Spannendverhaaltje.nl

Jenny - vriendin van mijn broer [deel 1]

-
21-08-2010
Mijn broer heet Tom, hij wordt binnenkort 22. Ikzelf ben 26. Nou heeft mijn broer een vriendin Jenny 19. Ze hadden elkaar ontmoet op de voetbalvereniging. Het was niet direct raak, want Jenny had op het moment dat ze bij de vereniging kwam een vriendje. Maar al gauw bleek dat het vriendje niet voldeed aan haar wensen zodat al gauw die jongen werd ingeruild voor mijn jongere broer. Hij was er best wel blij mee want hij al die tijd al een oogje op haar. Maar toch, ik merkte dat Jenny, ook al in de periode dat ze nog dat andere vriendje had, mij regelmatig in de gaten zat te houden. Ik durfde mijn broer niet uit zijn dromen te helpen door te vertellen dat ze eigenlijk mij wil. Hij zou me uitgelachen hebben want per slot van rekening ben ik veel te oud voor haar….. zo zou hij zeggen. Mijn eigen gevoelens voor haar? Tja, Jenny is een spontane frivole meid, blond haar, een beetje aan de mollige kant maar haar meest kenmerkende eigenschappen zijn: een stel enorme borsten en een kogelronde kont. Binnen de vereniging werd dan ook vaak door de mannen onderling gegrapt over haar enorme jetten. Ze werd binnen onze familie geïntroduceerd en ook op feestjes merkte ik dat de blikken die ze mij op de vereniging toewierp, ook daar geplaatst werden. Ik besloot als grote broer mijn fantasieën bij fantasieën te laten en haar als volwaardig lid van de familie te beschouwen.

Mijn broer was net aan een baan begonnen. Hij werkt daar als junior accountant, een drukke baan. Ik werk als vertegenwoordiger waardoor ik veel op de weg zit. In vergelijking met elkaar is mijn baan natuurlijk beter. Ik verdien meer, heb een dikke leasebak onder mijn kont etc etc. Voor mij niet van belang, maar het was knip en klaar duidelijk dat Jenny dat soort dingen wel belangrijk vond.
Zo kwam het voor dat een half jaar later, zij vakantie had en ik een snipperdag had genomen. Omdat ze op school (eindexamen) problemen had met geschiedenis had ik voorgesteld om haar bijles te geven over de tweede wereldoorlog. Het was die dag een mooie lentedag, het zonnetje scheen. Ik had mijn werkster de opdracht gegeven extra haar best te doen zodat het huis er dan ook spik en span uit zag. Ik wilde gewoon een goede indruk geven.
De deurbel ging en daar stond ze dan, in vol ornaat. Gehuld in een kort zwart jurkje, zwarte open pumps met hoge hakken.
“Hoi…” zei ze en liep het halletje in. Mijn oog viel direct op de enorme borsten van Jenny gehuld in dat dunne stukje zwarte stof. “Kom binnen en ga zitten…” zei ik en schonk wat fris voor haar in.
Ik had wat oude schoolboeken uit het stof gehaald en begon te vertellen over de 2e wereldoorlog. Maar ik merkte dat ze eigenlijk helemaal niet luisterde. Zeker als ik een vraag stelde kwam er geen goed antwoord.
“je bent er niet helemaal met je gedachten bij He?..” zei ik.
“ Nee dat klopt…. Sorry… maar kunnen we dit niet een ander keertje doen?” zei Jenny.
“O.k. als je wilt…. Kom we nemen nog wat te drinken …… misschien komt de inspiratie zometeen nog…” ik stond op en liep naar de keuken. Ik had gelukkig de keukendeur op een kier staan want zo kon ik haar horen fluisteren. “Ik hou van je…..” ik schrok en deed net alsof ik iets had gehoord.
“Uh zei je wat?…” vroeg ik aarzelend.
“Ik heb geen zin!” riep Jenny nu luid. Ik kwam terug met twee glazen, het viel me op dat ze de jaloezieën had gesloten.
“Ik heb ze gesloten want de zon scheen nogal fel…” zei ze als excuus. Ik knikte.
We dronken en keuvelden wat over de vereniging ten het onderwerp vriendjes en vriendinnetjes aan de orde kwam.

