Spannendverhaaltje.nl

Janneke

-
21-10-2010
Ik ken Janneke al jaren lang, ze kwam bij mij in de klas in groep 5 van de basisschool. We gingen later ook naar dezelfde middelbare school. Een aantal keer heb ik het gevoel gehad dat Janneke het meisje was waar ik echt een relatie mee moest starten. Dat is alleen nooit gebeurd waardoor ik een andere mooie lieve dame heb ontmoet. Ik was met mijn vriendin op vakantie toen Janneke weer contact met me opnam. In het geheim voor mijn eigen vriendin maakte ik een afspraak met Janneke.
Afgelopen donderdag was het dan zover. Ik wist niet wat Janneke had gepland, alleen dat ik om tien uur s ochtends bij haar moest zijn en dat ik s avonds laat weer thuis zou zijn. Het was half voor tien, te vroeg maar toch belde ik aan. Janneke kwam van de trap af in haar lingerie en deed de deur open. Geschrokken vroeg ze of het al 10 uur was, ik verontschuldigde me dat ik te nieuwsgierig was en daarom wat eerder gekomen was. Ze liet me binnen en ik zat op haar kamer terwijl zij zich verder klaarmaakte.
Toen ik daar zat was ik aan het nadenken over wat ik zojuist had gezien. Janneke had mooie kante lingerie aan waar haar borsten mooi uitpuilden en ik ook had gezien dat haar poesje mooi geschoren was. Wat zag Janneke er toch heerlijk uit, nog mooier dan ze al deed met haar mooie blonde lange haar, grijze ogen en mollige postuur. In mijn ooghoek zag ik een lade met haar lingerie, ik was erg benieuwd wat haar maten waren. Als eerste haar string, dat was een L, een lekkere grote kont dus. Toen ik haar cupmaat zag staan in de bh geloofde ik mijn ogen niet, ze had 80E, wat een reusachtige borsten voor een meid van 22. Ik deed haar spullen weer in de la, net op tijd want Janneke kwam weer binnen lopen. Ze was helemaal klaar en ze zag er echt heerlijk uit, wat ik haar dan ook vertelde. Janneke bedankte me en gaf me al direct een zoen vol op mijn mond. Dit kon nog wel eens een spannend dagje gaan worden.
Eenmaal in de auto raakten we aan de praat over studie, werk, vrienden en relaties. Janneke biechtte op dat ze nog steeds maagd was, ze kende wel een jongen door wie ze ontmaagd wou worden maar die had al een vriendin knipoogde ze naar mij. Ik wist maar al te goed wat ze bedoelde. We waren een uurtje onderweg toen Janneke vertelde dat we er bijna waren, ze draaide het terrein op van een vakantiepark in Groenlo. Ze had blijkbaar al ingecheckt want we konden direct doorrijden naar het huisje. Eenmaal daar stapten we samen uit en gingen naar binnen. Janneke had ervoor gezorgd dat er van alles aanwezig was, eten, drinken en het hele huisje was romantisch gemaakt. Ze liep direct naar de jacuzzi om deze vol te laten lopen. Ik liep wat rond in het huisje, dit was toch wel een hele aardige actie van haar.
Ik werd weer vol op mijn mond gezoend door Janneke waarbij ze probeerde te tongen, ik beantwoorde het en trok haar strak tegen me aan zodat ik haar mooie lichaam voelde. Mijn handen gleden vanaf haar zij over haar heupen naar haar kont waar ik zachtjes in kneep. Haar handen gleden ook over mijn lichaam en ze stopte toen haar hand mijn stijve. Ze begon me langzaam af te trekken door mijn broek. Mijn hand gleed langzaam over haar borsten naar beneden onder haar rokje. Ik voelde direct haar natte poesje, ze had haar string uit gedaan. Direct liet ik twee vingers haar natte doosje inglijden. Janneke begon mijn broek los te maken en haalde mijn lul eruit en ging verder met aftrekken. We begonnen allebei te kreunen. Ze stopte met aftrekken en ging op haar knien zitten en begon mij inhalig te pijpen. Mijn lul gleed tot aan mijn balzak in haar mondje. Janneke likte en zoog aan mijn kale paal en zak, wat een heerlijk gevoel. Het duurde dan ook niet lang en ik spoot mijn zaad diep achter in haar keel. Ze bleef nog even zitten om al het zaad eruit te zuigen, stond weer op en begon me weer te tongen waarbij ik mijn eigen zaad proefde. Ik stuurde Janneke naar de bank in de woonkamer terwijl ik al haar kleding uitdeed. Daar lag ze dan helemaal naakt, het was tijd Janneke een uitgebreide lik beurt te geven. Ik stapte boven op haar en gaf haar een intense tongzoen, toen was het tijd om onderweg te gaan. Langzaam liet ik mijn tong over haar lichaam glijden. Over haar grote borsten, haar grote tepels, naar haar navel om uiteindelijk bij haar venusheuvel eventjes te stoppen. Ze pakte mijn hoofd vast en probeerde me naar haar clitje te duwen. In n haal ging ik vanaf haar venusheuvel helemaal door tot haar aarsje. Janneke begon direct te kreunen waarna ik terug ging naar het clit en poesje. Ik begon haar te likken en ze begon zelfs al tegen mijn tong aan te rijden. Het duurde niet lang tot Janneke klaar kwam, uitgebreid likte ik al haar sappen uit haar poesje.
Nadat Janneke was bijgekomen van het eerste avontuur was het tijd om de jacuzzi te gaan verkennen. We stapten beiden naakt de jacuzzi in en al snel vonden onze tongen elkaar weer. Hevig rolden onze tongen over elkaar. Mijn handen gleden over haar lichaam en voor Janneke het wist gingen er twee vingers haar kutje in. Ze slaakte een diepe zucht en ging opzoek naar mijn lul. Deze was allang weer stijf geworden door het geile gebeuren met Janneke samen. Ik tilde Janneke op en liet haar over mijn paal zakken. Wat een heerlijk gevoel jammerde ze. Al snel voerde ze het tempo op en zag ik haar mooie borsten vlak voor mijn ogen op en neer dansen. Gelukkig was ik al een keer gekomen anders spoot ik echt binnen de kortste keren haar maagdelijk strakke kutje vol. We neukten nog een tijdje door terwijl ik haar borsten begon te kneden. Ze begon steeds harder te kreunen en ongecontroleerde te bewegen. Haar poesje trok strak om mijn lul toen ze klaarkwam. Door dat heerlijke gevoel spoot ik de rest van mijn zaad diep in haar kale poesje.
Jannekes tong gleed diep in mijn mond en we zoenden verder. Onze handen gleden over elkaar lichaam. Wat was het heerlijk om te genieten van een andere vrouw dan mijn eigen vriendin. Jammer genoeg liep het inmiddels al tegen zessen waardoor we moesten gaan eten en alweer op weg naar huis. Maar n ding is zeker deze dag met Janneke samen zal ik niet snel vergeten!
Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar unvirginator@gmail.com
Aantal keer gelezen:
233
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)