Spannendverhaaltje.nl

Jet gaat op jacht

-
16-08-2010
Deze grote, volwassen kerel voelde zich zo eenzaam, die ochtend op het schoolplein. De schoolvakanties waren afgelopen. Aan de ene kant was ik daar ontzettend blij mee, maar aan de andere kant voelde ik me geamputeerd. De laatste twee weken waren namelijk dramatisch geweest. Mijn vrouw Suze had me op een zaterdagochtend na het ontbijt doodleuk verteld dat ze zich ‘bij nader inzien geen goede moeder vond’ en dus had besloten om te vertrekken. ‘En de kinderen blijven bij jou. Dat spreekt.’ Er was geen moment dat ik dacht dat ze me een slechte grap probeerde te vertellen. Haar toon was ernstig. ‘Ik heb al een flat in de stad geregeld. Ik ga zo mijn koffers pakken om een nieuw leven te beginnen. We hebben niet veel, maar op mijn persoonlijke spullen na mag je alles hebben.’ Drie uur later zwaaide ik verdoofd en redelijk ontredderd de moeder van mijn kinderen – peuters van 2 en 4 jaar – uit.
Ik stond er alleen voor. De twee weken die volgden waren een hel. Mijn baas gaf me twee weken extra verlof maar voor mijn gevoel kroop de tijd voorbij. Ik voelde me een halve weduwnaar. Suze was verdwenen zonder een spoor achter te laten. Haar telefoon had ze expres achtergelaten en haar adres wilde ze niet prijsgeven. ‘Succes’, had ze nog vanachter haar stuur naar mij geroepen toen ze haar gehuurde bestelbus in de eerste versnelling zette en met iets teveel gas wegreed. En dat was ook het laatste wat ik van haar had gehoord. En dat succes had ik nu, daar op dat schoolplein, hard nodig. Dochterlief Maris vond het allemaal reuze spannend en kwebbelde aan een stuk door maar ik had het gevoel dat iedereen mij aanstaarde. Dat gesprekken verstomden als ik langs liep. Dat ouders mij vol medelijden aankeken. Maar er was niemand die wat tegen me zei. Ik voelde me vreselijk alleen. Nadat ik mijn vrolijke Maris bij juf Janet had achtergelaten, liep ik terug naar huis. Maar ik was het schoolplein nog niet af of ik hoorde mijn naam roepen. ‘Koen!’ Ik draaide me blij verrast om. Het was de stem van Jet.
Jet was geen bloedmooie vrouw, maar God had haar gezegend met een aanstekelijke glimlach die ze continu liet stralen in haar gezicht vol sproeten. Jets zoontje Paul zat bij Maris in de klas en Jet had vaker dan eens thee met mijn vrouw gedronken. ‘Ik kreeg een mailtje van Suze waarin ze mij vertelde dat ze was vertrokken omdat ze er geen zin meer in had. Belachelijk. Trek je het een beetje?’ Al slenterend naar huis – Jet woonde met man en Paultje twee straten verder – gaf ik toe dat ik het lastig vond. ‘Het valt niet mee om een geweldige papa te zijn, voor huisman te spelen en dan ook nog eens op werk te presteren. Maar het gaat me vast lukken.’ ‘Zou het helpen als ik de eerste tijd twee keer per week je huis school kom maken en dan wat was strijk?’, wilde Jet weten terwijl ze haar lange hoogblonde haar naar achteren zwiepte en een beha-bandje omstandig herschikte. ‘Ik heb tijd zat en dan kun jij een beetje wennen aan al dat gevlieg en geregel.’ Die avond stond Jet bij mij op de stoep. ‘Ik kom afspraken maken’, deelde ze mee. ‘Dus, kan ik binnen komen?’ Niet wachtend op mijn antwoord wurmde ze zich tussen mij en de deur naar binnen.
