Spannendverhaaltje.nl

Jaloerse vriendinnen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland meer verhalen van Jacob van Holland Ik wil jullie graag vertellen over de wilde chatroom-ontmoeting die ik laatst gehad heb. Ik maakte kennis met Nicole in een Nederlandse Chatroom, ze was 22, studeerde rechten, en ze was gezien de inhoud van haar gesprekken best wel eenzaam. Ze was geïnteresseerd in omgang met een leuke knul om daar af en toe eens mee uit te gaan en wat te vrijen maar zonder de verplichtingen die daar vaak bij komen kijken. Onze Chats werden heter en heter, en op gegeven moment besloten we dat we elkaar maar eens in het echt moesten ontmoeten, en we spraken af in een cafetaria op zaterdagmiddag. Toen ik haar in het oog kreeg dacht ik even dat ik de verkeerde voor me had, maar al snel werd duidelijk dat het echt de Nicole van de chat was, en even had ik het euforistisch gevoel dat ik de lotto had gewonnen, allemachtig wat een kanjer. Ze zag er uit als een uitermate sportief type, ze was donkerblond met middenlang haar en een coupe soleil, smalle heupen met griezelig lange benen en een kort spijkerrokje dat over de vorm van haar billen en dijen niets te raden over liet. Ze droeg daarbij bruine tennisschoenen en een strak donkerrood Tshirt met spaghettibandjes dat niets verhulde over wat daar allemaal inzat.
We zaten direct aangenaam en gezellig bij elkaar, open en ongedwongen te kletsen over van alles en nog wat, de koffietijd ging over in lunchtijd, lunch werd dineren, dineren werd een gezellige club, en we eindigden dat ik haar om bijna twaalf uur thuis bracht, en ze me binnen nodigde voor een laatste borrel. Ze deelde haar etage met Judy, die was 21 jaar en studeerde economie. Judy was nog op en nam even kort deel aan het gesprek, en ze had al gauw door dat we alleen wilden zijn, ze verontschuldigde zich dus al snel dat ze naar bed wou. Ik weet niet hoe ze heeft kunnen slapen door alle herrie die we maakten, Nicole was beslist geen stille klaarkomster en lag regelmatig te kreunen en te gillen als ze alweer klaar kwam. Ik ervaarde het als bijzonder opwindend en spannend dat we mogelijk toehoorders zouden kunnen hebben, we probeerde allerlei standjes en ze liet me zelfs in haar mond klaarkomen. Ik had echt wel de wildste nacht van mijn leven. Maar, daar houd het verhaal niet op. s`Morgens moest Nicole vroeg weg, ze moest naar een studiegroep en ik lag nog uitgeteld te slapen in haar bed.
Op haar knie op het bed gesteund kuste ze me en fluisterde me toe dat ik nog best wel even lekker mocht slapen, en dat ze binnen een paar uur of zo weer terug zou zijn. Kort nadat ik weer in slaap was gesukkeld werd ik weer wakker door het zachtjes open gaan van de deur, en voelde hoe iemand bij me in bed stapte en even later aan mijn leuter lag te rommelen en die stijf probeerde te krijgen. Ik deed mijn ogen open en keek in de geile groene ogen van Judy! Toen ze in de gaten had dat ik wakker was geworden, klom ze naakt op me en fluisterde op geile toon " Ik wil dat je me dezelfde behandeling geeft als Nicole, ik heb alles gehoord wat jullie gedaan hebben, ik heb de hele tijd mee liggen vingeren en ik ben er zo ontzettend geil van geworden, ik moet en zal met jou neuken!" Ik was onmiddellijk klaarwakker en helder, ik streelde haar billen en heupen en ik vroeg haar "Weet je dat zeker? Nicole is een beest in bed hoor, ze is niet te houden" Mijn geest maakte overuren in het bedenken van alle zich aandienende mogelijkheden, Judy was een perfecte 10 in de ranglijst, en ik was me geil bewust van de warmte die haar vochtige kutje uitstraalde toen ze haar heupen tegen me aan drukte. Ze keek me met een geile en ondeugende ogen aan, sloeg haar benen hitsig om me heen en zei "Alles wat zij doet kan ik veel beter!" Een bloedrode golf van hitsig verlangen overspoelde me en ik dook naar haar heerlijke harde borsten, likte en zoog aan haar tepels, en zakte langzaam maar zeker langs haar strakke buikje af naar haar kutje. Toen mij tong haar schaamspleet verkende en op zoek ging naar haar klitje schreeuwde ze "OH MIJN GOD", toen ik dat gevonden had, harder dan Nicole had gedaan toen ze klaarkwam.
