Spannendverhaaltje.nl

Jessy

-
16-08-2010
Half dronken wandelde ik terug naar mijn kot. Ik had net met mijn vriend de deuren van de stiptent gesloten, en nu strompelden we in de koude ochtendzon naar ons bed. Het licht deed pijn aan de ogen. De hele avond hadden we gepraat met een van de stripsters. Best wel een lekker ding, alleen had ze niet zo’n grote borsten – voor mij een echte afknapper. Voor de rest viel haar figuur best wel mee: strakke kont, slanke, lange benen, totaal geen buikje, lang blond haar dat ze voor de gelegenheid in twee kleinere paardestaartjes had gebonden. Dit hoorde natuurlijk bij de act. De eerste keer kwam ze naar voren als scholier in uniform (hoewel, als de rokjes altijd zo kort zijn, dan moet ik dringend een paar jaar verjongen), de tweede keer als verpleegster.
Voor menigeen een lust voor het oog. Het was nu rond achten; nog vrij vroeg op de dag, voor ons al een beetje laat in de avond. De stad bruiste al volop: mensen in pak op weg naar hun werk, kinderen met de schooltas op de rug, oude venten in de goot van het station, … De geur van de warme bakker overweldigde onze neus, en we besloten om een paar croissantjes te kopen. Bij de eerste hap al leek ik te ontnuchteren. Stilaan groeide het besef van de omgeving, en het duurde dan ook niet veel langer meer voor ik de sleutel in het sleutelgat van mijn kot kon steken. Ik nam nog even afscheid en verdween daarna de trap op naar boven. De kwalijke geur van de keuken kwam me al tegemoet. Er zitten een hele hoop Erasmus studenten op mijn kot, die de vervelende gewoonte hebben om na het eten helemaal niet op te ruimen, noch af te wassen, hetgeen voor mij en Jessy (de verantwoordelijke van ons gebouw) een extra last betekent.
Verschillende aanmaningen bleken niet te helpen, waardoor wij beiden hadden besloten om niets meer op te ruimen. Het gevolg was wel dat alles vrij lang bleef staan aan de afwasbak en dat nu een extreme stank rond de keuken walmde. Ik ging verder naar de tweede verdieping en net toen ik de sleutel in de deur van mijn kot stak, ging de deur ernaast open. Jessy stond in een overmaats overhemd in de deuropening. Jessy is een meisje van twintig jaar, ongeveer 1m70, vrij slank maar met een heuse boezem. Ze heeft middellang bruin haar en is al enkele jaren samen met haar vriend Tom. Niet dat ik hem benijd, maar als ik zulk een vriendin had, dan zou ik haar toch wat regelmatiger een beurt geven. Ik en Jessy zijn goed bevriend, en vaak delen we wat intieme bedgeheimen, maar verder als dat is er nog nooit iets geweest. “Goeiemorgen!”, zei ze opgewekt, “Waar kom jij op dit vroege moment van de ochtend vandaan?” “Ik kom net van de Cobra!” “Die striptent?” “yep, that’s the one!” “Weeral naar blote vrouwen gaan kijken?” “Niet weeral, ’t was de eerste keer dat ik naar zulk een keet ben gegaan. Maar ‘k geef toe, het was wel leuk.” “Zin in een kopje koffie?” “Altijd, maar dat wist je wel zeker?” “Inderdaad...”
Ik ging de kamer van Jessy binnen en deed mijn jas uit. De koffie liep al door. De muren waren lichtgeel geschilderd, met een okergele kleur op het plafond. In de kamer stonden nog een houten bed, een bureau, een kleerkast, een boekenkast en een ijskast met een koffiezet en een microgolfoven erbovenop. Aan de muur hingen een aantal posters van studentenactiviteiten op en op het bureau stond een fotoframe met een aantal foto’s van haar vriendje. “Vertel eens “, begon ze, “wat je nou zo aantrekkelijk vindt aan dat naaktdansen!” Ik was enigszins verrast door de vraag, maar kon het niet opbrengen om de vraag te ontwijken. “Eigenlijk vind ik er niets aan”, gaf ik eerlijk toe. “Uiteindelijk hadden ze allemaal veel te kleine borsten en daar val ik niet voor.” “Oh! Jij valt op iet of wat grotere borsten?” “Zoiets ja.”
