Spannendverhaaltje.nl

Jeugdvriendin

-
14-05-2012
Op een warme zaterdagavond is er weer de jaarlijkse fuif in het dorp, waar we de traditie hebben opgebouwd om er steeds aanwezig te zijn. Er loopt jong en oud volk rond. Ikzelf behoor tot het wat oudere publiek maar ik ben zeker niet alleen die in de mid 30 is.
We hebben afgesproken met een deel vrienden en als we thuis wat zijn opgewarmd met enkele biertjes en drankjes verplaatsen we ons naar de feestzaal. Er is weer veel volk en we drinken heel wat af en al snel zit de sfeer er goed in. We komen dan ook veel oude bekenden tegen en het is altijd leuk om weer even bij te praten. Plots wordt er op mijn schouder getikt en voor me staat een vriendin van vroeger waar ik erg goed mee kon opschieten.
Zij is 6 jaar jonger dan mij waardoor het vroeger nooit iets is geworden tussen ons.
Ik ben even gepakt door haar schoonheid en we omhelzen mekaar natuurlijk even en beginnen honderduit te praten over vroeger. Ze ziet er trouwens erg knap uit in haar fuif outfit, een leuk wit hemdje waarin haar borsten goed zichtbaar zijn en een kort rokje. We halen mooie herinneringen op maar al snel slaat het gesprek om en gaat het over onze huidige relaties. Ondanks dat we in hetzelfde dorp wonen en elkaar wel eens tegen komen met de wagen praten we zelden en we vragen ons af waarom want het klikt, net als vroeger weer enorm goed tussen ons. We praten ruim een half uur en dan gaat zij weet terug bij haar vriendengroep staan.
We feesten weer verder maar om de een of andere reden ben ik steeds op zoek naar haar; mijn vroegere vriendin. Ik zie haar wat verder staan met haar vriend maar besluit om toch maar niet te gaan storen. Om half drie houdt mijn vriendin het voor bekeken en gaat weer naar huis, makkelijk want het is maar 400 meter wandelen dus kan ik gezellig verder feesten.
Een half uurtje later wordt er opnieuw op mijn schouder getikt en jawel hoor, daar is ze!
Haar vriend is ook huiswaarts getrokken en zij is alleen achter gebleven omdat zij nog helemaal niet uitgefeest is. Net op dat moment draaien ze de nieuwste van Adele en zo staan we in no time te slowen op dit prachtige nummer. Zo kan ik eindelijk toch eens erg kort bij haar komen zonder dat er iemand iets hoeft achter te zoeken. Ik voel het ganse nummer haar warme adem tegen mijn hals want ze heeft haar hoofd tegen mijn borstkas gelegd. Wat een heerlijke meid toch. Nadien gaan we in een rustig hoekje staan en praten weer over vroeger en al snel belanden we bij sex als onderwerp.
Ik word erg opgewonden van de verhalen die we aan mekaar vertellen en het contact verloopt erg goed en we raken mekaar steeds vaker aan. Zo ken ik haar weer van vroeger.
Aangezien we beide een relatie hebben is het natuurlijk uitgesloten dat we verder gaan dan dit maar om de n of andere manier brengt ze me totaal in de war. Er is veel lawaai en regelmatig worden we gestoord door anderen en ik vraag of ze zin heeft om even mee tot buiten te gaan. Het is nog lekker warm dus beginnen we aan een korte wandeling.
We lopen richting mijn huis en ze haakt haar arm rond mij. Ik krijg het helemaal warm en weet niet goed hoe te reageren. Thuis aangekomen kijk ik naar boven en zie dat het venster gesloten is, dus mijn vriendin ligt al in dromenland. We hebben beiden genoeg drank op en we lopen naar de achterkant van mijn huis en nemen plaats op de tuinstoelen op het terras.
Het is volle maan en we hebben dus geen kunstlicht nodig in onze afgeschermde tuin.
Ik haal binnen nog een flesje cava en ik schenk ons beiden wat in. We praten zachtjes want ik wil in geen geval mijn vriendin wakker maken. De gesprekken worden zwoeler en heter en ondanks dat het niet koud is zie ik bij haar toch enige opwinding want haar tepels priemen door haar hemdje heen. Ik schuif wat dichterbij en leg mijn arm rond haar terwijl ik zeg dat ze precies koud heeft. Maar ze antwoord dat dit niet komt door de koude maar door iets anders. Ik kijk haar diep in haar ogen en verdrink er zowaar in.
