Spannendverhaaltje.nl

Jeugdig onderonsje

-
16-08-2010
Langzaam opende ik mijn ogen, ik hoorde het botsen van een bal buiten en luid gepraat. Ik keek naar de wekker, halftien. Ik stapte uit mijn bed en ging naar beneden. Mijn ouders zaten daar in de keuken wat te praten en ik nam mijn ontbijt. Ontbijt op, ik sleepte me naar boven, naar de badkamer en ging me wassen, fris en helemaal wakker klom ik uit bad, deed mijn kleren aan en ging voor mijn bureau zitten. Ik leerde mijn lessen en deed mijn taken, nadat ik zo 2uur geleerd had riep mijn ma me om te komen eten. Ik leerde nog 10minuten verder en was klaar. Dan ging ik naar beneden, at mijn middageten. Mijn ouders vertelde me dat ze weg gingen en vroegen of ik mee wouw, ik antwoorde negatief en na een uurtje vertrokken mijn ouders alleen. Ik keek door het raam, 3 jonge meisjes waren daar aan het spelen. Ik zal een beschrijving geven van deze drie. Elke , mijn nichtje is 18jaar en ze heeft lang blond haar, ze is redelijk groot voor haar leeftijd en ook al strek ontwikkeld. Dan hebben we Julie die is er ook 18 ook blond, ze is wel ni groot, echt een prutsje is ze. En dan komen we bij Pauline, ondanks haar 18 jarige leeftijd is ze bijzonder knap, ze is ook al mooi ontwikkeld, heeft een blonde staart.
Ik trok naar boven en zette de computer aan, ik zocht enkele 'mooie' sites op en begon te trekken. (Ik ben 19 en van het mannelijke geslacht). Veel tijd kreeg ik niet want de bel ging. Ik deed de deur open en daar stond Julie. Ze zei dat Elke had gezegd dat ze bij mij gingen komen spelen. Echt iets voor mijn nicht, zonder het te vragen. Ik antoorde dat het goed was en vroeg waar Pauline en Elke dan waren, die zijn nog even naar hun thuis wist Julie me te vertellen. Ik nam ze dan mee naar binnen, en vroeg wat ze wilde doen. Ze wouw een gezelschapspel spelen, ik nam haar dan mee naar boven en showde met die enkele spelen die ik in huis had, ze boog voorover en ik zag haar kleine, jonge kontje. Ik had nog altijd een harde en had enorm veel zin. Ik vroeg aan Julie ofdat ze niet eerst nog een narder spelletje wilde spelen. Ze keek nieuwschierig, ik vertelde haar, als jij jouw kleren uitdoet dan doe ik die van mij uit.
Dat liet Julie zich geen twee keer zeggen(dat had ik ook verwacht) ze begon zich van haar kleren te ontdoen en ik deed die van mij uit. Daar stonden we dan, een 18jarige en een 19jarige naakt voor elkaar. Ik zag haar nog onbehaarde kut, een hele verticale streep, waar je de lipjes goed van zag. Ik ging met mijn vinger er over en het voelde goed. Julie vroeg of ze mijn lul mocht bezichtigen en ik liet haar haar gang gaan. Ik voelde haar jonge vingertjes over mijn stijve lid gaan en ik legde haar hand op mijn lid en mijn hand op haar hand en toonde ze hoe ze een jongen moest aftrekken, dat deed ze goed, ik genoot ervan. En ik kon het ni meer laten... ik legde mijn lid op haar mondje en duwde, ze had geen keuze en liet hem in haar mond komen. Ik vertelde haar dat ze moest zuigen en likken. Ze deed dit. Zo zaten we daar, ik rechtopstaand, zei zittend op mijn bed, ik met mijn handen op haar hoofd en mijn lul tussen haar lippen.
Ik voelde dat ik ging komen, maar oppeens ging de deur van mijn kamer open. Elke en Pauline kwamen binnen, ik kon mijn zaadlozing uitstellen. Ik verschoot, maar mijn nichtje en haar vriendin deden dat ook. Ze keken alletwee wat verbaasd en oppeens begon Pauline zichzelf uit te kleden. Elke wist ni goed wat doen en beperkte zich tot kijken. Pauline was een prachtmeid, ze was al grooter, had een rijpere kut i.v.m. die van Julie, ik zag hoe ze haar bh'tje ook uitdeed en hoe haar twee tepeltjes ook zichtbaar worden. Ik stapte op haar af en legde haar op mijn bed, met mijn hoofd tussen haar benen. Ik vreef over haar kutje en ze genoot ervan, ik trok haar schaamlipjes uit elkaar en zag haar grotje, ik zocht ook naar een klitje, na even zoeken vond ik het. Ik bewoog met mijn vinger tussen haar lipjes en ze kreunde, ik voelde haar kut ook nat worden. Ik opende haar grotje en stak een vinger er in, ze kreunde luid ma ik deed het langzaam zondat ze ni veel pijn had. Ik voelde het klemmen, het was zeer nauw daar.
Ik sperde het weer open en ging met mijn tong ertussen, ik voelde hoe ze een zucht van genot sloeg, ik begon haar te likken, ze kreunde luid, en elke keer ik haar clitorix raakte schokte ze even. Ik bleef likken, en ik voelde hoe ze begon samen te spannen, ze wist ni wat er gebeurde en ik bleef likken. Ze begon te schokken en met een gil kwam ze klaar, enkele straaltjes kwamen uit haar kutje. Haar klitje zag rood, Ik nam haar benen vast en legde die jonge Pauline met haar benen open op de rand van het bed, ik zette mijn stijve lul tegen haar kutje en duwde. Met een hevige gil kwam ik in haar. Ik liet me over haar komen en voelde haar maagdevlies, ik duwde door ze liet weer een gil en ik zat nu helemaal in haar, en ik liet me over haar vallen zodat ik op haar lag. Ik voelde hoe het om mijn lul klemde, ik genoot ervan. Ik likte haar tepels. Bij elke beweging die ik deed moest Pauline huiveren, haar kutje was enorm gevoelig, na een tijdje begon ze weer te schokken en beleefde ze haar tweede orgasme, ik duwde door en beleefde mijn eerste zaadlozing van de dag.
Ik voelde mijn lul in haar kut tintellen terwijl mijn zaadcellen een weg naar haar baarmoeder zochten. Ik gaf haar een hevige kus en kwam uit haar kut, het bloede een beetje ma ni erg. Dan kwam Julie daar weer die mijn lul begon af zuigen. Elke zat daar nog steeds te kijken, niemand vroeg haar iets. Pauline begon me nu te pijpen, ik voelde dat ik ni lang nodig ging hebben om weer te komen en kwam klaar in haar mond, ze verslikte zich en proeste het uit. Julie lag op mijn bed en ik ging op haar liggen, ik wist dat ik ni moest proberen in haar te komen, dat zou toch ni lukken ma ik legde mijn lul over haar kutje en stootte en schraapte, ik voelde dat ik weer ging komen, duwde mijn lul een beetje tegen haar kutje en kwam klaar, dan richte ik op haar buik en de sperma liep van haar buikje, een laatste straal kon ik nog op Pauline haar buik mikken. Dan gingen de 2 meisjes zich verfrissen en deed ik mijn kleren terug aan. Dit is kortgeleden gebeurd, ik hoop dat het zich nog eens voordoet.
Aantal keer gelezen:
204
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)