Spannendverhaaltje.nl

Jacob de Concierge - Deel 3

-
21-08-2010
Woensdagochtend, kwart over acht. Opgeruimd stapte ik op de fiets en reed richting de middelbare school waar ik nu 7 jaar als concierge werk. In die jaren heb ik bij de schoolleiding maar ook bij de leerlingen een vertrouwenspositie opgebouwd en kan nu met mijn werk geheel mijn eigen gang gaan, zolang mijn vaste taken maar afgehandeld worden. In het voorbijrijden van een etalage zie ik mijn eigen weerspiegeling en kijk ik naar mezelf. Met mijn 28 jaar zie ik er niet slecht uit, donkerblonde krullenkop, breed geschouderd, volslank, donkerblonde walrussnor en een zeer gezond gevoel voor humor. Door alle dolletjes die ik met ze maak zijn vooral de kinderen uit de laagste klassen gek op me en kan bij hen best wel een potje breken. "Ga jij je maar melden bij Ome Jacob" behoeft niet persee in een drama te ontaarden wisten ze, de kinderen, wel. Nog een paar dagen, zo mijmerde ik verder bij mezelf onder het fietsen, en het zou zomervakantie zijn, lekker uitrusten en ontspannen, geen ouderavonden meer, geen corvee uitdelen, geen telaatkomers registreren, geen lange avonden uitzitten bij plenaire vergaderingen. Maar, ook geen lolita`s kijken, geen strakke slanke spijkerbroekkontjes, geen wedgies, geen downblouses, geen slipjes snuffelen in de meidenkleedkamer, kortom, rust. Ik zette mijn fiets in mijn werkplaats, en zette in de lerarenkamer de personeels-koffie machine aan en liep hierna de aula in om te zien wie er allemaal al waren en wie er vragen of problemen hadden. Ik wenste iedereen die ik tegenkwam goedemorgen en bleef hier en daar even plakken om een kort praatje met de scholieren te maken, ik mag nou een maal graag met de leerlingen socialiseren. Wie ik wel een beetje miste waren kleine roodharige Joke, en die blonde Nancy, met die meiden ik een vorige keer lekkere avonturen had beleefd. Ze waren nu van school af, maar er zouden spoedig nieuwe meiden komen met nieuwe, wilde avonturen.
Achteraan, helemaal in de achterste hoek, zat in haar eentje Charlotte, een lief maar stil meisje (18) dat van een andere school afkwam en onder mysterieuze omstandigheden hier op de Havo verzeild was geraakt. Ze bemoeit zich met niemand en niemand bemoeit zich met haar. Af en toe maak ik een praatje met haar. Ik stond enige seconden voor haar maar ze reageerde niet echt. "Goedemorgen, Mevrouw Charlotte" zei ik. Ze keek op en glimlachte een lieve brede glimlach naar me. "Sorry, zat ik weer te dromen?" vroeg ze. "Hehe, geeft niet hoor, doe maar of je thuis bent" zei ik. Een donkere wolk trok onmiddellijk over haar gelaat. Blozend zag ik mijn fout onmiddellijk in, ze had geen thuis meer en woonde bij een toezichthoudend gezin op een zolderkamer. " Ehm, eh, sorry Charlotte, mompelde ik, met een rode kop van schaamte. "Hm, het geeft niet hoor", zei ze, "Ik zal er toch mee moeten leren leven…" Ik glimlachte bemoedigend naar haar en liep weer door. Daar zag ik Daniëlle vanaf de personeelsingang binnenkomen. Daniëlle is van Belgische afkomst, en als ze tegen me begint te praten hoor ik vaak niet meer wat ze zegt maar raak geheel in de ban van die lekkere stem met dat geile accent. Daniëlle is een van de gymdocentes, en ze geeft ook Judoles voor beginners. Ze is klein, ongeveer 1.70, een lief jong supersportief ding van een jaar of 26 met zwart middenlang golvend haar en heel donkere ogen, en ik kon het me verbeelden, maar ze lachte en keek altijd op een speciale manier naar me, je weet wel, zo`n blik die vrouwen werpen als ze iets in hun schild voeren. Volgens mij heeft Daniëlle wel een zacht plekje in haar hartje voor me. "Ha Jacob, goedemorgen" riep ze, "Luister, kun je straks, na de koffie even langskomen, ik moet iets bespreken met je!" Ik knikte van ja, maakte een aantekening in mijn dag-agenda zodat ik het niet zou vergeten en ging verder met mijn werk.