“Zeg op wat voor een soort vrouw val jij?” vroeg Jenny me ineens. Waar stuurde ze op aan? Ik had nog geen vermoeden toen ik antwoord gaf. Tot ze haar volgende vraag stelde.
“Als ik nog vrij zou zijn,… zou je dan op mij kunnen vallen?” ik slikte dat was het. Nu kwam het hoge woord eruit. Als ik gewoon “nee” had geantwoord dan zou het onderwerp voorgoed afgesloten zijn en zou dit een gewoon middagje zijn. Maar ik wilde weleens zien hoever deze jonge meid wilde gaan en ik wilde zelf ook weten of zij mij nou echt wilde hebben. Natuurlijk is het vleiend als iemand die bezet is, jou ook wil. Dus ik antwoordde met: “Als je vrij zou zijn dan zou ik wellicht voor je kunnen vallen.”
“Maar dat kan niet he?…” zei ik “je gaat met Tom”
“Dat weet ik maar stel dat als ik zou zeggen dat ik op jou val…….. zou je het dan doen?” vroeg ze aan mij.
“nee waarschijnlijk niet… ik wil mijn broertje niet kwijt raken en ik zou waarschijnlijk mijn familie ook kwijt raken.” Ze knikte instemmend.
Ik speelde direct de bal terug. Ik maakte er een een-tweetje van (grapje tussendoor)
“Ik mag toch wel over je fantaseren of niet?..” zei ik. Ze knikte, me strak aankijkend. Ze stond op en ging naast me zitten. Ik sprong op en vluchtte de kamer uit.
Ik stond in de WC en moest even slikken. Pfffttt zou ik haar kunnen weerstaan? Jenny zag er heerlijk opwindend uit en mijn paal was halfstijf. Ik besloot me even af te trekken om me wat verlichting te verschaffen. De gedachte aan Jenny’s enorme jetten wondt me enorm op zodat ik al snel op het punt van spuit stond maar ik hoorde haar stem. Wat nu? Ik was nog niet zover, ik was stijf en snel borg ik mijn lul op, hij moest maar onderweg naar beneden weer snel slap worden! En inderdaad hij was weer slap ik naast deze jonge mooie blonde nimf ging zitten.
“Je hoeft niet te fantaseren…. Ik zit hier nou naast je….” En plots reikte Jenny voorover en kuste me op de mond. Ik voelde hoe haar wilde tong mijn mond binnendrong en ze me stevig tongde.
“Hmmp hmmp” haar hand gleed tussen mijn benen en streelde over mijn kruis. Bijna automatisch ging mijn hand naar haar borsten en ik voelde ze. Enorm! Ze waren best stevig en zwaar. We vergaten wie we waren, de oudere broer en de jonge vriendin van het broertje! Twee mensen in een diep verlangen naar elkaar. Ik duwde haar zacht naar achteren als ik nu de bovenkant van het jurkje losmaakte en de bandjes van haar BH mee omlaag trok. Ik wilde haar tieten zien!!

Ik trok het stukje stof opzij en daar verschenen Jenny grote roze tepels, het waren meer spenen. Ik sloot mijn lippen erom heen en zoog en voelde hoe ze opzwollen.
“Ooooh Jenny hmmp lekker want een heerlijk borsten heb je hmmmp hmmp” kreunde ik en Jenny streelde mijn rug als ze zich aan haar tieten liet zuigen.
“ Ooohh ik weet dat het verkeerd is maar ik kan het niet meer houden…..”
Na enkele minuten stopten we en Jenny deed de bandjes weer goed. Ze stond op en pakte mijn hand.
“Misschien is het beter als we naar de slaapkamer gaan….” Ik stond op en samen liepen we naar de kamer hiernaast, mijn slaapkamer.
Ik dook op het bed en draaide me om, Jenny wilde dat ook doen maar ik wilde het zien.
“Nee, ik wil dat je je voor me uit kleed..” zei ik zacht.
“He? Wil je dat ik voor je strip?..” zei ze lachend en ik knikte.
(ZUCHT) lachte ze en langzaam maakte ze het jurkje los en stapte eruit. Soepel maakte ze de enorme BH (CUP FF) los en daar verschenen Jenny’s enorme uiers! Ze bleef even voor me staan, enkel nog met haar slipje aan. Ik moest slikken als ze nu boven op me ging liggen.