Jessy zette twee grote koppen op de tafel en nam de melk uit de koelkast. Toen ze zich voorover boog om het suikervatje te nemen, keek ik recht tegen haar kont aan en merkte ik op dat ze onder het overhemd blijkbaar geen slipje droeg. Ik voelde onmiddellijk iets drukken in mijn broek. Ze zette de suiker op tafel en vroeg langs haar neus weg hoe groot die borsten dan wel moesten zijn. Ik toonde haar mijn handen en zei dat ze daar toch wel in moesten passen. “Zoiets als deze dus…” fluisterde ze me toe, terwijl ze sensueel haar overhemd open knoopte. Ik weet niet meer perfect hoe ik reageerde toen haar volle borsten zichtbaar werden, maar ik kan me nog goed voorstellen dat mijn broek plots vier maten te klein was. Ik kon mijn ogen niet afhouden van haar mooie, grote, rondingen. Ze zagen er echt geweldig uit, en ik twijfelde eraan of mijn handen echt wel groot genoeg waren om ze volledig te omsluiten.
Ze kwam dichter, ging op mijn schoot zitten en liet zich gewillig door mijn oog inspecteren. “Ga je nou alleen kijken, of ga je ook nog iets doen?” vroeg ze me. Ik keek in haar ogen en leek te overdenken wat ik moest doen. Per slot van rekening heb ik al anderhalf jaar een vriendin en hoewel de relatie op dit ogenblik een beetje stroever loopt, toch hoopte ik op een stem van mijn geweten die me zou helpen. Helaas bleek net die te vertoeven in een kleine roes en toen ik mijn ogen terug richtte op haar naakte borsten, ontwikkelde zich een wild verlangen naar contact met het onbekende in mij op. Ik legde mijn handen op haar borsten en begon zachtjes te kneden. Haar tepels sprongen vooruit en wezen uitdagend de richting van mijn lippen uit. Het vrouwelijk schoon dat zich ontwikkelde voor mijn ogen moest dan ook niet lang wachten op mijn warme, vochtige lippen annex tong en het zachte gekreun van Jessy dat zich verspreidde in de kamer, bewees dat ik goed bezig was.
Ik voelde hoe haar handen door mijn haren streken en mijn hoofd tegen haar boezem aandrukten. De bobbel in mijn broek werd haast ondraaglijk en ik moest mijn activiteiten staken om mezelf van de pijnlijke druk te ontlasten. Een zucht van verbazing steeg op toen mijn boxershort op de vloer viel. Intussen had Jessy de tafel leeg gemaakt en wachtte uitdagend met haar benen gespreid op wat zou komen. Ze bleef haar borsten de nodige aandacht schenken, en ik zag haar kutje glinsteren van het vocht. “Als je me niet binnen de vijf minuten volspuit, word ik gek!”, kreunde ze. Ze keek supergeil naar mijn stijve lul en duwde met haar ene hand haar schaamlippen open. De andere hand bleef in haar rechterborst kneden. Ik plaatste mezelf tussen haar benen en in een haal duwde ik mijn erectie in haar hunkerende opening. Een harde kreun ontsnapte uit haar mond en ontplooide zich in een zwaar gehijg wanneer ik ritmisch heen en weer begon te pompen.
“Neem mij maar, oh asjeblieft, neem mij zoveel je wilt, hoe je maar wilt, zolang je me maar volspuit met dat geile vocht van je!”, fluisterde ze. Normaal gezien kan ik mijn orgasme lang uitstellen, maar nu ik hier voor de eerste keer overspel pleegde met een prachtige vrouw die bovendien botergeil was en met alle gemak van de wereld in staat was mijn hormonen op hol te brengen, bleek dit mogelijk uitstel moeilijker dan verwacht. Wanneer ze plots begon te schudden en kreunde dat ze klaarkwam, kon ik mij ook niet meer inhouden en vulde haar volledig met mijn warme zaad.