Perplex sloot ik de deur en liep ik achter Jet aan. Ze liet een spoor van parfum achter en ik voelde hoe de sfeer in de elf passen tussen de voordeur en de bank omsloeg van gezellig naar hitsig. En voor de duidelijkheid, dat kwam niet door mij. Bij de bank gekomen draaide Jet zich om en liet zich in de kussens zakken. ‘Thee?’, probeerde ik nog. Maar Jet was niet gekomen voor thee of afspraken. ‘Ga even zitten’, beval ze terwijl ze haar in lage voeten iets uit elkaar op de rand van de bank zette. Daardoor schoof haar plooirokje voorzichtig richting haar heupen en was het haast onmogelijk om niet naar Jets slipje te kijken. Ik ging tegenover haar op de salontafel zitten. ‘Jet, je bent getrouwd. Wat je wilt kan niet’, wierp ik haar toe. Jet lachte. ‘Harm is een droogkloot. We hebben al in geen jaar meer seks gehad. Heeft meneer geen zin in. Maar ik wel. En jij ook.’ En alsof ze zich daarmee alle legitimiteit verschafte die ze nodig had, begon ze demonstratief haar blouse open te knopen. ‘Kom me helpen.’ Ze nam mijn rechter hand en leidde die naar haar beha. ‘Voel eens.’ Mijn remmingen verdwenen als sneeuw voor de zon.
Ik liet mijn vingers onder haar beha glippen terwijl ik diep in haar groenblauwe ogen keek en Jet zachtjes steunend in de mijne verdronk. Ik besloot er voor te gaan en liet mijn vingers naar haar tepels zoeken, die zo hard bleken als kiezelsteentjes. Mijn mond bewoog naar haar borsten en ik beet heel zachtjes door het stof van haar beha. Jet kreunde een aanmoediging die ik niet nodig had. Met een snelle handbeweging achter haar rug bevrijde ze haar borsten en ik pakte die met beide handen stevig vast. Haar tepels waren donker, haar tepelhoven perfect rond. Jet begon te kronkelen en te steunen. Ik likte met het puntje van mijn tong langs haar tepels, naar haar hals en weer terug. Minuten lang ging ik door met masseren, zoeken en likken. En ik wilde meer. Maar Jet boog zich naar mij toe, greep me bij mijn haar vast en trok mijn hoofd naar de hare. Ik liet haar borsten los, pakte haar hoofd tussen mijn grote handen en proefde vervolgens hoe onze lippen zich versmolten. Jet zou de mijne zijn vanavond. En ik de hare.
Terwijl we heftig zoenend op de bank elkaar gek maakten, gleden Jets handen langzaam naar beneden. Met trefzekere precisie opende ze mijn broek, zakte daarna met haar gezicht naar beneden en pakte mijn kloppende lul in haar hand. Ik voelde hoe ze eventjes inhield. ‘Wat is er?’, fluisterde ik zachtjes. ‘Je bent een stuk groter geschapen dan Harm’, piepte ze een beetje angstig terwijl ze naar mijn inderdaad bovengemiddeld brede en lange lid keek. ‘Doe je zo wel voorzichtig?’ Ik glimlachte haar lief toe, waarna ze vol overgave mijn forse lul in haar mond nam en tot mijn verwondering in een keer helemaal naar binnen duwde. Nu was Jet echt niet meer te houden. Ze begon me liefdevol te pijpen en maakte me met haar vingers echt helemaal gek. Precies op het moment dat ik dacht te gaan komen,stopte ze. ‘Wacht jij nog maar even! Nu mag je mij met je toch gek maken.’ Ik deed haar plooirokje uit en trok haar drijfnatte slipje naar beneden. Haar gladde schaamlippen waren groter dan ik ooit had gezien en haar volledig geschoren venusheuvel was majestueus. Ik spreidde haar benen en begroef mijn gezicht in haar kruis.
Met mijn tong spelend verkende ik haar gleuf en stopte toen ze wild begon te hijgen plagerig de top van mijn middelvinger een centimeter in haar kutje en begon haar zo heel langzaam te vingeren, ervoor wakend dat ik nooit meer dan een vingerkootje diep in haar zat. Jet gromde het uit terwijl haar schaamlippen door alle opwinding nog groter werden en dieprood van opwinding kleurden. ‘Ik wil je diep in me’, beet ze me toe. ‘Dan moet je me maar nemen’, sommeerde ik haar en ging op de bank onderuit liggen. Jets gezicht veranderde plotseling van vurig naar teder. Ze stapte over mij heen en liet zich op haar knieën zakken, haar natte kutje vlak boven mijn fiere paal. Terwijl ze mij lief glimlachend aankeek, zakte haar hunkerende lende heel langzaam richting mijn kruis. Ik werd gek van geilheid en zag hoe ook Jet zich nauwelijks meer kon beheersen. Haar volle schaamlippen raakten mijn penis en toen ze zich nog even oprichtte, zag ik hoe die kus van haar kutje met mijn pik een natte stempel op het topje van mijn lul had achtergelaten. ‘Ik wil je zeggen dat ik je echt heel leuk vind.
