Spannendverhaaltje.nl

Janneke 6 - weekendje bij Mirjam

-
21-08-2010
Hoi hier is Jan weer, kort voor Janneke. Mijn kamergenootje uit het internaat nodigde mij uit om in het weekend met haar mee te gaan, ze ging ergens oppassen, bij een tante, bleef daar slapen en mocht een vriendin meenemen. Ik wist nog van niks vrijdags, 's avonds kwam ze naar mijn bed toe kroop stiekem onder mijn bekbed erbij. De avondwacht was al langs geweest in te kijken of we allemaal op bed lagen, en vooral wie waar. Heb jij soms zin om met mij een weekendje op te passen? Ik mag een vriendin meenemen, we gaan er morgen middag naar toe en komen zondag avond weer terug. Ik weet het niet, zei ik, ik had eigenlijk met Sjoert afgesproken naar de stad te gaan en s'avonds naar de bios. Sjoert is ook een jongen van het internaat, die net als ik geen ouders meer heeft. Ach toe joh, en Mirjam liet haar handen verleidelijk over mijn buik gaan. Kan ik je niet overhalen?

Kriebelend over mijn buik, ging ze naar boven over mijn borstjes heen, de tepels reageerden spontaan, Toen ze dat ook merkte, nam ze er een in haar mond en liet haar hand naar beneden toe afglijden en zocht mijn klitje op. Ik weet het nog niet, zei ik quasi ongeinterresseerd en spreidde lichtelijk mijn benen om haar toegang te verlenen tot mijn inmiddels vochtige spleetje. Twee vingers drongen bij mij naar binnen terwijl haar mond mijn borsten en buik verwende. Steeds meer zakte ze af naar beneden tot ik haar tongetje voelde rondjes draaien om mijn klitje. Tezamen met de vingers in mijn kutje zonk ik weg in een gevoel van zaligheid en streek haar liefkozend door d'r haren. Zo'n krullebol aan de binnenkant van je dijen is een extra stimulans en het duurde ook niet lang voordat mijn lijf krampend om haar vingers klaarkwam. Ik trok haar naar boven om haar mond op te zoeken en mijn eigen kutgeil uit haar mondhoeken op te likken. Al tongend zakte ik langzaam weg in een heerlijk loom gevoel. Oke, je heb me overtuigd. Morgen mag jij mij verwennen, zei Mirjam, we hebben de hele nacht de tijd. Ik kreeg nog een kusje op mijn borstjes voor ze vertrok naar haar eigen bed. De volgende dag werd ik wakker van een kusje op mijn mond, met de meededeling, ik wilde over twee uurtjes de trein nemen, kom je er uit?

Met een uurtje treinen stonden we op het station, waar de tante van Mirjam ons al stond op te wachten. Mooi dat jullie er zo bijtijds zijn, we moeten er iets eerder naar toe en komen pas morgen in de middag thuis. Wij konden er geen bezwaar tegen maken, Mirjam had er al eens eerder opgepast en ze hadden altijd van alles in huis. We zouden ons wel redden. Vanavond mogen jullie een paar pizza's laten komen, dat vind Martin, hun zoontje van vijf, ook lekker. Op weg naar boven in de flat stonden we met een paar leuke jongens in de lift, die precies onder hun woonden. Toen we 'smiddags even naar buiten gingen 'om de omgeving te verkennen', liepen we een van hen weer tegen het lijf. Ze waren ook het weekend zonder ouders en zouden met een paar vrienden een paar fims gaan huren. Mirjam kende hem, Hans, en zo te zien aan haar gedrag zat het wel dieper, ook Hans reagerde aangenaam verrast toen hij hoorde dat we het weekend daar waren. We spraken af dat ze om een uur of negen even langs zouden komen.

Alles liep op rolletjes, de pizza's waren heerlijk en de kleine ging na Tictac en een serie verhaaltjes voorlezen zonder problemen naar bed, toen we tegen negenen keken sliep hij als een roos. Een klopje op de voordeur, kondigde ons bezoek aan. Drie leuke gasten kwamen binnen. Hans ging gelijk bij Mirjam zitten en de rest zat mij met geile oogjes aan te kijken. Wat voor films hebben jullie gehuurd? Ach, niks voor jullie. Porno dus, vinden wij zo nu en dan ook best wel leuk hoor! Mirjam leek er niet zo veel aan en stelde voor dat ik met die twee dan naar beneden ging om wat films te zien, ze wilde Hans duidelijk even voor zichzelf. Leek mij een goed idee en de jongens verheugden zich er al op. Ik had mij al omgekleed in een sexy jogging outfit, een wijd zittend broekje met een kort bovenstukje, uiteraard zonder bh, die had ik niet eens.