Ik boog voorover en begon Jessy nog lekker te tongzoenen. Onze tongen krulden heerlijk in elkaar, en ik voelde hoe haar hand zich stilaan naar mijn kruis richtte. Mijn lul was intussen kleiner geworden en begon haar liefdesgrotje te verlaten, toen ze me plotseling rechtduwde, van de tafel kroop en mij zalig begon te pijpen. Ik zag mijn sperma langs haar benen glijden maar kon niets anders doen dan genieten van haar tong rond mijn eikel, haar hand die zacht en teder mijn ballen streelt. Het duurde dan ook niet lang of mijn paal stond weer rechtop. Ik voelde een nieuw orgasme in de maak, maar wou haar nogmaals nemen, ditmaal op mijn manier. Ik vroeg haar om recht te staan. Ik gaf haar nog een tongzoen, waarbij ik mijn hand langs haar volle borsten liet gaan en richting haar poesje bewoog. “Ik heb net een geweldig geil idee in mijn hoofd gekregen”, fluisterde ik in haar oor. “Oh ja? Ik doe alles wat je maar wil!”, kreunde ze fluisterend terug.
Ik bewoog haar naar haar bureau en draaide haar met haar rug naar mij toe. Ze boog automatisch een beetje voorover, alsof ze wist wat er gebeuren ging. Ik zag haar kutje wederom glinsteren; niet alleen van mijn sperma, maar ook van het nieuwe vocht dat ze stilaan geproduceerd had. “Wat had je dan in gedachte?”, vroeg ze met een rauwe stem. Ik plaatste mijn eikel tussen haar schaamlippen en ging zachtjes over en weer. “Wil je me opnieuw in jou?” “Zeer zeker. Ik wil dat je me gewoon platneukt zoals ik dat nog nooit heb meegemaakt...” “Dan heb ik nu iets heel geil en spannend voor jou: bel nu naar je vriend en zeg dat je aan hem denkt, terwijl je aan het masturberen bent.” “Oh?”
Waarschijnlijk had ze nu net deze vraag niet verwacht en dacht ze dat ik gewoon haar andere gaatje wou vullen. Ze leek een beetje te aarzelen, maar toen mijn eikel langs haar clitoris gleed, greep ze naar haar mobiele en belde haar vriend op. “Dag Tom”, zei ze. Op dat ogenblik duwde ik mijn lul in haar druipende kut en kon ze met moeite haar gekreun onderdrukken. “Ik had gewoon even behoefte aan je stem”. Ritmisch begon ik over en weer te gaan en ik zag in de weerspiegeling van het raam dat ze haar lippen stijf op elkaar moest drukken. “Ik ben gewoon zo geil wakker geworden, dat ik mezelf wel moest masturberen.” Ik versnelde het tempo en ik hoorde haar zachtjes hijgen terwijl ze de telefoon van haar mond weghield. Ik stond intussen weeral op barsten, maar ik wilde pas komen op het ogenblik dat ze tegen haar vriendje zei dat ze klaarkwam. “Ongeveer 15 minuten”, kreunde ze door de telefoon.
Ik plaatste mijn handen onder haar borsten en begon in haar tepels te knijpen tot deze weer steenhard vooruit staken. Ik voerde het tempo nog meer op, tot ze hevig aan het hijgen was en niet meer in staat was om haar gekreun te onderdrukken. “Sorry Tom, maar...ik…euh…ga…euh…klahaaarkooohomen”. Op dat signaal explodeerde mijn pik en schoot ik mijn zaad in haar geile kut, terwijl ze door de telefoon een oh ja-zang kreunde en hijgde. Ik weet niet meer exact hoe lang dit orgasme had geduurd, maar het was, denk ik, mijn hevigste orgasme ooit. “Bedankt schat, jouw beurt komt vanavond wel. Ik hou van je. Tot vanavond.” Ze legde de telefoon op, draaide zich om en gaf me een heerlijke tongzoen. “Dat heb je wel verdiend, geile rakker van me!”. “Samen een douche nemen?”, stelde ik voor. “Natuurlijk, ik kom er dadelijk aan...”. Ik nam mijn kleren tesamen, gaf Jessy nog een pakkerd en liep naar mijn kamer voor mijn douchegerief.
Aantal keer gelezen:
570
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)