Spannendverhaaltje.nl

Jenny - vriendin van mijn broer [deel 2]

-
21-08-2010
De maanden verstreken en mijn geheime relatie met Jenny bleef het best bewaarde geheim binnen de familie. Maar de momenten dat we bijvoorbeeld gingen stappen in de disco werden steeds moeilijker om niet van elkaar af te blijven. Als de dansvloer bijvoorbeeld vol was dan trok Jenny me mee naar de heren WC.
“Snel schatje…..” zei ze dan als ze haar rokje omhoog trok en uit haar slipje stapte en voorover ging staan.
“Oooh Jenny hmmm…” kreunde ik als ik mijn staalharde paal diep bij haar naar binnen schoof en we snel gingen neuken. We waren niet de enigsten want in de hokjes naast ons werd aan de ene kant een jonge vrouw door twee jongens gepaald en aan de andere kant waren twee meiden 1 kerel aan het pijpen.
“Jaaa goed zo hmmm snel neem me kom in me klaar..” kreunde Jenny als haar vingers mijn ballen kietelden en hard grommend spoot ik mijn sperma in Jenny. De deur van onze plee ging open en ik hoorde iemand zeggen.
“Heeee mag ik ook even?….” ik keek om, er stonden vier jongens te wachten, klaarblijkelijk hadden ze tussen de kier van de deur ons bezig gezien. Ze hadden inmiddels hun leuters al uit hun broek gehaald. Jenny had hun nu ook gezien en lachtte.
“Tja jongens dat mot je aan haar vragen”en ik keek Jenny aan.
“Kom maar schatjes…. 1 voor 1 okee? Maar wel snel he?…” ik had nog niet eens voldoende tijd om mijn broek dicht te knopen als de jongens zich verdrongen om maar als eerste de vriendin van mijn broertje te bestijgen.
Het geheel duurde misschien net een 20 minuten als ze Jennys kutje en haar kontje volgespoten hadden. Dankbaar vertrokken ze uit de WC en Jenny kwam omhoog en fatsoeneerde haar kleren.
“Zo hmmp kusssssss… dat was heel opwindend hi hi ik zit provol met sperma…..” fluisterde Jenny in mijn oor als ze me daarna losliet om als eerste de WC te verlaten.