Toen we na de koffie allemaal weer met ons gewone werk bezig waren liep ik naar de werkkamer van Daniëlle. Ik klopte aan en ze riep dat ik binnen mocht komen. Ik liet me op een stoel ploffen en wachtte tot ze klaar was met haar schrijfwerk. Toen ze met een verveeld gebaar de boel aan kant gooide keek ze me aan en zuchtte. "Jacob, ik heb een probleem, ik wil de meisjes van de havo een simpele cursus zelfverdediging geven, maar ik weet niemand die de rol van aanrander wil spelen, en nu had ik gehoopt…" Ik onderbrak haar en zei breed lachend "Jaja, ik voel hem al komen, of ik dat wil zijn zeker? En ik me door een groepje meiden in elkaar laten rossen zeker… Maar goed, ik doe wel mee hoor!" "Okee!" zei ze blij en opgelucht, "Maar we moeten dan wel eerst de leerstof samen doornemen en wat oefenen, het mag natuurlijk niet verkeerd uitpakken! Kan je morgenavond even hier in het gymlokaal komen dan?" Ik keek haar schuin aan, en voelde wel dat dit niet alles was, en ze iets in haar schild voerde. 'Okee, ik zal er zijn, een uur of half acht?" "Ja, das goed, doe maar" Ik stond op, gaf haar in een impuls brutaal een vette knipoog, en tot mijn verassing knipoogde ze lachend terug. In mezelf juichend liep ik naar de begane grond om met mijn dagelijkse werk te doen, maar kon mijn gedachten er niet goed bijhouden, steeds weer zag ik die brutaal lachende en knipogende snoet van Daniëlle voor me. Ik was razend benieuwd wat de volgende dag zou brengen, want weer kreeg ik dat speciale gevoel dat ik altijd krijg als er meisjes in het spel zijn! De volgend dag had ik weer ochtendsurveillance in de aula toen ze binnenkwam en meteen op me afliep. "Je vergeet het toch niet, hè Jacob?" "Ik zou niet durven!"Grapte ik. "Neem je trainingspak of zo maar mee of iets anders aan sportkleding, en een handdoek om later te kunne douchen." "Okee, ik heb een judopak" zei ik. Tijdens de koffie zat ik aan een van de hoeken van de tafel en af en toe keek ze naar me en fluisterde wat met Jolanda, de andere gymjuf. Gniffelend keken ze dan weer naar mij, ik, die er niks van begreep, maar wel voelde dat er wat gaande was. Ik kon niet wachten tot de dag omwas omdat ik best wel zin had in een afspraakje met de mooie donkerharige Daniëlle waarvan ik me verbeeldde dat ze met me zat te flirten, en ik was nieuwsgierig wat dit avontuur me nu weer zou brengen.