“Hmmp hmmp wat heb ik hier van gedroomd hmmmm…” kreunde ze als ze me kuste. Ik draaide ons om zodat ik boven op haar lag en werkte mijn broek uit en shirt zodat het enigste wat mijn paal van haar kruis gescheiden hield, twee dunne stukjes stof waren. Ik voelde hoe Jenny’s vingertjes zich en weg zocht naar mijn paal en deze ook vonden. En langzaam reed in droog in Jenny’s handje. ”Jenny… “ kreunde ik “ ik wil bij je naar binnen”
Jenny lachte als we samen mijn slip omlaag werkten en ik nu droog tegen Jenny’s slipje aan reed.
“Oooh wat is ie hard zeg hmmmm lekker groot hmmmmmm…” steunde en ik kwam omhoog en tilde Jenny’s neukpoten omhoog zodat ik nu haar slipje uit kon doen. Jenny’s poesje was licht blond behaard en ik dook weer boven op haar en ik voelde de warme vochtige natheid van het botergeile kutje. Terwijl we tongden drukte ik naar voren en zonder enige hulp gleed mijn snikkel tussen Jenny’s schaamlippen, in haar kutje. Alsof ze voor elkaar gemaakt waren!
“Achh ja zo ja goed zo dieper…” fluisterde Jenny zacht en ik drukte verder. Steeds dieper en dieper totdat ik helemaal erin zat.
“Jaaaah zo jaah tot aan de ballen erin ooOOoohh…” kreunde Jenny luid en ik kwam omhoog en greep haar bij de borsten.
“Oh Jenny die tieten van je hmm zo enorme ze zijn zo groot en zo lekker…” als een babietje likte ik kringetjes om haar tepels en blies erover heen. En Jenny kromde haar rug van krolsheid.
“Jaaach lekker ze zijn voor jou, alleen voor jou hmmm….’ Ik verhoogde het neuktempo, ik wilde deze bitch eens en voor altijd eens nemen en haar lichaam schokte van deze beurt. Het beeld van Jenny werkte zo opwindend dat het niet lang zou duren eer ik zou klaarkomen.
“Oh Jenny ik wil gaan komen…. Ik wil in je klaarkomen!” steunde ik.
“Nee niet in me klaarkomen….. ik wil dat je eerst alles op mijn buikje spuit.!’ Jammerde het kind. Ik trok mezelf terug.
“Draai je om dan Jenny…” fluisterde ik.
“Waarom?…” zei ze als ze dat deed.
“Ik wil tussen je billen klaarkomen……” steunde ik en ik legde mijn gloeiende tamp in Jenny’s bilpleet en begon haar zo droog te neuken. Jenny kneep erin zodat ze met haar billen mij aan het aftrekken was.
“Oh Jenny ik kom ik kooOOOOoommm aaahh!” gilde ik en voelde hoe stralen sperma met kracht uit mijn buis spoten, direct op haar rug, haar billen. Alles kwam onder te zitten.

“OooooOOoh wat heet och wat heet en zoo veel achh…” kreunde Jenny. Ik kwam omhoog en keek naar haar rug. Onder het sperma, het zaad droop langs haar billen omlaag. Ik ging op mijn rug liggen en Jenny draaide zich om en ging nu op haar buik ter hoogte van mijn paal liggen. Met beide handen omklemde ze mijn paal en schrokte ineens mijn hele lul in haar mondje en zoog en zoog. Dikke klodders sperma wist de jonge meid nog uit mijn lul te zuigen als ze vervolgens mijn lul schoonlikte en hem heerlijk verwende. Ik tilde mijn onderlichaam wat omhoog zodat Jenny ook bij mijn ballen kon maar ze ging verder! Ik schokte als ik plots Jenny’s tong rondom mijn aars voelen cirkelen en ik kwam hoog zodat Jenny nu mijn anus aan het zuigen en likken was. Ik ging hondje staan en Jenny kroop erachter. Ze neukte mij nu met haar tong. Wat dat betrof had Jenny meer ervaring want ze likte me alsof ze niets anders deed. Mijn pik was meteen alweer knoertehard en ik trok mezelf af als Jenny maar doorging met het likken van mijn kont. Het was zo opwindend dat ik het gewoon niet uit kon houden en ik rolde weer op mijn rug. Onmiddellijk stortte deze meid op mijn pik en pijpte me. Haar blonde koppie zijlings rustend op mijn onderbuik, kon ik zo niet zien hoe ze me pijpte. Door mijn rug zachtjes te krommen stootte ik zachtjes mijn lul in haar mondje. Maar Jenny ging verder en trok me daarbij af.
“Jenny ik ga komen…. Jenny….!” Kreunde ik.