Een tijdje later besloten Jenny en Tom om een einde aan de relatie te maken. Volgens mij was het Tom die uiteindelijk de knoop doorhakte. Hij wilde graag met haar samenwonen en een gezin stichten maar Jenny was daar helemaal niet klaar voor. Te verschillende werelden denk ik. Tevens had hij haar op 1 van hun stapavonden betrapt … op de WC. Nou wilde hij het haar de eerste keer wel vergeven maar meteen de daaropvolgende keer was Jenny alweer de heren-WC’s aan het afwerken!
De vakantieperiode brak aan en nadat de eerste teleurstelling bij mijn broertje Tom verdwenen was vroeg ik aan hem of hij het goed vond dat ik Jenny nog mocht blijven beschouwen als een vriendin. Per slot van rekening was ze bijna ‘familie’ nietwaar? Met tegenzin gaf hij toestemming maar erg blij was hij er niet mee.
Door de crisis tussen die twee had ik Jenny ook al 6 weken niet meer gezien. Ik stond van mezelf verbaasd dat ik het voor een vrouw over had om de weken bij te houden dat ik haar niet zag. Klaarblijkelijk waren de gevoelens bij mij voor haar meer dan alleen sex gericht. Die mooie zomerse dag, het was een donderdag ging de telefoon: het was Jenny.
“Hoi … hoe is het met je?” hoorde ik haar zeggen.
“Ik mis je babe…” zei ik waarom ik een snikken aan de andere kant van de lijn hoorde.
“Ik mis jou ook… heel erg…. Ik kan niet slapen, niet eten…. Ik mis je zo….” Snikte ze een beetje.
Meteen spraken we wat af zodat 10 minuten later de deurbel ging. Ik opende de deur en daar stond Jenny, ze vloog me in de armen en zoende me vol op de mond.
“Hmmm oooh ik heb je zo gemist… hmmp hmmp” kreunde deze jonge vrouw als haar hartstochtelijke tong zich diep in mijn mond begroef. Haar nagels begroeven zich nu al in mijn rug. Terwijl we tongden gleden mijn handen omlaag naar haar kogelronde billen en ik kneep erin waarop ze diep kreunde.
Jenny droeg een strakke lycra legging tot aan de enkels, haar lange benen eindigden in zwarte plateaupumps al snel dook ik omlaag zodat ik met mijn neus in haar decollete zat van het witte laag uitgesneden topje.
“Oooh schatje jaaa lik ze lik ze… ze hebben jou zoooo lang moeten missen hmmmmm…” kreunde deze jonge babe als ze haar rug kromde op het moment dat ik hard ik haar billen kneep. Op de tast gleed haar hand omlaag en greep mij bij mijn zak die nog in mijn joggingbroek zat. Daarop klonk er een diep gekreun van de vrouw als ze in de broek mijn staalharde paal voelde.
“Hijg hijg… ik wil je, wil wil je!….” stamelde Jenny zich op de knieen liet zakken en snel mijn broek losmaakte en mijn pik de vrijheid gaf!
“Ooooh Jenny doet het doe het zuig me zuig me!” jankte ik van geilheid als ik mijn handen in haar blonde haren legde en op het moment dat ze haar hoerige mond om mijn snikkel gesloten ik haar hard tegen mijn kruis aandrukte.
“Hmmp hmmpffftt!!!” klonk het vanonderen ten teken dat Jenny een beetje moeite had om mijn opgezwollen paal zo ineens zo diep in haar mondje te nemen!
“hmmp hmmffft hmmpach uche uche….” Kokhalste ze even als mijn snikkel iets te snel voorbij haar strotteklep stootte. “Niet zo snel schatje….” Hijgde Jenny terwijl ze aan mijn paal trok om vervolgens de onderkant ervan en mijn ballen tussen haar lippen te nemen.
Ik draaide me om… die laatste ervaring in bed met Jenny waarbij ze mijn aars likte was zo lekker dat ik het meteen weer wilde! Jenny keek naar mijn kont en streelde deze. Ik boog me voorover en Jenny wist wat ik wilde.
“Hmmmm schatje hmm wat een lekker kontje heb je toch hmm… dat gaatje van je hmm…” kreunde ze geil als ze nu mijn billen uitmekaar drukte en haar mond op mijn aars zette.
“OoooooOoooohhh Jenny!! Archhh wat lik je lekker jaach lik mijn kont hmmm zo is het goed hmmm!” kreunde ik in extase. Het was helemaal geil toen Jenny, terwijl ze mijn anus zo likte, vanachteren me aftrok. Het leek wel alsof de jonge nimf mij aan het melken was!
“Hmmm schatje lekker? Hmmp hmm ooh ja je pik is zo dik nu zo hard! En dan die aders langs je paal, ze kloppen zo geil hmmmm….. hmmp” kreunde Jenny als haar andere hand me aan de binnenkant van mijn dijbeen streelde.
“Schatje Jenny ik hou het niet meer hoor ik ga komen ik kom Jenny oh Jenny snel aaaahh!” begon ik te roepen.
Meteen dook Jenny onder me zodat mijn omlaag wijzende lul nu regelrecht naar haar wijd opengesperde mond wees!
“Jaaaa jaaa kom! Spuit in mijn mond!AAAHHH” zei Jenny alsof ze bij de dokter “AH” moest zeggen.
“Ja Jenny oooh jaaa…” kreunde ik als er stevige stralen sperma uit mijn lul spoten, diep in Jennys keeltje!
“Oooh slik slik hmmp hmmp ooooh wat veel ooh jaah op mijn gezicht hmmm!” kreunde Jenny als ze me verder leegmolk om iedere druppel van mijn zaad eruit te trekken!
De druk nam af en Jenny sloot haar hoerige mond om mijn snikkel en zoog zo mijn buis schoon. Haar tongetje kronkelde om mijn snikkel heen zodat deze ook netjes schoongemaakt werd.
“Hmmm hmm….” Kreunde Jenny als ze haar mond afveegde en voor me ging staan. “Dat was geil schatje….. je smaakt zo lekker….. wil je zelf niet wat proeven?…” grapte ze.
“Nee dankje schatje… het is allemaal voor jou hoor!” zei ik als ik haar bij de arm pakte en haar mee naar boven naar de slaapkamer leidde….

Vervolg op verzoek.
Aantal keer gelezen:
1411
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)