Na het avondeten pakte ik mijn sporttas in en sprong ik, gedoucht en spiegelglad geschoren, lekker fris ruikend naar Adidas sport, op mijn fiets en reed naar de school. Toen ik vanaf het fietspad de straat inreed zag ik dat ze al voor de school stond, ze zag mij vanaf een afstandje ook en zwaaide vrolijk naar me. Ik lachte breed naar haar, opende de voordeur, pinde het alarm af en we gingen naar binnen en deed de deur achter ons op slot. Ik zette mijn fiets in mijn werkplaats, pakte mijn sporttas van de bagagedrager, en liep door een doodstille en uitgestorven school naar haar werkkamer en ging binnen. Hoe anders is de sfeer in zo`n groot gebouw als er verder niemand is. Ze was alvast naar haar kamer gelopen en was al druk bezig zich om te kleden, ze stond in een prachtig maar sportief zwart katoenen lingeriesetje dat haar lichaam mooi accentueerde. Ik mompelde "Sorry" en stapte weer naar buiten, maar ze riep me weer binnen, "Je hebt toch wel eens vaker een vrouw in haar lingerie gezien"? was haar vraag. Schuchter knikte ik van ja en stapte binnen en trok de deur achter me dicht. Als de directeur dit wist…. Ze schoot een spierwit judopak aan met een zwarte geborduurde slang op haar rug, dat leek waarschijnlijk een karatepak te zijn, en ik zag dat ze een blauwe band om haar middel had. Kennelijk dus voorwaar een dame om rekening meet te houden, daar kon je niet mee sollen. Ze zei 'Moet jij je niet omkleden?' Blozend opende ik de rits van mijn tas en pakte mijn judopak er uit. Ik schopte mijn schoenen uit, draaide mijn rug naar haar toe en begon me verder uit te kleden. Ik hoorde haar meisjesachtig giechelen en zeggen "Kom, Jacob, je bent toch niet verlegen?" Met blosjes op de wangen moest ik haar bekennen dat ik dit soort situaties helemaal niet gewend ben, zeker niet met een collega, hier, in de school nog wel, en nog wel met een spetter als zij! Nu was het haar beurt om te blozen, ze keek naar de grond en ze zei "Toe, Jacob, je maakt mij ook verlegen, kom, we hebben nog werk te doen!" Ze stond op, nam me bij de hand en leidde me naar de deur die op het gymlokaal uitkomt.
We legden wat dikke zachte matten uit zoals die bij turnen en elementaire judoles gebruikt worden en gingen in het midden tegenover elkaar staan. Ze zei "Stel je voor, jij bent een aanrander en ik loop in een stil straatje, jij wil mij pakken, wat zou je dan doen?" 'Ik zou je van achter grijpen en je in een hoekje dringen" "Okee, proberen maar" was haar commentaar, ze draaide zich om en begon op haar gemak van me weg te lopen, met brutaal wiegende heupen en lekker bewegende billen. Ik bedacht me geen moment, met twee grote stappen was ik bij haar en greep haar van achteraf om haar middel. Als een bliksemschicht draaide ze zich half om en daarbij voelde ik haar stevige harde borsten langs mijn hand strijken. Ze greep me bij mijn arm, en door haar lichaamsgewicht mee te verplaatsen in de richting van mijn aanvankelijke beweging, verloor ik mijn evenwicht, en omdat ik haar stevig aan de arm vast had, tuimelden we beiden op de grond. "Dit wil ik de meiden leren!" zei ze. Ik mompelde 'okee" en vroeg "Wat nu?" "Nog een keer, maar nu moet je het anders proberen" Ik stonden op, elkaar in de ogen kijkend, ik stak mijn hand naar haar uit en trok haar aan een hand weer op haar voeten en toen we weer wat op adem waren gekomen liep ze weer bij me weg. Ik sloeg van achter af een arm om haar hals, waarop ze reageerde met zich bliksemsnel en met kracht voorover te bukken en me over zich heen te werpen. Weer, omdat ik haar vasthield, vielen we samen, deze keer lag ze ruggelings boven op me en ik voelde haar heerlijke billen tegen mijn kruis drukken. Ik kon er niks aan doen, maar ze wond me een beetje op, ik hou wel van assertieve vrouwen die ook wel hun mannetje blijken te staan. Met een halfharde erectie krabbelde ik onder haar vandaan, en nadat we weer tegenover elkaar stonden zei ze " Nu komen we elkaar tegen en val jij me van voren aan” Ik besloot bij mezelf dat dit de keer was waarin ik moest winnen, en begon te bedenken hoe dat te doen.