Het is meer dan seks’, fluisterde Jet om vervolgens mijn geslacht met haar vingers vast te pakken. Tussen haar benen doorkijkend zakte ze langzaam door haar knieën. Ik voelde hoe ik bij haar naar binnen drong en hoorde Jet zachtjes kreunen. Maar al snel stopte ze. ‘Jezus, dit is echt goddelijk’, mompelde ze meer in zichzelf dan tegen mij. ‘Ik ben misschien wat nauw, maar jij bent gróót!’ En toen, volledig onverwacht, liet ze zich in een snelle beweging over mijn pik zakken. Jet pinkte snel een traantje uit haar rechteroog weg, begon langzaam op mij te rijden, boog zich naar mij toe en begon me zo hitsig te zoenen als ik nog nooit een vrouw had voelen doen. Deze vrouw was geweldig. Terwijl ze zich naar achteren boog en haar haren alle kanten opwapperden, dansten haar borsten op en neer. Ik pakte ze vast en kneep stevig in haar tepels. Jet keek me verschrikt aan maar ik voelde hoe haar vagijntje zich onmiddellijk om mijn lul samenkneep en met een enorme brul kwam ze schokkend klaar. Maar in plaats van af te remmen, werd Jet alleen maar wilder. ‘Ik wil meer, Tijger,’ piepte ze.
Als antwoord duwde ik Jet zachtjes van me af, nam haar mee naar de eettafel en ging achter haar staan. Jet boog voorover en ik zocht met mijn dikke paal haar zwembadje weer op. Mijn lul verdween nu heel makkelijk in haar gewillige kutje en terwijl ik haar heerlijk nam, had ik uitzicht op Jets heerlijk stevige kont en haar sterretje, die door het geil van haar kut ook glom van nattigheid. Met mijn duim begon ik heel langzaam de buitenkant van haar aarsje te bewerken. Jet sputterde even tegen maar al snel vond ze het best en moedigde ze mij aan om vooral niet te stoppen. Ik besloot daarom om mijn duim in haar kontje te duwen. Heel even keek ze verschrikt achterom, om vervolgens naar mij te glimlachen. Jet begon opnieuw te grommen en ik besefte dat het ‘nu of nooit’ was. Ik haalde mijn lul uit haar kut en zette die tegen haar sterretje. Jet reageerde niet eens. Daarom duwde ik heel langzaam mijn paal naar voren. Mijn eikel verdween tergend langzaam in haar kontje. Jet begon zachtjes te snikken maar in plaats van mij af te remmen, pakte ze mijn heupen vast en trok ze me langzaam naar haar achterwerk toe.
Ze was bloedgeil, dat stond vast. Na een minuut zat ik helemaal in haar. ‘God, Koen, dit is waanzinnig pijnlijk en lekker. Neem me zachtjes.’ Maar al snel was Jet geiler dan geil en begon ze zwaar te steunen. Met mijn linkerhand vond ik haar klitje en terwijl ik die bewerkte, voelde hoe ik langzaam maar zeker tot een hoogtepunt begon te komen. Jet merkte dat ook en ging met haar hand tussen haar benen op zoek naar mijn ballen. Terwijl ik de heftig zwetende Jet anaal nam en we elkaar met onze handen gek maakten, borrelde mijn zaad in mijn ballen en voelde ik hoe ik steeds harder Jets kontje neukte. Jet kneep nog eens in mijn zak, en ik nam haar klit strak tussen vinger en duim. En vervolgens kwamen we allebei klaar zoals we dat nog nooit hadden gevoeld. De grond leek onder onze voeten te verdwijnen en het orgasme duurde voor ons gevoel wel een eeuwigheid. Uitgeput trok ik Jet dicht tegen me aan en terwijl we zo tegen elkaar stonden, haalde ik mijn nog kloppende pik uit haar sterretje. Jet gaf een klein gilletje en ik zag hoe mijn heldere witte vocht uit haar kontje druppelde. Jet draaide zich om en gaf me een warme zoen. ‘Je bent geweldig’, straalde ze tussen haar sproeten door. ‘Volgende week weer?’
Aantal keer gelezen:
695
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)