Ik ga voor haar zitten en leg een lokje haar achter haar oor. Mijn hand blijft echter tegen haar wang, waarop zij haar gezicht schuin laat vallen in mijn hand. Mijn andere hand gaat naar de andere zijde van haar gezicht en ik streel met mijn vingers door haar mooie blonde haren. We buigen beiden naar voor en onze lippen raken elkaar zachtjes aan. Zij slaat haar armen rondom mijn nek. Na een paar seconde voel ik haar tong die zachtjes over mijn lippen likt en ik open mijn lippen een beetje zodat zij haar weg vind naar mijn tong. We kussen minutenlang terwijl ik haar niet wil loslaten.
Plots lost ze haar handen uit mijn nek en staat ze recht. ik verwacht dat ze vind da we te ver gegaan zijn en naar huis wil maar in plaats daarvan loopt ze richting een ligstoel, zon ding waarop wij in de zomer zonnebaden, en blijft daar voor staan. Ze begint tergend traag haar hemdje los te knopen en als alle knopjes los zijn, draait ze zich met haar rug naar mij en laat het hemd op de ligstoel vallen. Dan haakt ze haar BH los en laat deze sensueel over haar schouders naar beneden glijden terwijl ze me over haar schouder aankijkt en laat het kleine kledingsstuk op de grond vallen. Ze pakt haar hemd en trekt dit opnieuw aan maar laat het wel open hangen, waarop ze zich weer in mijn richting draait waardoor ik wel een gedeelte van haar borsten zie maar zeker niet alles. Ik wordt hier helemaal gek van en ik zit te bibberen op mijn stoel van opwinding en nervositeit.
Ze trekt haar rokje wat omhoog en gaat dan zitten op de achterkant van de ligstoel met haar benen lichtjes gespreid waardoor ik net haar slipje kan zien. Ze wrijft over de binnenkant van haar dijen en gaat zo helemaal tot aan haar enkels en weer terug naar boven. Na een paar keer dit tafereel te hebben herhaalt staat ze weer recht, stroopt haar rokje weer wat naar boven. Haar twee handen gaan onder het rokje en haken achter haar slipje in en trekken dit langzaam naar beneden. Voor ik iets kan zien valt het rokje weer op zijn plaats. Ze werpt het slipje op mijn schoot en ik pak het meteen vast en breng het naar mijn gezicht. Wat ruikt dit heerlijk !
Ondertussen gaat ze weer zitten en begint opnieuw haar benen te strelen maar niet meer zo ver naar beneden als eerder, maar vooral aan de binnenkant van haar dijen, steeds hoger wrijvend. Mijn handen blijven ondertussen ook niet stil en ik wrijf over mijn inmiddels stijf geworden pik.
En van haar handen verdwijnt onder haar hemdje terwijl haar andere hand haar poesje bedekt zodat ik dit nog steeds niet gezien heb. Ze streelt haar mooie volle borsten terwijl er een vinger in haar poesje verdwijnt. Ik kan het niet meer houden en wil opstaan maar ze gebaard me dat ik moet blijven zitten. Ik gehoorzaam haar zonder nadenken. Haar ademhaling wordt zwaarder en er verdwijnen twee vingers in haar poesje en haar benen gaan wat verder uit mekaar dan zonet. Na een paar minuten schuift ze naar achter en gaat liggen op de ligstoel met haar rug tegen de rugleuning die een beetje omhoog staat. Haar benen plaatst ze op de leuningen van de stoel en aangezien die ver uit mekaar staan, ligt ze nu met haar benen wijd uiteen. De twee vingers zitten nog steeds in haar poesje en plots haalt ze deze eruit en brengt ze naar haar mond en likt eraan en neemt ze in haar mond zodat ze haar eigen geil proeft. Daardoor kijk ik nu vol tegen haar poesje aan en zie dat het mooi glad geschoren is en haar vocht glinstert in het maanlicht. Haar hemdje valt nu ook helemaal van haar borsten af en ook hier krijg ik vol zicht op. Wat een mooie volle borsten. Mijn pik die duwt nu wel heel hard tegen de binnenkant van mijn broek en alsof ze het gezien heeft, fluistert ze dat ik mijn broek moet uittrekken. Opnieuw gehoorzaam ik erg gewillig en trek meteen maar alles uit wat ik nog aanhad en als ik mijn pik wil vastnemen krijg ik nieuwe orders dat dit niet mag. Ze wil me helemaal gek maken vermoed ik. Ondertussen is zij zich weer volop aan het vingeren, nu zelfs met drie vingers. Minuten lang ligt ze met haar eigen poesje te spelen en haar ademhaling wordt steeds zwaarder en sneller.