Ik dacht terug aan de beginners-judolessen die ik gehad had en besloot dat ik iets moest doen om haar af te leiden en haar een verkeerde bewegingsreactie uit te lokken. We stonden elk aan het eind van de mat en vriendelijk spottend glimlachend keek ze me aan. We begonnen te lopen en toen ze vlak bij was maakte ik het gebaar haar van voor af om haar middel te grijpen, maar toen ze haar handen naar beneden bewoog om dit af te weren, greep ik haar uitgestoken arm, dook daar onderdoor en gooide haar in een keurige zwaai in een schouderworp over mijn schouder. Ze brak bij het neerkomen ervaren haar val zoals een goed judoka dat doet en ik dook onmiddellijk achter haar aan, lag bovenop haar en hield met een hand haar beide polsen als in een ijzeren klem stevig vast boven haar hoofd. "Zo, nou heb ik je" mompelde ik. Ze keek me diep in de ogen en fluisterde "Is dat wat je wilde dan?" ik kreeg het benauwd, mijn opkomende erectie drukte tegen haar schaamheuvel en was niet meer te ontkennen. Zachtjes knikte ik van ja. Ik besloot deze kans uit te buiten en haar niet meer te laten gaan. Met mijn ene hand hield ik haar polsen stevig in bedwang en met mijn vrije hand streelde ik brutaal over haar kleding heen haar zij, vanaf haar oksel tot aan haar billen, en voelde daarbij de zijkant van haar stevige kleine borsten. Ze sloot haar ogen en met haar hoofd achterover zuchtte "Hhhmmmm, ga door…" Dit was de hint die ik nodig had, en haalde mijn hele recital van een goed voorspel uit de kast en besloot er het beste van te maken. Ze lag met gesloten ogen haar hoofd genietend in haar nek, en ik kuste zachtjes alle plekjes langs haar hals en keel waarvan ik dacht dat zij dit lekker zou vinden. Aan haar reacties te peilen had ik het inderdaad bij het rechte eind, alle vrouwen houden ervan teder gekust te worden en kunnen kennelijk na enige tijd hun opwinding dan niet meer onderdrukken.
Nog steeds hield ik haar handen boven haar hoofd vast en haar borsten tekenden zich duidelijk af tegen haar judopak. Ik maakte met mijn ene vrije hand de knoop van haar ceintuur los, en dat moment van mijn onoplettendheid greep zij aan om onder me vandaan te glippen en me in een stevige houdgreep te nemen. Ze had me zo goed vast dat ik geen kant uit kon en ik begreep dat zij me de eerdere keer had laten winnen om mij kennelijk daarna te kunnen overmeesteren. Nu had zij mijn armen in een houdgreep vast en was ik aan haar overgeleverd. Met haar tanden rukte ze ceintuur van mijn judopak los en omdat ik er niets onder aanhad kon ze mij meteen in mijn tepels bijten en zuigen. Zachtjes, dwingend, lekker. Kennelijk was zij niet zo`n onervaren maagdje als ik dacht… Ze rukte, mij nog steeds met een arm stevig vast in een houdgreep houdend, met haar vrije hand haar blauwe judoceintuur van haar middel en draaide die enkele slagen om mijn polsen, en toen ik niet meer los kon komen legde ze er een knoop in. " Zo, nu ben ik de baas." Zei ze. Ik vroeg toen op mijn beurt of dat was wat zij wilden, ze knikte tevreden lachend van ja. Ze rukte zonder omhaal mijn broek van mijn kont en keek goedkeurend naar mijn piemel, die fier en brutaal recht overeind stond, kennelijk vond ik dit opwindende spelletje wel erg lekker. Ze keek me aan en vroeg zachtjes "vertrouw je me?" Ik knikte van ja, en ze zei "blijf liggen…" Ze stond op en ontdeed zich van haar judopak. Daar lag ik, naar een lekkere meid te kijken in haar mooie geile zwarte lingerie, met gebonden handen, een judopak dat opengetrokken om me heen lag, en een bloot onderlijf en een lul die nu keihard omhoog stond.
Ze pakte een bolder, zo`n zwaar gewicht waar je loshangende touwen aan vastbind, zette er een bij mijn handen en bij elk van mijn voeten een. Mijn handen werden boven mijn hoofd vastgemaakt, en, met gespreide benen, met mijn eigen judoceintuur, mijn voeten ook, kortom ik kon nergens heen. Ze gooide haar BH uit, schopte haar slipje uit, en kwam wijdbeens boven mijn gezicht staan. Ik wist opeens wat er ging komen, mijn favoriete standje, Fem Dom, Face-sitting… Langzaam boog ze door haar knieën en zakte langzaam naar beneden. Met geile ogen en rode blosjes van opwinding keek ze me strak aan en ik dacht dat ze het wel lekker zou vinden als ik me zou verzetten. Ik rukte aan mijn boeien, schopte met mijn benen, maar kon geen kant uit, natuurlijk niet, dat wilde ik ook niet. Ik genoot ondertussen van het vrije uitzicht op haar prachtige kutje met kortgeknipt zwart schaamhaar, dat steeds dichterbij kwam. Haar zwarte, krullende schaamhaar dat haar ietsjes openstaande kutlipjes prachtig omsloot en haar roze binnenlipjes prachtig af liet steken. Echt, niets mooier dan een goed onderhouden kutje met kortgeknipt haar. Sommigen zweren bij volkomen kale kutjes, maar lichtelijk behaard is echt veel mooier, het is persoonlijk, maar het is geen kut als er geen haar op zit… Ze pakte mijn hoofd bij mijn oren met beide handen beet, hield het zo in de juiste positie en zonk nog lager door tot op haar hurken. Overweldigd door de heerlijke vrouwengeur die uit haar spleetje opsteeg lag ik te genieten.
