Spannendverhaaltje.nl

Jacobs broer Johan, de CV-Monteur

-
16-08-2010
Hallo, Ik ben Johan van Holland, de jongere broer van Jacob. Ik ben 19 jaar, heb donker haar, 1.85 lang en sportief gebouwd. Ik ben nog niet zo lang van de MTS af. Ik leer nu nog een dag per week voor installatiemonteur, de andere dagen doe ik praktijkervaring op in het werk. In die hoedanigheid kom ik vaak bij mensen thuis om de installatie zoals CV te onderhouden of te repareren, en krijg dan regelmatig de kans om een van mijn favoriete hobbys uit te leven, namelijk slipjes te ruiken. Ik probeer wel altijd uit te vinden wie het slipje heeft gedragen en daarom kijk ik dan ook uit naar foto’s. Ribkatoentjes of enorme schepnetten hoef ik niet, ook het fuik van Oma niet. Een klein voorbeeldje. Ik moest eens onderhoud plegen aan een cv-ketel en kwam ‘smorgens vroeg bij mensen thuis.
De bewoners gingen naar het werk en ik bleef achter met hun dochter van een jaar of 20. Middenblond halflang haar met grove slagen, mooi van bouw, prangende strakke borsten en uitdagende billen. Ze vroeg of ze nog even snel kon douchen, voordat ik de ketel uitdeed. Tuurlijk mocht dat ! Een kwartiertje later kwam ze in haar badjas vertellen dat ze klaar was en ik mijn gang kon gaan. Een half uurtje later was ik klaar en moest de ketel weer bijvullen en ontluchten. Ik had haar op een gegeven moment weg zien gaan op de fiets en zag mijn kans schoon. Als eerste maar naar de badkamer, de wasmand open, maar een teleurstelling, geen kleine slipjes, wel enige groot vallende ribbelkatoentjes. Ik baalde enorm, ze had toch wel een schone slip aangetrokken ? Ik ging de slaapkamers langs en kwam op haar kamer uit. “Karin`s Cove” stond er op het bordje op de deur.
Ik zag meteen haar badjas op de grond. Ik schoof deze voorzichtig opzij en zag een grijs stringetje. Ik keek nog een keer om mij heen, pakte haar slipje en vouwde het open. De overweldigende bedwelmend lekkere geile geur van haar vrouwelijkheid kwam mij tegemoet en ik zag een geil vochtig glanzend plekje. Ik werd hier zo geil van dat ik mij ter plekke heb afgetrokken en klaar ben gekomen met het plekje van haar slipje onder mijn neus en in mijn mond. Met bonkend hart en tintelende ballen ging ik ging weer naar beneden en tot mijn schrik zag ik haar achter de pc zitten. Ze draaide haar hoofd en lachte naar me. Ik moest er opeens niet aan denken wat er gebeurd zou kunnen zijn als ze onverwachts boven was gekomen. Ze had even printerpapier voor haar werkstuk bijgekocht bij de XXXshop zei ze en was meteen weer naar huis gekomen.
Gelukkig had ze kennelijk niets in de gaten en ik had natuurlijk een goeie reden om boven te zijn, namelijk om de radiators te ontluchten. Met een schuine blik keek ze me aan. Klaar? Vroeg ze op dubbelzinnige toon. Mezelf schuldig voelend verschoot ik van kleur en verward antwoordde ik, ja, bijna. “Mooi, mischien kun je dan nog even kijken naar de radiator in mijn kamer, die ruist en prutteld vaak. Wacht, Ik loop wel even mee.” Ze liep voor me uit de trap op en ik dorst niet naar boven te kijken uit angst dat ze me zou betrappen. Boven aangekomen wachtte ze even op me en had in de gaten dat ik bij het oplopen van de trap met star gebogen hoofd naar mijn voeten keek. Glimlachend liep ze voor me uit de gang door richting haar kamer. Hoe heet je? Vroeg ze. Johan, zei ik, en begon me steeds ongemakkelijker te voelen, alsof ik vermoedde wat er ging komen. In haar kamer gekomen pakte ik mijn ontluchtings-sleutel en liep richting CV-radiator.
Ik dorst niet naar die badjas en slipje te kijken en liep er met een boog omheen. Ze zei zachtjes ” daarstraks had je daar meer interesse voor, waarom kijk je er nu niet naar? Of dacht je soms dat ik je niet gezien had? Je had het zo druk met aan je Jantje te trekken dat je me niet hoorde, he? Ik heb een hele tijd staan kijken, ik had zoiets nog nooit gezien en vond het best wel een opwindend gezicht.” Ik verschoot van kleur en wist niet waar ik kijken moest. Ze begon te grinniken en zei ik ben blij dat je gezonde belangstelling voor m`n slipje hebt, maar nu wil ik wel eens naar jouw slipje kijken. Weer verschoot ik van kleur en wist niet wat ik moest. Ze stapte op me af, lag haar handen op m`n schouders, en zei kom, niet verlegen zijn, ik heb de beste bedoelingen, ik wil alleen maar lekker met je vrijen. Die openhartigheid, dat was ik al helemaal niet gewend en probeerde me los te draaien. Oh, nee, meneer, zei ze, zo gemakkelijk kom je niet van me af.