Ik kon niet langer wachten haar te neuken, haar kutje was, zo voelde ik toen ik haar vingerde, een gevangenis waar ik nooit meer uit wou. Ze had een mooi stel ronde en goed gevormde billen, en toen ik haar kutje achterlangs ingleed begon ze met haar spieren me te melken en ik dacht dat ik volledig van de wereld ging. Ze was heerlijk strak en nauw, en hield me met haar spieren gevangen. Het was verschrikkelijk lekker, ze had zich op haar rug gedraaid en ze kneep met opgetrokken knieën met haar kutspieren het sperma bijna uit me, ik heb in mijn hele leven nog nooit zo`n strak kutje meegemaakt. Zachtjes huilde ze “O, god, o ja, ik kom klaar”, en met hortende adem en stotende heupen gaf ze aan dat ze onderweg naar haar orgasme was. Ik deed mijn best om haar ritme op te nemen en schoot harde en hete stralen sperma op haar borsten. Ik wist niet waar ik die hoeveelheid sperma na de vorige wilde nacht vandaan haalde, maar mijn lul bleef maar spuiten en spuiten. Toen ik volkomen leeggespoten was zakte ik met mijn mond over haar buik af naar beneden, een nat en vurig spoor op haar buik achterlatend. Ze vroeg me op mijn rug te gaan liggen en met dat verschrikkelijk lekkere kutje ging ze op mijn mond zitten. Ik drukte mijn tong diep tussen haar schaamlippen, ik tilde haar met mijn vlakke handen onder die lekkere billen iets omhoog zodat ik ook haar kontje kon bereiken. Met lange halen likte ik elk plekje dat daar in de buurt kon bereiken, en het duurde niet lang of met lange uithalen en hijgende kreten kwam ze gierend klaar. We stonden samen onder de douche en hadden een verlaat ontbijt, bijna een brunch samen, toen Nicole thuis kwam. Er ontstond een merkwaardige situatie, Judy bleef me maar kussen op de momenten dat Nicole even de kamer had verlaten, en me toe te fluisteren hoezeer ze van mijn leuter genoot. Ik was oprecht verbaasd dat we niet betrapt werden en door de mand vielen, hoewel het verschillende keren een close escape was. Ik besloot de benen te nemen, maar niet zonder een afspraak te maken met Nicole voor de volgende dag.
Toen ik de andere dag van college uit school was gekomen, stond er een berichtje van Nicole op het antwoordapparaat. Ze schold me uit voor alles wat mooi en lelijk was en noemde me een zwijn om haar kamergenote te neuken. Het was duidelijk dat Judy haar verteld had wat er gebeurd was tussen ons zo gauw ik de deur achter me dicht had getrokken. Kennelijk was Nicole zo ontzettend boos, dat een deel van wat ze me toedichtte in haar scheldpartij helemaal niet meer terzake was. Ik vond het niet echt een slimme zet van Judy, maar ik begreep wel dat ze steeds bozer was geworden om de nachten die ze wakker werd gehouden en jaloerser werd op de veroveringen van Nicole en haar daaropvolgende wilde nacht, en begreep best dat ze gelijk met haar wou komen. Ik voelde me een tijdje best wel een beetje schuldig,maar was me wel bewust dat ik er door Judy ingeluisd was. Ik was best wel gesteld op Nicole, en hoopte stiekem op een kans hen beiden nog een keer te ontmoeten, maar begreep ook dat Nicole niet naar me zou willen luisteren.. Ik heb al verscheidene malen met de telefoon in de hand gestaan, om ze te bellen, maar zette uiteindelijk niet door, ik weet niet of Judy wel wil, omdat ze met me geneukt heeft om Nicole te pakken. Op haar beurt was Nicole razend op mij en ik denk niet dat ze me wil vergeven, ook al heeft haar vriendin mij verleid en niet andersom. En daarbij, uiteindelijk was Nicole`s eerste bedoeling niet een blijvende relatie maar een kortstondige romance. Wie weet, komen we elkaar later nog eens tegen… Och, en als het niet lukt, jammer dan, er zijn in de chatroom genoeg meisjes die wel willen. En ik, ik heb een prachtig avontuur beleefd! (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar jacobvanholland@netscape.net)
Aantal keer gelezen:
265
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)