Ze spreidde met de vingers van een van haar handen haar schaamlipjes en keek me trots aan toen ik lag te genieten van het uitzicht op haar schoonheid en gaf me zo vrije toegang tot haar heerlijkheid. Genietend stak ik mijn tong uit en liet die ronddartelen in haar heerlijke, fris geurende schaamspleet die al snel glibberig en vochtig werd van mijn speeksel en haar eigen schaamspleetsappen. Met gesloten ogen, haar hoofd in haar nek, achterover leunend op haar handen die steunden op mijn dijen, lag ze te genieten van het heerlijkste seksspelletje dat er bestaat, kutje likken! Ik likte zachtjes langs haar plasgaatje, de binnenkanten en de zijkanten van haar binnenlipjes, de binnenste randen van haar schaamlippen, ze genoot, en aan haar draaien en kantelen met haar heupen merkte ik dat ze wilde dat ik haar klitje zou likken, maar daar draaide ik plagend omheen om haar zo nog wat te laten hunkeren en het lekkerste voor de finale te bewaren. Met haar ene vrije hand reikte ze naar achter zich en greep mijn harde piemel vol bij de stam beet. Genietend kneep ze er in en haalde langzaam mijn voorhuid op en neer. Aan het verharden van mijn zwellichamen voelde ze dat ik dit lekker vond, en om me niet te snel te laten klaarkomen nam ze mijn zak en ballen zachtjes en teder vol in haar hand en rolde mijn ballen zachtjes om en om, een heerlijk gevoel.
Haar bewegingen begonnen spastische vormen aan te nemen, ook als ik stopte met likken kon ze zich niet meer stil houden, en ik wist dat er geen terug meer voor haar was, ze moest doorgaan tot haar orgasme zou volgen. Ze boog voorover en trok een van mijn handen los, die overigens niet echt stevig vastgeknoopt was, en mompelde "Oh, Jacob, streel en knijp asjeblieft mijn bips…" Ik rommelde wat met de pols van mijn nog gebonden hand, die strik liet al snel los en ik bevrijde zo ook mijn andere hand, zodat ik met beide handen vol haar heerlijke stevige billen greep en die lekker kneedde en masseerde. Ik spreidde haar bilspleet ietsjes en ze reageerde onmiddellijk door diep adem te halen. Ik verplaatste mijn vingers iets en was in staat haar roze rozetje iets te spreiden en met een middelvinger te strelen. Ik nam haar mooie, witblauwe klitje tussen mijn lippen en zoog en sabbelde hier zachtjes aan, en toen, zonder enige waarschuwing, haalde ze in een keer diep adem en begon luid te kreunen en te schokken en kwam ze zinderen en aanhoudend klaar. Woest met haar kutje over mijn mond rijdend hield haar orgasme niet op, het leek wel of ze bleef klaarkomen. Na wel een halve minuut liet ze zich voorover op mijn borst vallen en ik voelde haar keiharde tepels en gloeiende wangen van het intense klaarkomen op mijn borst branden en prikken. Ik wurmde een van mijn handen tussen ons in en masseerde en streelde haar heerlijk stevige buitenste schaamlippen, met mijn andere hand kriebelde ik het begin van haar bilspleet en masseerde zachtjes haar rug. Genietend, spinnend als een geaaid wordende poes op schoot lag ze zo boven op me bij te komen van haar heerlijk orgasme. Ze haalde diep adem en mompelde " Foei, Jacob, wat kan jij dat lekker, laat mij jou nu eens verwennen…"