Plots doet ze teken dat ik moet komen en dat laat ik me geen 2x zeggen. Ik sta op en ga naast haar zitten op de ligstoel en buig me voorover zodat we weer beginnen te tongzoenen. Ik kan mijn handen nu niet meer bedwingen en blijkbaar is zij nu ook de controle kwijt want als ik haar borsten vast neem komt er geen bezwaar dus doe ik gewillig verder en masseer haar borsten. Ik laat haar lippen los en lik me een weg naar beneden via haar hals en kom zo bij haar borsten aan. Ik draai eerst wat rondjes rond haar tepels maar dan begin ik aan haar tepels te likken. Een diepe zucht volgt, want hier had ze blijkbaar op gewacht. Met n hand wrijf ik me een weg naar beneden en als ik bij haar poesje aankom voel ik dat ze nog steeds zichzelf aan het bewerken is. Ik laat haar tepels los en schuifel naar de onderzijde van de stoel en gooi n been over mijn hoofd zodat ik nu tussen haar benen zit. Ik pak terug een been vast en begin van onderaan me een weg naar boven te likken, zo langzaam mogelijk. Als ik aan de binnenkant van haar dijen kom, komt het lekkere aroma dat ik eerder in haar slipje ruikte, me tegemoet. Ik ga eerst wat plagerig likken in haar lies en draai wat cirkeltjes rondom haar lipjes. Ze is zo nat dat er wat vocht uit haar poesje loopt en er zich een klein plasje met geil op de tuinstoel vormt. Ik geniet hier enorm van en dat is dan ook het sein om mijn lippen vol op haar poesje te plaatsen. Ik lik me doorheen haar lipjes een weg naar boven en kom bij haar clitje terecht. Zij komt met een hand naar beneden en houd haar lipjes wat gespreid zodat ik makkelijk aan haar clitje kan likken. Met haar andere hand masseert ze nog steeds haar volle borsten. Ik begin langzaam, maar als haar hand die haar borsten masseerde naar beneden komt en me met mijn hoofd hard tegen haar poesje aandrukt begin ik haar te likken als een gek. Haar ademhaling versnelt en wordt zwaarder, wat mij aanzet om nog feller aan haar clitje te likken en te sabbelen. Ik voel haar orgasme naderen en plots duwt ze zich van de zetel omhoog en na een paar seconde van hevig likken komt ze hevig en vrij luid klaar terwijl al haar spieren zich opspannen in haar mooie lichaam. Na een halve minuut laat ze zich weer zakken op de stoel en lacht ze lief naar mij. Ik merk ook een mooi blos op haar wangen, waarmee ik dan weer moet glimlachen.
Ik denk op dat moment dat het hiermee zal blijven maar al snel doet ze weer teken met haar vingertje dat ik kort bij haar moet gaan zitten. Ik schuif weer naar boven en zij buigt zich voorover en begint me meteen weer te tongen. Na een lange tongzoen laat ze mijn lippen los en zakt ze naar beneden waar ze mijn stijve pik vast neemt en met haar tong over het topje van mijn pik begint te likken. Na een paar minuten wisselen we van plaats en ga ik op mijn rug liggen en gaat zij naast me zitten op zon manier dat ze goed bij mijn pik kan. Ik lig nog niet stil en ze is alweer met haar mond in de weer om mijn pik te verwennen. Plagerig likt ze aan mijn ballen en gaat dan weer omhoog naar mijn pik en neemt deze diep in haar mond.
Haar bewegingen worden sneller en preciezer, alsof ze mijn gedachten kan lezen wat ik fijn vindt. Haar warme heerlijke mond brengt me snel in vervoering maar vooraleer ik klaarkom laat ze mijn pik los en gaat ze over me heen staan met aan elke zijde van de ligzetel een been.
