Spannendverhaaltje.nl

Jacob de concierge - Slipjes

-
16-08-2010
De directeur riep me, “Jacob, kun je straks even kijken naar de TL-lichten in de dameskleedkamer van het gymlokaal, die schijnen te knipperen.” “ Komt in orde, meneer”, zei ik terug. Ik liep naar mijn werkplaats om mijn gereedschapkist en trappetje te pakken en nam de lift naar de kelderetage. Daar haalde ik wat TL-buizen en starters uit het magazijn en nam de lift weer naar boven. Aan het eind van de zijvleugel lagen de gymlokalen, die van de meisjes achteraan. Ik keek om me heen, er was niemand te zien. Ik klopte op de deur, omdat ik problemen wilde voorkomen, deed hem zonder binnen te kijken op een kier, bulderde “mag ik binnenkomen”? Omdat er geen antwoord kwam vermoedde ik dat de meidenkleedkamer leeg was en stapte naar binnen. En inderdaad, er waren twee Tl-buizen aan het knipperen, aan de kleur te zien moesten die hoognodig vervangen worden. Ik werd overspoeld door die geheimzinnige geurtjes die meiden altijd om zich heen hadden hangen.
Ik rook Deoluchtjes en meidenzweet, en nog een ander ondefinieerbaar geurtje, dat je alleen bij meiden ruikt. Ik nam alle tijd om van die geurtjes te genieten. Ik zette mijn gereedschapskist en trapje tegen de deur, ik kon dus niet verrast worden. In rijen naast elkaar, sommige netjes en sommige slordig, jassen, tassen en broeken op de kapstokken en sommigen op de grond bij de schoenen. Daar stond de gele sporttas van kleine roodharige Joke, met de rits half open. Bovenop lag haar bromfietshelm, ik tilde die op en gluurde naar de verdere inhoud van haar tas, en verschoot van kleur. Daar zag ik een meisjesslipje zitten! Ik viste het uit de tas en rook eraan. Als bedwelmd werd ik overspoeld met de heerlijke geur van een jongemeisjeskut. Ik snoof nog eens, en nog eens, en hield mijn tong tegen het kruisje aan. Ik verbeeldde me dat ik het zilte vocht van haar kutje ook kon proeven, en voelde mezelf botergeil worden.
Ik zag het beeld weer voor mij verschijnen van haar mooie ranke lichaam, haar kleine handjes, die ik zo graag weer om mijn lul zou willen voelen, en haar strakke slanke sportbillen, haar lekkere nauwe kutje, haar zachte koele lekker geil kussende mondje. Ik stopte huiverend van het kippenvel het slipje terug en keek verder langs de rij, en zag de rode spijkerbroek van Nancy hangen. Nancy was een lekker uitdagende en mondige meid, ze had middenlang blond haar met grof permanent en fel roze lippenstift, en kon af en toe heel geil naar me lachen. Ik pakte de broek van de kapstok, drukte de plaats waar haar kutje zou moeten zitten omhoog, en snoof. Weer die goddelijke, geile lucht van een van sekshormonen overlopende meisjeskut. Ik liep verder langs de rij, en glurend in tassen naar mogelijke slipjes en snoof daar dan aan, ook hier en daar aan het kruisje van een spijkerbroek. Vanaf dat moment wist ik, was ik verkocht, ik was een slipjesruiker, een sniffer geworden. Vanaf toen was ik, rekening houdend met de lesroosters, ik wilde niet in de kleedkamer als dat jonge spul gym had, zeker een keer per week in de dameskleedkamer om te genieten van het snuffelen. Ik onthield bijzonderheden van kleding, zodat ik gedurende de pauzes bij het toezicht houden kon zien wie wat droeg, en wiens kutje er zo goddelijk lekker rook, en visualiseerde dan hoe dat lekker ruikende slipje om die billen en dat kutje gespannen zaten.
Ook Bhtjes hadden vaak een eigen geile lichaamsgeur, evenals T-shirtjes. Omdat ik al jaren niet meer rookte en thuis ook verder niemand, had ik een bijzonder fijne neus ontwikkeld. Ik ontdekte, dat de bijna volwassen lijkende meiden van het Atheneum en HAVO maar zelden slipjes lieten slingeren, en luchtjes in hun spijkerbroek hadden de meesten al helemaal niet. Daar stond dan tegenover dat deze meiden al wat ouder waren, lief, intelligent en ontwikkeld, en er navenant volwassener gevormd bijliepen, met uitdagende billen, benen, heupen en borsten. Prettig om naar te kijken dus. Ook het raffinement en de vrouwelijke neiging om een man te manipuleren en om hun vinger te willen winden hadden sommigen al. Vooral zomers wist je vaak niet waar je kijken moest, zo uitdagend en sexy konden sommigen zich kleden, met blote naveltjes, navelpiercings en heel korte rokjes of strakke hotpants. Toch moest het schoolpersoneel daarmee oppassen, in het personeels-regelement stond, dat een tweede keer kijken al verdacht was en een leerling aanraken kon zelfs tot ontslag kon leiden.
