeer op te vangen wat hij gaat doen en dan ineens voel ik zijn handen weer; ik voel hoe zijn vingers de bovenrand van mijn string pakken en naar beneden begint te trekken. Mijn adem stokt ineens en een behagelijk gevoel neemt beslag in mij…..ik moet slikken en dan neemt de overgave het over….ik wil mij helemaal overgeven en hem zijn gang laten gaan. Ik til mijn billen op en voel hoe de string langs mijn kousen naar mijn enkels glijdt en ik hoor hoe de stof langs de hakken van mijn schoenen schuurt. Leen pakt mijn enkels en duwt ze in de richting van mijn billen, hij buigt mijn benen en zet mijn voeten uit elkaar tegen mijn billen aan. Ik voel hoe de hakken tegen de huid van mijn billen drukken. Wat is dit nou voor een standje dacht ik deze ken ik niet….ik heb het gevoel dat mijn kut helemaal naar voren en open staat. Met zijn nagels glijd hij van mijn billen omhoog naar mijn knieholtes en streelt even mijn dijen... Ik vraag hem smekend verder te gaan en niet te stoppen, ik wil je vingers voelen, ik ben gek op vingers zeg ik hem. Sssssttttt….wij hebben tijd zat, toch? Ja, ja…..maar wat deed jij eigenlijk hier vroeg ik hem…..wat denk je! Geen idee, nee écht ik heb geen idee, vertel! Ik wist dat jij vandaag een afspraak had en over jullie zakelijke plan en ik dacht….what ever, ik gok het gewoon, en heel eerlijk gezegd was ik al een paar keer langsgereden hier maar was toch wel bang dat je niet kwam opdagen. Dus kort gezegd, ik hoopte op deze ontmoeting…..met een ondeugende lach kijk ik richting hem maar zie hem niet (van mij mag de blinddoek af dacht ik). Ik voel zijn verbazing en stotterend zegt hij “dat meen je niet”!!!! Ja, ventje en ik trekt hem aan zijn hoofd naar hem toe en begin hem hevig te tongen….hij geeft zich over en dan worstelt hij zich los en springt van me af…..ik luister aandachtig wat hij aan het doen is en hoor hem zijn schoenen losmaken en druk zijn blouse los te knopen…..een herkenend geluid van een rits gaat naar beneden en hij laat alles van zich afglijden….. Ik voel hem op het bed terug komen en hij kruipt naar me toe. Hij maakt de tongzoen af waarmee we net waren geëindigd en laat zijn blote warme lijf op de mijne zakken….ik verslik mezelf als ik zijn harde warme pik tegen mijn benen voel en deze harder en harder wordt. Owhhhh….ik kronkel heen en weer om zijn warme harde paal te voelen. Hij stopt met zoenen en zakt naar beneden en zoekt mijn harde tepels weer op en begint mijn borsten beurtelings te bewerken….ik kreun van genot en vraagt hem niet te stoppen….neem mijn borsten maak ze de jouwe!!! Schreeuw ik uit….ik wil me helemaal laten gaan en mezelf totaal overgeven aan jouw lust en jouw al je mannelijkheid laten tonen en voelen. Hij zuigt, bijt en kneed mijn borsten….harder, harder, harderrrr……fluister ik. Ik voel hem met zijn bruine ogen kijken en hij ziet aan mijn ademhaling dat er een explosie gaat komen ……..mijn hoofd schud heftig heen en weer en mijn kont drukt zich uit de matras omhoog tegen zijn keiharde pik en met een harde luide kreun gil eruit….ooowwwhhhhh….leennnnn….jaaaaaa……. ik kom waanzinnig lekker klaar en lig helemaal te kronkelen van genot. Hij laat mijn borsten los en gaat even op mij liggen, mijn lijf siddert en schokt heen en weer van deze waanzinnige explosie….de tranen lopen over mijn wangen van genot….Hij kust mijn mond en likt de tranen van mijn wangen…..lieverd