Op die manier staan ze met de benen wijd uiteen wat mij een mooi uitzicht geeft op haar poesje. Ze heeft nog steeds haar rokje omhoog getrokken op haar heupen hangen maar dit hindert niet en dus laat ze dit ook zo hangen. Haar hemd trekt ze nu wel uit en gooit ze op de grond naast ons. Dan laat ze zich langzaam zakken terwijl ze mijn pik vastneemt en richting haar poesje begeleidt. Zachtjes vind mijn pik de ingang van haar poesje maar zij heeft de leiding en ze benut alleen de eerste centimeters en gaat dan weer omhoog. Ik breng mijn handen naar haar borsten en masseer deze weer volop. Steeds dieper laat ze zich zakken totdat mijn pik helemaal in haar poesje verdwenen is. Het tempo gaat de hoogte in en regelmatig gooit ze haar hoofd naar achteren. Haar borsten dansen heerlijk op en neer als ik ze even loslaat. Ik voel een orgasme naderen maar dat wil ik nog niet dus nu is het mijn beurt om de leiding te nemen. Ik beveel haar om haar rokje helemaal uit te doen. Ik plaats haar op handen en voeten op het uiteinde van de ligstoel en ik ga achter de stoel staan. Ik neem haar heupen vast en trek haar tegen me aan waardoor mijn pik makkelijk in haar natte poesje verdwijnt. Ik leun naar voren en neem haar met haar blonde haren vast en trek hier lichtjes aan terwijl ik haar langs achteren neuk. Dat deed ik zo omdat ze eerder die avond in n van haar verhalen verteld had dat ze dat graag heeft. En ze had gelijk, want ze gaat hevig met haar kontje mee naar voor en achter terwijl ik haar langs achter neem. Ze begint erg luid te kreunen waardoor ik mijn andere hand over haar mond leg. Hier wordt ze zowaar nog wilder van en het lijkt wel alsof er zich iets lost in haar want ik neuk haar nu dieper en harder dan voorheen. Ik kom handen te kort maar daar past zij zelf een mouw aan want ik zie dat ze ondertussen onder haar lichaam door weer met haar clitje zit te spelen.
We gaan helemaal uit de bol en het kan me niets meer schelen dat ze luid kreunt en ik laat haar mond weer los en ik leg een hand bovenop haar kontje. Mijn duim verdwijnt regelmatig tussen haar billen waar ik over haar sterretje wrijf. Hier wordt ze helemaal gek van waardoor er zowaar nog een heviger orgasme volgt dan haar eerste. Ze schokt en beeft langs alle kanten terwijl ik haar blijf neuken en ik voel en zie haar nattigheid langs haar en mijn benen naar beneden lopen. Haar orgasme, met schudden en beven duurt makkelijk een halve minuut en hierdoor voel ik steeds hoe haar spieren zich rondom mijn pik klemmen. Dit wordt mij dan weer teveel waardoor ik op het punt sta om klaar te komen. Zij voelt dit en laat zich voorover gaan zodat mijn pik uit haar poesje glijd.
Nog geen 2 seconden later zit mijn pik alweer in haar mond, zo snel is ze alweer gedraaid.
Ik waarschuw haar dat ik snel ga klaar komen maar ze doet lustig verder zodat de eerste dikke straal sperma in haar mond verdwijnt. Dan laat ze los en nemen haar handen naadloos over van haar mond waardoor de volgende stralen sperma op haar gezicht en haar borsten terecht komen. De laatste resten likt ze gretig van mijn pik af met haar zachte lippen en tong. Moe en voldaan laten we ons op de ligstoel vallen waar we mekaar weer innig kussen.
Zo proef ik een mix van mijn eigen zaad en haar zachte zilte smaak van haar poesje.
Na een tijdje fatsoeneren we ons en haal ik binnen een dekentje. We leggen ons ingedekt neer en vallen na een tijdje in slaap. Als we weer wakker worden breken de eerste zonnestralen alweer door de wolken.
We kussen weer lang en vaak maar dan is het echt tijd om afscheid te nemen. We kleden ons aan maar haar slipje laat ze achter zodat ik nog lang kan nagenieten van dit avontuur.
Gelukkig dat onze partners beiden goed dronken waren zodat deze een gat in de morgen geslapen hebben. Zo heeft niemand wat gemerkt van ons geweldig avontuur, wat voor herhaling vatbaar is, en wat we ook zeker gaan doen. Wat een vrouw, wat een nacht !
Aantal keer gelezen:
277
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)