Spannendverhaaltje.nl

Janette, een jonge geile meid van 19

-
16-08-2010
We zaten samen thee te drinken in de koffiebar. Waar we samen werken. Janette 19 jaar, en ik 26!! We hadden pas verkering, en het liep lekker!! Het was erg warm vandaag, en we zouden gaan zonnen. Met een hele groep, naar het strand. Liever gezegd, het bos!!! Ik had bietensalade gemaakt voor de lunch. En we zaten te smikkelen met z'n allen. Ik lag tegen haar aan, te genieten van de hete zon. Smeerde me in met olijolie zodat ik supersnel bruin zou worden.
En besloot een koele dijk te nemen in het koele water. Ze volgede mij onverhoeds, we speelden wat in het water. Je weet wel!! Als 2 onschuldige kindertjes. Ik plaagde haar, door haar kopje onder te duikelen. En bovenop haar te duiken. Wat een lol!!!! Na die koele duik, besloot ik om maar alvast naar huis te gaan. Janette zou later komen. Thuis stapte ik onder de koude douche en voelde wat de zon had gedaan met mijn lichaam. Het brandde als de hel. En na een 15 min. liep ik de woonkamer in, mezelf afdrogend. En schonk een glas koel water in.
Ging zitten half naakt, met alleen mijn slip nog aan. De tijd leek te verstreken toen op- eens iemand op mijn schouders tikte. Ik was blijkbaar in slaap gevallen. En het was janette, wie anders!! Ze hing boven mij en geurde nog naar het zilte water. Ik begon te lachen, en zei droogjes!! Tja in slaap gevallen!!! Ze kon er ook wel om lachen. Ik ga effe douchen zei ze nog de kamer uitlopend. En zag haar billen wiegend voor mijn dromerige ogen. En door de hitte steeg er iets in mijn slip. Mijn lul werd hard. En ik volgde haar geruisloos naar de badkamer. Daar stond ik te loeren, naar haar. En zag haar zichzelf insoppen met schuim.
Ze gleed langs haar borsten en zag in haar ogen iets!!!Wat leek op zelfliefde. Ze masseerde haar lichaam vol passie. En zag de glinstering in haar wulpse ogen. Ik stond gefixeerd te kijken. Met een paal in mijn slip. En werd helemaal geil toen ze haar kutje begon te bevoelen, ik wits dat ze geil was!!! En ze ging vingerend met haar vingers in en uit haar kutje. Ik zag het schuim soppen. En de verveten blik in haar ogen. Ohhhhhh stamelde ze diep en onbevangen. Nietwetende dat ik stond te loeren. Ze ging tekeer als een dolle griet.
Hevig met haar kutje spelend, en zachte kreetjes makend. Ik stapte onverwachts de badkamer binnen, net toen ze aardig op dreef was. Ze schrok totaal niet. Keek me aan met een koele blik. En trok me onder de lauwe douche. Ze begon me wild te zoenen, en streelde door mijn haren. Ahhhhhh geile donder, zat je me te beloeren!!! Euhh!! Nou ja, stamelde ik!! Ik d8, laat ik nou eens!!! En haar tong verstrengelde zich weer met de mijne. MIjn vingers gleden geruisloos tussen haar benen. En bevoelde haar natte lipjes. Ze was aardig geil merktte ik. Ze dreef van het vocht!!! En van de douche, haha!!! Kom geile rakker!!! Snoof ze wild geworden van de aanblik van mijn erg harde lul.
En bukte zich met haar billen vorn mijn gewillige kwajongen. Ik stopte hem er geruisloos maar zeker in. En omklemde haar billen met mijn handen. Kom geile rakker!! Zei ze weer! Neuk me!!! En hard graag!!! En ik zette me af en begon haar te beueken, liet haar alle hoeken van de douche zien. Perste mijn lul diep weg in haar brandene kutje. Drukte haar tegen de muur aan, perste hem nog dieper en verder weg in die zalige poes van janette. 19 jaar en heel geil!!!! Al bouncend op het ritme van de lauwe stralen, wipte haar geile kontje steeds omhoog.
In en uit ging ik als een trein. Haar malse tieten knedend. Hijgend zwaar en wild in haar ranke hals. Kuste haar likte haar. Gleed in en uit het sappige kutje. Dat vast zat aan mijn stevige lul. WE begonnen te zingen. Te jubelen, te dansen. en kwamen spetterend geil klaar. Onder hert genot van de lauwe stralen van de douche. Hmmmmm, ohhhhhhhh snoof janette wild toen ze het geil voelde vloeien diep in haar hete kut. En ik stote er nog de laatste slavo's uit en spoot haar gigantisch vol met heet sperma.
Ohhhhhh. aaahhhhh,uhhhhhhhhh hijgden we zwaar in de douche. En de stralen spoelde het sperma weg en vloeide uit haar heet kutje op de vleor. Ik trok mijn lul uit haar, en kuste haar schouders, en gaf haar een vette zuigzoen. Droogde me af, en liep naar de woonkamer. Later kwam ze binnen, met een blos op haar wangen. En zonder slipje aan, en ik zonder slipje in de kamer. En kwam bevenop me zitten op mijn gestegen lul, van de aanblik van haar geile vormen. En ze bereed kreunend mijn trots. Tot laat in de morgen, ja toch?????
Aantal keer gelezen:
502
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)