Hoewel dat ons allemaal wat overdreven voorkwam, zou dat dus link kunnen zijn, je pakt zonder erg allemaal wel eens iemand bij de elleboog. De bel ging en de pauze was aangebroken. Ik ging bij het raam staan en keek toe hoe de leerlingen de aula uitzwermde en aan een tafeltje gingen zitten. Sommigen deden een spelletje, zoals Magic, sommigen zaten te klessebessen, sommigen zaten stil te eten, anderen zaten met elkaar te fluisteren. Ik hoefde niet te raden waar die gesprekken over gingen, over jongens of meisjes natuurlijk. Daar zaten roodharige Joke, geile Nancy en nog wat opgeschoten meiden bij elkaar, terwijl er af en toe een gierende lach onder de meiden uitbrak. Ik wandelde wat rond, en bleef bij hun tafeltje even staan. “Eet smakelijk, dames”, zei ik. “We zijn al klaar, joelde de meiden en gierden van de slappe lach.” Ik plukte een flesje appelsap van een van de meiden van tafel en zei tegen Nancy “moet je straks naar de dokter”? Het werd doodstil aan tafel, en Nancy vroeg “hoezo”? Nou, zei ik, “omdat je je plasje bij je hebt”? Gierend van de lach werd Nancy het mikpunt van de hilariteit, en zat quasi beledigd voor zich uit te kijken. Ik hield het flesje tegen het licht en vervolgde, “Aha, U bent niet zwanger”. Grote hilariteit.
Even later liep ik weer langs en fluisterde “Sorry, Nans, ik wilde je niet kwetsen, het was maar een dolletje”! “Het is goed”, zei Nancy al weer minder boos, “ik pak U nog wel eens terug”. “Graag”, zei ik, “ik ben gek op streken”! Kleine roodharige Joke gaf me een vette knipoog, en even later ging de bel, pauze afgelopen. Ik liep naar mijn kantoortje en pakte de corveelijst. Iedereen had er zin in, en na 5 minuten was de corvee klaar, vele handen maken licht werk. Alle aanwezigen werden afgeturfd en konden naar hun les. Ik ging weer op weg naar mijn kantoortje om zelf te gaan eten, toen Nancy op me afliep. “Meneer Koenen van Geo wil graag wat gekleurd krijt en een spons”, vroeg ze. “Okee, loop maar even mee naar het leermiddelen-magazijn”. Ik deed de deur van slot en stapte binnen. Nancy volgde mij, en sloot de deur achter zich. “Zo, zei ze, nu wij”. Ik keek haar aan en zei “wat bedoel je?” “Ja, hou U maar niet van de domme, ik heb nog wat te vereffenen met U. Zo weet ik bijvoorbeeld dat U niet alles rapporteert wat U ziet, en soms dingen ongestraft laat, dat is mij ook al eens gebeurd, weet U nog? Maar vanmiddag in de pauze was ik echt even boos, dat is nu wel over, maar u moet het nog goedmaken met me. Ik wil graag bij de volgende corvee in de receptie zitten”.( In de receptie zitten als corvee deden de leerlingen graag, ze kregen dan thee of koffie, en ze moesten dan de binnengekomen briefjes van leerlingen op alfabet sorteren, een makkie.) “Okee, dat is goed, zei ik, afgesproken”. “Dank U wel, zei ze, enne, ik heb wat voor U”.
Ze deed bliksemsnel haar slipje uit en propte dat in mijn zak. Uit haar zak viste ze een schone slip en schoot die aan. Verward stond ik te kijken. “Wat is er? Vroeg ze, mannen zijn toch gek op gedragen slipjes”? “Jawel”, stotterde ik, “maar dit had ik niet verwacht”. Geniet er maar van, vieze ouwe man, gniffelde ze, en liep met haar krijtjes en andere spullen terug naar haar klas. Volgens mij was kleine roodharige Joke loslippig geweest. Ik deed het magazijn op slot en liep naar het lerarentoiletblok. Ik nam de achterste WC en deed de deur achter me op slot. Ik greep naar Nancy`s slipje en rook er aan. Oooooohh, wat rook dat lekker, de warmte van haar lekkere kutje en malse kontje en billen zat er nog in, en ik kreeg een keiharde erectie. Met het puntje van mijn tong kon ik de zilte smaak van haar lekkere jonge kut nog proeven, en vroeg me af hoe ze kon weten dat ze me hiermee zo verwende?
Ik maakte mijn broek los en streelde mijn gespannen eikel. Ik had het de laatste dagen erg druk gehad en van ontspannen was niet veel terecht gekomen. In gedachten fantaseerde ik, dat Nancy bij me kwam om in de dokterskamer te vingeren, zoals met Joke destijds, en dat ik haar lekkere kleine kutje mocht likken. Ongemerkt al fantaserend had ik niet veel meer nodig, en kwam met haar slipje op mijn tong zacht kreunend klaar. Ik ruimde de natte boel op met wat WC-papier, en ging platzak terug aan mijn werk. Gelukkig was het al na de middag, om kwart over vier was de school uitgestorven, en konden we naar huis. Thuis aangekomen lag er een bruine envelop bij de post, en ik wist dat dit de nieuwe erotische special was. Ik bladerde er wat in onder het koken en tot mijn stomme verbazing zag ik bij de bikini-teenies een foto van Nancy! Brutaal en opwindend keek ze recht de lens in, met haar lekkere tieten en haar opbollende venusheuvel in die te kleine bikini. Ik kreeg het gevoel dat ze mij in het bijzonder aankeek! Door haar uitdagende uitstraling voelde ik dat mijn piep weer een beetje hard werd, maar ik had nog andere dingen te doen, en dus legde het boekje trillend weg om te gaan eten. Het beeld van die lekkere tiener liet me echter niet los, en betrapte mezelf erop dat ik steeds weer aan haar moest denken. Hoe kon ik haar nog aankijken zonder bijgedachten of met mijn gezicht uit de plooi te geraken?
Aantal keer gelezen:
273
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)