Ze greep het borststuk van mijn werkbroek en trok me tegen zich aan. Ik voelde haar borsten stevig tegen de mijne drukken en voelde een halfharde erectie opkomen. Door de wijde taille van mijn werkbroek kon ze makkelijk naar binnen met haar hand en greep mijn jantje stevig maar wel lekker vast. Kom hier met dat lekkere ding, fluisterde ze, m`n verkering is al een tijdje uit en jij bent precies de man die in mijn fantasieen past. Ik kwam tot de conclusie dat verder verzet zinloos was, ze was eigenlijk best wel een lekker stuk, en legde mijn handen om haar leest. Mmmm, lekker, streel maar, zei ze. Ik kneedde en streelde haar heupen, ze sloeg een arm om mijn nek en we versmolten in een zinderende tongzoen. Opgewonden rakend kneedde ik haar billen, borsten en haar zijen, en ze begon tegen me aan te kronkelen met haar buik en poesje. Ondertussen had ze de knopen van de zijsluitingen van mijn werkbroek losgepeuterd, schoof de singels van mijn schouders en liet hem op de grond zakken. Ik schopte m`n werkschoenen uit, en tilde haar rok op. Mooi schoon slipje, he?
Zei ze, plagend, en dat poesje, net lekker gedouched! “Kom, trek de rest uit en ga op bed liggen”, zei ze. Ik stond op een been mijn sokken uit te doen en keek toe hoe ze zich ontkleedde. Ik moest op mijn rug op bed liggen en zij ging met knieen wijd op mijn borst zitten. Langzaam schoof ze naar voren totdat ze vlak voor me zat en zei” kijk en geniet van dat mooie kutje! Ze had een mooi rose doosje, licht behaard met korte dunne donshaartjes. En? ruikt het lekker?” Heerlijk, zei ik. Ze worstelde zich op haar knieen verder naar voren en liet zich langzaam zakken totdat ze op mijn gezicht zat. Met mijn armen om haar dijen heen spreidde ik haar schaamlipjes, en liet mijn tong diep door haar lekkere kutje dartelen. MMMmmm, zei ze, wil je m`n kleine gaatje ook doen? Ik snoof er eens aan en rook eigenlijk alleen maar een fris gewassen kontje, ik likte er eens aan, het smaakte een beetje droog, wat bitter, verder eigenlijk nergens naar, en duwde het puntje van mijn tong naar binnen. Dan was kennelijk een van haar hotspots, ze reageerde onmiddellijk met schokken en ongecontroleerde bewegingen.
Ze keek naar beneden, lachte lief en zei nu mijn doosje weer graag. Ik kwam wat los en dook weer in haar kutje, en leefde me lekker uit. Telkens als ik merkte dat ze naar het topje van haar explosie ging, stopte ik even en liet haar kalmeren. Na de vierde keer zei ze ga maar lekker door dit keer, ik ben bloedgeil van je geworden. Ze greep mijn hoofd tussen twee handenen en drukte m`n gezicht in haar kut. Met lange halen likte ik de lengte van haar spleet en eindigde steeds bij haar mooie witte klitje. Toen ze niet ver meer was nam ik haar drijfnatte gloeiende klitje tussen mijn lippen en draaide en zoog er aan. OOOOOoohhh, jaaaaa, ik KOOOOMMMMM! gierde ze, en kwam schokkend en hijgend klaar. Ze liet zich voorover vallen, zakte iets naar beneden en kwam half op me liggen. Pfoei, dat was lekker, zei ze. Ze tastte naar mijn jantje, die trillend op zijn beurt stond te wachten, en drukte mijn voorhuid naar achter. Ik reageerde meteen met een kreun, en ze zei die is nog lang niet goed leeg!
Ze kroop naar beneden en begon mijn middel en alles daar in de buurt te strelen. Ze trok een krachtige zuigzoen boven de grens van mijn schaamhaar, en zei zo, kan je aan me terugdenken! Ze kneedde en woog mijn ballen en ik voelde dat ik nog wel een keer kon spuiten, mijn zak was nog lang niet geheel leeg. Onder het kneeden van mijn ballen snoof ze even aan mijn jantje en zei wat ruik jij ook lekker, naar seks en mannelijkheid! Ze trok mijn voorhuid ver naar achter en liet haar lippen over mijn lul zakken en ik zag meteen sterretjes. Oh god, draai je even om, zei ik, en schoof onder haar in 69-houding, lekker met mijn mond en neus in haar lekkere kut. Dat was de druppel, ik kwam gierend klaar en ik voelde hete stoten sperma achterin haar keel spuiten toen ik zinderend leegspoot. Mmmmm, lekerrrrrrr, mompelde ze, en slikte alles door. Ze nam een slok water uit het glas op haar nachtkastje en keek me aan. “Je mag m`n slipje wel meenemen, als ik de jouwe krijg.” Dat is goed, zei ik, en liep met bevende knieen naar de badkamer om me een beetje op te frissen. Ik moest per slot nog werken.
Ik kleedde me weer aan en ontluchtte haar CV terwijl ze achter me met haar borsten in mijn rug gedrukt stond toe te kijken. Ik stond met mijn gereedschapskist beneden bij de deur, en ze liet mij in haar badjas uit. Ze zei “zie ik je nog eens terug? Ik bedoel niet als de CV kaduuk is, maar voor mij! “Ik keek haar aan en zei GRAAG! Volgend weekeind? Ik wist haar naam niet meer, was het niet Karin? Leuke naam….
Aantal keer gelezen:
131
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)