Eenmaal beneden aangekomen rekte ik mij eens it op de bank en zag twee paar ogen naar de onderkant van mijn borstjes loeren. Paul en Bart kleurden beide een beetje rood toen ze zagen dat het mij opgevallen was en ik trok het bovenstukje als een net meisje weer op z'n plaats. Ze liets mij de films zien, of ik voorkeur had, eentje hadden ze al in de middag gezien dus besloten we om de tweede dan maar te doen. Het ging er gelijk stevig aan toe, twee kerels met een meid. Er werd gepijpt, geneukt, kont geneukt, twee tegelijk. Op de hoes van de film kon ik zien dat het alleen maar over trioos ging. Na twee neuk partijen besloten we om hem even stil te zetten en wat drinken in te schenken. De jongens begonnen te vragen of ik het al eens had gedaan, of kontneuken niet zeer deed enzo. Ze hadden het al warm gekregen van de film, toen ik overal nog eens vrijelijk op antwoordde zaten ze helemaal met een rood hoofd. Onder de volgende neukpartij trok Bart zijn shirt uit, Paul volgde zijn voorbeeld. Mijn kutje was onderhand zeiknat en ik begon onder de film met de tepels van beide heren te spelen. Voor hun het teken om ook de mijne te inspecteren . Ook mijn bovenstukje moest er aan geloven en van twee kanten werden mijn borsten betast.

In een volgende scene was een griet met een kaal poesje, Bart vond dat nu het einde. Toen ik hem vertelde dat ik de mijne altijd kaal hield, wilde ze dat natuurlijk gelijk zien. Alleen mijn gympen had ik nog aan en Bart dook tussen mijn benen om het moois van dichter bij te bekijken terwijl Paul de smaak van mijn borstjes proefde. Bart likte wel, maar had er eigenlijk geen kaas van gegeten, van de films had hij in ieder geval nog niet veel geleerd. Ik wil die van jullie eens onderhand ook bekijken. Ik ging op mijn knieen zitten en ritste de broeken open van beide. Ze verdwenen ook op de stapel met de rest van de kleding. Ze wreven ze langs mijn tepels en ik begon ze af te trekken en ze een voor een in mijn mond te verwennen. Ik werd getrakteerd op twee stevige knapen waar ik nog een hoop lol aan kon gaan beleven. Toen ik die van Bart in mijn mond nam, proefde ik gelijk een straaltje voorvocht, de jongens waren al flink geil van de films geworden en voor dat ik van een ander standje kon gaan spreken spoot Bart al zijn eerste lading over mijn borsten heen, Paul begon mee te neuken in mijn mond en loosde zijn eerste lading in mijn keelgat. Ik zoog ze allebei netjes schoon maar veel slapper werden ze er niet van. Logisch want ze stonden terwijl ik ze zoog en trok naar het verloop van de film te kijken, geen wonder dat ze zo snel klaar waren..Een handdoekje werd gehaald om mij af te drogen.

ik liet mij in de bank vallen, de jongens gingen naast mij zitten, Paul legde nu zijn hand in mijn kruis en Bart legde een arm om mij heen en had een borst te pakken. Voor mij stonden er twee fiere jongens over eind om me mee te vermaken voor de rest van de film. Paul had er duidelijk meer kaas van gegeten en vond snel in mijn natte grot het genotsknobbeltje, ook neukte hij een beetje met zijn vingers wat mijn sjortempo een beetje deed opvoeren. Op het beeld kwam nu een scene dat een griet dubbel werd genomen. Dat wil ik ook, riep ik. Haal de boter eens snel Bart en ik positioneerde Paul op z'n rug. Nam plaats op zijn tamp en begon eerst eens mezelf te verwennen. Met lange halen bereed ik hem en liet me iedere keer tot aan zijn ballen terug zakken en voelde zijn tamp tot diep in mij schuiven. Heerlijk! Toen Bart terug kwam met de boter zat ik met mijn spieren te oefenen, helemal stil met alleen die tamp in mijn buik. Bart maakte er een einde aan en ik voelde hoe hij de boter rond en in mijn gaatje duwde. Die van Bart moest weer even bij de les gezogen worden en daarna mocht hij hem helemaal insmeren. Paul lag te genieten van mijn spierenspel en het was of hij nog groeide in mij. Bart was er nu helemaal klaar voor en ik was zelf ook al een heel eind op weg naar de explosie. Ik ging slap op Paul liggen die ook gelijk mijn mond opzocht. Bart schoof hem gelukkig voorzichtig naar binnen en begon me langzaam in mijn kontje te berijden Paul begon ook mee te bewegen en ik lag er alleen maar tussen te genieten. Ik voelde mijn lijf opjagen en begon steeds sterker te hijgen, toen ik ook nog begon te kreunen en kirren sloeg het over op de jongens, die ook tegen hun hoogtepunt aanzaten. Ik probeerde het zolang mogelijk uit te stellen, maar toen Bart zijn lading over mijn rug heen spoot hield ik het niet langer en ging rechtop op Paul zitten, ramde hem zo diep mogelijk in mij, al wrijvend over mijn klitje en krampte om zijn lul heen. Paul spoot zich hikkend in mij leeg en ik liet me voldaan over hem heen vallen. We tongden nog even, onderhand dat Bart zijn lul stond schoon te maken.