zegt hij tegen me. Dit is voor mij helemaal nieuw hoor……ongelofelijk dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hij komt langzaam omhoog en ik voel hoe zijn pik aan mijn buik plakt van zijn voorvocht……Owwwhhhh….sorry, zegt hij, ik loop een beetje over…..hahaha maar ik schud met mijn hoofd en open mijn mond met andere woorden kom op met die harde warme worst van mij……”MIJN ZAAD” zeg ik tegen hem “MIJN PIK”……”MIJN VENT”….. Hij komt over me heen hangen en ik voel zijn halfharde pik naar mijn mond komen….een druppel voorvocht op mijn lippen en ik weet niet hoe snel ik deze op moet nemen met mijn mond……..heerlijk mannetje, wat lekkrrrrrrrr……En dan, kan ik niks meer zeggen zijn eikel zit al in mijn mond. Ik tong zijn eikel en zuig er gulzig aan. Ik vraag hem de blinddoek af te mogen doen, nou die was er zo af kan ik je melden…..en ik zie een bezweet lekker lijf voor me…..jeetje, wat kijk jij geil uit je ogen zeg ik…….. Wat dacht je zegt hij, kom, mondje open en lik mijn pik…..nou, dit is niet tegen een dove gezegd…en daar komt zijn paal. Hij knoopt mijn blinddoek verder los en haalt deze weg….ik zie zijn bruine grijze kop met bruine ogen en bezweet voorhoofd. Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden om te zeggen,….neuk mijn mond schatje…..geef mij jouw lekkere lul. Ik schuif op naar boven en open mijn mond, Leen komt boven me hangen en ik pak zijn pik en stuur deze naar mijn gulzige mond die verlangd naar een neukbeurt. Ik stuur zijn pik zoals ik hem het liefst heb en hij begint zachtjes naar binnen te stoten, owh, lekker zeg ik word in mijn mond geneukt…..ik proef zijn voorvocht en dat maakt mij ontzettend geil. Hij kreunt van genot en ik zie zijn inspanning…..zijn knots wordt hard en zijn eikel zoekt mijn tong. Ik ga je mond neuken Joan …..ikkkee…… ggggaaa jee neuken……ik kijk hem aan en zie zijn krampachtige gezicht die aangeeft dat hij wil lozen maar ik wil samen klaarkomen met hem en zet alles op alles om tot een gezamenlijke explosie te komen. Leen begint steeds harder en dieper in mijn mond te neuken, bijna in mijn keel….ik laat hem gaan en lik als een bezetene aan zijn eikel. Hij pompt er lekker op los mijn schat en dan ineens ja……………oowwhhhhh….jjjaaa…….heeerlijk…..ikkk….kommmmm roept hij…..ik kan niks zeggen maar een verschrikkelijke orgasme vult mijn mond en zijn hete sperma loopt al mijn keel in…ik slik en slik en Leen neukt maar door..in mijn buik voel ik een heerlijk gevoel ………ik proef zijn lading hete zaad en de stromen sperma stromen langs mijn mondhoeken. Ik krijg het niet weggeslikt allemaal het is zoveel…..het is heet, zoet, zacht en heerlijk romig….goh, wat een lekkere sperma heeft hij, ik blijf maar slikken en hij neukt maar door tot wel achter in mijn keel. Leen rolt van me af en ploft naast mij neer op …….ik leg mijn hand op zijn borst en lik mijn lippen schooon…..owh wat geil zeg. Ik kijk over zijn lijf naar zijn paarse dikke eikel en gespiede pik en het vocht blijft nastromen…ik lik het weg, mmmmhhh, allemaal en alleen voor mij hé! Mijn hand glijd naar zijn eikel en ik masseer deze met zijn vocht en …..Zijn spieren trekken samen en hij kreunt zachtjes……Ik kijk hem aan en de sperma loopt langs mijn kin. Leen zegt, wat ben jij een lekker wijf zeggggggg…..jemig. We vallen van inspanning in slaap……
Aantal keer gelezen:
632
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)