Ze draaide zich in de lengte een halve slag en kwam op me liggen zodat we in standje 69 lagen. Ik genoot van het uitzicht op haar mooie kutje en haar prachtige roze rozetje vlak voor mijn ogen, en voelde hoe ze mijn lul vol beetpakte en mijn voorhuid beslist maar voorzichtig ver naar achter drukte. Ik hapte naar adem, mijn god, wat deed ze dat lekker. Met getuite mond zoog ze haar lippen strak om mijn eikel heen en onderwijl haalde ze mijn voorhuid zachtjes maar lekker op en neer. Ik dacht dat ik engeltjes hoorde zingen, en ik wist dat dit niet lang kon gaan duren, ik was onderweg naar een snel en fel orgasme van wereldkwaliteit. Op het moment dat ik de aanloop naar klaarkomen zou nemen, drukte ze met een van haar vingers mijn prostaat dicht, zodat klaarkomen onmogelijk was geworden. Toen de drang naar het orgasme wat was afgezwakt begon ze opnieuw, ik wist niet hoe ik het had, ik keek naar haar heerlijke kut en kontgaatje en kon nog maar aan een ding denken, wat wilde ik graag klaarkomen… Ik spreidde zachtjes haar billen, trok met een arm om haar middel haar heupen naar beneden, en likte zachtjes de donkere randjes om haar rozenknopje heen. Ik tuitte mijn lippen en zette die om haar kleine donkere gaatje en zoog er zachtjes aan. Ik werd gek van geilheid en drukte mijn tong een stukje naar binnen, en voelde haar kringspier krampen van genot. Het smaakte heerlijk, een beetje bitter en voelde droog aan. Ik hoorde haar grommen van geilheid en opeens greep ze met een hand mijn ballen, met haar andere hand drukte ze mijn voorhuid helemaal naar achter, en liet, onder het maken van slikbewegingen, mijn lul diep in haar keel glijden. Dit was teveel voor Jacob, en stotend met mijn heupen kwam ik, hijgend en kreunend dat ze niet op moest houden, lang en intens klaar. Het werd zowat zwart voor mijn ogen, zo intens had ik nog nooit een orgasme beleefd. Onwillekeurig had ik, nog nagenietend van mijn orgasme, mijn ene hand naar haar kutje verplaatst, en met mijn wijsvinger draaide ik zachtjes rondjes langs en over haar klitje. Ik was ontspannen bezig en ik hoorde haar ademhaling zich verdiepen, en met mijn tong tussen haar billen en mijn vingers in haar kutje en mijn duim langs haar klitje kwam ze opnieuw als een razende klaar.
Ik schrok van het lawaai dat ze erbij maakte, dit zou vast door de hele school heen galmen. Sssssttttt, fluisterde ik haar toe, maar giechelend zei ze dat het haar niks kon schelen, er was helemaal niemand en er zou ook helemaal niemand komen. Ze draaide zich een halve slag om, kwam naast me liggen en nestelde zich tegen me aan. Verliefd mompelde ze “Jacob, vanaf nu ben je van mij, nooit zal ik toestaan dat je met een ander net zo lekker vrijd!” Ik bromde bevestigend, ik voelde me de koning te rijk, ik had heerlijk met haar gevreeën en nu liet ze weten dat ze me niet meer zou laten gaan. Toen we zo wat gelegen hadden kregen we het opeens wat koud en doken samen onder de douche van de docentenkleedruimte. Ze stond met haar rug en billen tegen me aan toen ik haar voorkant lekker inzeepte en natuurlijk elk plekje dat ik bereiken kon lekker sopte. En natuurlijk, weer kreeg ik een halfharde erectie. Genietend wreef ze haar billen heen en weer en schoof, glad en glibberig van het zeep en het water, mijn halfharde piep tussen haar bilspleet en vond als vanzelf haar kleine achterste gaatje. “MMmm, lekker, dat bewaren we voor de volgende keer, okee?” was haar commentaar. “Graag, lekker” mompelde ik, en draaide de douche dicht.
Aantal keer gelezen:
171
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)