Het was al bij twaalfen geworden en Bart had die volgende dag een belangrijke wedstrijd en besloot naar huis toe te gaan, ik kreeg nog een kort kusje en Bart liet ons met z'n tweeen achter. Ik had met Mirjam afgesproken om een uur of een terug te zijn. Paul stelde voor om samen onder de douche te stappen. Hij poets me keurig schoon en vergat zeker onder de navel geen millimeter. Onder het douchen vertelde hij mij dat hij nog nooit met een meisje in zijn eigen bed had gelegen en dat eigenlijk nu zijn liefste wens was. We droogden ons snel af en doken onder zijn dekbed. Ik lag nog heerlijk na te gloeien van de douche. Wat had je nog meer in gedachten Paul, vroeg ik. Het liefst zou ik gewoon een nat kutje willen neuken, maar zoals jij pijpt is ook niet weg. Als je heel voorzichtig mij wilt likken eerst, want mijn klitje is nog erg gevoelig, dan zorg ik dat jij er straks helemaal klaar voor ben. Paul dook al tussen mijn benen voordat ik uitgesproken was. Met zijn tong draaide hij langzaam rond mijn klitje en ook duwde hij hem zover als hij kon in mijn kutje. Met zijn handen aan mijn borstjes lag ik te genieten van zijn tong spel. Met een rood hoofd kwam hij weer nar boven. Blijf maar liggen, zei hij, en kwam met zijn billen op mijn borst zitten en bood mij een leuter aan die versterking nodig had wilde ik er iets aan hebben. Ik schoof zijn vel naar achter en zoog zijn eikel naar binnen. Door er rondjes omheen te draaien met mijn tong kwam er weer leven in de brouwerij. Steeds dieper begon Paul mij in de mond te neuken. Omdat ik met mijn hoofd op het kussen lag kon niets doen als zuigen en tongen om zijn lul. Hij ging zo diep dat ik begon te kokken en ik duwde hem naar achter, mijn kutje moest ook niet vergeten worden! Paul bleef lief en al zoenend prikte hij zijn lul naar binnen. Hier had ik onderhand wel weer zin in. OP rustig tempo begon hij en ik kneep lekker mee, hij lag vrij hoog en met zijn lange halen raakte ie net even mijn klitje aan iedere keer, net genoeg om mij helemaal gek te maken. Doordat hij al een paar keer gekomen was die avond, hield hij het beter vol als ik, Paul bleef met lange rustige halen doorgaan, zodat ik de gene was die begon mee te schokken omdat het te langzaam ging. Ik smeekte, kirde, kraaide en kreunde dat het een lust was en Paul voerde voor mij het tempo iets op. Ik hield het niet meer en probeerde aan alles te denken om het uit te stellen, dit moest zo lang mogelijk doorgaan!!! Paul verloor ook langzaam zijn beheersing en stoomde nu aardig door, toen hij begon te kreunen hield ik het niet meer en sloeg mijn benen om hem heen, drukte mijn hele lijf tegen hem aan en zette van pure lust mijn tanden in zijn schouder, ook mijn nagels drongen diep in zijn rug. Ik kwam klaar tot diep in mijn tenen. AAAHHH kreunde Paul en liet zich slap op mij vallen nog naschokkend van genot. Onze tongen vonden elkaar om er een mooi einde aan te breien.

Ik moet gaan Paul, ik zou een uur of een terug zijn. Paul stond op om mijn kleren te halen en op zijn rug stonden rode striemen van ons avontuur. Ik stopte Paul nu terug in zijn bed, kon het even niet laten mijn eigen sap met sperma mix te proeven door zijn lul helemaal leeg te zuigen, tja, we leveren geen half werk af! Ik kleedde mij aan en ging snel terug naar Mirjam, waar ik Hans tegen kwam die net de deur uit ging. Nadat hij Mirjam nog een kusje gaf, kreeg ik er ook nog een. Wat is die zoenerig, het was zeker wel gezellig hier. Ja, zeiden ze in koor en Hans verdween. Ik drink nog snel even wat en dan ga ik gelijk naar bed, ik ben drie keer gekomen vanavond, ik ook, zei Mirjam, de rotsooi doen we morgen wel, alleen even de wijn en hapjes wegzetten voor Martin morgen.
Aantal keer gelezen:
1816
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)