“Niet in mijn mond klaarkomen he? …” zei ze zacht. Maar het was telaat en terwijl ze diep over mijn paal heen zat kwam ik klaar. Ik zag hoe haar hoofdje schrok van de enorme hoeveelheid sperma dat in haar keel spoot en Jenny opende haar mond zodat het sperma uit haar mondhoek op mijn buik druppelde.
“OoooOooh Jenny! Oh Jenny!…” kreunde ik als ik bleef pompen en Jenny me stevig met haar handje leeg molk. Jenny draaide zich om en keek me aan, Op haar wangen, haar kin zaten lange slierten sperma. Op mijn onderbuik lag een plas van sperma. Lachend keek ze me aan, Ze zag er heel grappig uit zo.
“Kijk dan wat je hebt gedaan….!” Zei ze lachend een beetje quasi boos. “ Ik zit helemaal onder het zaad!”
“En het ruikt ook zo vreemd he?…” zei ik. Jenny keek raar op en bracht haar gezicht dicht bij het plasje sperma. Op dat moment drukte ik haar hoofd omlaag zodat ze in het sperma ondergedompeld werd.
“Pffft braaah uche uche…” proestend kwam ze overeind en Jenny’s gezicht was nou helemaal bedekt met het kleverige zaad.
“Godverdomme bah smeerlap bah …!” protesteerde ze. Met haar vinger wiste Jenny de grootste klodders van haar gezicht af. Gefascineerd keek ze er even naar en terwijl ze me aankeek, opende ze haar mond en liet langzaam de klodders in haar mondje glijden. Ze wilde het toch! Ik zag hoe Jenny het sperma doorslikte en proefde, daarbij sloot ze haar ogen, als of ze een fijne wijn aan het proeven was.
“Hmmmm heerlijk hmmm lekker zoet hmmmm.” Ze pakte een doekje en wiste de rest van haar gezicht.
We lagen samen in bed voor een uurtje, elkaar strelend en keken elkaar aan.
“Dit is ons geheimpje he Jenny?” zei ik en ze knikte. Als we ons daarna aankleedden en ze vertrok.

De dagen verstreken en inderdaad ze hield het geheim. Mijn broertje woonde op zichzelf en al heel snel trok Jenny bij hem in. Als ik daar langs kwam voor een kopje koffie dan zag ik in haar ogen de wellust. Tot op een dag ik aanbelde en Jenny open deed.
“Hoi… Tom is even weg voor een boodschap maar kom binnen……”
De meid liep voor me uit en liep door naar de keuken.
“Ik neem aan dat je wel een kopje koffie lust..” ik liep achter haar aan en terwijl ze voor het aanrecht stond draaide ik Jenny om en zoende haar hartstochtelijk op haar mond.
“hmmp hmmp hmmp …” haar handen knepen in mijn kont Ik liet los en draaide Jenny weer om naar het aanrecht toe en boog haar wat voorover. Ik tilde het rokje dat ze aan had omhoog en wipte snel mijn lul eruit. Ik drukte mijn snikkel tegen Jenny’s kutje aan en ineens gleed ik zo in haar warme schacht.
“Oooooh wat doe je daar toch allemaal met me achh…. Oh straks worden we betrapt stop nou alsjeblieft!” kreunde Jenny maar ik verlangde zo verschrikkellijk naar haar hete lichaam. Ik nam met beide handen haar enorme tieten in haar bloes beet en kneede deze terwijl ik rustig vanachteren Jenny in haar kutje sodemieterde.
“Oh mijn God jaaah heerlijk achhhh” kreunde Jenny maar Jenny draaide zich om zodat mijn pik eruit floepte en de vrouw voor me knielde en meteen haar hoerige lippen om mijn snikkel sloot.

“Hmmp hmmp hmmp” als een wilde begon Jenny me rauw te pijpen, met lange halen op en neer gaand, tot aan de ballen erin. Daar stond ik dan, met de broek op de enkels, gepijpt door de blonde vriendin van mijn broertje. Ze ging als een wilde tekeer en zoog als een nilfisk stofzuiger! Jenny kneep in mijn paal en trok me snel af waardoor ik het al voelde opkomen. “Oh Jenny ik kom, hier komt het open je mond!! AAHHH!” gilde ik. Starend naar mijn pik kwam ik klaar en wilde sralen van warm zaad spoten de lucht in en landden precies op Jenny’s gezicht en in haar wijd openstaande mond. Onmiddellijk sloot Jenny haar lippen om mijn spuitende snikkel om zo geen druppel verloren te laten gaan, sterker nog: om zo al zuigend nog meer sperma uit mijn ballen te halen. Met harde stoten joeg ik nog meer klodders in haar mond en ramde mijn paal diep tot aan de ballen in Jenny’s mond waardoor het kind bijna kokhalste van de enorme ladingen aan sperma in haar keeltje.
“Hhhmp hmmpach .. oh ik verslikte me bijna in jouw zaad achh…” zei ze tenslotte als ze omhoog naar me keek, me nog zachtjes aftrekkend. We hoorden de voordeur en snel trok ik mijn broek weer aan en fatsoeneerde ons als mijn broertje terugkwam.

Gelukkig was de keukendeur gesloten zodat het net leek alsof we aan de keukentafel aan het keuvelen waren terwijl de koffie aan het doorlopen was.
Dit kon niet lang meer goed gaan. Jenny ging de meeste rare excuses verzinnen om maar bij mij te kunnen zijn om met mij te sexen. En ik vond het op zich wel prima alleen tja, het was wel de vriendin van mijn broertje. Jenny was gewoon gek op mij en iedere seconde dat we alleen waren werd besteed aan wilde sex……..

Vervolg op verzoek.
Aantal keer gelezen:
1992
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)